Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Városfejlesztési osztály

Recommended Posts

kenderendre
Posted

Rövid idõ alatt ez lett az egyik kedvenc sorozatom, így gondoltam megér egy új témát.

Tessék jól megbeszélni, ki miért/miért nem szereti.

Tirpak_Terminator
Posted

Nekem alapvetõen tetszik, de a karakterek nagyon vegyesek. Ron Swanson egy állat, Tom úgyszintén, de a málé kiscsaj meg a cipõpucolós haverja hihetetlenül idegesítenek. Az Office elsõ négy évadához nem ér fel, de egy korrekt munkahelyi áldoksi sorozat.

Posted

Azért vannak benne nagyon jó pillanatok :D

vcoe3PboY_Y

Posted

Nagyon imádom, Ron a legnagyobb de én csípem Aprilt meg Andyt is.

kenderendre
Posted

Nekem is bejön az April Andy duó.

April karaktere szöges ellentéte Leslie-nek, Andy pedig az idióta, amibõl minden sorozatba jut 1.

Posted

Nekem is hamar megtetszett a sorozat, pedig azt hittem,hogy valami béna sorozat lesz, szar poénokkal. Kár,hogy a Comdey Central az elsõ 2 évadot adta csak le. Sõt szerintem a magyar szinkron is jól el lett találva. A napokba meg elkezdtem nézni a harmadik évadot. A legjobb karakter szerintem: Ron :D Nagyon bírom.

• 1 month later...
Posted

Most kezdtem el nézni, tetszik, leginkább egy gyengébb officenek tudnám mondani, Leslie folyton Michelre emlékeztet és ez egyáltalán nem baj.Elsõ évadot nézem és voltak röhögõs pillanatok. :D

Posted

Nekem bejön :) más mint az Office szerintem, de egyáltalán nem rossz ögüü

Posted

Azért vannak benne nagyon jó pillanatok :D

vcoe3PboY_Y

Fuh, ez nagyon kemény :D

• 2 months later...
Posted

Jé ennek van topikja. :D Hát igen sajnos nincs túlreprezentálva, pedig a legviccesebb most futó sorozat.

A kép meg zseni.

• 2 weeks later...
Posted

Na akkor ide is, Ante kollega felhívta a figyelmemet a topikra :D.

2. évadra iszonyat beindult a sorozat :).

Swanson hirdetése:

Job: Assistant to a man. Low pay. Apply at Parks Department.

És mindez normál betûmérettel egy A/4-es lap tetején :lol:.

• 1 month later...
Posted

Jézusom mekkora cold open volt az eheti. :D

Posted

Jézusom mekkora cold open volt az eheti. :D

Jah, de ezt a Leslie-Ben szerelmi szálat szkippelhetnénk már, teljesen hidegen hagy <_<

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ron zseniális. :D Az a rejtett kis mosoly ahogy élvezi a puzzlet valami óriási. :D

Posted

Nagyba megy a dara nálam, és azt kell hogy mondjam, hogy a jelenleg nézett szitkomjaim közül mindent lehagyott a P&R. Zseniális az egész, remek mellékkarakterekkel ééés Ron f*cking Swansonnal yeah. A 3x07 (Harvest festival) nyitójelenete meg egyszerűen zseniális, mikor behozzák Li'l Sebastiant, és Swansonból előjön a gyerek... Hát kész.

Posted

Ron zseniális. :D Az a rejtett kis mosoly ahogy élvezi a puzzlet valami óriási. :D

+1, tényleg a legjobb most futó sitcom -_-

Posted

Kicsit le vagyok maradva, msot pótoltam a világvégés részt. Igazi feelgood epizód volt, kicsit belegondolva tökéletesen elment volna akár sorozatzárónak is :).

• 4 weeks later...
Posted

Marhajó karakter az új kampánymenedzser. ^_^

Posted

2-ik évadnál tartok. Ez a Leslie nagyon idegesítõ, sokat szerencsétlenkedik és minden elszab.

Viszont Ron adja :D

Posted

Ron feje amikor kiderül,hogy bezárják az önkormányzatot. EPIC!!! :D

Posted

Nemrég kezdtem bele én is, második évad felénél járok, és egyre jobban tetszik. ^_^

April és Ron gyakorlatilag 1 fajta arckifejezéssel lehozza az egész sorozatot, de mégis rajtuk lehet a legtöbbet röhögni. :D

• 1 month later...
Posted

Jóég mekkora rész volt a debate-es. :D