Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gyu teljesen szubjektív év végi üzenete


Godzillamessage

Recommended Posts

Godzillamessage

2011-12-23 13:15:00 - Gyu

Évek óta hagyomány, hogy karácsonykor elmondom a magamét az elmúlt évrõl, hol így, hol úgy.

Erre az évre kicsit szomorkás üzenet jutott - nincs se új nagylemez, nincs még a boltokban a regény, sõt videóüzenet sincs.

[GSF] Picture

2011 valahogy úgy alakult, hogy hiába kívántam mindenkinek tiszta szívembõl a legeslegjobbakat, ez úgy néz ki kevés volt. Ugyanis az angol mondás is megmondja : "Life is a bitch", ami nem túl dicsérõ az életre nézve.

Sokmindent terveztem az év végére, meglepetéseket, jópofaságokat, csak aztán valahogy úgy szeptember végén, október elején elfogyott az erõ a "motorból", és attól kezdve minden csak alapgázon ment, ami nem tette lehetségessé az ilyen extrákat - sajnálom. Nem mondom, hogy "talán jövõre", lévén az 2012 még borúsabbnak tûnik egyelõre.

Szakmai szempontokból nagyon jó év volt 2011 - kiváló újságokat, GS Liveokat készítettünk nagyon jó kollegákkal - s akkor még nem beszéltem a GSO lassú és talán sokak által észre sem vett, ámde igen fontos átalakulásáról, amely nekünk, készítõknek is újra örömmé tette dolgozni az oldalon. Sajnos rengeteg egyéb szempont dolgozik ma a világban, amelyek tõlünk függetlenek - ezektõl van félnivaló jócskán.

Játékfronton sorba dõltek a csúcsok, új játékok kerültek az értékelési örökranglisták élmezõnyébe - semmi okunk nem lehetett a panaszra - legalábbis szakmailag.

Köszönöm mindenkinek, aki türelmesen elviselte elgépelt "hgoy"-jaimat és "iylen"-jeimet, aki figyelmével megtisztelte nemcsak az általam, hanem a kollegák által jegyzett híreket és cikkeket is - iszonyat sokat dolgoztunk, hogy a lehetõ legjobbat nyújtsuk nektek.

Nem lesz ez másképp 2012-ben sem. Folyamatosan változnak majd a dolgok, a megszûnt GS Live helyett napi adásaink lesznek a GSTV-n, a GSO-n és a magazinban is sokmindennel készülünk - majd meglátjátok, ha eljön az ideje.

Személyesen mit tervezek? Remélem megjelenik a regényem még a tavasszal, ugyanis nemsokára nekilátok a második regény megírásának, amely egy fantasy történet (nem lesz, hanem már van) érdekes világban és körülmények között. Emellett régi vágyam összerakni végre az itthoni zenestúdiót - optimista vagyok, hogy 2012-ben ez végre, sok-sok év után sikerülni is fog.

[GSF] Picture

Nem vagyok babonás, így 2012-re ilyen egyszerû módon bár, de végtelen boldogságot kívánok nektek maximális örömmel. Kívánom, hogy ne legyen olyan álmotok, ami nem valósul meg. Kívánok mindenkinek nagyon jó játékokat, zenéket, könyveket, csodás szerelmet, rengeteg örömet és elégedett napokat. Kívánom, kerüljön el benneteket a szomorúság, a rosszkedv, a betegség és lehetõleg minden rossz, ami csak történhet. Kívánom, hogy egy év múlva ugyanitt, ugyanígy megvitathassuk mi jött be ebben az évben is mi nem. S kivánom, hogy mindenki a legcsodálatosabban töltse az ünnepeket!

Találkozunk jövõre, januárban, addig mindenki nagyon vigyázzon magára!

Maximális Tisztelettel

Gyu

PS: aki tavaly és tavalyelõtt nem kapta meg tõlem ajándékba két nagylemezemet, a Time Machine-t (túl a 30ezres hallgatottságon!!!! Köszi mindenkinek) és a The Everlasting Hope of Light-ot, azok megtisztelnének, ha most meghallgatnák - letöltenék ezeket.

Time Machine

The Everlasting Hope

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...