Snexi 0 Share Posted September 23, 2012 "A Dishonored Dunwall indusztriális, bálnavadászatból élõ városában játszódik, ahol a szokatlan steampunk-jellegû technológia és a túlvilági erõk egymás mellett léteznek. A játékos a Császárnõ egykori megbízható testõrét alakítja, akit az uralkodónõ gyilkosságával vádolnak és így hírhedt bérgyilkossá vált, akinek legfõbb jellegzetessége az arcát eltakaró felkavaró maszk. A bizonytalanság korában, amikor a városban pestis pusztít és a korrupt kormány ipari technológiákkal felfegyverkezve uralkodik, a sötét erõk összejátszanak és emberfeletti képességekkel ruháznak fel - de vajon milyen áron? Az árulásod mögött rejlõ igazság legalább olyan zavaros, mint a várost körbeölelõ víz állaga, egykori életed pedig mindörökké feledésbe merült." Minimum gépigény: OS: Windows Vista / Windows 7 Processzor: 3.0 GHz kétmagos vagy jobb RAM: 4 GB rendszermemória Szabad hely: 9 GB Videókártya: DirectX 9 kompatibilis 512 MB video RAM-mal vagy jobb (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850) Hangkártya: Windows kompatibilis hangkártya Ajánlott gépigény: OS: Windows Vista / Windows 7 Processzor: 2.4 GHz négymagos vagy jobb RAM: 4 GB rendszermemória Szabad hely: 9 GB Videókártya: DirectX 9 kompatibilis 768 MB video RAM-mal vagy jobb (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850) Hangkártya: Windows kompatibilis hangkártya Számomra a idei év egyik legvárósabb játéka,nagyon egyedi cuccnak néz ki.Ráadásul magyar nyelven érkezik,bár én még nem döntöttem el, hogy ezzel a lehetõséggel élek e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getro2 3 Share Posted September 23, 2012 Nagyon magasan az év legjobban várt játéka nálam. Végre egy baromi jó alapötlet, változatos játékmenet (nem elbszott csõpályákon), ráadásul mindez magyar felirattal... Félek hogy kicsit magasra helyezem a lécet és pofáraesés lesz belõle, de már olyan régóta várok egy hasonló játékra hogy szerintem az esetleges hibái sem fognak érdekelni. Legalábbis nekem már egy f.szán kidolgozott steampunk világ bõõõven elég lenne. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted September 23, 2012 Na végre, nem értem miért nem volt eddig topicja. Na nem mintha vettem volna a fáradságot, h én nyissam meg ^_^ Nálam is az év legvártabb játéka. Tipikus klasszikus fpsnek néz ki (HalfLife, Bioshock típusú) ami nagyon jól vegyítí a mostani trendeket. Hatalmas elvárásaim vannak mind játékmenet mind hangulat és story terén :) :rolleyes: Minden kijött videot megnéztem, szóval már tényleg tülkön ülök a megjelenésig. Érdemes követni az oldalukon meghirdetett remix versenyt, ahol a trailer alatt hallható "Baj van a részeg tengerésszel" dalocska remixjeit várják. Kiváncsi eszek a gyõztes verzióra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getro2 3 Share Posted October 9, 2012 Pénteken végre megjelenik. Tervezi valaki a premier(környéki) vásárlást? Én megpróbálom mihamarább megszerezni, a Metacritic átlag több mint biztató :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted October 9, 2012 Belenéztem (bár csak az első pályát, ami kvázi tutorial jellegű) és erősen hajlok rá, hogy a napokban lekapom Greenmangaming-ről (~37 euró a -25%-os kuponnal együtt, boltból is kábé annyi lenne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted October 10, 2012 Huh, pénteken kipróbálhatom már, ha minden igaz; ritka az ilyesmi. B) Nagyon várom már, igyekszem a hétvégén minél többet játszani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted October 10, 2012 Én azt javaslom mindenkinek, hogy az Objective Markers-t és a Heart Markers-t mindenképp kapcsoljátok ki az UI menüben, még ha a többit nem is. Ne hagyjátok, hogy vezessen titeket a játék! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted October 10, 2012 Én azt javaslom mindenkinek, hogy az Objective Markers-t és a Heart Markers-t mindenképp kapcsoljátok ki az UI menüben, még ha a többit nem is. Ne hagyjátok, hogy vezessen titeket a játék! :) Az ilyesmit DXHR-ben is kilõttem a francba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted October 10, 2012 Mivel még csak a trailert láttam és tudtam h ez nekem kell, valaki tudna summázni pár dolgot a sztoritól ha nagyon unja magát? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolti17 0 Share Posted October 10, 2012 Mivel még csak a trailert láttam és tudtam h ez nekem kell, valaki tudna summázni pár dolgot a sztoritól ha nagyon unja magát? :) Nyitóposzt? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted October 10, 2012 Nyitóposzt? :D :unsure: ... Jogos. Lõ - gól. :D Elsiklottam rajta, csak a képeket néztem meg a gépigényt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted October 10, 2012 Save your game often.. Jött fel azután, hogy 40 percnyi progressem odalett. Hát bas.szák meg. :D De még az elején ki is írja, hogy autosave feature meg kutyafüle.. Ááh, el is ment a kedvem, majd holnap esetleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted October 10, 2012 Nyitóposzt? :D pedig direkt próbálkoztam igényesen megnyitni a topikot :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted October 10, 2012 pedig direkt próbálkoztam igényesen megnyitni a topikot :D Jól van na megzuhant a koffein szintem. :D Amúgy gameplayeket nézegetve ez évben nem sok játék volt várós számomra, igaz errõl csak pár hete értesültem, de ez köztük van. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted October 10, 2012 Belenéztem (bár csak az elsõ pályát, ami kvázi tutorial jellegû) és erõsen hajlok rá, hogy a napokban lekapom Greenmangaming-rõl (~37 euró a -25%-os kuponnal együtt, boltból is kábé annyi lenne). Ha küldesz nekem 30at paypalra, megkapod tõlem (GMGrõl lenne, de van az oldalon pár felesleges kreditem amivel nem tudok mit csinálni, játszani már nem nagyon szoktam, így vehetnék valami mást). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 0 Share Posted October 11, 2012 találtam egy gng kupont: GMG25-EVFWS-4Z4ZN okt 12-ig jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted October 11, 2012 Ez rohadt jó és még ezen a jó öreg gépen is megy. ^_^ A küldetés végi összegzésen, hogy "maradj észrevétlen" és "ne ölj meg senkit" picikét nem kaptam pipát. :lol: Ahol ki kellett nyitni a tolóajtót ami után az a szoba jön ahol fel kell robbantani a bombát ott h a fenébe lehet megoldani h ne vegyenek észre, nézi egymást a két õr. Plusz a bomba robbantásnál fix h kiszúrnak. Még kész szerencse, hogy full süket az összes, ilyenek mint a LEMEZ lépcsõ nem kopog kinyílik nyikorogva az a rohadt nagy ajtó és meg se fordul h ki jött be meg hasonlók. :huh: A másik meg h ki akar osonva vacakolni meg hússzor megpróbálni ha egyszer árnyékból nyílpuskával hang nélkül kinyírhatom. :D Mondjuk azt jó lenne tudni mint a Thiefben h a program mit hisz árnyéknak. Pont ezzel vacakolok, hogy vagy olyan sötétre állítom h már magammal cseszek ki mert azt se látom minek megyek neki vagy irreálisan világos a terep. Az tuti h a falon át látás után (ez mekkora csít már kezdésképpen :D ) az emberek irányítását tanulom ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted October 11, 2012 Az tuti h a falon át látás után (ez mekkora csít már kezdésképpen :D ) Pont ezért nem fogom használni, ahogy DXHR-ben sem használtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted October 11, 2012 Ahol ki kellett nyitni a tolóajtót ami után az a szoba jön ahol fel kell robbantani a bombát ott h a fenébe lehet megoldani h ne vegyenek észre, nézi egymást a két õr. Nyílik az ajtó, gyorsan elkábítod az ajtó mögött állót, kivonszolod, aztán mehetsz fel a lépcsõn, a tetején a vak, süket õrt már nem nehéz becserkészni. :D Elsõ küldetésben egyet gyilkoltam, ki akartam próbálni az esés közben ölést. Nem tudom, hogy osonós karaktert, vagy pusztítóst csináljak. Egyrészt az osonást jutalmazza a játék a kevesebb patkánnyal és a jobb végkifejlettel, de a jó kis fegyverek meg erõk miatt ölnék. :D A másik dilemmám, meg hogy csóri õrök csak a munkájukat végzik. :D Mondjuk ebben a világban pont kisebb lelkiismeretfurdalással öli az ember az elnyomókat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted October 11, 2012 Azt mindenkinek ajánlom, hogy miután megvan a Heart, használjátok random embereken/õrökön. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted October 11, 2012 Nyílik az ajtó, gyorsan elkábítod az ajtó mögött állót, kivonszolod, aztán mehetsz fel a lépcsõn, a tetején a vak, süket õrt már nem nehéz becserkészni. :D Elsõ küldetésben egyet gyilkoltam, ki akartam próbálni az esés közben ölést. Nem tudom, hogy osonós karaktert, vagy pusztítóst csináljak. Egyrészt az osonást jutalmazza a játék a kevesebb patkánnyal és a jobb végkifejlettel, de a jó kis fegyverek meg erõk miatt ölnék. :D A másik dilemmám, meg hogy csóri õrök csak a munkájukat végzik. :D Mondjuk ebben a világban pont kisebb lelkiismeretfurdalással öli az ember az elnyomókat. Hogy hogy kevesebb patkány? Mármint h elszaporodnak mert ölöm az õröket? :blink: Az de szar.:/ Mert még hogy a kulcskaraktereknél másképp döntenék azt megértem h kihat de a spawnolódó õrökre vigyázzak nehogy bibisek legyenek, mert elfogynak nanemár. -_- Na akkor 3 végigjátszás. :D Most megyek csak úgy ahogy kényelmes meg kitapasztalom meg tudni fogom mi jön aztán 1 osonós 1 rambó. :D Azt mindenkinek ajánlom, hogy miután megvan a Heart, használjátok random embereken/õrökön. :) Én a kezdõhelyen azzal nyitottam. :D Úgy is lesz spicli köztük kizárt hogy ilyen lapot ne játszanak majd ki pont. --- Amúgy a terep nyitott azon kívül h jelzi hol a következõ rúna vagy csõjáték lesz? Ezt még nem figyeltem csak most ébredt fel a karakter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted October 11, 2012 http://www.gamefront.com/dishonored-how-to...ief-easter-egg/ Höhö -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted October 11, 2012 Az a baj ezzel a patkány idézõ képességgel hogy nem marad loot-od mert felzabálják a hullát. :lol: Kényelmes mert nem kell osonni csak ülsz a tetõn pofátlan messzire idéz már elsõ szinten is a katonák meg sipákolnak. :D Az a baj lusta vagyok osonni. Ülök a tetõn most is mikor a Dokihoz kell belopózni az elsõ küldetés alatt vagyok a teraszon. És választhatok h vagy patkányt idézek vagy szarakodok a full kivilágított utcán az õrökkel... :rolleyes: De tuti rossz pont kinyírni õket mert állandóan ilyen drámai hang effektet nyom be mikor megölöm õket. Hülye pacifista játék. <_< :rolleyes: Attól az öregasszonytól akivel dumálni kellett frászt kaptam. Mikor felküldött az emeletre h a felakasztott csónak alól szedjek ki egy "ajándékot" azt hittem h egy nyúl csapda lesz de mégsem. :D Annyira adta magát a dolog, csónak, tartja 1 kötél alatta ajándék. Mondom ez nem kóser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted October 12, 2012 Kipróbáltam én is. Hát, egyelõre nem estem hanyatt. Pláne így, hogy az elõzõ játék, amivel toltam, a Thief 2 volt :D Meg persze a Dark Messiah, bemelegítésképp. Igazából valahol rendben lehet ez a játék, csak mint a Skyrim és a DXHR esetében, itt is sokat kell vacakolni majd a tweakeléssel, hogy úgy-ahogy ne akadjak fenn pár dolgon. Van néhány furcsasága és kényelmetlensége, meg a grafikát is szokni kell - meg fõleg ezeket az agyoneffektezett menüket. Huh, hát igen, elég sok flow-törõ elem van, most, hogy belegondolok, nem elég intuitív és kézre álló elsõre. Na de na. Jobb a semminél -_- Remélem, erõsen támogatja a modder közösséget, mert akkor még kihozható belõle az, amit vártam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getro2 3 Share Posted October 13, 2012 Körülbelül 2-2,5 óra játék után igencsak elégedett vagyok. Legjobban az irányítástól féltem, de leszámítva a menüket (amiket még szoknom kell), teljesen jól mûködik a mechanika, a lopakodás iszonyat élvezetes, a többféle útvonal pedig nem kamu, már az elsõ tényleges missziónál legalább három útvonalon közelíthettem meg a célt. A történet is izgalmasnak tûnik, nem is beszélve a maga módján gyönyörû, lepukkant városról. Így néhány óra után azt mondom, megérdemli a dicsérõ kritikákat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts