Csubi90 0 Share Posted June 20, 2011 Üdv! Nem láttam, hogy létezne topik ennek a sorozatnak, ezért gondoltam, nyitok egyet. Annak aki nem tudná mirõl szól, röviden: A Steven Spielberg nevével fémjelzett sorozatban a földet idegenek támadták meg, a felnõtteket megölik, a gyerekeket pedig begyûjtik. A túlélõk csoportokban próbálnak meg élelmet, fegyvereket és szállást találni és túlélni ezt az egészet, egyik napról a másikra élnek. Most jött ki az elsõ rész, ami rögtön egy majd' másfél órás dupla epizód volt. Jöhetnek a vélemények. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted June 20, 2011 belenézek,remélen nem lesz túl gagyi a cgi,bár attól tartok igen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted June 21, 2011 belenézek,remélen nem lesz túl gagyi a cgi,bár attól tartok igen na milyen? engem is érdekel, de én is félek :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Author Share Posted June 21, 2011 Nekem tetszett, bár itt-ott azért feltûnõ volt, de én nem azt figyelem. Ahogy játékoknál se a grafika az elsõdleges. :D Nekem tetszett, igazából olyan Walking Dead érzésem van, csak itt idegenekkel. A WD meg tetszett. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted June 21, 2011 na megnéztem én is a pilot részeket...azaz az elsõ dupla epizódot ééééés....... nem vagyok elájulva. Sõt. Bár a cgi egész jó, a szereplõk engem marhára idegesítenek, eddig mindegyik unszimpatikus, talán kivéve Hal (a prof. kamasz gyereke).... Azért még megnézem a köv. részt, adok még1 esélyt neki.... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted June 21, 2011 Két legidegesítõbb dolog: - Ez a szerelmi háromszög, ennek mégis mi értelme? Mármint... mi a tökömet akarnak ezzel elérni az írók. Mert ha semmit, akkor elég lett volna egyszer sem felhozni a kettõ helyett. Ráadásul olyan elképesztõen életszerûtlen, hogy elképesztõ. - De ami rosszabb, az a kölök a fegyverrel. A harcos. WTF?! Komolyan, WTF? Egyszerûen nem tudom hova tenni. Ez feltétlenül kellett? Ráadásul ezt a szar karaktert jól megtámogatják egy elcseszéssel, ugye a kutyás jelenet az tökre vérprof tõle. De azért a fõparancsnok szerint "jó harcos vagy fiam". Eszemmegáll. Maga a színész is idegesítõ, már láttam valamiben, ott is gyökér volt, de nem emlékszem már miben. Nem lenne szar amúgy, ha kicsit jobban pörögnének a dolgok, a logikai hibákról nem is beszélve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted June 21, 2011 Két legidegesítőbb dolog: - Ez a szerelmi háromszög, ennek mégis mi értelme? Mármint... mi a tökömet akarnak ezzel elérni az írók. Mert ha semmit, akkor elég lett volna egyszer sem felhozni a kettő helyett. Ráadásul olyan elképesztően életszerűtlen, hogy elképesztő. - De ami rosszabb, az a kölök a fegyverrel. A harcos. WTF?! Komolyan, WTF? Egyszerűen nem tudom hova tenni. Ez feltétlenül kellett? Ráadásul ezt a szar karaktert jól megtámogatják egy elcseszéssel, ugye a kutyás jelenet az tökre vérprof tőle. De azért a főparancsnok szerint "jó harcos vagy fiam". Eszemmegáll. Maga a színész is idegesítő, már láttam valamiben, ott is gyökér volt, de nem emlékszem már miben. Nem lenne szar amúgy, ha kicsit jobban pörögnének a dolgok, a logikai hibákról nem is beszélve. A kisCensored! harcos tényleg szánalmas, de minden sorozatba kell 1 noob aki mindent, azaz *mindent* elcsesz (+ még meg is dicsérik utána... pff). A szerelmi 3szög meg azért kell, hogy legyen töltelék rész 2 action között mondjuk. Szerintem is lassú a sorozat, jobban pöröghetne, illetve ez a ide-oda vándorlunk dolog is néha cinkes. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Author Share Posted June 21, 2011 A kisCensored! harcos tényleg szánalmas, de minden sorozatba kell 1 noob aki mindent, azaz *mindent* elcsesz (+ még meg is dicsérik utána... pff). A szerelmi 3szög meg azért kell, hogy legyen töltelék rész 2 action között mondjuk. Szerintem is lassú a sorozat, jobban pöröghetne, illetve ez a ide-oda vándorlunk dolog is néha cinkes. :unsure: Hát, ha nézte valaki a Walking Deadet, az tudhatja, hogy az is nagyon lassan haladt elõre... Ha jól emlékszem, talán 6 részes volt az elsõ évad és, bár azért voltak események, több is történhetett volna. De én szeretem azt is, ha szép lassan halad elõre. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted June 22, 2011 Hát kérem amennyire nagy volt a sorozat körül a csinnadratta annyira keveset ér az egész. Nincs dráma,az akciók szarok,minden karakter érdektelen... ezt sem nézem többet. Szerk.: A Walking Deadhez pedig semmiképpen nincs köze. Teljesen más dimenzió a kettő minőségileg. Annak a pilotja az egyik legjobb amit valaha láttam,ez viszont még fillernek sem menne el. Rém gyenge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Author Share Posted June 23, 2011 e='Hares' date='2011. június 22. 23:05' post='4028548'] Hát kérem amennyire nagy volt a sorozat körül a csinnadratta annyira keveset ér az egész. Nincs dráma,az akciók szarok,minden karakter érdektelen... ezt sem nézem többet. Szerk.: A Walking Deadhez pedig semmiképpen nincs köze. Teljesen más dimenzió a kettő minőségileg. Annak a pilotja az egyik legjobb amit valaha láttam,ez viszont még fillernek sem menne el. Rém gyenge. Nem tudom, nekem az ugrott be, nem tudom miért. Nekem mindenesetre egyelőre tetszik, nézni fogom. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted June 23, 2011 Hát kérem amennyire nagy volt a sorozat körül a csinnadratta annyira keveset ér az egész. Nincs dráma,az akciók szarok,minden karakter érdektelen... ezt sem nézem többet. Én is ezen a véleményen vagyok, de még 1 résznyi esélyt adok neki, ha a köv. rész is ilyen lapos lesz akkor én kaszálom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProfWilliam 0 Share Posted June 23, 2011 Az elsõ két rész engem sem nyûgözött le. Nem igazán látszik hogy ki rendezte meg az sem hogy mennyi pénzt öltek bele. Tudom hogy káromlásnak hangzik de a jó öreg Asyliumos "mindenkire szakadt ruhát adunk, élére állítunk 1-2 autót szétszórunk egy halom papírt na meg igyekszünk nem nagyotálokat készíteni és máris elhiszi az ember hogy világvége van." íze volt ennek két résznek. A Walking Dead elsõ két része azért ütött rendesen és nézni a akartam tovább ez semmit sem mozgatott meg. A kötelezõ szerelmi meg keményfiús, társadalmi ellentétes száltól már már rókázni tudnék. Az meg hogy a vészhelyzetes sráccal reklámozták nem nagy szám mert a srác eléggé alacsony színvonalú filmekben filmekben szerepelt azon kívül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted June 23, 2011 Az első két rész engem sem nyűgözött le. Nem igazán látszik hogy ki rendeztemeg az sem hogy mennyi pénzt öltek bele. Nem tudom kire gondolsz :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted June 23, 2011 hm én is meg néztem a pilotot, szerintem nem vészes, sõt. :D én még biztos maradok, úgy sincs mit nézni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted June 23, 2011 Nem tudom kire gondolsz :unsure: én tudom. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
berc00 0 Share Posted June 24, 2011 Áhhh, de kellett viszont nekem már ez. Nagyon híján vagyunk az apokaliptikus sorozatoknak, amíg egyelõre pihenõn van a Walking Dead, gyakorlatilag semmi nincs. Ezért is örültem ennyire a sorozatnak, és ezért is nem vagyok annyira csalódott amiatt, hogy hihetetlenül buta, és b filmes feelingje van. Amiket már korábban leírtatok, többnyire egyetértek, a családi szál egyelõre rém gyenge, ahogy ez a szerelmi felvetés és a kisharcos is, de összességében még mindig azt mondom, tényleg jobb mint a semmi. Mert valahogy a túlélõsdi hangulat megvan (áhh, Jericho?), még ha nem is a legjobb kivitelezésben. És innen még javulhat is - igaz, nem ez a megszokott, de ki tudja. Talán tökösek lesznek az írók, és nem a kliséket választják (és ez még benne van a sztoriban, hogy bevállalnak kemény dolgokat, lássuk csak azt hogy kapásból a pilotban elég hamar irtották a népet). Ami viszont nem a legjobb, hogy egyelõre a karakterek nagy része silány, unalmas. Ja, amin még fogtam a fejem: amikor meglátták a kölyköt, Bent, vagy ki a fenét, rögtön mindenki ki akarta menteni, már rohantak is a nagy felfedezõk. Megértem, hogy a fia, és ki akarja szabadítani, de mégis mit gondoltak annál a jelenetnél? Hirtelen mindenki olyan önfeláldozó lett és rohant volna a halálba, még jó hogy a fõszereplõnek volt egy kis esze. Ráadásul még mindig nem tudom, mi a tervük, ha kiszabadítják a kissrácot, hiszen láthattuk, hogy abból a béklyózásból nem éppen a leglehetségesebb a kiszabadulás. A bandafõnöo mondott egy igen jót: lehet meg kéne szabadítani ettõl az élettõl. A másik ami tetszett, az a rövid két mondatod filózás, hogy a mech-ek ugyanmár mér két lábon járnak? Na összességében 6/10-nél nem több, de várom, igenis várom a folytatást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted June 24, 2011 A másik ami tetszett, az a rövid két mondatod filózás, hogy a mech-ek ugyanmár mér két lábon járnak? Igen, a másfél órában ez a 3 mondatos fejtegetés volt jó benne. :lol: Amúgy miért nincs Jericho 2???? :angry: Az bezzeg' király volt és kaszálták. