Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hard Reset

Fhouse

Recommended Posts

Fhouse

http://store.steampowered.com/app/98400/

Csodálom, hogy eddig senki nem csinált ebbõl topicot.

Ez egy profikból álló lengyel csapat a Flying Wild Hog játéka akik csak PC-re készítették a programot.

Érezhetõen a Painkiller-t lehet észrevenni a játékmechanikában, és grafikában is néha. Ha jól tudom a People Can Fly tagjai is dolgoztak a játékon.

A klasszikus FPS formulát a különbözõ fegyvermodok installálása teszi változatossá.

Most leárazott a steamen, és rengeteg a köszönõ és hálálkodó komment a fórumokban, ha jól tudom a játék megjelenik majd dobozosan is hála a sok steam eladásnak, és eléhetõ lesz az OnLive-on is.

Vélemények?

Jó cucc, a története elég gagyi, de így, a játék végefelé már eléggé szenvedek, mert igen nehéz. :/

De minden perce móka volt eddig. A grafika gyors mint az állat, iszonyat jól néz ki, és rengeteg fejlesztés kerül a játékba. Azon ritka esetek egyike mikor a fejlesztõk hallgatnak a játékosokra.

Lord_KROK

Így elsõre a Serious Sam 2 jutott eszembe róla a grafikáját láttán!

Elég jónak tûnik.

Amint lesz idõm meg végeztem a Serious Samekkel ki kellene próbálnom :)

Fhouse

Elég jónak tûnik.

Kicsit sötétebb cyberpunk, egy próbát megér, demója is van. Azért a Serious Sam 2 egy idegesítõ szar. (Már ha érted melyik SS részre gondolok.) Ez egy fokkal kifinomultabb szerintem, és szebb is.

• 3 months later...
XCube

Elég jónak tûnik.

Legfeljebb abban hasonlítanak, hogy régi vonalas FPS mind a kettõ. A játékmechanika, a grafika és a desig teljesen más.

Egyébként nekem is tetszik a játék már így második nekifutásra, pazarul néz ki, tetszik a világ, a pályákat pedig nagyon ötletesen tervezték :) . A fegyvereknél kicsit zavar az, hogy mindössze két stukker van és azok átalakulásával képzõdnek a különbözõ fegyvernemek, de ezen könnyû túllépni. A nehézség brutális, elsõ alkalommal még a gyakorlottabb FPS játékosoknak is csak a medium fokozatot javaslom, attól is meg fognak izzadni.