Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Spotify

freezy

Recommended Posts

freezy

Nem találtam topicot, se Egyéb topicot a zenén belül,ahol lehetne ilyen témáról beszélni úgyhogy nyitok egy ilyet. 

Szóval az mi,hogy az új update óta nem lehet egymásnak zenét küldeni? :D Nincs share gombon belüle "send to" fül, nincsenek üzenetek. Ez mire volt jó? Semmire. 

Viszont össze tudtam kötni a last.fm-mel..amit már 1 éve nem használtam. 

SaltyDave

Gondolom nem látták értelmét fenntartani a szolgáltatást amit alig használnak. Szerintem vagy 40-50 üzenetemből amit eddig küldtem spotify-on át, talán kettőt ha jelzett hogy elolvasott az illető(k, mert nem 1-2 emberről van szó).

Btw a fórumon van egy tök jó feature, beágyazza a playlist linkeket. Így már értelme is van a topiknak, playlist-ek megosztása :D . Én úgy szoktam elmenteni albumokat hogy önálló playlist-et csinálok minden albumból amit menteni akarok, majd azt rendezem mappákba.

Mondjuk sajnos teljes szélességűnek veszi szerkesztéskor, pedig jól nézne ki egymás mellett.

• 1 month later...
SaltyDave

Csinálunk haverral / kollégával / pár ismerőssel egy spotify family premium csomagot (7 euró per hó 6 fő részére), amivel egy hónap kijön 400Ft-ra. Két embert még keresünk hozzá, fizetés az 1 évre előre (4800Ft).

Razon

Telefonon hasznalod spotifyt? Mert ha nem akkor nem sok ertelme van premiumnak

SaltyDave
On 2017. 04. 21. at 7:28 PM, Razon said:

Telefonon hasznalod spotifyt? Mert ha nem akkor nem sok ertelme van premiumnak

Tehát megválaszoltad a kérdésed :P .

• 1 month later...
Razon

Végül én is befizettem 0.99 euró 3 hónapra, aztán havonta 5.99, meglátom mennyire lesz kihasználva a 3 hónap alatt. Most jol jött munkába, reggel 6tól szól :D telefon csak 40%ot vesztett akkubol.