-Arch- 0 Share Posted March 20, 2011 Sziasztok! :mellow: Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom, hiszen egy jó kis búza-darás, coop módban nyúzható játékot fogunk kapni hamarosan a Bethesda-tól. :ph34r: Túl sok infóval nem árasztottak el minket, de remélhetõleg ez változni fog... Bevezetõ történet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted March 20, 2011 Kíváncsi leszek rá, hátha lapunk egy új Severance-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted March 20, 2011 már volt pár perces videó is róla gso-n Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Author Share Posted March 20, 2011 Volt igen, csak sajna már nem elérhetõ... ...vagy mégis? :huh: :D Remélem nem egy pár órás game lesz, kicsit amúgy hasonlit az Enclave-re is ami soha nem ment normálisan egyik gépemen sem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted March 24, 2011 Preview HD Egész jónak tûnik. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Author Share Posted May 9, 2011 http://www.gamestar.hu/hunted-the-demons-f...-keszitese.html :s23: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruffersten 0 Share Posted June 1, 2011 Nekem nagyon tetszik, nem szeretem az akció játékokat de ez... remek. :) Prológusba belenéztem, de nem tolom tovább, haverral akarok majd játszani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted June 2, 2011 Amúgy rendes snigle is van bottal v csak coop? :unsure: Milyen tipusú a játék ? Ilyan megyek elõrre és darálok vagy vannak csapdák meg ilyesmik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 2, 2011 Amúgy rendes snigle is van bottal v csak coop? :unsure: Ez engem is érdekelne, mert videók alapján szimpatikus a cucc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Author Share Posted June 2, 2011 Amúgy rendes snigle is van bottal v csak coop? :unsure: Milyen tipusú a játék ? Ilyan megyek elõrre és darálok vagy vannak csapdák meg ilyesmik? valószínûleg lesznek logikai feladványok, csapdák, ilyesmik :) bár sajna csak jövõhéten tudom elkezdeni a játékot... :unsure: tuti van rendes single bottal, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared 0 Share Posted June 2, 2011 Mennyire élvezetes a játék? Elég vegyes kritikákat olvasni róla, de én holnap meló után beszereznék egy pc változatot. Esetleg valakinek van tapasztalata a pc-s változatról? Elvileg 10+ óra a végigjátszás, ez már jó jel. Amúgy nekem videók alapján a játék környezete, atmoszférája jön be leginkább. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Share Posted June 4, 2011 Hát, elég gagyi lett :( Pedig az elsõ képek láttán nagyon lelkes voltam, de amint elkezdték keményen nyomatni a marketinget, kezdett gyanús lenni, hogy baj van a produkció körül. Xboxon próbáltam ki, co-opban el lehet vele hülyéskedni, plusz a soundtrackje elég epic lett, de ettõl eltekintve a sokféle kombó is repetitív lesz egy óra játék után, nem beszélve a rohadtul idegesítõ bugokról és a tipikus fantasy-cliché történetrõl. Számomra mellékes, de õszintén a grafika sem egy nagy szám, szvsz többet is ki lehetett volna hozni ebbõl az apokaliptikus fantasy alapötletbõl. Kár érte... Pénzt majd akkor adok a PS3-as változatért, ha a 3000 Ft-os küszöböt fogja súrolni alulról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Author Share Posted June 4, 2011 haverom is csak azért fogja megvenni, mert van hozzá coop és tudunk vele játszani 2 napig...de azért remélem tetszeni fog a játék, csütörtökön már próbálni fogom :) Nem várom, hogy hozzon egy Gears of war vagy Resi 5 szintet... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared 0 Share Posted June 5, 2011 Kb. 2 óra játék után nagyon meg vagyok elégedve, pedig szinte vakon vettem meg 1-2 youtube gameplay videó megnézése után. Tudom, hogy unreal engine, de érdekes, hogy mindent maxra húzva 1920*1080-ban abszolút röccenésmentesen fut,és igenis jól néz ki. A játékmenet is tetszik, idõnként felváltve tolni a karakterekkel. A rejtvények nem túl megerõltetõek, de azért üdítõ, hogy nem teljesen agyatlan hack-n-slash az egész. Amúgy ez a sötét világ engem valamiért a Kiss Psycho Circusra emlékeztet. Tök más stílusú játékok tudom, de valahogy ez jött le. Imádom az ilyen mocskos, sötét világokat egy játékban. Persze nem váltja meg ez sem a világot, de úgy érzem bõven megérte a pénzét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Author Share Posted June 9, 2011 No...elkezdtük a játékot hardcore-on xD nem kellett volna :D elég kemény így, de nekem bejön, csak haverom szokott sokat káromkodni xD persze néha nálam is elõfordul :) nekem bejön ez a játék, sok kis apróság van ami miatt tetszik, és nehezebb fokozaton komolyan össze kell dolgozni :D vannak hibái, de szerintem egyáltalán nem lett rossz játék, igaz még csak a nagy csontváz uraság utáni részen járunk oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Author Share Posted June 10, 2011 Hát ez nem egy rövid játék :D most tartunk a 3. chapter kb felénél...és eddig toltuk vagy 13 órát oO nekem nagyon tetszik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerro 0 Share Posted June 14, 2011 hali nincs valami infó magyarításról? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Share Posted July 24, 2011 Ps3-ra van egy felesleges Assassin pack DLC kódom, akinek kell, írjon privátban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts