Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Dragon Age - sorozat

Enkidu

Recommended Posts

Enkidu

Mivel az elõzõ le lett zárva, ezért megnyitom a következõ részt.

tigor

Akkor kezdeném is egy kérdéssel:

A Wartable-nél a gather-es küldik (coin, leather stb...) elfogynak egyszer? Vagy fognak ezek több aranyat és anyagot hozni?

Mountokat hogyan szerzek? Most kéne mennem az uccsó küldire de még huzni akarom igy is van pár gatheren kivüli wartable-s küldi.

Enkidu

Akkor kezdeném is egy kérdéssel:

A Wartable-nél a gather-es küldik (coin, leather stb...) elfogynak egyszer? Vagy fognak ezek több aranyat és anyagot hozni?

Mountokat hogyan szerzek? Most kéne mennem az uccsó küldire de még huzni akarom igy is van pár gatheren kivüli wartable-s küldi.

Tudtommal nem fogynak el, de nem is fognak többet hozni a konyhára.

Mountokat vásárolni tudsz, Skyholdban az istállónál.

Vekerur

Kis infó kéne. :)

Most lett új vas, illetve kes is, érdekelne, hogy hol lehet "jó" áron beszerezni a gémet, illetve, milyen dlc-k vannak, melyiket érdemes megvenni, van-e season pass.

Enkidu

Most lett új vas, illetve kes is, érdekelne, hogy hol lehet "jó" áron beszerezni a gémet, illetve, milyen dlc-k vannak, melyiket érdemes megvenni, van-e season pass.

Az árról nem tudok sokat mondani, szét kell nézni.

DLC-k terén még csak a deluxe edition cuccok vannak meg egy ingyenes multi dlc. Szerintem a deluxe edition cuccokat nyugodtan ki lehet hagyni, csak kapsz 1-2 új páncélt, fegyvert, meg egy hátast azt csókolom.

Season Pass nincsen.

Vekerur

Az árról nem tudok sokat mondani, szét kell nézni.

DLC-k terén még csak a deluxe edition cuccok vannak meg egy ingyenes multi dlc. Szerintem a deluxe edition cuccokat nyugodtan ki lehet hagyni, csak kapsz 1-2 új páncélt, fegyvert, meg egy hátast azt csókolom.

Season Pass nincsen.

Oh komolyan? :D Nehéz elhinni, hogy nincs még, de gondolam volt róla szó, hogy lesz.

Jolee

Ha még aktuális: G2A-n vannak hétvégi akciók, ahol (ha éppen beleteszik, gyakran elõfordult eddig) elég jó áron be lehet szerezni CD kulcsot, ha nem ragaszkodsz a dobozhoz meg a lemezekhez. Paypal kell hozzá, de teljesen megbízható és biztonságos.

Vekerur

Ha még aktuális: G2A-n vannak hétvégi akciók, ahol (ha éppen beleteszik, gyakran elõfordult eddig) elég jó áron be lehet szerezni CD kulcsot, ha nem ragaszkodsz a dobozhoz meg a lemezekhez. Paypal kell hozzá, de teljesen megbízható és biztonságos.

Még az köszi, csak a hétvégén volt egy jó bundle, és mióta befejeztem az AC Unityt, most Thiefezek. :D

Trungi.X

Én anno Valentin napon vettem meg instant gameing-rõl 35 euróért de szerintem teljesen megérte (ott lehet master carddal is fizetni csak azért).

Mellesleg én megcsináltam Deanyt a Trónok Harcából és õvele tolom mint dupla pengés assasin. Egyszerûen imádom azt hogy ez a széria mennyit újult a borzalmas második rész után. Kb az elsõ terület nagyobb mint az elõzõ rész összes helyszíne :D a fegyver és páncél kraftolás nagyon tetszik.

• 3 weeks later...
Enkidu

Megjelent az Inquistionhoz az elsõ DLC. Valaki próbálta már?

• 1 month later...
Fishyfrost

Hi! Megvettem bundle-ben a DA:O-t, mellé steamrõl az Awakening dlc-t. Melyikkel kezdjem a játékot, alap game vagy dlc? (csak mert nem tiszta hogy a dlc belepakolja-e az extra tartalmakat az alap játékba és az is játszható rajta keresztül vagy sem). Elõre is köszöntem!

Vekerur

Hi! Megvettem bundle-ben a DA:O-t, mellé steamrõl az Awakening dlc-t. Melyikkel kezdjem a játékot, alap game vagy dlc? (csak mert nem tiszta hogy a dlc belepakolja-e az extra tartalmakat az alap játékba és az is játszható rajta keresztül vagy sem). Elõre is köszöntem!

Awakening egy kiegészítõ és nem dlc, s az alapjáték után játszódik.

Fishyfrost

Awakening egy kiegészítõ és nem dlc, s az alapjáték után játszódik.

Köszöntem, akkor kezdem az alappal.

• 4 years later...
VassGabor

Inquistion ősztől lehet magyarul is tolni addigra elkészül a fordítás.

• 5 months later...
VassGabor

El is készült tegnap aki magyarul szeretné tolni az belevághat, de lehetnek hibák benne még.

• 1 year later...
VassGabor

Nagyszerűen halad a 4-dik része, jövőre mindenképpen kijön.

• 1 year later...
VassGabor

Na jó sokáig nem jelenik még meg az új része:(:(:(

Na nem baj jó munkához idő kell.