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zizou2 0 Share Posted June 27, 2011 hmm ez a sorozat engem is érdekelt eddig, de így olvasva a véleményeket már nem annyira :S szomorú pedig nagyon vártam. azért a pilotot megnézem sztem, aztán majd eldõl mi lesz vele Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted July 3, 2011 Na jó, a harmadik rész után azt mondom, hogy ez a sorozat hülyébb és logikátlanabb, mint a FlashForward, pedig azért az sem volt semmi. Nálam ezzel kasza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted July 3, 2011 Na jó, a harmadik rész után azt mondom, hogy ez a sorozat hülyébb és logikátlanabb, mint a FlashForward, pedig azért az sem volt semmi. Nálam ezzel kasza. na ez jó hír, akkor gyorsan megnézem én is a 3. részt és akkor ha tényleg kaki akkor kaszálom én is, mert amúgyis van pár sori amit néznem kéne, de akkor -1 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
berc00 0 Share Posted July 5, 2011 Na jó, akkor biztos velem van a baj, mert nekem tetszett a 3. rész. Nagyon buta, ezzel nem fogok vitatkozni, és nem is világmegváltó, ugyanakkor a téma engem kifejezetten érdekel, és mivel jelen pillanatban nem hogy jobb nincs a piacon, de semmilyen nincs (ha tudtok, mondjatok), úgyhogy mindenképp maradok. És érdekes, de nekem a részt még a "ki fõzi a kaját" szál is teljesen bejött, pedig tudom, másoknak az ilyen az agyára megy. Egyszerûen tetszett, hogy foglalkoznak ilyen apróságokkal is - és valóban, szerintem akár ennyi is fontos lehet, hogy az emberek ilyen szörnyû körülmények között tudjanak enni valami finomat, sokat jelenthet. Sajnos azt olvastam máshol, hogy a 4. rész még gyengébb, azért kíváncsi vagyok rá. A színészi teljesítmény amúgy többnyire még mindig gyenge, eltekintve egy két példától (régi-ismerõs doktor szerintem jó húzás volt). És végre bevállaltak valami cliffhangert, más kérdés, hogy nem vagyok biztos benne hogy értékelhetõen tudják ezt a szálat megoldani, na de majd ma meglátom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted July 5, 2011 Na jó, akkor biztos velem van a baj, mert nekem tetszett a 3. rész. Nagyon buta, ezzel nem fogok vitatkozni, és nem is világmegváltó, ugyanakkor a téma engem kifejezetten érdekel, és mivel jelen pillanatban nem hogy jobb nincs a piacon, de semmilyen nincs (ha tudtok, mondjatok), úgyhogy mindenképp maradok. És érdekes, de nekem a részt még a "ki főzi a kaját" szál is teljesen bejött, pedig tudom, másoknak az ilyen az agyára megy. Egyszerűen tetszett, hogy foglalkoznak ilyen apróságokkal is - és valóban, szerintem akár ennyi is fontos lehet, hogy az emberek ilyen szörnyű körülmények között tudjanak enni valami finomat, sokat jelenthet. Sajnos azt olvastam máshol, hogy a 4. rész még gyengébb, azért kíváncsi vagyok rá. A színészi teljesítmény amúgy többnyire még mindig gyenge, eltekintve egy két példától (régi-ismerős doktor szerintem jó húzás volt). És végre bevállaltak valami cliffhangert, más kérdés, hogy nem vagyok biztos benne hogy értékelhetően tudják ezt a szálat megoldani, na de majd ma meglátom. Na igen. Az a pár perces "kajás" rész volt a legjobb az egész részben! Szépen lealázták a magyarokat amúgy benne... :D Előző részben (pilot) is az a pár mondat volt értelmes, amikor arról beszéltek miért úgy néznek ki a mechek ahogy... Én kaszálom tutira, mert nem éri meg az időt...sajnos. :unsure: Azért nem fogom nézni, mert "kell" egy sorozat.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted July 6, 2011 Nekem is tetszett a 3. rész, nem fogom kaszálni az tuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berc00 0 Share Posted July 6, 2011 Na igen. Az a pár perces "kajás" rész volt a legjobb az egész részben! Szépen lealázták a magyarokat amúgy benne... :D Elõzõ részben (pilot) is az a pár mondat volt értelmes, amikor arról beszéltek miért úgy néznek ki a mechek ahogy... Én kaszálom tutira, mert nem éri meg az idõt...sajnos. :unsure: Azért nem fogom nézni, mert "kell" egy sorozat.... :lol: "Nobody puts paprika on chicken! What are you, Hungarian?" :D Nekem is tetszett a 3. rész, nem fogom kaszálni az tuti. Je, nem vagyok egyedül, végre :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi90 0 Author Share Posted July 7, 2011 "Nobody puts paprika on chicken! What are you, Hungarian?" :D Je, nem vagyok egyedül, végre :lol: Eddig sem voltál, én is nézem. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts