Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Melyik Játékot Vásároltad Meg Legutóbb?

Recommended Posts

Posted
A topik előző részének mérete elérte a maximális 100 oldalt, így bezárásra került. A továbbiakban itt lehet eldicsekedni a legújabb szerzeményekkel.
Posted

The Bureau: XCOM Declassified - steam akció. Pedig nem terveztem.

Posted

ACIII: The Tyranny of King Washington DLC - A sok negatív vélemény miatt eddig ódzkodtam tõle, de igazából valahol mélyen mindig ott volt bennem, hogy ki akarom próbálni, érdekel a története (még ha az alapjátéktól tulajdonképpen független is), kíváncsi vagyok az új képességekre, stb. Az árát továbbra is borsosnak tartom, 3,5k volt úgy, hogy mindegyik részére 50% OFF volt, de végül is tartom magam annyira AC-rajongónak, hogy mégiscsak bevállaljam. (Ráadásul ahogy olvastam, ha nem csak gyorsan végigszaladunk a fõküldetéseken, akkor akár 6-8 óra is kihozható belõle, ami azért elég korrekt.)

The Dark Knight Rises - Ez az elsõ androidos vásárlásom (eddig csak ingyenes cuccokat próbáltam), szóval pezsgõbontás, konfettiesõ, háromszoros hurrá, miegymás. :D 225 HUF-ra volt leárazva (legutóbb, mikor néztem, még 1500 körül volt), ennyit meg bõven megért. :) Videók alapján amúgy nem tûnik rossznak, a játékmenet hasonló, mint a nagygépes Arkham-részekben, szóval ha csak nem sikerült kegyetlenül elbaltázni valamit (amit kétlek), akkor jól fogok szórakozni vele.

Modern Combat 4: Zero Hour - Ha már az elsõn túlestem, rögtön dupláztam is és vettem még egy játékot Androidra. Ezért kicsengettem az 1500 Forintot, de amit a képek és videók alapján láttam belõle, az teljesen meggyõzõ volt. A grafika brutálisan jól néz ki, a pályák változatosnak tûnnek, és ami a legfontosabb, az irányítás is korrekt, legalábbis a gameplay felvételekbõl ez jött le.

Posted

ACIII: The Tyranny of King Washington DLC - A sok negatív vélemény miatt eddig ódzkodtam tőle, de igazából valahol mélyen mindig ott volt bennem, hogy ki akarom próbálni, érdekel a története (még ha az alapjátéktól tulajdonképpen független is), kíváncsi vagyok az új képességekre, stb. Az árát továbbra is borsosnak tartom, 3,5k volt úgy, hogy mindegyik részére 50% OFF volt, de végül is tartom magam annyira AC-rajongónak, hogy mégiscsak bevállaljam. (Ráadásul ahogy olvastam, ha nem csak gyorsan végigszaladunk a főküldetéseken, akkor akár 6-8 óra is kihozható belőle, ami azért elég korrekt.)

Én is megvettem (vagyis a season pass járt Deluxe AC3hoz), szerintem simán jó volt. Nem mondanám hogy kiadnék érte 10+ eurót, de jó szórakozást nyújtott, részenként 2 óra megvolt úgy hogy nem 100%oltam ki, szóval összesen a 6+ óra nagyon reális. Tetszett ez az epizodikus megjelenés, olyan mintha egy sorozat következő részére vártam volna :D

Posted

Wasteland

Retro RPG hangulatom van + belefutottam a Wasteland 2 topikba, szóval a vége az lett, hogy 3 dodóért lekaptam a gog-ról.

Posted

Wasteland

Retro RPG hangulatom van + belefutottam a Wasteland 2 topikba, szóval a vége az lett, hogy 3 dodóért lekaptam a gog-ról.

Azért az nem kicsit retro :D Amúgy remek játék csak idõigényes én személy szerint már lusta lennék nekiülni, nélkülözve a modern kor kényelmi funkcióit.

Posted

Ma kellett volna legkésõbb megjönnie, amit Zavviról rendeltem. CONSPIRACY!

Posted

Ma kellett volna legkésõbb megjönnie, amit Zavviról rendeltem. CONSPIRACY!

Megjött a Silent Hill, jobban örültem volna a DMC-nek elõbb, de nem mintha szerda délutánnál hamarabb neki tudnék ülni játszani.

Posted

The Walking Dead: Season One Episode 2-5 - Régóta vártam már, hogy leárazzák õket, most darabja 440 HUF volt. :) Az elsõ rész és a 400 Days már megvan korábbról, ideje volt ezeket is beszerezni. :)

ACIV: Black Flag - Freedom Cry DLC - Közel 70 órám van az alapjátékban, ami nálam akár még az év játéka címre is esélyes, szóval nem volt kérdés, hogy ezt a DLC-t megjelenéskor fogom megvenni. :) 3k volt egyébként.

Posted

The Walking Dead: Season One Episode 2-5 - Régóta vártam már, hogy leárazzák õket, most darabja 440 HUF volt. :) Az elsõ rész és a 400 Days már megvan korábbról, ideje volt ezeket is beszerezni. :)

ACIV: Black Flag - Freedom Cry DLC - Közel 70 órám van az alapjátékban, ami nálam akár még az év játéka címre is esélyes, szóval nem volt kérdés, hogy ezt a DLC-t megjelenéskor fogom megvenni. :) 3k volt egyébként.

Ez a néger assassin DLC?

Posted

Ez a néger assassin DLC?

Az. Adewalé a főszereplője, aki Edward mellett mindig ott áll a hajó kormányánál. (Első tiszt? Másodtiszt? Fedélzetmester? :D Nem vágom, hogy vannak ezek a rangok.) 15 évvel játszódik a Black Flag eseményei után, itt már képzett assassin a csávó.

Posted

Az. Adewalé a fõszereplõje, aki Edward mellett mindig ott áll a hajó kormányánál. (Elsõ tiszt? Másodtiszt? Fedélzetmester? :D Nem vágom, hogy vannak ezek a rangok.) 15 évvel játszódik a Black Flag eseményei után, itt már képzett assassin a csávó.

Nah 2 év múlva már emberi áron lesz, akkor végig is játszom az alapjátékkal.

Posted

Dear Esther

1,5 ejrót megért. -_-

Posted

Reaper of Souls Collector's Edition elõjegyezve a CDG-nél. Valószínûleg úgy is máshonnan veszem meg mert tuti lesz jobb ajánlat, ez inkább amolyan legyen egy talonban is biztosíték, hogy ha minden kötél szakad akkor tõlük veszem.

Posted

Divekick 2 pack, alig várom, hogy újra használjam a fightstickemet ögüü

Posted

GOG-ról:

Darwinia

Sacrifice

Rune

Ezzel én idénre befejeztem a vásárlást. Gondolkodtam egy Dishonored-en, de ráér az még késõbb is.

Posted

Divekick 2 pack, alig várom, hogy újra használjam a fightstickemet ögüü

2 gomb kell a játékhoz :D.

tsfatinternet
Posted

Bioshock csomag Steamen 2965 forintért. Egyenlõre.

Posted

2 gomb kell a játékhoz :D.

That's the point!!!!

Posted

Nah végre vettem már én is játékokat, igaz nem mostaniak, de legalább olcsóak voltak :lol:

Test Drive Unlimited 2 (Premium Games kiadás)- 499Ft

Fear3 (Premium Games kiadás) - 499Ft

Need for Speed 2 Unleashed - 499Ft

Need For Speed Carbon - 99Ft

Medal of Honor Allied Assault Warchest - 99Ft