The_Reaper_CooL 0 Share Posted October 19, 2013 Üdv néktek! Van egy Garry Newman nevû okos bácsi, aki csinált annó egy játékot, a Garry's Mod-ot. Most kitalálta, hogy csinál egy újabb játékot, ami leutánozza a szokásos zombis játékokat, miközben Minecraft-szerû építést foglal magába. Ez a játék a (Itt a weboldala). A Rust még enyhén alfa változatban van, és nincs is konkrét célja, csak az, hogy építkezzünk, nyírbáljuk a zombikat és a többi. Aki játszana a játékkal és megvan neki az írjon, öcsém érdeklõdik, de én nyitottam a topikot :) :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted October 19, 2013 hmm,érdekesen fest,emlékeztet a 7 ways to die-ra,az is asszem alpha verzióban van még csak,de kb ugyanez,zombis minecraft szerû cucc. :D azt próbáltuk haverral ketten,elég jó is,csak nem túl sok minden van még egyenlõre benne. de egy olyan ahol nagy szerver van,sok játékos és úgy még a zombis cucc,az mennyivel funabb lenne,egymásra meg zombikra,meg holmikra vadászni. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dugesz 0 Share Posted March 22, 2014 http://rust.hu/ Hello mindenki, egy Magyar szerverrõl szeretnék beszámolni. Jól futó laggmentes 200 férõhelyes jó társasággal rendelkezõ szerver. A játékos állomány nagy része magyar (ha tippelnem kellene ~95%-ot mondanék). körülbelül 50-60 aktív magyar játékos használja a szervert. Mindenképpen hosszútávú szerver, a honlapon a tulaj írásai olvashatóak is, folyamatos értelmes szerver. Nincs mod, admin abussive vagy hacker. Csak te és a handrockod :D. Eggyetlen hibája a kicsit alacsony pop (csúcsidõ 50-60 fõ de 2 hete 100 fõt elértük valahogy). Ez ellen kívánok most tenni némi "reklámmal" :) fõbb adatok tõ mondatokban: server: pvp, sleeper on, nincs mod, aktív tulaj (jelenleg egyetlen admin), stabil laggmentes szerver, 200 férõhely, cheatpunch aktív. Értelmes közösség. A weboldalon minden további info megtalálható Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxo89 0 Share Posted March 24, 2014 Helyesbítenék, mert van mod(Oxide) csak, lényegi dolgokat nem változtat. /ping és a /who parancs mûködik belõle. Elõbbi, nem biztos, hogy a módhoz tartozik, lehet, hogy alapból van a játékhoz, mint parancs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxo89 0 Share Posted March 24, 2014 :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxo89 0 Share Posted April 10, 2014 Itt tekinthetõ meg, hogy áll a fejlesztés. A srácok problémába ütköztek, mikor megkapták a Unity3D 5-ös verzióját és egy csomó program kódot ki kellett dobniuk vagy jobbik esetben újra írniuk. Kezd beindulni a gépezet és remélhetõleg hamarosan jön az új javítás. Én már várom, ti, hogy vagytok vele? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plata 0 Share Posted April 10, 2014 :rolleyes: Ez inkább elveszi a kedvet tõle,ha ilyen hülyékkel lehet találkozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxo89 0 Share Posted April 10, 2014 Ez inkább elveszi a kedvet tõle,ha ilyen hülyékkel lehet találkozni. Én jót kacagtam rajta xD! Nem kötelezõ ezeket megcsinál. Max lelõnek... Ennyi. Ez egy ilyen játék :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxo89 0 Share Posted February 22, 2015 Új magyar szerver! client.connect tempest.zapto.org:28015 A listában Tempest Rust EU néven látjátok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts