alratar 0 Share Posted April 14, 2011 rendezõ: Uluç Bayraktar forgatókönyvíró: ****r Bulut, Kerem Deren zeneszerzõ: Toygar Isikli operatõr: Veysel Teksahin producer: Kerem Çatay vágó: Serdar Çakular szereplõ(k): Kenan Imirzalioglu (Ezel Bayraktar) Yigit Özsener (Cengiz Atay) Cansu Dere (Eyºan Tezcan Atay) Sedef Avci (Bahar Tezcan) Ipek Bilgin (Meliha Uça) Bade Iscil (Sebnem Sertuna) Güray Kip (Kamil Çalica) A sorozat Törökországban rendkívüli népszerûségnek örvend, 2010-ben az İsmail Cem Televíziós Díjkiosztón összesen kilenc díjat nyert el, többek között a legjobb drámai sorozat és a legjobb zene díját is. A sorozat egyben a legdrágábban külföldre vitt török sorozat, epizódonként akár 20 000 dolláros árral. Magyarországon az epizódokat kettõs bontásban vetítik, így ami Törökországban eredetileg egy epizódként került képernyõre, Magyarországon két külön epizódként fut. (2x45 perc) _6r1nbnlv0A lWT56p8BXYA u_xgaduWghM Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted April 14, 2011 Ezel mindenkit lekezel :ph34r: xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin_ 0 Share Posted April 14, 2011 Le a dél amerikai cseppfolyós trágyával.. :P A magyarok is csinálni akarnak egy török koppintást, Rudolf Péterrel, kíváncsi leszek rá... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted April 14, 2011 Ez tényleg másabb (jobb) a brazil szaroknál, vagy csak a tv2-rtl etet? Amúgy vicces, hogy a másik adón meg egy Seherezádé címû török sorozat indult, de még a Tényekben is bemondták. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted April 14, 2011 Nem leszólni ezelt, mert akármennyire is hihetetlen a sok fos közül igazán kiemelkedik. Jó a zene, csinik a szereplők benne, kevés nyáladzás van, szívatják egymást, stb. Én nézem és bejön. :D Még a szinkron sem fos. :blink: :) (épp akartam nyitni egy topicot) Modinak: a topic elejére még ezt beilleszthetnétek: A sorozat Törökországban rendkívüli népszerűségnek örvend, 2010-ben az İsmail Cem Televíziós Díjkiosztón összesen kilenc díjat nyert el, többek között a legjobb drámai sorozat és a legjobb zene díját is. A sorozat egyben a legdrágábban külföldre vitt török sorozat, epizódonként akár 20 000 dolláros árral. Magyarországon az epizódokat kettős bontásban vetítik, így ami Törökországban eredetileg egy epizódként került képernyőre, Magyarországon két külön epizódként fut. (2x45 perc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Share Posted April 14, 2011 Modinak: a topic elejére még ezt beilleszthetnétek: [...] Megtörtént. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Author Share Posted April 15, 2011 Nem leszólni ezelt, mert akármennyire is hihetetlen a sok fos közül igazán kiemelkedik. Jó a zene, csinik a szereplõk benne, kevés nyáladzás van, szívatják egymást, stb. Én nézem és bejön. :D Még a szinkron sem fos. :blink: :) (épp akartam nyitni egy topicot) Én is így látom. Mikor nézem, kicsit elkap a szappanopera hangulat, de azon szutykokhoz képest ez egy A kategóriás sori. A zenéje meg fenomenális. Engem az ragadott meg, így megnéztem az elsõ két részt, teljesen az agyleszívásra készülve. De hál' isten, kellemesen csalódtam, és azóta is rendszeresen követem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted April 15, 2011 Szerintem szörnyû. :D Minimálisan jobb a szappanoperáknál, dehát ez elég kevés, az illatos szar még szar marad. Zenébõl meg egy téma van, azt nyomják be minden hatásvadász jelenetnél. Cudar rossz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Author Share Posted April 21, 2011 Mostanában feltünt, hogy néhány dolgot kitakarnak. (fõleg telefonszámokat) Vajon ennek mi az oka? (Nem hiszem, hogy költségvetés) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted April 21, 2011 Nem csak telefonszámokat, hanem üzletek neveit is. Szerzõdés miatt van gondolom. (reklám) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Author Share Posted April 21, 2011 De eggy kitalált telefonszám mióta számít reklámnak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyndree 0 Share Posted April 28, 2011 (edited) Azért a brazil szappanoperákban nem látni ilyet: (3:15-nél) Edited April 28, 2011 by Vyndree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted April 29, 2011 Azért a brazil szappanoperákban nem látni ilyet: (3:15-nél) kösz a spoiler t bazeee :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Author Share Posted May 1, 2011 kösz a spoiler t bazeee :D Pont ezt akartam mondani. Bár én csak az adott jelenetet nézetem meg. :) Egyébként legalább használta volna a spoiler gombot. (Megkérnék egy modit, hogy pótolja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted May 1, 2011 Elindítjátok a videót, ott van, hogy 33. rész.. Nyílván itt még nem tartotok, akkor nem nézitek meg.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Author Share Posted May 1, 2011 Akkor is. Szerintem a [ spoiler][ /spoiler] használata minimum, és nem annyira megterhelõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyndree 0 Share Posted May 4, 2011 Akkor is. Szerintem a [ spoiler][ /spoiler] használata minimum, és nem annyira megterhelõ. Bocsi, igazad van. Akit érdekel mi lesz az ellopott kazetta következménye: (kb 2 hét múlva) http://www.youtube.com/watch?v=XOtsMgD4kdM http://www.youtube.com/watch?v=XOtsMgD4kdM Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Author Share Posted May 14, 2011 Számomra, az egész sorozatban az öreg (Ramiz) tetszik a legjobban. Egyébként szerintetek honnan veszik ezt a sok bölcseletet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts