Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Once Upon A Time

-Dan-

Recommended Posts

-Dan-
Az ABC új, mesés sorozata két korábbi Lost író munkája, ebbõl kifolyólag rengeteg Lost-os easter egg (a számoktól kezdve, Apollo szeleten át a MacCutheon whisky-ig van minden), flashback-es történetmesélés, és nagyon jó hangulat jellemzi a Once Upon a Time-ot. Mivel már többször is elõkerült a Sorozatok topicban, megérdemli a saját témát, jöjjön mindenki aki nézi :)

[GSF] Picture

Akik pedig egyáltalán nem hallottak a sorozatról, itt egy rövidke leírás a Junkie-ról:

"[...] A tündérmesék világa és a való világ találkozik. Fõhõsnõnk, Emma (Jennifer Morrison), akit anno magára hagyott az anyja, remekül boldogul egyedül az életben – egy nap azonban rátalál anno örökbe adott, most 10 éves fia és minden megváltozik. A srác szerint ugyanis Emma egy alternatív világból származik, õ Hófehérke és a Szõke Herceg eltûnt lánya. Szülei a gonosz mostoha átka elõl akarták elrejteni, aminek köszönhetõen a tündérmesék világa “befagyott” az idõbe. Emma persze nem hiszi el mindezt, de miután hazaviszi a kisfiút Storybrooke-ba, tudatosul benne, hogy ott élnek a mesék szereplõ, azonban nem tudnak arról, hogy kik voltak egykoron. Megkezdõdik a világok jövõjéért folytatott epikus harc."

Hor1

A Fades mellett az évad legjobb újonca. És Ginnifer Goodwint is egész megkedveltem.

Legyenmár január 8.

Ante

Sztem simán a legjobb új sorozat :) Bár ez a félévadzáró nem ütött akkorát, mint vártam...

• 4 weeks later...
Hor1

Ez a Regina annyira utálnivaló gonosz, hogy az "Enjoy that"-nél majdnem félrenyeltem a szotyit. :D

Rumpeltiltskin/Mr. Gold meg elég badass. ^^

Ante

Ez a Regina annyira utálnivaló gonosz, hogy az "Enjoy that"-nél majdnem félrenyeltem a szotyit. :D

Rumpeltiltskin/Mr. Gold meg elég badass. ^^

VÁáá, kijött az új Once? :) Restartolt a sorozatszezon? :)

Hor1

VÁáá, kijött az új Once? :) Restartolt a sorozatszezon? :)

Indulgatnak a dolgok, szép lassacskán. :)

Hor1

Kapjákbe, mindig a rész végére lesz igazán érdekes, hogy nézném is a következõt. :P

Hor1

Ahogy Alan Dale tudja mondani azt a "boy"-t. :D

-Dan-

Utolértem én is a sorozatot, le voltam maradva a múlt heti résszel is. Kajak a legjobb újonc sorozat én is azt mondom.

Alakulnak a dolgok, az írógép tuti valami beetetés lesz, mert ez így nagyon gyenge lábakon áll, fõleg hogy Regina sem nagyon tudja hova tenni a motoros fószert - amúgy is most látta az eheti rész végén a "happy end"-et, tuti kiakad. Emma most kicsit háttérbe volt szorítva, de nem is nagyon fért volna bele ebbe a részbe jobban.

A mesevilág is meg lett keverve, de azért nem volt elég bátorságuk az íróknak elvágni a részt a "Who?" után. Pedig jóval keményebb befejezés lett volna a mostaninál. Mindenesetre pont a fordítottja történt mint Storybrooke-ban, a mesés témában Snow, a 'valóságban' pedig James veszítette el az emlékeit, legalábbis egy részüket.

Amúgy hiába Regian a fõgonosz, Mr. Gold mozgatja a szálakat, az õ (vagy Rumpelstiltskin) jelenetei a legjobbak mindig -_-

Hor1

Nem volt ez rossz rész, csak sajnos minden aspektusában kiszámítható volt.. Egy helyben toporgunk részek óta.

• 2 weeks later...
Hor1

Na végre, egy igazán remek rész. :) Egy jó szentimentális történettel én nagyon megvehetõ vagyok, Carlyle még mindig óriási mindkét szerepben,

volt Emilie de Ravin és nagy örömömre még biztosan lesz is. :)

És végre megtörtént egy régóta várt beszélgetés. B)

• 6 months later...
_Jazz_

Mikor elvonult téli szünetre a show, akkor félbehagytam, de most folytatom a nézését, még mindig tökre bejön a cucc. 15. rész, nem számítottam rá, hogy

Red egy werewolf, a rész végén meg a ládikó a szívvel... B)

btw Red eléggé eyecandy, örülök, hogy állandó szereplõ lesz a 2. évadban, Bellevel együtt. :]