Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gyu Imádók Szentélye, Avagy Mondj Egy Imát Gyunak


Feroxx

Recommended Posts

Feroxx

Hol is kezdjem... :(

Anno 2004-5 körül sokat jártam ide a GS fórumra, és szerettem az újságot is. Gyu-ról nem sokat tudtam akkoriban konkrétabban, de létezett az a bizonyos topic név, hogy "Gyu Imádók Szentélye, Avagy Mondj Egy Imát Gyunak" ami akkoriban szúrta a kamasz kis fejemet, és jóó régimódi internetroll módjára (akkor voltam 17 éves, most 26 :rolleyes: ) csináltam egy olyan nevű topicot, hogy "Feroxx Imádók Szentélye,avagy Mondj Egy Imát Nekem".. Gyu-val ment a csatározás egy darabig, hogy van-e létjogosultsága ilyen topicoknak avagy sem, és végül "nyertem", mert "elértem"... :unsure: , hogy törölje a "Gyu imádók szentélye topic-ot" és az én általam csinált topicot is, kaptam is érte, egy hihetetlen nagy BAN-t 2032-re szólóan!! amiről máig meg van a screenshot :D itt is van:

[GSF] Picture

":: KÖZÖSSÉG :: -> Aréna

Topik: > Gyu Imádók Szentélye, Avagy Mondj Egy Imát Gyunak

Szerző: Agent_Gabor

Topik: > Feroxx Imádók Szentélye,avagy Mondj Egy Imát Nekem

Szerző: Feroxx

Indok: Úgy gondolom, mindkét topik értelmét veszítette. Egy ilyen fórum nem lehet szintere bárki "imádatának", még poénból sem.

Mindemellett Feroxx felhasználó kitiltását véglegesítettem." 2005.április 17.

ezt meg google-ről halásztam most elő -_-

Viszont utána proxy IP-vel trükközve (baromi nagy hackernek éreztem magam tőle :D) vissza tudtam jönni, viszont Gyu-val beszéltem és ebből is látszik mennyire rendes ember volt, még ezek után is visszaengedett a fórumra végül..

Utána néhányszor láttam illetve találkoztam vele személyesen is gamer rendezvényeken, és mindig csak jó benyomásom volt róla, és utólag kicsit sajnáltam is a trollkodás dolgot.

Most viszont olvasva a szomorú hírt, nyílként fúrt belém az érzés, hogy mikor ha nem most, tudnám ezt talán picit helyrehozni.. azt hiszem abszolút megérdemli Gyu ezt a topicot, régen úgyemléxem vicces magasztaló versikékkel volt teli Gyu-ról, hát most se fogja vissza magát senki akkor B)

Nyugodj Békében Gyu! Köszönünk mindent amit a magyar gamer közösségért tettél közvetve és közvetlenül is!! A gamerek sosem felejtenek el téged!! :ty: RIP :(

Link to comment
Share on other sites

Godzillamessage

Ez szép volt Feroxx. :)

Link to comment
Share on other sites

PCBalu

Feroxx, erre az incidensre emlékszem. :) Régi szép emlékek... nagyon szerettem ezt a fórumot.

Link to comment
Share on other sites

borz2

Ez totál mellbevágott. Nagyon kedveltem. Egyszer találkoztam csak vele, de annál többször beszéltünk. Rengeteget lógtunk itt a fórumon. A Saab-os sztori él legélénkebben az emlékezetemben. Még aprót is küldött valaki neki poénbló. Lefotózta és lejött a nyomtatottban. :) A GS ikonikus alakja volt mindig is számomra. Nyugodjék békében!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Spyk3r

Ma értesültem énis errõl a sajnálatos szomorú hírrõl.

Jó ideje már nem járok a fórumra,anno énis a 2004körüli években jártam rendszeresen csakugy mint Ferrox ( akkor még T-Boy89 néven regisztráltam) . Személyesen sajnos nem ismertem,de MSN -en beszélgettem jópárszor Gyu Mesterrel,nagyon jó embernek és segítõkésznek tartottam...Nagyon nagyon sajnálom ,hogy ilyen korán el kellett mennie . Nyugodj Békében Dragon György!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Lord_KROK

Uh, erre a topicra emlékszem, eredetileg az Arénába volt, pár oldala talán lehet le is van mentve az archívumomba!

Eh a jó öreg Gyu, nem is emlékszem mikor beszéltem vele elõször fórumon, de MSNen 2004 dec 3-án, ami még nagy szó volt nekem mert akkoriban percenként(!) 6ft-ért neteztem.

2005 május elején nevezett ki altopic modinak, onnantól gyakorlatilag napi kapcsolatban álltunk MSN-en, fórumon, telefonon.

Hamarosan global modi lettem ideiglenesen, majd egy nap írt egy levelet, hogy annyira elégedett velem, hogy véglegesít posztomban. Aztán bõ egy évvel rá, mást hozott az élet, én leköszöntem, de Gyuval a kapcsolat ezután sem szakadt meg, bár a napi kapcsolat inkább csak heti szintû lett.

Sokszor terítéken volt az is, hogy találkoztunk, hívtam Fórumtalira is nem egyszer. Volt hogy Szászhalombattán volt épp ezért nem tudtunk találkozni.

Volt, hogy õ hívott, hogy találkozzunk akkor én épp Szlovákiában voltam.

Aztán 2010 áprilisában egy véletlen GS hír miatt tudtam meg, hogy egy szombati napon Debrecenben lesz egy rendezvényen. Épp dolgoztam, de elkéreszkedtem a munkahelyemrõl és elviharoztam haza egy kis csomagért, amit od akellett volna neki adjak. 2006 januárjában (2005 karácsonyi ajándéka volt Ladytõl) kellett volna leszállítanom, de sose bírtunk találkozni. Végül több mint 4 éves késéssel de megkapta.

Megérkeztem a rendezvényre ki kellett fizessek 4ezer ft belépõt, de ez sem érdekelt, bementem és sikerült találkoznom vele. (még valahol közös képünk is van :) )

Órákig beszélgettünk, hol jobb kedvben, hol kevésbé felhõtlen témákról (pl a fórum jobbá tétele, akkori helyzete)

Tulajdonképp megérte, mert bármit is terveztünk, ekkor láttam õt elõször és utoljára személyesen.

2011 aztán zûrzavaros idõszak volt nekem, sok emberrel megszûnt a napi/heti kapcsolat többek között vele is. Onnantól pár havonta face-en 1-1 mondat és kb ennyi.

Halálát 2015 január 3-án este kocsmázás közben tudtam meg egy GSF-es arctól. Mivel a helyszínen volt egy másik, hitetlenkedve hozzá rohantam, hátha kamu, de õ is megerõsítette. Ezután felhívtam még egy tagot, aki szintén. El se hittem, teljesen megdöbbentett. Másnap láttam face-en hogy valóban így volt :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...