Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ezt toltuk 2015-ben

Recommended Posts

Posted

Az elõzõ betelt, itt az új. A régi egyelõre marad, olvasásra.

Posted

Mikor már annyira belejövök a Binding of Isaacbe 30 óra játékidõ után,hogy egy nap többször is sikerül végigvinnem egész könnyedén, aztán a játék emeli a nehézségi szintet..na az priceless. -_-

Posted

Mikor már annyira belejövök a Binding of Isaacbe 30 óra játékidõ után,hogy egy nap többször is sikerül végigvinnem egész könnyedén, aztán a játék emeli a nehézségi szintet..na az priceless. -_-

Én már kétszer leszedtem, majd le is töröltem. Túl drága volt a laptop, hogy emiatt szétverjem...

Posted

Én már kétszer leszedtem, majd le is töröltem. Túl drága volt a laptop, hogy emiatt szétverjem...

Én most a vonaton dobtam ki majdnem az ablakon a laptopomat..amúgy szórakoztató játék! (de tényleg) Amellett,hogy mennyire idegesítő sokszor..kkuuuurva addiktív a nyomorult. Múltkor az eddig unlockolt főboss utolsó hpját lőttem le..éppen robban szét,amikor egy eltévedt lövés egy másik ellenféltől eltalált és meghaltam. Na ott mindenkit elküldtem a krva életbe,aki a hatótávolságomon belül volt. :Đ

De mondom, most már tök jó vagyok benne..simán végigszántom a pályákat..vagyis..végigszántottam addig,amíg ez a rohadék játék nem emelt a nehézségi szinten. -_- Most úgy érezem magam,mintha ugyanott lennék,mint 20 játékórával ezelőtt..kedves kis játék ez. -_-

Ha lesz vmi steam sale tuti megveszem a rebirth-öt..és mérgezem tovább magamat.

Posted

Az elõzõ topicban ragadt kommentemhez annyit hogy a 2013as enemy unknowra gondoltam igen, és nem a UFO1 õsrégi "enemy unknowra" vagy enfrocer nevû csodára de nem is a búráááóú-ra.

Tehát a 2013ra irányult a kérdésem csak nem voltam totál józan mikor kérdeztem :D illetve ahhoz van egy kieg. is (DLC?) az enemy within... az is jó?

Posted

Az elõzõ topicban ragadt kommentemhez annyit hogy a 2013as enemy unknowra gondoltam igen, és nem a UFO1 õsrégi "enemy unknowra" vagy enfrocer nevû csodára de nem is a búráááóú-ra.

Tehát a 2013ra irányult a kérdésem csak nem voltam totál józan mikor kérdeztem :D illetve ahhoz van egy kieg. is (DLC?) az enemy within... az is jó?

Szerintem irgalmatlanul jó! Az EW elég szépen kiegészíti az alapjátékot, eddig csak 170+ órát vett el az életembõl...:D

Posted

Még nem próbáltam a Within-t, de mivel megvettem utánaolvasva kiderült róla egy s más. Gyökeresen felforgatja az alapjátékot (az idegenek mellé bekerül valamiféle ügynökség még ellenségnek, meg totál felborul a harcrendszer a robot augmentációk miatt... ha játszottál Dawn of War 2-õt, úgy képzeld el mint ha csak Terminator Armor-os embereid lennének a normál fedezékrendszer helyett).

Nekem tetszik, de inkább amolyan második végigjátszásra javallott szerintem.

Posted

Még nem próbáltam a Within-t, de mivel megvettem utánaolvasva kiderült róla egy s más. Gyökeresen felforgatja az alapjátékot (az idegenek mellé bekerül valamiféle ügynökség még ellenségnek, meg totál felborul a harcrendszer a robot augmentációk miatt... ha játszottál Dawn of War 2-õt, úgy képzeld el mint ha csak Terminator Armor-os embereid lennének a normál fedezékrendszer helyett).

Nekem tetszik, de inkább amolyan második végigjátszásra javallott szerintem.

Classic+Iroman :rolleyes: . Mondjuk az utóbbi kombóhoz is kell egy végigjátszásnyi rutin.

Posted

Ha lesz vmi steam sale tuti megveszem a rebirth-öt..és mérgezem tovább magamat.

Jön a Rebirth-hez is új DLC nemsokára ami az alap+kieg+rebirth cuccait majdnem megduplázza. Elvileg hozzáad 100+ új tárgyat, új karakter, képesség, bossok, transzformációk, ellenfelek, játszható karakter, anyámkínja...

A fejlesztõ szerint 200 óra plusz játékidõt ad majd :D

Durva...

Posted

Jön a Rebirth-hez is új DLC nemsokára ami az alap+kieg+rebirth cuccait majdnem megduplázza. Elvileg hozzáad 100+ új tárgyat, új karakter, képesség, bossok, transzformációk, ellenfelek, játszható karakter, anyámkínja...

Durva...

Jézusom...

tenderlumpling
Posted

Durva...

Azért... basszus már. -_-

Vitán nem is tudom, hány százezer óra óta vagyok 41%-on, és Európában még mindig nem frissítettek 1.03-ra, ami az egyik bugos trophyt helyretolja.

Sose maxolom ki.

Posted

Tomb Raider 2013

Az újgépnek köszönhetõen végre megnézhettem teljes pompában a játékot. Egész jól kidolgozták Lara mellét, fenekét, haját. Öröm nézni ahogy ide oda mozog. A játék maga nemrossz, de régen meguntam a felénél, most nem tudom meddig bírom. A multi viszont kész katasztrófa, ilyen szarul megírt netkódot nem tudom mikor láttam utóljára. Továbbá poén az is hogy kb a handhun a legjobb fegvyer az egész játékban (multiban ofc)

Titanfall

Kipróbáltam a 48 órás próbaverziót, de csak kb 45 meccset tudtam letolni. Mire hazaértem a melóból addigra le is járt a pass :'(

Pedig kellemes kikapcsolódás volt. A Bf3 után igazi felüdülés ez a agyatlan lövölde dolog.

Dragon Age Inqusiton

Közel egy óráig szerkesztettem tökéletes karakteremet mire rájöttem hogy a DAO fõ karakterére, Duncan-re hajaz, így stÍlusosan Twouncan-nek neveztem el hõsöm. AMit eddig láttam az megfogott. Ráadásul az egész 60 FPS-ben pompázik mégjobban megdobja az élményt. A harcrendszer kicsit buttonsmash lett, de örülök hogy a karakteremnek van hangja.

Posted

Dragon Age Inqusiton

Közel egy óráig szerkesztettem tökéletes karakteremet mire rájöttem hogy a DAO fő karakterére, Duncan-re hajaz, így stÍlusosan Twouncan-nek neveztem el hősöm. AMit eddig láttam az megfogott. Ráadásul az egész 60 FPS-ben pompázik mégjobban megdobja az élményt. A harcrendszer kicsit buttonsmash lett, de örülök hogy a karakteremnek van hangja.

csak az átvezetők 30ra vannak limitálva :D :D még jó, hogy van hozzá egy rém egyszerű megoldás

Egyébként témához szólva.. Sok játékkal játszom és ez általában nem jól sül el. :D

Heroes 3 HD - Kampány, hotseat haverokkal, scenario, mindent. Imádom, még mindig az egyik kedvenc videójátékom a Diablo 2 után. Nem csoda, h mindkettőt elő szoktam venni fél-1 évente. :wub

Diablo 3 - Most, h megvettem a kieget muszáj haverokkal tolni, a Crusader marhára tetszik, rá vártam az alapjáték megjelenése óta :D a játék egyébként nagyon sokat változott, remélem később is jó lesz

Guild Wars 2 - Szeretek fejlődni benne, szeretem a világot, a fajokat, az art stylet + nincs kedvem semmiféle hardcore agyatlan MMOval játszani, nyugisan játszadozni pedig tökéletes.

Counter Strike 1.6 - koliban szobatárssal, legjobb :D

éés próbálok hozzászokni a Might and Magic RPG-khez... az X -et játszottam tavaly, nagyon tetszett, bár nem játszottam végig, de a régiek világát 1000x jobban szeretem, de a játékok nagyon nem kezdőbarátok :D (most éppen a 7. részt próbálom) kb semmiről se tudom, h micsoda, úgyhogy nagyban túrom az oldalakat és videókat, h valami alap tudást összeszedjek a játékhoz és elkezdhessem komolyabban. Meglátjuk összejön-e. (aki játszott velük - úgy tudom vannak páran, bár lehet a rpg topicban kéne kérdezősködnöm - azok nyugodtan mondhatnak valamit :D )

Posted

Max Payne

Huh, látni hogy ez még az oldschool fajtából van, nem szarozik a nehézséggel már az elején sem :D Kellet pár fix hogy win 8.1en menjen minden rendesen + widescreen, de könnyen megoldható.

Posted

Max Payne

Huh, látni hogy ez még az oldschool fajtából van, nem szarozik a nehézséggel már az elején sem :D Kellet pár fix hogy win 8.1en menjen minden rendesen + widescreen, de könnyen megoldható.

Elõször játszod?

tenderlumpling
Posted

éés próbálok hozzászokni a Might and Magic RPG-khez... az X -et játszottam tavaly, nagyon tetszett, bár nem játszottam végig, de a régiek világát 1000x jobban szeretem, de a játékok nagyon nem kezdõbarátok :D (most éppen a 7. részt próbálom) kb semmirõl se tudom, h micsoda, úgyhogy nagyban túrom az oldalakat és videókat, h valami alap tudást összeszedjek a játékhoz és elkezdhessem komolyabban. Meglátjuk összejön-e. (aki játszott velük - úgy tudom vannak páran, bár lehet a rpg topicban kéne kérdezõsködnöm - azok nyugodtan mondhatnak valamit :D )

Helyes. Kérdezz bármit. Ha kell, írok egy oldalnyi beginner's guide-ot.

Meg kezdd a 6-tal, azt nem tudod annyira elcseszni.

Posted

Elõször játszod?

Nagyon régen játszottam vele keveset, kb. semmire se emlékezek, de majd most megmutatom nekik. Max arca a legjobb

Posted

Watch Dogs már egy ideje. Miután sikerült elérni, hogy ne fagyjon ki állandóan, amit amúgy az okozott, hogy felzabálta az összes memóriát. Iyenkor a Windows riasztott, elküldtem anyjába (nem léptem ki a játékból, ahogy javasolta), majd 5-15 perc múva szétfagyta magát az egész... Gratulálok.

Sikerült szépre varázsolni és még jól is fut, tetszik a grafika, jópofa a hekkelés, de úgy érzem unalmassá fog válni. A vezetés szerintem szokható, sőt vannak kifejezetten jó momentumai - bár lehet, hogy a megjelenés óta, amikor nagyon sokan szidták javult a dolog.

A lényeg, hogy egyelőre tetszik, szórakoztató, és ez a legfontosabb. Viszont a sztori eddig rém unalmas és lapos, Aidan kifejezetten idegesítő, és az a bizonyos morális alapszitu is teljesen fals - más szóval amiket előre olvastam róla, az sajnos igaz.

Posted

éés próbálok hozzászokni a Might and Magic RPG-khez... az X -et játszottam tavaly, nagyon tetszett, bár nem játszottam végig, de a régiek világát 1000x jobban szeretem, de a játékok nagyon nem kezdõbarátok :D (most éppen a 7. részt próbálom) kb semmirõl se tudom, h micsoda, úgyhogy nagyban túrom az oldalakat és videókat, h valami alap tudást összeszedjek a játékhoz és elkezdhessem komolyabban. Meglátjuk összejön-e. (aki játszott velük - úgy tudom vannak páran, bár lehet a rpg topicban kéne kérdezõsködnöm - azok nyugodtan mondhatnak valamit :D )

Tender-hez csatlakoznék. A 6. résszel kezdd, az a legtutibb, utánna meg a 7.

Van amúgy hozzá full WSAD + freelook patch, ami azért nagyban felgyorsítja a dolgokat és koncentrálhatsz a szöszmötölõs irányítás helyett magára a játékra B)

Amúgy Klasszikus RPG topik, ha van valami konkrétum. Mi majd ugrunk hogy megcsillogtathassuk hatalmas retrótudásunkat :lol:

Helyes. Kérdezz bármit. Ha kell, írok egy oldalnyi beginner's guide-ot.

Meg kezdd a 6-tal, azt nem tudod annyira elcseszni.

Attól függ a lézerpuska skillre raksz-e elég pontot -_-

Posted

Watch Dogs már egy ideje. Miután sikerült elérni, hogy ne fagyjon ki állandóan, amit amúgy az okozott, hogy felzabálta az összes memóriát. Iyenkor a Windows riasztott, elküldtem anyjába (nem léptem ki a játékból, ahogy javasolta), majd 5-15 perc múva szétfagyta magát az egész... Gratulálok.

Sikerült szépre varázsolni és még jól is fut, tetszik a grafika, jópofa a hekkelés, de úgy érzem unalmassá fog válni. A vezetés szerintem szokható, sõt vannak kifejezetten jó momentumai - bár lehet, hogy a megjelenés óta, amikor nagyon sokan szidták javult a dolog.

A lényeg, hogy egyelõre tetszik, szórakoztató, és ez a legfontosabb. Viszont a sztori eddig rém unalmas és lapos, Aidan kifejezetten idegesítõ, és az a bizonyos morális alapszitu is teljesen fals - más szóval amiket elõre olvastam róla, az sajnos igaz.

a legfontosabbat nem írtad le.... HOGYAN sikerült megoldani a kifagyást? :lol:

amúgy én már megjelenéskor végignyomtam, és elárulom neked, hogy unalmas lesz és a morális alapszitu is egy fos. :D

de azt ígérik a WD2 már jó lesz :) hát majd meglátjuk...

Posted

a legfontosabbat nem írtad le.... HOGYAN sikerült megoldani a kifagyást? :lol:

amúgy én már megjelenéskor végignyomtam, és elárulom neked, hogy unalmas lesz és a morális alapszitu is egy fos. :D

de azt ígérik a WD2 már jó lesz :) hát majd meglátjuk...

Jaj, jogos... Az SSD és a 8 GB RAM miatt ki volt kapcsolva a lapozófájl, WD miatt viszont visszakapcsoltam, kapott a D vinyó, amin a játékok futnak 8 GB-ot. Azóta nincs gond.

Posted

Max Payne

Extra önkínzáshoz ajánlom hozzá a Kung-fu modot+végigvinni közelharccal és/vagy kétkezes botot suhogtatva...anno viccesen csökkentette az ép hajszálaim számát (inkább az, minthogy kárt tegyek a perifériákban :D ) de végigvittem vele :D talán csak a mesterlövész puskát kellett párszor elõvenni, mindenki mást széjjelkaratéjoztam :D

tenderlumpling
Posted

Attól függ a lézerpuska skillre raksz-e elég pontot -_-

Lehet, hogy nekünk benne van ez a genetikánkban, de azért ez elég komoly spoiler, hallod -_-

MM6-ban amúgy grindolhatsz orrvérzésig, viszont 7-ben ha béna csapatot indítasz, akkor grindolhatsz 3x annyit, ha nem tud mondjuk expertre se vinni egy skillt. És akkor még csak nem is éri el a skillszintlépéssel kapott bónuszokat.

Posted

Extra önkínzáshoz ajánlom hozzá a Kung-fu modot+végigvinni közelharccal és/vagy kétkezes botot suhogtatva...anno viccesen csökkentette az ép hajszálaim számát (inkább az, minthogy kárt tegyek a perifériákban :D ) de végigvittem vele :D talán csak a mesterlövész puskát kellett párszor elővenni, mindenki mást széjjelkaratéjoztam :D

Fú nekem a Max Payne első része volt a mai gamerek Skyrimja. Szana szét moddoltam, alap játék volt 800 mega, modokkal meg minimum 10 giga :biglol:ögüü

Slow-mo HC story mód vicces volt, egy lövés és vége, de viszont nagyon könnyű volt mert lassított volt az egész.

Aztán a jó öreg mátrixos modok, a küzdő terem, aztán a film egyik legnagyobb jelenete a sok katona ellen a csarnokban.

Ninja, aréna, kiegészítő modok, stbstb.. még mindig megvan egy dvd-n a sok mod valahol :D

Nagyon régen játszottam vele keveset, kb. semmire se emlékezek, de majd most megmutatom nekik. Max arca a legjobb

Ha akkoriban létezett volna ez az indie-féle fejlesztés, akkor a Max Payne is egy indie cím lett volna. Annyira kevés volt a költségvetésük, hogy a karakterek arcát a fejlesztők rokonai és maguk a fejlesztők oldották meg, így lett Payne arca a sztori írója, Sam Lake :D A rosszfiúk meg többnyire a fejlesztők, Jack Lupino is például :D