Gravedigger666 0 Share Posted July 16, 2013 Vérfarkasok, Vámpírok, Démonok, Boszorkányok, Kísértetek, Szörnyszülött lények. Mind különbözõ képességû embere vadászó teremtmények. De van egy közös vonásuk, mind félnek egy név egy ember hallatán. Ez nem más mint a legendás szörny vadász Van Helsing. Nem hiszem, valakinek be kéne õt mutatni :D. Ám mind minden embert õ is öregszik. Helyét nem más vette át mint a fia ifj. Van Helsing (kreatív volt a család gyerek születésekor :D ). Így hát ahol az õse letette a fegyvert õ ott veszi fel. Kis hazánkban levõ NeoCore cég RPG-nek eddig nem volt topica. Pedig a game megérdemelné ezt. 3 órája tolom. Azt kell mondja, hogy messze egy Diablo 3 fölött van, mind harcrendszerben mind hangulatban és humorban :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted July 18, 2013 Vicces beszólás, tekintve, hogy a gameplay-t és az en bloc kinézetet a monomitikus, de azért önmagában teljesen eredeti Diablo-ból lopták (és ezt a gameplayt nagyon nehéz elrontani), magát a karaktert és a sztorit egy ingyen licencelhetõ Drakulából :D Végül is biztosan jobb -_- De azé' érdekesnek tûnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted July 18, 2013 Igaz, hogy nem sok eredetiség van benne, de a hangulat, a körítés kiváló, és a lopott elemek is jól vannak vegyítve. Diablo 3-mal nem játszottam, de ránézésre is egyértelmû a hasonlóság, de nálam 2 dolog miatt lett belõle favorit: 13.000 vs. ~3000 Ft és egy fura online DRM a Steam ellenében. Mondjuk szerintem a szerepjáték elemek feleslegesen túl vannak bonyolítva és kínosan kevés a fegyvertípus, de én hihetetlenül élvezem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuhlSchrank 0 Share Posted August 5, 2013 Remélem mindenki felismerte Óvárost :). Aki még nem járt arra, annak javaslom, nyitott szemmel járjon ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Share Posted August 14, 2013 elkezdtem játszani, el is vagyok vele, nem rossz ez (az újdonság varázsa), viszont elég frusztráló, hogy szinte minden töltés után fogja magát a program, és leáll -_- nincs erre valami megoldás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Share Posted August 17, 2013 háát ez jó rövid volt... :unsure: meg igazából nem is nyújtott túl sokat, a kis kitekintgetések tetszettek (a fehér nyúl, a gyûrû, "I'll be back", Wirth (?) bakancsa, stb), de nem érzem úgy, hogy a második részre is vevõ leszek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravedigger666 0 Author Share Posted August 17, 2013 Tegnap megjött az új wichesterem, elkezdtem a szokásos újratepepítéseket. A gondom az, hogy gamet ugyan letöltötte a steam, de nem indúl el. Ha a könyvtárából inditom akkor elindúl de a mentésemet nem látja. Valakinek valami tipp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted September 1, 2013 passz nemtom mi a baja en is megvettem a gamet mert regen a van helsing film volt az egyik kedvenc ellehet vele szorakozni, en kb addig elveztem a dolgot amig eljutottam a secret lairig, utana mar unalmas hent, 1 vegigjatszas eleg volt hangulatilag egesz jo, meg a szellemcsaj es vanhelsing beszelgetesei, vannak jo poenok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravedigger666 0 Author Share Posted September 18, 2013 Új DLC jön. Elsõsorban a varázslatokat kedvelõ személyek lehetnek boldogok. Mint szoltok hozzá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted September 22, 2013 hat azt hogy a single player mar a vegen nekem annyira halal unalmas volt hogy nemhiszem hogy meg1x vegigfogom jatszani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Share Posted March 20, 2017 (edited) Az első részben van a "Titkos hely". Hogyan lehet odajutni? Sehogy nem találom. Valaki emlékszik még rá? (jobb alul) Edited March 20, 2017 by Godzillamessage Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted March 21, 2017 16 hours ago, Godzillamessage said: Az első részben van a "Titkos hely". Hogyan lehet odajutni? Sehogy nem találom. Valaki emlékszik még rá? (jobb alul) Questelgess még a városban, majd eljutsz oda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Share Posted March 21, 2017 Hogyan kell questelgetni? Sehol senki nincs a városban. Végére értem a játéknak, kinyírtam a fő gonoszt, de utána még találtam két helyet ahol még nem is voltam. A "Titkos hely"-re még véletlenül sem találom az utat, pedig már voltam ott valahogy, hiszen ha nem lettem volna, nem látnám, hogy van. Azt sem lenne rossz tudni, hogy még hány pályán (térképen, vagy min) nem voltam még. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted March 21, 2017 Ahhoz nem kell, hogy a Bunnyslayer a tatyóban legyen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted March 21, 2017 Öö na várj, mi ennek az angol megfelelője? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted March 22, 2017 Lost Place szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts