Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Red Orchestra2: Heroes of Stalingrad

Ardo

Recommended Posts

Ardo

Ízelitõnek itt egy kis videó.

Személy szerint az fogott meg a játékban hogy végre nem egy CoD, ami lássuk be akármilyen jó játék is, nem épp valóság hû, ez a játék viszont szerintem megtalálta a tökéletes egyensúlyt és nem megy át egy igen nehéz de nem kevésbé jó játékba mint pl az Arma, ahol azt se tudod honnan lõnek rád. Fõleg csapatban élvezetes ezért is indítom a topicot, mert nem olyan ismert játék ez nálunk és jó lenne egy társaságot összeohozni. :)

Chuck_Norris

nekem nem jött be :(

Ardo

Hát igen, elsõre elég nehéznek tûnik de 1-2 hét alatt bele lehet jönni és onnantól nagyon Puding!a...fõleg ha vannak társaid akikkel együtt tolod.

Cori

nekem nem jött be :(

a játék mechanikáját(fõleg a fedezékrendszert) baromi jól eltalálták. viszont a gyökér single miatt én nem sokáig játszottam vele. a multi meg nem izgat, senki nem játssza akit ismerek :/

Chuck_Norris

a játék mechanikáját(fõleg a fedezékrendszert) baromi jól eltalálták. viszont a gyökér single miatt én nem sokáig játszottam vele. a multi meg nem izgat, senki nem játssza akit ismerek :/

a fedezék rendszer az egyetlen pozitívum amit találtam benne 3 óra gameplay alatt.

Gruffersten

a fedezék rendszer az egyetlen pozitívum amit találtam benne 3 óra gameplay alatt.

Pedig az RO 2 nagyon jó cucc, csak ismerõst kell keresned, aki veled szopja a brokit a profik miatt - de az optimalizálatlansága ellenére is jobb fps mint az utóbbi (legalább) 3 év termése.Szvsz, aztán lehet, hogy nem.

Ardo

hát, akkor valami idõpontot találhatnánk és tolhatnánk együtt akár tssel is^^

• 8 years later...
VassGabor

Egyszer nagyon régen próbáltam ki, de a tutorialnál elakadtam ott ahol valami gránátot kell ellőni vagy mit, és az istenért se ment kb a 4-dik állomása.