Ardo 0 Share Posted January 31, 2013 Nem rég kezdtem bele ebbe az igen érdekes játékba. Ez (ha vki ismerki) az Age of Chivarly hl2 mod stand-alone változata, és elég szépen kipofozták a modhoz képest. De persze ebbe is elég jól jön egy 4-5 fõs csapat ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 10, 2014 No én meg csak most találkoztam ezzel a topiccal :) Én is lassan 1 éve játszok vele, napi szinten, nagyon szeretem, igaz olykor eléggé felcseszi az agyamat! Vannak mások is még itt a fórumon akik szokták tolni ezzel a játékkal? Kellene valami magyar group a Steamre Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted January 10, 2014 nekem megvan,de valamiért pár map váltásonként crashelni szokott és eddig nem nagyon találtam rá gyógymódot. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 12, 2014 wi-fi-s neted van? Haveromat minden map váltáskor kibaca a játék. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted January 12, 2014 Ehe, szóval fps-be eltt rakva ez... :D Énis játszom már lassan egy éve, csak volt egy nagyobb szünetem, és a balance patch miatt kb. megint meg kell tanuljak játszani. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted January 12, 2014 wi-fi-s neted van? Haveromat minden map váltáskor kibaca a játék. :unsure: nem. :unsure: vagyis én a routerre kábellel csatlakozok,hirtelen nem ugrik be,de talán a szolgáltatótól viszont vezeték nélkül. :unsure: de most ezt nem tudom biztosra megmondani. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 14, 2014 És ki milyen osztállyal szokta tolni a leggyakrabban? Mi idegesít titeket a legjobban ebben a játékban? :rolleyes: xD Steam Group-ot hozzak létre? Bárki csatlakozhatna majd... Greb szerintem Te nekem haverosom vagy steamen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted January 14, 2014 És ki milyen osztállyal szokta tolni a leggyakrabban? Mi idegesít titeket a legjobban ebben a játékban? :rolleyes: xD Steam Group-ot hozzak létre? Bárki csatlakozhatna majd... Greb szerintem Te nekem haverosom vagy steamen :) Vanguarddal szinte mindig. Ami idegesít? Hm.. talán, hogy az íjászok egy szaros késsel sokszor jobban harcolnak, mint bárki más bármivel... :D Jah és am akár, ha vagyunk elegen, néha lehetne valami mikrofonos team témát is tolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted January 16, 2014 És ki milyen osztállyal szokta tolni a leggyakrabban? Mi idegesít titeket a legjobban ebben a játékban? :rolleyes: xD Steam Group-ot hozzak létre? Bárki csatlakozhatna majd... Greb szerintem Te nekem haverosom vagy steamen :) szerintem is. :D am ilyen halberdes classal szoktam rohangálni. :rolleyes: a legjobban meg a crash szokott idegesíteni,majd hétvégén megnézem,hátha volt olyan patch ami megjavította. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted January 16, 2014 És ki milyen osztállyal szokta tolni a leggyakrabban? Mi idegesít titeket a legjobban ebben a játékban? :rolleyes: xD Steam Group-ot hozzak létre? Bárki csatlakozhatna majd... Greb szerintem Te nekem haverosom vagy steamen :) Vanguard, default karddal. :D A legjobban a nyakatekert kombók zavarnak, csak annyit látok hogy összevissza forog az ellenfelem és fél másodperc múlva halott vagyok. Ja meg a feinting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted January 16, 2014 Mindenki vanguard... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 16, 2014 Vanguard, default karddal. :D A legjobban a nyakatekert kombók zavarnak, csak annyit látok hogy összevissza forog az ellenfelem és fél másodperc múlva halott vagyok. Ja meg a feinting. Nah az engem is kiakaszt xD Ki hányadik szintû? :) Én most lettem 31 nemrég, bár sokat nem érek vele :D a profik levágnak mint a szart, bár megszoktam nehezíteni a dolgukat xD Az elején én is sokat toltam Vanguarddal, de mostanában lovaggal és íjásszal megyek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted January 16, 2014 miután minden crashnél reseteli,talán 5-ös vagy 6-os. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 17, 2014 miután minden crashnél reseteli,talán 5-ös vagy 6-os. :D OMG akkor ez azért van?!! bááár havernak nincs ilyen gondja és õ se lép szintet, meg új fegyvereket se kap xD Pl lovaggal is nekem már csak 1 fegyver van hátra, de az istenért se megy lejjebb a gyilokszám xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted January 17, 2014 amikor nem minden mapváltásnál,hanem 2. vagy 3.-nál crashel csak,akkor mindig csak az utolsó map statjait nem menti,de a szint akkor is resetel. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardo 0 Author Share Posted January 20, 2014 Nah az engem is kiakaszt xD Ki hányadik szintû? :) Én most lettem 31 nemrég, bár sokat nem érek vele :D a profik levágnak mint a szart, bár megszoktam nehezíteni a dolgukat xD Az elején én is sokat toltam Vanguarddal, de mostanában lovaggal és íjásszal megyek. Te jó ég feléledt a topic! :D Én knighttal nyomom általában bár msot kezdtem bele megint 1 kisebb szünet után mert 1edül már untam :D Ha van group tessék szólni, egyébként azthiszem 20-on valamennyi vagyok, íjászt kivéve mind veterán :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 20, 2014 Jah szóltam NRG mesternek és visszaállította :D jól van, akkor majd szervezzünk valamit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted January 20, 2014 múltkor vekerur-al próbálkoztunk játszani,de 5-10 percig tartott mire a teljes indítástól eljutottam hogy belépek a szeróra és az elsõ map váltásnál crash, :unsure: majd megint megnézem,hogy a laptopon a koliban crashel-e ha lesz idõm,de múltkor mintha nem tapasztaltam volna ott ilyen problémát,mert akkor esetleg max onnan tudok jönni játszani ha ott normálisan fut. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted January 21, 2014 Okés, én meg végre megcsinálom a csoportot. :unsure: xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted February 14, 2014 Úgy éreztem, hogy itt is érdemes ezt megosztanom :) remélem nincs harag :D _D48PCFshHg#t=26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted February 14, 2014 Ez túl jól néz ki hogy igaz legyen. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted February 15, 2014 Sajnos nincsenek egyszerû helyzetben a fejlesztõk, de én bízom benne, hogy hamarosan tolhatjuk... én low grafikán :D :lol: nyfmd9ZMyIw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts