Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hunted: The Demon's Forge

-Arch-

Recommended Posts

-Arch-

Sziasztok! :mellow:

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom, hiszen egy jó kis búza-darás, coop módban nyúzható játékot fogunk kapni hamarosan a Bethesda-tól. :ph34r: Túl sok infóval nem árasztottak el minket, de remélhetõleg ez változni fog...

[GSF] Picture

Bevezetõ történet

Balee

Kíváncsi leszek rá, hátha lapunk egy új Severance-t.

Chuck_Norris

már volt pár perces videó is róla gso-n

-Arch-

Volt igen, csak sajna már nem elérhetõ...

...vagy mégis? :huh: :D

Remélem nem egy pár órás game lesz, kicsit amúgy hasonlit az Enclave-re is ami soha nem ment normálisan egyik gépemen sem xD

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Gruffersten

Nekem nagyon tetszik, nem szeretem az akció játékokat de ez... remek. :) Prológusba belenéztem, de nem tolom tovább, haverral akarok majd játszani.

Athesz

Amúgy rendes snigle is van bottal v csak coop? :unsure:

Milyen tipusú a játék ? Ilyan megyek elõrre és darálok vagy vannak csapdák meg ilyesmik?

GustyX

Ez engem is érdekelne, mert videók alapján szimpatikus a cucc.

-Arch-

Milyen tipusú a játék ? Ilyan megyek elõrre és darálok vagy vannak csapdák meg ilyesmik?

valószínûleg lesznek logikai feladványok, csapdák, ilyesmik :) bár sajna csak jövõhéten tudom elkezdeni a játékot... :unsure:

tuti van rendes single bottal, ögüü

Feared

Mennyire élvezetes a játék? Elég vegyes kritikákat olvasni róla, de én holnap meló után beszereznék egy pc változatot.

Esetleg valakinek van tapasztalata a pc-s változatról?

Elvileg 10+ óra a végigjátszás, ez már jó jel. Amúgy nekem videók alapján a játék környezete, atmoszférája jön be leginkább.

Cortez_Corleone

Hát, elég gagyi lett :( Pedig az elsõ képek láttán nagyon lelkes voltam, de amint elkezdték keményen nyomatni a marketinget, kezdett gyanús lenni, hogy baj van a produkció körül. Xboxon próbáltam ki, co-opban el lehet vele hülyéskedni, plusz a soundtrackje elég epic lett, de ettõl eltekintve a sokféle kombó is repetitív lesz egy óra játék után, nem beszélve a rohadtul idegesítõ bugokról és a tipikus fantasy-cliché történetrõl. Számomra mellékes, de õszintén a grafika sem egy nagy szám, szvsz többet is ki lehetett volna hozni ebbõl az apokaliptikus fantasy alapötletbõl. Kár érte... Pénzt majd akkor adok a PS3-as változatért, ha a 3000 Ft-os küszöböt fogja súrolni alulról.

-Arch-

haverom is csak azért fogja megvenni, mert van hozzá coop és tudunk vele játszani 2 napig...de azért remélem tetszeni fog a játék, csütörtökön már próbálni fogom :)

Nem várom, hogy hozzon egy Gears of war vagy Resi 5 szintet... :)

Feared

Kb. 2 óra játék után nagyon meg vagyok elégedve, pedig szinte vakon vettem meg 1-2 youtube gameplay videó megnézése után.

Tudom, hogy unreal engine, de érdekes, hogy mindent maxra húzva 1920*1080-ban abszolút röccenésmentesen fut,és igenis jól néz ki.

A játékmenet is tetszik, idõnként felváltve tolni a karakterekkel. A rejtvények nem túl megerõltetõek, de azért üdítõ, hogy nem teljesen agyatlan hack-n-slash az egész.

Amúgy ez a sötét világ engem valamiért a Kiss Psycho Circusra emlékeztet. Tök más stílusú játékok tudom, de valahogy ez jött le. Imádom az ilyen mocskos, sötét világokat egy játékban.

Persze nem váltja meg ez sem a világot, de úgy érzem bõven megérte a pénzét.

-Arch-

No...elkezdtük a játékot hardcore-on xD nem kellett volna :D elég kemény így, de nekem bejön, csak haverom szokott sokat káromkodni xD persze néha nálam is elõfordul :) nekem bejön ez a játék, sok kis apróság van ami miatt tetszik, és nehezebb fokozaton komolyan össze kell dolgozni :D vannak hibái, de szerintem egyáltalán nem lett rossz játék, igaz még csak a nagy csontváz uraság utáni részen járunk oO

-Arch-

Hát ez nem egy rövid játék :D most tartunk a 3. chapter kb felénél...és eddig toltuk vagy 13 órát oO nekem nagyon tetszik :)

gerro

hali

nincs valami infó magyarításról?

• 1 month later...
Cortez_Corleone

Ps3-ra van egy felesleges Assassin pack DLC kódom, akinek kell, írjon privátban!