Mikimano 0 Share Posted February 11, 2012 na téma elidnítva, béta kulcsot úgy kapsz ha likeolod a facebook oldalukat, have fun ski-t és a jump/jetpacket érdemes átállítani a szájízednek megfelelõena1HCnrU3FT8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathangel 0 Share Posted February 11, 2012 ez nem inkább az FPS témába való? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikimano 0 Author Share Posted February 11, 2012 ez nem inkább az FPS témába való? van benne third person Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 11, 2012 am tök jó game,csak most hogy csatlakozgattam game-khoz elég sok pro tolja és miután új vagyok elég szarul célzok még,aztán van hogy sokszor beownolnak,de állat game. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 11, 2012 csak azt tudnám mi szerint kapom az xp-t,van amikor 800-at kapok van amikor 100-at és biztos nincs összefüggésben hogy hány pontom van ingame. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikimano 0 Author Share Posted February 11, 2012 csak azt tudnám mi szerint kapom az xp-t,van amikor 800-at kapok van amikor 100-at és biztos nincs összefüggésben hogy hány pontom van ingame. :unsure: minnél több tokent kapsz szvsz annál több xp-t kapsz, ha kicsit tf-eztél akkor elõnyödre tud válni és csak átlagban gyoran kell menned Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 11, 2012 minnél több tokent kapsz szvsz annál több xp-t kapsz, ha kicsit tf-eztél akkor elõnyödre tud válni és csak átlagban gyoran kell menned azt hogy hogy kell jól skii-elni azt már tudom,megy is,a célzás is kezd megyegetni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 12, 2012 imádom ezt a játékot. :wub: ennél izgalmasabb és egyben frusztrálóbb fps-t azt hiszem még nem nagyon toltam. mikor az ember berepül,leszedik instant és köv körnél azt nézi hogy tudna keresztül futni az ellenfél bázisán úgy,hogy minél gyorsabb legyen és ne bírják leszedni. :D aztán az olyan dolgok,mikor pont elõttem viszik el a zászlót,mikor ellopnám vagy bevinném,vagy mikor épp beértem volna,gyerek lelõ és elviszi midn2-t. :lol: de ha az ember megtalálja a legjobb ösvényt iszonyat jókat lehet szórakozni még ha pro az ellenfél aki rohadt pontosan lõ. -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted February 12, 2012 Kemperkedni mennyire kifizetõdõ ebben? Már úgy értem ebben van értelme ennek a régi módi seggelek egy helyben féle stílusnak vagy repked mindenki? Pofára ami tetszik: Infilitraitor,Jumper,Sentinel,Technican.Mikor meglátom a Sentrit mindig TFezni támad kedvem. :lol: A Heavyk de ormótlanok. :D Amúgy csak CTF van benne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 12, 2012 Kemperkedni mennyire kifizetődő ebben? Már úgy értem ebben van értelme ennek a régi módi seggelek egy helyben féle stílusnak vagy repked mindenki? Pofára ami tetszik: Infilitraitor,Jumper,Sentinel,Technican.Mikor meglátom a Sentrit mindig TFezni támad kedvem. :lol: A Heavyk de ormótlanok. :D Amúgy csak CTF van benne? nem,max sniperrel és a heavy classokkal meg a techel éri meg,ha zászló mellett csücsülsz és véded. mert védeni is kell ám. kezdésnek csak pathfinder,soldier és juggernaut van,szóval a kezdés az húzós,de ha bele jön az ember akkor rohadt nagy móka. és nem csak ctf van,van tdm (de ebben is van zászló,amelyik csapatnál ott azoknál a kill kétszer annyi pontot ér) és van ilyen rabbit mód ahol egy valaki fut a zászlóval és mindenki próbálja megölni. :D kipróbáltam a sentinelt és elég nehéz a sok futkosót lekapni,de találkoztam ma egy rohadt jóval,mindig lekapott a kis mocsok mikor vittem a zászlót. :D szerintem adj neki egy próbát. és ezt nézd meg. MUhv_3n0_tI nem túl bonyolult bele tanulni,de ha meg van akkor már sokkal jobban fog menni,ja és a ski az úgy van alapból beállítva hogy folyton nyomnod kell,de mivel a játék nagy részében úgyis ezt használod ajánlom beállítani a toogle-t neki. am ha szoktátok tolni akkor Greb néven fel lehet venni nyugodtan. a másik érdekessége a cb-nek,hogy nincs még server kereső,szóval random fog bedobálni a játék,szóval előfordul hogy ki lépsz valahonnan,mert nem tudsz mit kezdeni a pro-kkal,de ha újra keresel szervert akkor megint ott lesz 1-2 az előző brigádból vagy ugyanoda dob vissza. most olyan helyre dobott be,ahol tök jót szórakoztunk,voltak pro-k is,de a 2.ik 3.ik kör után úgy belejöttem a zászló lopkodásba,tiszta izgalom volt,hogy vajon nekem jön-e valaki vagy leszednek-e. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 13, 2012 ezen a chanelen van pár videó,ami tippeket ad kezdõknek classokra bontva ,ha valaki szükségesnek érzi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 13, 2012 elméletben itt is lehet szerezni kulcsot,nem csak fb-n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxxi 0 Share Posted February 13, 2012 Nekem 3 napja csak " a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leállt" hibaüzenet okoz örömteli pillanatokat. Majd eljátszom a VGA órajelbuzerálással. Másra nem tudok gondolni, mé nem megy. Mondjuk ez az AMD fankodás is pocsét "stratégia". :ninja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted February 13, 2012 Hát eléggé szerencsétlenkedek még benne.Az alapkasztok nagyja jószar szvsz de kihúzom addig mindenképp h unlockoljak eggyet. CTFben a Tankal összehoztam egy TripleKillt. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 13, 2012 Hát eléggé szerencsétlenkedek még benne.Az alapkasztok nagyja jószar szvsz de kihúzom addig mindenképp h unlockoljak eggyet. CTFben a Tankal összehoztam egy TripleKillt. :lol: a pathfinder nem szar,azzal a legjobb zászlót lopkodni,most neki akarom ki unlockolgatni a cuccokat. és eddig rohadtul élvezem is vele a játékot,csak mikor hülye vagyok és égetem az energyt mint a barom,majd fentrõl valaki leszed azon szívom a fogam. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted February 13, 2012 a pathfinder nem szar,azzal a legjobb zászlót lopkodni,most neki akarom ki unlockolgatni a cuccokat. és eddig rohadtul élvezem is vele a játékot,csak mikor hülye vagyok és égetem az energyt mint a barom,majd fentrõl valaki leszed azon szívom a fogam. :unsure: A tank nemtom több személyes-e de majd ha rendesen játszunk nem ilyen próbakört megyek majd szólok, beparkolsz az anyósülésre( ha van) és aprítunk xD Elõbb Heavyzni akartam mondom könyebb az, repkedni még meg kell tanulni mert szarul jön ki ha nekiszállok az ellenség bázis falának. De tévedtem. Állok a zászló melett a nagy melákkal és h mit tapasztaltam azt nehéz rendesen leírni inkább éreztetném Ezzel a videóval h vitték el a zászlót. :D Reagálni nincs idõd ha egy JÓ Path berepül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 13, 2012 A tank nemtom több személyes-e de majd ha rendesen játszunk nem ilyen próbakört megyek majd szólok, beparkolsz az anyósülésre( ha van) és aprítunk xD Előbb Heavyzni akartam mondom könyebb az, repkedni még meg kell tanulni mert szarul jön ki ha nekiszállok az ellenség bázis falának. De tévedtem. Állok a zászló melett a nagy melákkal és h mit tapasztaltam azt nehéz rendesen leírni inkább éreztetném Ezzel a videóval h vitték el a zászlót. :D Reagálni nincs időd ha egy JÓ Path berepül. ja,juggernauttal nem a legjobb védeni,de hallod ha beül oda 1 vagy 2 doombringer az a chain gunnal meg a force fieldel darabokra szed ha a zászló közelébe mész. ott ül a zászló tövében és jobbra-balra nézelődik és nem bírod elvinni azt a rohadt zászlót. -_- vagy szét szed,vagy neki repülsz. kimaxoltam a nitro gránátot,már csak az a perk kell hogy magamra kevesebbet sebezzek. :D de elõbb asszem a 10%-os súly csökkentést nyomom ki,az olcsóbb. :D 12k xp. :D hétvégére meg is lesz. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Share Posted February 13, 2012 Tyûh de tetszõs ez a gém! Sokszor Q3 jut róla eszembe a gyorsaságtól. :) Viszont van egy olyan gondom, hogy tökmindegy milyen qualityn van a grafikai beállítás... Mindenhogy szaggat. :/ Ötlet? Gépem bõven megfelel még az ajánlottnak is.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 14, 2012 Tyûh de tetszõs ez a gém! Sokszor Q3 jut róla eszembe a gyorsaságtól. :) Viszont van egy olyan gondom, hogy tökmindegy milyen qualityn van a grafikai beállítás... Mindenhogy szaggat. :/ Ötlet? Gépem bõven megfelel még az ajánlottnak is.. állítólag van egy trükk,valami ini fájlal,amivel állítólag minecraft szintûre is butítható a graf,ezzel lehet kinyerni még fps-t,sajna nem tom hol van leírás,ingame hallottam csak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted February 14, 2012 Egy ilyet találtam. A videó alatt vannak linkek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 14, 2012 am nekem is csak 30 fps-el megy,annál fentebb nem megy,ha a felbontást lentebb venném lehet fentebb menne,de nem fogom. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corten 0 Share Posted February 14, 2012 Azt a jó édes mindenit nagyon üt ez a játék, ezzel at fps configgal elég jól fut igaz 1024x768-ba. Tényleg kicsit olyan Q3-as. PAthfinder rohadtul tetszik így elsõre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 14, 2012 Azt a jó édes mindenit nagyon üt ez a játék, ezzel at fps configgal elég jól fut igaz 1024x768-ba. Tényleg kicsit olyan Q3-as. PAthfinder rohadtul tetszik így elsõre. milyen néven tolod,felveszlek majd friendre. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corten 0 Share Posted February 14, 2012 milyen néven tolod,felveszlek majd friendre. :D Ugyanaz mint itt forumon, ahol tudom ezt használom. Corten. Mi az a classok alatt hogy mondjuk 15% complete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted February 14, 2012 Mi az a classok alatt hogy mondjuk 15% complete? Hogy a cuccaiból annyi van meg. Ha belemégy oda h Kaszt módosítása, nemtom mi pontosan angolul ott látod h XPbõl majd miket lehet neki venni még. Én majd a 2 Sentris Teknikusra hajtok. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts