tzoli 0 Share Posted May 3, 2005 Fórumozók itt cserélgethetik egymásközt banner-eiket. A régi topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted May 24, 2005 Én is szeretnék becsatlakozni a banner-csere akcióba. Ha valakit érdekel, akkor írjon. A részleteket majd megbeszéljük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 6, 2005 A weboldalam linkek részébe felkerültek a régi oldalon lévõ bannerek. Ha valakit kihagytam volna, szóljon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
döke 0 Share Posted August 19, 2005 (edited) Hello !! Szerintem ez a legjobb!! Banner4u Edited August 23, 2005 by tzoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted August 22, 2005 Mire jó? Na mindegy! Nekem is van új bannerem! Szóval légyszíves akinek fenn van használja! bannerem Hozzá a link: http://benkovics.uw.hu/index.php Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timer 0 Share Posted August 28, 2005 Nekem is lenne egy szabvány téglalap méretû, ha valakit érdekel a csere, az itt megtalál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted August 30, 2005 Elkezdtem bannereket gyártani önreklámozáshoz, de mielõtt nagyon belemelegednék, megkérdezem, hogy van-e valami egységes/szabványos méretbeli "megállapodás" a reklámcsíkokat illetõen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted August 30, 2005 Igen, vannak! http://www.pcworld.hu/segelyvonal/viewtopi...p?p=87292#87292 Itt MiniDisc pontosan leírja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted August 30, 2005 Ááá, köszi! De vak vagyok! Pedig nézelõdtem is már ezen az oldalon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 30, 2005 Leírom ide is, hogy meglegyen, aki itt keresné 1. Teljes banner: 468x60 pixel 2. Fél banner: 234x60 pixel 3. Vertikális banner: 120x240 4. Gomb: 120x60 5. Mikro gomb: 88x31 pixel És végül a legújabb, terjedõben lévõ, aminek nem tudok milyen nevet adni, mert ugye "nemhivatalos", de nagyon jópofa és aranyos: Minibanner: 80x15 pixel. Aki ilyet csinálna magának, itt megteheti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted August 30, 2005 Aki szeretné az oldalamra mutató bannereket a honlapjára kirakni, az kedvére böngészhet ezek között: Bannereim Ha megtetszett valamelyik és kiraktad a saját oldaladra, jelezd nekem és az oldalamon én is hivatkozni fogok a tiedre. Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted August 30, 2005 Én feltettem a tiedet, mert tetszik a honlapod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted August 31, 2005 Köszi. A mai nap folyamán én is kirakom a tiedet. Tomi, van esetleg 234×60 px méretû bannered is? (Vagy mindenesetre szélességben kisebb, mint 370 px.) Mert az jobban elférne a lapomon. -------------------------------- :!: És jaj-jaj, kimaradt egy betû a hivatkozásból a honlapodon! :!: Helyesen: http://uhrinyidaniel.uw.hu/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted August 31, 2005 Javítom! Akkor hétvégére csinálok egyet! Egy kissebbet is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 31, 2005 Ezennel jelezném, hogy heti felosztásban (7 egymást követõ nap) kiadó a weboldalam felsõ bannersávjában lévõ bannerhely. Tehát aki igényli, egy hétre kikerülhet oda a 468*60-as bannerja! Kikerülések a jelentkezés sorrendjében. Idõpontokat e-mailben fogok minden erre igényt tartónak adni, és így ellenõrizhetõvé is válik a dolog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted August 31, 2005 Akkor én ebbõ, már kiestem..... ír: Hiszen több mint egy hétig vendégeskedtem ott! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted August 31, 2005 Javítom! Akkor hétvégére csinálok egyet! Egy kissebbet is! Köszi! A kisebbet lehet, hogy mégsem kell. Inkább megoldom úgy, hogy a banneres oldalamon eltûntetem a bal menüt és akkor ki fog férni a 468×60-as is. (Elvégre a legtöbb embernek ilyen méretû bannere van és nem kérhetem mindenkitõl, hogy gyártson egy kisebbet is a kedvemért.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 31, 2005 Akkor én ebbõl már kiestem ... Miért esnél ki? Ahogy jelentkeztek/el, úgy lesz kint a banner. Ha most te jelzed, kiteszem. Ha lekerül, jön az utánad lévõ jelentkezõ. Ha megint jelentkezel, beteszlek a sor végére, és amint sorra kerülsz, megint kint lesz. Ha éppen nem látod a bannered, szólsz, és lesz következõ idõpontod. Kikerülés után meg újból jelentkezhetsz, ha kell a szolgáltatás! Persze, ez mindenki másra is érvényes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted September 1, 2005 Akkor jelentkezem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted September 1, 2005 Oks, a jövõ hét szerdától újabb hétig kint lesz! Azaz: 6.-ától -13.-áig. Timer beelõzött! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted September 1, 2005 Egyszer én is szeretném kibérelni a helyet egy hétre. Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted September 1, 2005 Rendben! Megoldva. Idõpont: 13-ától 20-áig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Share Posted September 1, 2005 Köszi szépen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted September 6, 2005 Letelt az egy hét, úgyhogy Benkovics Tamás bannere a soron következõ. (6-13 között) Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted September 6, 2005 Köszi MD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts