_Maxtreme_ 0 Share Posted March 18, 2012 Manapság már nem csak a PC, hanem a mobilunk asztalát is szívesen díszítjük, próbáljuk egyedivé és minél használhatóbbá varázsolni. Az OS teljesen mindegy, lényeg hogy jöhetnek a jobbnál jobb alkotások. Android esetén a shootme nevû programot ajánlom, bár marketen (bocsánat Play Store -_- ) már nincs fent, de neten tuti megtalálja mindenki. Annyi hogy rootolt készülék kell hozzá. Symbian, IOS, Winmo és a többi esetén majd a hozzáértõk kioktatják azokat akik esetleg nem tudják hogy lehet képet lõni az adott összeállításról. (én passzolom a kérdést) Hogy a topiknak mekkora létjogosultsága, érdeklõdõje lesz itt, azt nem tudom. max idõvel lesüllyed a téma. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted March 18, 2012 @jetine Ha android akkor leírnád melyik progit használod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetine 0 Share Posted March 18, 2012 @jetine Ha android akkor leírnád melyik progit használod? Többfélét: CirclesMod White a status bar fent (a fehér karikákban a töltöttség jelzõ, wifi, térerõ akármi) Circle launcher amelyikkel olyan félkörben vannak az ikonok (az ikon bármi lehet, amit letöltesz hozzá a sárkány pl a Circle Launcher Icon pack 1) ADW launcher EX Metrostation a lenti ikonok, sokféle ilyen pofás ikon, bármilyen színt és átlátszóságot lehet rá rakni A menü ikonok "Minimalist" témábol vannak (A fehérek jobb alsó képen) BobClockD3 az óra widget Power widget, amivel a wifit kapcsolom, repülõ mód stb, mivel a gyárit nem lehet ennyire testre szabni. SMS unread count az óra alatt 2 ikon, ha nem fogadott hívásom, vagy sms jött, akkor kis piros pöttyben egy szám jelzi, hogy jött-e és mennyi. PowerAMP widget a zenelejátszó, de azt látszik is. CM 2.3.7 van rajta, és vegyes Themer chooser (CirclesMod White) és ADW sablonokba meg a Minimalist sablon van téve. A háttérkép csak a Ice cream sandwich :D csak átalakítottam one piecesre. Akinek a saját háttérkép csúnya lenne annak meg a Wallpaper Set & SAve -et ajánlom, azzal szép lesz (legalább is Bladed igen). Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Share Posted March 18, 2012 Megtetszett a múltkor ez a kép, meg amúgy sincs most annyira sok idõm a telót pimpelgetni, úgyhogy most ilyen egyszerû: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted March 18, 2012 Többfélét: CirclesMod White a status bar fent (a fehér karikákban a töltöttség jelzõ, wifi, térerõ akármi) Circle launcher amelyikkel olyan félkörben vannak az ikonok (az ikon bármi lehet, amit letöltesz hozzá a sárkány pl a Circle Launcher Icon pack 1) ADW launcher EX Metrostation a lenti ikonok, sokféle ilyen pofás ikon, bármilyen színt és átlátszóságot lehet rá rakni A menü ikonok "Minimalist" témábol vannak (A fehérek jobb alsó képen) BobClockD3 az óra widget Power widget, amivel a wifit kapcsolom, repülõ mód stb, mivel a gyárit nem lehet ennyire testre szabni. SMS unread count az óra alatt 2 ikon, ha nem fogadott hívásom, vagy sms jött, akkor kis piros pöttyben egy szám jelzi, hogy jött-e és mennyi. PowerAMP widget a zenelejátszó, de azt látszik is. CM 2.3.7 van rajta, és vegyes Themer chooser (CirclesMod White) és ADW sablonokba meg a Minimalist sablon van téve. A háttérkép csak a Ice cream sandwich :D csak átalakítottam one piecesre. Akinek a saját háttérkép csúnya lenne annak meg a Wallpaper Set & SAve -et ajánlom, azzal szép lesz (legalább is Bladed igen). Szép kis lista, látom nem apróztad el a testre szabást, hol van ehhez képest a kis egyszrû go launcher ex :D . A képlopáshoz mit használsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetine 0 Share Posted March 18, 2012 Szép kis lista, látom nem apróztad el a testre szabást, hol van ehhez képest a kis egyszrû go launcher ex :D . A képlopáshoz mit használsz? Rövidebb lenne, ha számomra megfelelõ témák lennének :D de csak így tûnik soknak, mivel minden ikon máshonnan van, volt idõm rá tökéletesíteni. Képlopás a cm7-hez jár, ha hosszan nyomom a kikapcsoló gombot, akkor bejön 1 kis menü, és ott a Screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted March 19, 2012 nah végre megvan a kezdőlökés a topiknak :D Enyém most: A részletekért katt ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted March 19, 2012 Na itt az enyém is: (Digitális óra megint megadta magát, na mindegy. Ez már így marad...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted April 1, 2012 nah végre megvan a kezdõlökés a topiknak :D Enyém most: A részletekért katt ide Csinos :D . Az enyém egyébként ilyen, csak vízszintes (E63): Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted April 2, 2012 jagdtigger ez a kép honnan van, mibõl van? :D elég beteg : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted April 2, 2012 jagdtigger ez a kép honnan van, miből van? :D elég beteg : ) Desktopexusról van :D : http://videogames.desktopnexus.com/wallpaper/170363/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetine 0 Share Posted May 22, 2012 Most a Launcher 7 és a Widget Locker van soron (letisztult, gyors): Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted May 22, 2012 Jól néz ki és egyben aksi és szemkímélõ is :). Ingyenes app amúgy? Nemsokára én is dobok egy képet, X8-asomra ráfért már egy upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetine 0 Share Posted May 22, 2012 Jól néz ki és egyben aksi és szemkímélõ is :). Ingyenes app amúgy? A Launcher 7 igen, a widget locker nem, azt viszont azért szereztem be, mert a wp7-es skinnek az az átka, hogy a widgetek mennek rajta, de rányomni nem igazán lehet... vagyis pl ott a zenelejátszó, hiába nyomsz a gombra nem érzékeli, hanem random gombot nyomogat rajta... szóval csak az olyan widgeteket érdemes vele futtatni, amire ha rányomsz csak 1 funkciót lát el, vagy az olyanra mint az óra, vagy naptár, vagy idõjárás jelzõ, amihez nem kell hozzányúlnod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Share Posted May 23, 2012 Megtetszett Tomina wallja a deskek topicban, úgyhogy utólagos engedelmével behúztam az iPhone-omra :) Az ikonok mögött is ugyanez van perpill Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted May 23, 2012 Szép :) (az aksi töltöttsége az mondjuk már nem :D ). Nah itt az enyém is, ez már viszont 2.3-as droid: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted May 23, 2012 áruljátok már el, h csináljátok ezeket a képeket?! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Share Posted May 23, 2012 Szép :) (az aksi töltöttsége az mondjuk már nem :D ). Nah itt az enyém is, ez már viszont 2.3-as droid: Jóféle a tied is :) Am azért 11%, mert mielõtt rátettem volna iTunes-ra, akkor csináltam a screent :D áruljátok már el, h csináljátok ezeket a képeket?! :D Androidon nem tudom, iOS-en home+bekapcs gombot egyszerre megnyomva printscreenel :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetine 0 Share Posted May 23, 2012 Szép :) (az aksi töltöttsége az mondjuk már nem :D ). Nah itt az enyém is, ez már viszont 2.3-as droid: Nah ez már jóféle :D, az elõzõben a widgetek kicsit ömlesztve voltak, de így letisztultan elég jó. áruljátok már el, h csináljátok ezeket a képeket?! :D Nekem costum rom van (cm7) ott úgy kell, hogy a bekapcsoló gombot nyomva tartod, és ott egy screenshot menü, nem tudom, hogy gyári romon is úgy van-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted May 23, 2012 áruljátok már el, h csináljátok ezeket a képeket?! :D Én ezzel: https://play.google.com/store/apps/details?...LmRyb2NhcDIiXQ.. @jetine Kösz. Itt azért nincs annyi widget mert nem kell, a felső sávot lehúzva elérem a wifi, a gps és a bluetooth "kapcsolóját", a task manager meg nem kell mert ez a rom mentes a gyártó hülyeségeitől :D . @-Dan- Kösz. Ami meg az aksit illeti szerintem alul méretezték, 1 nap 1 töltés elég rossz arány... (legalábbis fateromnál, szidta is eleinte mint a szódás a lovát, előtte egy faék egyszerű nokiája volt, mostanra gondolom hozzászokott valamelyest) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Share Posted May 23, 2012 @-Dan- Kösz. Ami meg az aksit illeti szerintem alul méretezték, 1 nap 1 töltés elég rossz arány... (legalábbis fateromnál, szidta is eleinte mint a szódás a lovát, elõtte egy faék egyszerû nokiája volt, mostanra gondolom hozzászokott valamelyest) iOs 5.1.1-gyel nekem már netezéssel is vígan elmegy másfél, de inkább 2 napot - nélküle 4-5t bír, de akkor pihentetve van :) Persze amikor netezek, egész nap wifin/3G-n lógok, gps-t is belövöm mellé meg még nyomok rajta vmi 3D cuccot pl egy GTA3-at, akkor így is lehal még 1 nap alatt. De amúgy tényleg furcsa volt eleinte, hogy ilyen gyorsan merül... De sajnos ma már szinte az összes okostelefon ilyen gyér mutatókkal rendelkezik :\ Szerk.: Meg persze kérdés, hogy 4 vagy 4S-rõl van-e szó, én az S-rõl beszéltek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jazz_ 0 Share Posted May 24, 2012 Az enyém így néz ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted May 24, 2012 Nekem costum rom van (cm7) ott úgy kell, hogy a bekapcsoló gombot nyomva tartod, és ott egy screenshot menü, nem tudom, hogy gyári romon is úgy van-e. Jó tudni, még szerencse hogy CM alapú a GDX :D . @-Dan- Egy 3g szívatja az öreget. @_Jazz_ Szép darab. Ez melyik neves rendszer amúgy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts