Enkidu 0 Share Posted February 23, 2015 Mivel az elõzõ le lett zárva, ezért megnyitom a következõ részt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigor 0 Share Posted February 27, 2015 Akkor kezdeném is egy kérdéssel: A Wartable-nél a gather-es küldik (coin, leather stb...) elfogynak egyszer? Vagy fognak ezek több aranyat és anyagot hozni? Mountokat hogyan szerzek? Most kéne mennem az uccsó küldire de még huzni akarom igy is van pár gatheren kivüli wartable-s küldi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkidu 0 Author Share Posted February 27, 2015 Akkor kezdeném is egy kérdéssel: A Wartable-nél a gather-es küldik (coin, leather stb...) elfogynak egyszer? Vagy fognak ezek több aranyat és anyagot hozni? Mountokat hogyan szerzek? Most kéne mennem az uccsó küldire de még huzni akarom igy is van pár gatheren kivüli wartable-s küldi. Tudtommal nem fogynak el, de nem is fognak többet hozni a konyhára. Mountokat vásárolni tudsz, Skyholdban az istállónál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted February 28, 2015 Kis infó kéne. :) Most lett új vas, illetve kes is, érdekelne, hogy hol lehet "jó" áron beszerezni a gémet, illetve, milyen dlc-k vannak, melyiket érdemes megvenni, van-e season pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkidu 0 Author Share Posted February 28, 2015 Kis infó kéne. :) Most lett új vas, illetve kes is, érdekelne, hogy hol lehet "jó" áron beszerezni a gémet, illetve, milyen dlc-k vannak, melyiket érdemes megvenni, van-e season pass. Az árról nem tudok sokat mondani, szét kell nézni. DLC-k terén még csak a deluxe edition cuccok vannak meg egy ingyenes multi dlc. Szerintem a deluxe edition cuccokat nyugodtan ki lehet hagyni, csak kapsz 1-2 új páncélt, fegyvert, meg egy hátast azt csókolom. Season Pass nincsen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted February 28, 2015 Az árról nem tudok sokat mondani, szét kell nézni. DLC-k terén még csak a deluxe edition cuccok vannak meg egy ingyenes multi dlc. Szerintem a deluxe edition cuccokat nyugodtan ki lehet hagyni, csak kapsz 1-2 új páncélt, fegyvert, meg egy hátast azt csókolom. Season Pass nincsen. Oh komolyan? :D Nehéz elhinni, hogy nincs még, de gondolam volt róla szó, hogy lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 4, 2015 Kis infó kéne. :) Most lett új vas, illetve kes is, érdekelne, hogy hol lehet "jó" áron beszerezni a gémet, illetve, milyen dlc-k vannak, melyiket érdemes megvenni, van-e season pass. Ha még aktuális: G2A-n vannak hétvégi akciók, ahol (ha éppen beleteszik, gyakran elõfordult eddig) elég jó áron be lehet szerezni CD kulcsot, ha nem ragaszkodsz a dobozhoz meg a lemezekhez. Paypal kell hozzá, de teljesen megbízható és biztonságos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted March 4, 2015 Ha még aktuális: G2A-n vannak hétvégi akciók, ahol (ha éppen beleteszik, gyakran elõfordult eddig) elég jó áron be lehet szerezni CD kulcsot, ha nem ragaszkodsz a dobozhoz meg a lemezekhez. Paypal kell hozzá, de teljesen megbízható és biztonságos. Még az köszi, csak a hétvégén volt egy jó bundle, és mióta befejeztem az AC Unityt, most Thiefezek. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trungi.X 0 Share Posted March 8, 2015 Én anno Valentin napon vettem meg instant gameing-rõl 35 euróért de szerintem teljesen megérte (ott lehet master carddal is fizetni csak azért). Mellesleg én megcsináltam Deanyt a Trónok Harcából és õvele tolom mint dupla pengés assasin. Egyszerûen imádom azt hogy ez a széria mennyit újult a borzalmas második rész után. Kb az elsõ terület nagyobb mint az elõzõ rész összes helyszíne :D a fegyver és páncél kraftolás nagyon tetszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkidu 0 Author Share Posted March 24, 2015 Megjelent az Inquistionhoz az elsõ DLC. Valaki próbálta már? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted May 1, 2015 Hi! Megvettem bundle-ben a DA:O-t, mellé steamrõl az Awakening dlc-t. Melyikkel kezdjem a játékot, alap game vagy dlc? (csak mert nem tiszta hogy a dlc belepakolja-e az extra tartalmakat az alap játékba és az is játszható rajta keresztül vagy sem). Elõre is köszöntem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted May 1, 2015 Hi! Megvettem bundle-ben a DA:O-t, mellé steamrõl az Awakening dlc-t. Melyikkel kezdjem a játékot, alap game vagy dlc? (csak mert nem tiszta hogy a dlc belepakolja-e az extra tartalmakat az alap játékba és az is játszható rajta keresztül vagy sem). Elõre is köszöntem! Awakening egy kiegészítõ és nem dlc, s az alapjáték után játszódik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted May 1, 2015 Awakening egy kiegészítõ és nem dlc, s az alapjáték után játszódik. Köszöntem, akkor kezdem az alappal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassGabor 7 Share Posted April 10, 2020 Inquistion ősztől lehet magyarul is tolni addigra elkészül a fordítás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassGabor 7 Share Posted October 4, 2020 El is készült tegnap aki magyarul szeretné tolni az belevághat, de lehetnek hibák benne még. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassGabor 7 Share Posted February 19, 2022 Nagyszerűen halad a 4-dik része, jövőre mindenképpen kijön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassGabor 7 Share Posted May 15, 2023 Na jó sokáig nem jelenik még meg az új része:(:(:( Na nem baj jó munkához idő kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts