Popular Post Godzillamessage Posted June 13, 2016 Popular Post Posted June 13, 2016 Kedves Fórumos Barátaim, 2016 06 09-én 20.00-kor megnyitotta kapuit a GSForum. (tűzijáték, pezsgőbontás) A GSForum alapjait a nagy múltú GameStar Online Fórum biztosította, mely fórum 2016 03 18-án egy váratlan hardverhiba miatt beadta a kulcsot. A fórum tulajdonosa és üzemeltetője a Project029 Kft. nem kívánta helyreállítani és tovább üzemeltetni a fórumot. Mivel az utóbbi majdnem hat évben én voltam a fórum adminisztrátora, a Project029 Kft ügyvezetője Virágh Márton, mazur engedélyezte a fórum migrációját, adatbázisának felhasználásával. Csak nekem és csak addig, míg én üzemeltetem a fórumot. Tehát végeredményben ez itt a régi GameStar Fórum, amit feltámasztottam holtaiból GSForum néven, a GameStar magyarországi licencét üzemeltető Project/029 engedélyével, akik természetesen semmilyen felelősséget nem vállalnak az itt közölt tartalmakért. A közölt tartalmakért a felelősség immár engem terhel, kéretik a Fórum Szabályzatot figyelembe venni és betartani. Jó fórumozást és még sok közös évet kívánok! Péter Zoltán GSForum admin 11
Recommended Posts