Jump to content
GSForum - Segélyvonal

The River

SH4D0W

Recommended Posts

SH4D0W
[GSF] Picture

"Sztori: Egy híres kutató az Amazonas feltérképezetlen õserdõiben kutatva eltûnt. Fél évre rá expedíció indul a keresésére, s a család megengedi egy dokumentumfilmes csapatnak, hogy rögzítse a kutatást. Idõvel elkezdõdnek a valódi kalandok, minden héten újabb ijesztõ rejtéllyel néz szembe a csapat. Nemsokára egy olyan helyre bukkannak, ahol egy rossz döntés is halálos lehet, s ahol létezik varázslat." by Sorozatjunkie

HnaZxJIsnFE

érdekes a koncepció, telitalálat a helyszín, a szereplõkkel sincs különösebb baj, és nagyon hangulatos pilotot toltak az arcunkba a készítõk, meg is kell néznem itthon még egyszer nyugiban :) remélem kapunk még jó sok rejtélyt és marad minimum ez a színvonal a továbbiakban is :)

SH4D0W

egész jó rész a mostani, mondjuk itt kevesebb volt a misztikum, ami az elsõ két részben annyira bejött, de nem gáz, AJ meg vicces volt nagyon :D csak állítólag nagyot esett a nézettség :unsure:

• 1 month later...
SH4D0W

vége az elsõ évadnak, látom, jó sok fórumozót érdekelt...

Hor1

Jé ennek volt topikja. :D

Ejnoyinnal amúgy végignéztük, majdnem minden részrõl írtunk a Sorozatok topikba. :) De úgy néz ki elkaszálják, úgyhogy ennyi volt.

Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon

Nem tudtam én sem, hogy van topikja. :D

Az utolsó elõtti rész kiverte nálam a biztosítékot, az nagyon összevissza volt, de a többi simán nézhetõ volt.

Szerintem felépítésben elrontották egy kicsit, túl gyorsan elindult a történés, nem volt úgy igazán misztikum.

Chuck_Norris

vége az elsõ évadnak, látom, jó sok fórumozót érdekelt...

mi lett a vége?

Hor1

Pamela felébredt és Bobby élt.

SH4D0W

:D :D

én meg oda nem nagyon jártam, de igazából ide sem, mert láttam hogy nem írt senki :lol:

btw nekem is egészen bejött a sorozat, jó lenne, ha nem kaszálnák :unsure: