Chuck_Norris 0 Share Posted June 3, 2011 PREY 2 Az első részt sokan ismerik már, 2006ban jött ki. Azóta tervezik a folytatást és most a 2. rész a Human Head Studios és a Bethesda Softworks keze alatt van. "A családja eltűnésének okán Tommy (főszereplő) elhagyja a Földet, aminek már nincs szüksége rá, és elindul a jövőbe, ami nem képes megmenekülni nélküle"- mondták ezt a fejlesztők. Ha minden igaz a Portal-rendszert továbbfejlesztik és nagy hangsúlyt kap az idegenek MI-je, hogy ők is kiválóan használják majd a kapukat. A sikeres első rész után, egy remek folyatást várhatunk. A történet az 1. rész után folytatódik, amint Tommy elhagyja a földi bárt.... Bár a 2. részben nem Tommyt fogjuk alakítani, hanem egy fejvadászt aki hasonló módon kerül oda, ahova Tommy is. Live Action World Debut Trailer FkyrSXvL5RA Illetve az E3 Exclusive trailer: E3 2011: Exclusive trailer Én kíváncsian várom a játékot, majd meglátjuk mennyire lesz más mint az 1. rész! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted June 3, 2011 Én kíváncsian várom a játékot, majd meglátjuk mennyire lesz más mint az 1. rész! hát a trailer alapján eléggé Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 3, 2011 hát a trailer alapján eléggé Pont emiatt tetszik nekem! Ez az E3 trailer baromi jó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Author Share Posted June 3, 2011 Ahogy olvastam a videó kommenteket...eléggé megoszlottak, végletesek a játékosok véleménye :unsure: na majd ha lesz valami gameplay is ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted June 3, 2011 Ahogy olvastam a videó kommenteket...eléggé megoszlottak, végletesek a játékosok véleménye :unsure: na majd ha lesz valami gameplay is ^_^ Nekem a videó tetszett de amit eddig hallottam a játékról nem! Hozzá kell tenni hogy én nem szeretem az ilyen szabadon mászkálós vedd fel a küldetéseket típusú játékokat! De igazad van majd meglátjuk milyenek lesznek a gameplayek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Author Share Posted June 8, 2011 prey2 e3 gameplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
solymosgyu 0 Share Posted May 19, 2013 ? Lehet tudni hogy pontosan mikor jelenik meg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Author Share Posted May 19, 2013 ? Lehet tudni hogy pontosan mikor jelenik meg? felreppentek olyan hírek is, hogy törölték az egészet; így nem lehet tudni, hogy készül-e egyáltalán vagy tényleg a semmire várunk :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
solymosgyu 0 Share Posted May 19, 2013 Koszi a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabusa 0 Share Posted May 26, 2013 ötletes sztori volt de sajnos itt is idõnként monotonná vált azért reménykedünk, hogy lesz 2. rész :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassGabor 7 Share Posted November 28, 2019 Mennyi benne a mászkálás?,a videókat elnézve elég soknak tűnik és így monotonnak tűnik a game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted November 29, 2019 16 hours ago, VassGabor said: Mennyi benne a mászkálás?,a videókat elnézve elég soknak tűnik és így monotonnak tűnik a game. Az új Prey -re gondolsz vagy a régebbire (2006 vs 2017)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VassGabor 7 Share Posted November 30, 2019 2017-es az új, jött hozzá dlc is. 2006-os azt tudom hogy rövid viszont szinkronos már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts