Fhouse 0 Share Posted December 27, 2011 http://store.steampowered.com/app/98400/ Csodálom, hogy eddig senki nem csinált ebbõl topicot. Ez egy profikból álló lengyel csapat a Flying Wild Hog játéka akik csak PC-re készítették a programot. Érezhetõen a Painkiller-t lehet észrevenni a játékmechanikában, és grafikában is néha. Ha jól tudom a People Can Fly tagjai is dolgoztak a játékon. A klasszikus FPS formulát a különbözõ fegyvermodok installálása teszi változatossá. Most leárazott a steamen, és rengeteg a köszönõ és hálálkodó komment a fórumokban, ha jól tudom a játék megjelenik majd dobozosan is hála a sok steam eladásnak, és eléhetõ lesz az OnLive-on is. Vélemények? Jó cucc, a története elég gagyi, de így, a játék végefelé már eléggé szenvedek, mert igen nehéz. :/ De minden perce móka volt eddig. A grafika gyors mint az állat, iszonyat jól néz ki, és rengeteg fejlesztés kerül a játékba. Azon ritka esetek egyike mikor a fejlesztõk hallgatnak a játékosokra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted December 29, 2011 Így elsõre a Serious Sam 2 jutott eszembe róla a grafikáját láttán! Elég jónak tûnik. Amint lesz idõm meg végeztem a Serious Samekkel ki kellene próbálnom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fhouse 0 Author Share Posted December 30, 2011 Így elsõre a Serious Sam 2 jutott eszembe róla a grafikáját láttán! Elég jónak tûnik. Amint lesz idõm meg végeztem a Serious Samekkel ki kellene próbálnom :) Kicsit sötétebb cyberpunk, egy próbát megér, demója is van. Azért a Serious Sam 2 egy idegesítõ szar. (Már ha érted melyik SS részre gondolok.) Ez egy fokkal kifinomultabb szerintem, és szebb is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted April 7, 2012 Így elsõre a Serious Sam 2 jutott eszembe róla a grafikáját láttán! Elég jónak tûnik. Amint lesz idõm meg végeztem a Serious Samekkel ki kellene próbálnom :) Legfeljebb abban hasonlítanak, hogy régi vonalas FPS mind a kettõ. A játékmechanika, a grafika és a desig teljesen más. Egyébként nekem is tetszik a játék már így második nekifutásra, pazarul néz ki, tetszik a világ, a pályákat pedig nagyon ötletesen tervezték :) . A fegyvereknél kicsit zavar az, hogy mindössze két stukker van és azok átalakulásával képzõdnek a különbözõ fegyvernemek, de ezen könnyû túllépni. A nehézség brutális, elsõ alkalommal még a gyakorlottabb FPS játékosoknak is csak a medium fokozatot javaslom, attól is meg fognak izzadni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts