Chuck_Norris 0 Share Posted May 11, 2011 Mit kell tudni a Brinkrõl? Brink (fps videójáték) a Splash Damage által van fejlesztve PC-re, PS 3-ra és Xbox 360-ra. 2 frakció közül lehet választani (lázadók és õrzõk) és a Földet elárasztó víz fölött lebegõ "Ark" nevezetû helyen harcolnak egymással. Míg a lázadóknak az Ark felszabadítása a céljuk addig az õrzõknek a hatalom fenntartása. Brinket az Valve Anti-Cheat védi (tudjuk semmit se ér :D) és kimondottan támogatja a többmagos processzorokat. (melyik nem?) A játék egész jó értékeléseket kapott (8/10) és már meg is jelent (2011 május 10-13)! STORY TRAILER: ZRRaGwieHe0 The Basics: CZErcehqc-M Néhány érdekesség a játékról - hogy ez miben "más", mint a többi fps: SMART system pXWV8N4yBLY Character Customization XwTPtkWtlDo Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted May 11, 2011 nekem tetszik :) , ha lemegy az ára, lehet, hogy megfogom venni :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted May 12, 2011 Ha ténylegesen olyan pörgős a multija, mint azt prezentálták, akkor majd én is adok neki egy esélyt és kipróbálom. De még mindenképp várok vele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted May 12, 2011 Ha nincs elrontva az akrobatikus rész és tényleg használható játék közben is ÉS bírja a gépem akkor ha kicsit olcsóbb lesz erre beruházok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted May 12, 2011 Ha nincs elrontva az akrobatikus rész és tényleg használható játék közben is ÉS bírja a gépem akkor ha kicsit olcsóbb lesz erre beruházok. A gépigény nem nagy, egyedül az Ambient Occlusion lassítja nagyon, ha azt az egy opciót kikapcsolod, akár duplázhatod, sõt triplázhatod is az fps-t. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwashi 0 Share Posted May 12, 2011 A gépigény nem nagy, egyedül az Ambient Occlusion lassítja nagyon, ha azt az egy opciót kikapcsolod, akár duplázhatod, sõt triplázhatod is az fps-t. :) A gépigény nem nagy, csak dual core 2,6 ghz-en meg amd 4670-en a legújabb driverekkel, minden kikapcsolva, a monitorom natív felbontásán (1280x1024) 15-20 fps-t kapok, és a textúrák nagy részén fekete/fehér csíkok vannak, négyzethálósra bontva a textúrát...:( Ennyire elrontották az optimalizációt ati kártyákra, vagy mi van? Nem mondom hogy simán 60+ fps-el kéne mennie, de ha crysis 2 élvezhetõen futott, Advanced-en, akkor ez miért nem? Árnyékok off, AO off, AA off, VSync off, high textúráknál van ez. 2. pálya már játszhatatlanul akad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted May 13, 2011 Van a játéknak single része normális sztorival??? Vagy csak olyan UT3 féle??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted May 13, 2011 A gépigény nem nagy, csak dual core 2,6 ghz-en meg amd 4670-en a legújabb driverekkel, minden kikapcsolva, a monitorom natív felbontásán (1280x1024) 15-20 fps-t kapok, és a textúrák nagy részén fekete/fehér csíkok vannak, négyzethálósra bontva a textúrát...:( Ennyire elrontották az optimalizációt ati kártyákra, vagy mi van? Nem mondom hogy simán 60+ fps-el kéne mennie, de ha crysis 2 élvezhetõen futott, Advanced-en, akkor ez miért nem? Árnyékok off, AO off, AA off, VSync off, high textúráknál van ez. 2. pálya már játszhatatlanul akad. Nyugi nekem még jobb , becrashel a fõmenüben és kidob az asztalra egy semmitmondó hibát észlelt ezért leállal. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted May 13, 2011 Van a játéknak single része normális sztorival??? Vagy csak olyan UT3 féle??? Nem igen van, sajnos -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Author Share Posted May 13, 2011 ....egy semmitmondó hibát észlelt ezért leállal. <_< Biztos fájhat! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
2sd 0 Share Posted May 13, 2011 A gépigény nem nagy, csak dual core 2,6 ghz-en meg amd 4670-en a legújabb driverekkel, minden kikapcsolva, a monitorom natív felbontásán (1280x1024) 15-20 fps-t kapok, és a textúrák nagy részén fekete/fehér csíkok vannak, négyzethálósra bontva a textúrát...:( Ennyire elrontották az optimalizációt ati kártyákra, vagy mi van? Nem mondom hogy simán 60+ fps-el kéne mennie, de ha crysis 2 élvezhetõen futott, Advanced-en, akkor ez miért nem? Árnyékok off, AO off, AA off, VSync off, high textúráknál van ez. 2. pálya már játszhatatlanul akad. kicsit érdemes utánanézni a dolgoknak, mielõtt nekiállsz óbégatni, ez az ati driver hibája, nem a játéké(ami nem mellesleg közepes beállítások mellett egy 8600gt n is vígan szalad 40fps el.) Ha már van hozzá ati hotfix rakd fel azt, ha meg nincs akkor egyel korábbi catalyst(10\9 helyen azt olvastam, hogy a legfrissebb nyírja ki a játékot.) Egyébként meg tech4 van alatta, úgyhogy nem véletlenül fut jól egy fogkefén is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Author Share Posted May 14, 2011 Megjelent az v1.00hoz PATCH és DLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 0 Share Posted May 14, 2011 Megjelent az v1.00hoz PATCH és DLC a dlc-t csak bejelentették, nem jelent még meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted May 15, 2011 Biztos fájhat! :D xD :lol: :lol: hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadoman 0 Share Posted May 16, 2011 van itt vki aki ténylegesen megvette és kipróbálta a multit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruffersten 0 Share Posted May 16, 2011 van itt vki aki ténylegesen megvette és kipróbálta a multit? Barátom megvette, neki tetszik.Szerintem én is megveszem ha olcsóbb lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirpalee 0 Share Posted May 16, 2011 Aki megvette, és tolja néha-néha vegyen fel steamen : sirpalee Teljesen medic irányra vagyok ráálva, mással még nem is játszottam :) (mindig, minden játékban, ahol csak lehet, medic v healer vagyok, aktívan segítve a csapatot...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadoman 0 Share Posted May 16, 2011 vmi konkrétumot tudtok mondani a gamerõl? megéri megvenni? (sok helyen team fortress 2höz hasonlítják, az nekem annyira nem tetszett..túl....száraz volt :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Author Share Posted May 17, 2011 vmi konkrétumot tudtok mondani a gameről? megéri megvenni? (sok helyen team fortress 2höz hasonlítják, az nekem annyira nem tetszett..túl....száraz volt :D ) Annyiból hasonlít rá, hogy itt is vannak "osztályok", pl. orvos, mérnök, kém, harcos Értelemszerűen mindegyik más-mást tud, de a lényeget mindegyik tudja: lőni :D Vannak mindenféle cuccok amiket el kell foglalnod, támadnod kell vagy épp védened...stb A karakter kreálás poén. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salamandre 0 Share Posted May 18, 2011 vmi konkrétumot tudtok mondani a gamerõl? megéri megvenni? (sok helyen team fortress 2höz hasonlítják, az nekem annyira nem tetszett..túl....száraz volt :D ) Inkább CoD+Mirror's Edge(meg egy kis Sims) keverék, de én még csak single-ben játszottam, most még túl drága, majd ha lejjebb megy az ára, talán megveszem én is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalen 0 Share Posted May 18, 2011 Sims keveréknek maximum annyi köze van, hogy testreszabhatósága a karakternek :) (ruhák, arc...stb ) CODhoz nem sok köze van, a Mirrors Edgehez pedig a parkour téma ami passzol hozzá. Lényegében egy igen erõsen csapat orientált játékról van szó, ahol egyedül nem sokat érsz, és pontot is inkább a csapatmunkáért kapsz. Neten elég sokan játszák (kb 1000 körüli szerver darabszám), természetesen nem olyannyira nagy a tömeg mint a COD-nál. Kasztok vannak, de nincs fegyver megkötés, tehát bármilyen fegyót választhatsz az adott kaszthoz ( és nagyon durván lehet õket customizálni) Fejlõdni lehet a játékban, és különbözõ ability pontokra lehet elkölteni (vannak aktívak és passzívak) Íme az aktívak: Engineer: Turret lerakás, akna telepítése, fegyók buffolása, kevlár páncél adás Medic: Felélesztés, élet buff, supply csomag átadás, Lazarus gránát (Több ember eggyüttes felélesztése a körzetben :) ), gyorsabb heal regen, csapattárs gyorsítása. Soldier: Molotov, ammo pack adása, másoktól való fegyverkészlet feltöltés (értsd ellenfél hulláit rabolod :D ), van még asszem valami de nem jut eszembe. Operative: Ellenfél katonájának álcázás, csapda gránát dobása, ellenséges turret hackelése, Emp gránát dobása Ha van még kérdésed szólj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salamandre 0 Share Posted May 19, 2011 CODhoz nem sok köze van, a Mirrors Edgehez pedig a parkour téma ami passzol hozzá. Fegyver fejlesztésekben és célzás rendszerben azért kissé hasonlít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared 0 Share Posted May 22, 2011 Tegnap óta tolom, egész jó kis játék, de a mozgás nagyon furcsa. Nem tudom csak az fps ilyen alacsony, vagy egyszerûen így mozognak/futnak a játékosok? Amúgy az fps is alacsony, ugyanis egy nagyobb tûzharc közepén szerintem max 10-15-re esik le. És pc-n játszom ati kártyával. (11.5 driver fenn van). Csak azért zavaró ez egy online játéknál, mert nemrég fejeztem be a cirka 60 perces játéksorozatot, és még mindig golyózik a szemem a szaggatott mozgásoktól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalen 0 Share Posted May 23, 2011 Jövõhéten jön a patch ami gyorsítja a játékot, de amúgy ha multiban mész elvileg gyorsabb a játék (lagot leszámítva) mert a botokat nem kell a gépnek beraknia, ezáltal rengeteg erõforrás felszabadul :). Amúgy jó játék nagyon, szerintem érdemes vele játszani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted May 24, 2011 Rávettem a gémet h nyögjön már egy hibaüzenetet ne csak kifagyjon a Censored!. "FATAL ERROR: The current video card / driver combination does not support OpenGL 3.1 or newer." Ez ellen lehet tenni valamit vagy ilyenkor nincs és kész? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts