kaszman1 1,063 Share Posted January 16, 2014 Csak hogy ne felejtsük el honnan jöttünk: ENBH2ZlOJg4 ec-8mD_BhrU I9k7NAuMrGE UxFEn9JH40g 1EJMJf9WTjg hVCOeL6bu_Y oDhpcz2Dbaw xzcmSTpTZ-U Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted January 16, 2014 arch videója, leestem a székrõl a röhögéstõl :lol: :lol: xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 16, 2014 bazz kegyetlen videók XD Kasz a Te topikod nem él meg ilyen szép hosszú idõt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,063 Author Share Posted January 16, 2014 Küldtem PÜ-t, te brokkoli :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 16, 2014 Küldtem PÜ-t, te brokkoli :P hát igen én is elég fáradt vagyok most, alig aludtam a napokban szitén :( nemtom mi lesz akkor majd még kitaláljuk amugy se tok nagyon mikrofonozni ma megint :/ ötlet? holnap nappal gondolom dolgozol? mert én délelõtt 10tõl déltután 3ig ráérek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 16, 2014 Kaszmané volt az utolsó szó xD Vega: semmi. xD Kasz: királyság! :D Én Vegáról ezt találtam: W7SpaBKSsGI :lol: :lol: xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 16, 2014 mmi van hüle vagy? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,063 Author Share Posted January 16, 2014 Bazmeg RCH, ezen haltam xxD :lol: Nekem holnap szabadom van, de asszonynak is, szal nemtom mi lesz. Hagyd bekapcsolva a steam-et, ha ráérek írok. Délelõtt sztem megyek mikrofont venni, nem bírom már, hogy a srácok mindig kineveeeetnek :( :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted January 16, 2014 beszarás ez a videó :lol: arch mindig talál ilyen idióta felvételeket :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 16, 2014 Bazmeg RCH, ezen haltam xxD :lol: Nekem holnap szabadom van, de asszonynak is, szal nemtom mi lesz. Hagyd bekapcsolva a steam-et, ha ráérek írok. Délelõtt sztem megyek mikrofont venni, nem bírom már, hogy a srácok mindig kineveeeetnek :( :( :( Végre magunk mögött hagyjuk a katedrálist xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,063 Author Share Posted January 16, 2014 Hellgate London + echo effect + siren hunter. Csodálkozok hogy NRG-vel nem pisáltatok még be miközben toltuk -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted January 16, 2014 nekem errõl a kis majomról a jawak jutnak az eszembe. :D de ilyen idiótákat... felöltöztetik, de akkor miért nem adnak rá cipõt? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 16, 2014 Hellgate London az léder jó kár h nincs steam-en :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted January 16, 2014 Az az idõmanipulálós cucc volt nem? Vagy amit 2x is újrakezdtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 16, 2014 nemtom de a hellgate londont nagyon szerettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,063 Author Share Posted January 16, 2014 Amit kétszer újrakezdtek. Eredetlieg egy FPS/TPS diabló volt (nekem marhára bejött mellesleg), de bukott az egész és becsõdöltek. Aztán asszem valami ázsiai cég felvásárolta a jogokat és az egész címet és egy középszerû pay-to-win MMOFPS-t csináltak belõle. Ilyen volt: Ijdlqf4ha-4 Ilyen lett Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 16, 2014 nekem az eredeti , emlékeim szerint 2007es verzió jön be szóval az elsõ. a második meg nem is érdekel Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,063 Author Share Posted January 16, 2014 nekem az eredeti , emlékeim szerint 2007es verzió jön be szóval az elsõ. a második meg nem is érdekel Végig kéne tolni kópban az eredetit B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 16, 2014 Én 2x kezdtem el, de nem bírtam...nagyon monoton volt, és az NPC-k hangjai meg kiakasztottak xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted January 16, 2014 Jah igen, én ki akartam próbálni, de aztán semmi nem lett belõle :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 16, 2014 Amúgy örülök, hogy egy kicsit többet kommunikálunk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,063 Author Share Posted January 16, 2014 Amúgy örülök, hogy egy kicsit többet kommunikálunk Kicsit szüneteltünk, külön hálószobában aludtunk és más emberekkel is találkoztunk. Ilyen ez a ZHSZ házban xD :lol: Hallod RCH itt van ez a csomag EEEEE! Most vettem meg, tele van nagyon jó kis stratégiákkal, de legjobban tetszik belõle. Beteg egy játék, most próbálgatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 16, 2014 Köszi Kasz! King's Bounty megvan, a többi annyira nem izgat, tuti nem játszanék velük mostanában :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted January 16, 2014 Ezt az oltást xDDDDDDD Amúgy mostanában nagyon gyenge a felhozatal a bundle-ök terén, alig érdekel egy két dolog. Az uccsó amin megakadt a szemem, az a jó öreg körökre osztott Gorky 17, annó még magyar szinkronnal toltam De az meg átlag feletti csomagban volt elérhető, tehát drágább mint a steames ára, szóval felejtős volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 17, 2014 Látom te se igen vagy online Kasz. xD Én most keltem fel :D Ha gondolod 3ig még ráérek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts