Godzillamessage 436 Popular Post Share Posted June 13, 2016 Kedves Fórumos Barátaim, 2016 06 09-én 20.00-kor megnyitotta kapuit a GSForum. (tűzijáték, pezsgőbontás) A GSForum alapjait a nagy múltú GameStar Online Fórum biztosította, mely fórum 2016 03 18-án egy váratlan hardverhiba miatt beadta a kulcsot. A fórum tulajdonosa és üzemeltetője a Project029 Kft. nem kívánta helyreállítani és tovább üzemeltetni a fórumot. Mivel az utóbbi majdnem hat évben én voltam a fórum adminisztrátora, a Project029 Kft ügyvezetője Virágh Márton, mazur engedélyezte a fórum migrációját, adatbázisának felhasználásával. Csak nekem és csak addig, míg én üzemeltetem a fórumot. Tehát végeredményben ez itt a régi GameStar Fórum, amit feltámasztottam holtaiból GSForum néven, a GameStar magyarországi licencét üzemeltető Project/029 engedélyével, akik természetesen semmilyen felelősséget nem vállalnak az itt közölt tartalmakért. A közölt tartalmakért a felelősség immár engem terhel, kéretik a Fórum Szabályzatot figyelembe venni és betartani. Jó fórumozást és még sok közös évet kívánok! Péter Zoltán GSForum admin 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts