SH4D0W 0 Share Posted February 13, 2012 "Sztori: Egy híres kutató az Amazonas feltérképezetlen õserdõiben kutatva eltûnt. Fél évre rá expedíció indul a keresésére, s a család megengedi egy dokumentumfilmes csapatnak, hogy rögzítse a kutatást. Idõvel elkezdõdnek a valódi kalandok, minden héten újabb ijesztõ rejtéllyel néz szembe a csapat. Nemsokára egy olyan helyre bukkannak, ahol egy rossz döntés is halálos lehet, s ahol létezik varázslat." by SorozatjunkieHnaZxJIsnFE érdekes a koncepció, telitalálat a helyszín, a szereplõkkel sincs különösebb baj, és nagyon hangulatos pilotot toltak az arcunkba a készítõk, meg is kell néznem itthon még egyszer nyugiban :) remélem kapunk még jó sok rejtélyt és marad minimum ez a színvonal a továbbiakban is :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Author Share Posted February 16, 2012 egész jó rész a mostani, mondjuk itt kevesebb volt a misztikum, ami az elsõ két részben annyira bejött, de nem gáz, AJ meg vicces volt nagyon :D csak állítólag nagyot esett a nézettség :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Author Share Posted March 25, 2012 vége az elsõ évadnak, látom, jó sok fórumozót érdekelt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted March 25, 2012 Jé ennek volt topikja. :D Ejnoyinnal amúgy végignéztük, majdnem minden részrõl írtunk a Sorozatok topikba. :) De úgy néz ki elkaszálják, úgyhogy ennyi volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon 318 Share Posted March 25, 2012 Nem tudtam én sem, hogy van topikja. :D Az utolsó elõtti rész kiverte nálam a biztosítékot, az nagyon összevissza volt, de a többi simán nézhetõ volt. Szerintem felépítésben elrontották egy kicsit, túl gyorsan elindult a történés, nem volt úgy igazán misztikum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted March 25, 2012 vége az elsõ évadnak, látom, jó sok fórumozót érdekelt... mi lett a vége? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted March 25, 2012 Pamela felébredt és Bobby élt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Author Share Posted March 29, 2012 :D :D én meg oda nem nagyon jártam, de igazából ide sem, mert láttam hogy nem írt senki :lol: btw nekem is egészen bejött a sorozat, jó lenne, ha nem kaszálnák :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts