vismajorka 0 Share Posted September 8, 2011 (edited) Volt szerencsém kipróbálni,de ez nagyon gagyi lett! Minden adottsága meg volt,mind az Ubisoftnak,mind aTechland-nek,hogy csináljanak valami ütõset. Én maradtam volna a vadnyugati témánál,ebbõl úgyis kevés van. Edited September 9, 2011 by wYth-NRG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted September 8, 2011 Ez szerintem belefér a COD topicba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,064 Share Posted September 9, 2011 Volt szerencsém kipróbálni,de ez nagyon gagyi lett! Minden adottsága meg volt,mind az Ubisoftnak,mind aTechland-nek,hogy csináljanak valami ütõset. Én maradtam volna a vadnyugati témánál,ebbõl úgyis kevés van. épp most unlockoltad a Nyiss egy topikot hülye címmel acsit a GSF-en -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted September 9, 2011 Ez szerintem belefér a COD topicba! ..és annak mi köze a Call of Juarezhez? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted September 9, 2011 A téma kisebb ráncfelvarráson esett át, általánosan lehet a sorozatról beszélni értelemszerűen. Azért nem töröltem a témát, mert a napokban jött ki a sorozat harmadik része és nem volt topicja a játéknak. vismajorka, kérlek vess egy pillantást a Fórum használati útmutatóra, hogy a jövőben elkerülhessük az ilyesfajta problémákat (téma cím és alcím felcserélésére gondolok ez alatt), sőt emellett a Fórum szabályzatot is ajánlom figyelmedbe, ha még nem olvastad volna! Téma újra megnyitva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki2010 0 Share Posted September 9, 2011 Az elsõ két részt imádtam! Fõleg a sztori és a hangulat miatt! Plusz még azért is, mert sajnos kevés a cowboy-os játék (Mit megadnék a RDR-ért PC-re :rolleyes: ) :( A Cartel PC-re van már? Tényleg ennyire sz*r lett? Amúgy amint megláttam, h ez már nem az a régi vadnyugat lesz, egybõl sejtettem, h nem lesz valami jó :( Inkább csináltak volna egy olyan részt, ami sztoriban kötõdik az elsõ kettõhöz és akkor egy jó kis trilógia lett volna a sorozatból :( Ez szerintem belefér a COD topicba! Mond csak te játszottál egyáltalán az elsõ vagy a második részével? Attól, h mindkettõ Call of ég és föld a különbség! Az ég pedig nem a Duty, hanem a Juarez! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted September 9, 2011 Az elsõ két részt imádtam! Fõleg a sztori és a hangulat miatt! Plusz még azért is, mert sajnos kevés a cowboy-os játék (Mit megadnék a RDR-ért PC-re :rolleyes: ) :( A Cartel PC-re van már? Tényleg ennyire sz*r lett? Én is imádtam az elsõ részeket. és Igen, tényleg nagyon szar lett. Semmi feelingje nincsen úgymond, a karakterek idétlenek, a fegyverek...hát hm... Közepes játék, a sorozat nem méltó tagja. Még az ilyen kis apróságok sem (mint a titkos küldetések) sem dobják fel annyira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim78 0 Share Posted September 9, 2011 Szóval a konzolos verziónál egy csöppet sem jobb :S ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwerty4 0 Share Posted October 9, 2011 Na, ezt hamarosan én is kipróbálom. Vajon kicsit sz*r vagy nagyon?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted December 31, 2011 Sziasztok! A Call of Juarez: Bound in Blood-nál a multiban nem tudok fellépni egy szerverre sem, mindig "timed out". Ellenõriztem már a kulcsomat is, jól adtam meg, illetve Comodo tûzfalam van, az sem fogja le a játékot. Mi lehet a gond? Köszi a segítséget! Garrett Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassGabor 7 Share Posted January 19, 2020 Switces változata ugyanaz lett mint a pc-s? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts