Lady 0 Share Posted September 30, 2004 Legyen ez itt a versek világa, a gamerek játékos tárháza Jöjjön ide aki betűt olvas és ír, akkor is, ha éppen szíve sír Ossza meg azt a nagy terhet, amit az élet éppen rátett A szavakkal eljátszadozhat, s esze jobban vág, szebb lesz a honap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady 0 Author Share Posted September 30, 2004 Vége lett a nyárnak, köd lepi be a tájat A madarak repkednek - melegebb helyre mennek De jó lenne velük menni - nem fűteni, de melegben lenni.... Léptem alatt egyre vastagabb az avar lassan nem látni mi az, amit eltakar A levegő hideg és nyirkos a fűszál felülete teljesen síkos A távolban magányos varjú károg nincs helye a nyárnak, be kell látnod Szemed előtt csodás színek keverednek utolsó pompája ez az őszi természetnek Sárga, vörös, és rozsdás árny vetélkedik a zöld szín avulttá vált egy kicsit Nem a sokféleség, de az árnyalat dúsít gazdag, szép volt a nyár: arról tudósít A lombok rejtekében dolgozik a harkály az elszáradt faág egész féreg tartály A szorgos fakopáncs gyorsan gyógyít ütemes kopogása hozza már a gyógyírt A nagy bozontos füvek rendre elszáradnak nem kell hozzá perzselő ereje a napnak Maguk csökkentik a víz utánpótlást gyökerek pihenjenek - nem kérnek idő jóslást Feladják a küzdelmet, aratják a győzelmet taktikusan kerülik a készülő téli veszedelmet Zöldülnek majd üdén frissen jövőre - gondolnak ők mindenre - bölcsen előre Elvonulása ez a gazdagsággal teli nyárnak a szívekben mégsem költözik tőle bánat Az emberi lelket ugyan lehűti a hűvös szél ninden; oly sok elégedettségről beszél A madár seregek csapatba verődtek nem rikácsolnak, lesik a felhőket.... Várják a kedvező légáramlatot Itt hagynak mindent, amit a nyár adott Csak a parányi életüket mentik ami kell, majd ők amott megszerzik Elgondolkodva előre lépkedek - az elmúló időn, s sorson elmélkedek Hirtelen valamin megakad a szemem Csodát látok – az egész olyan hihetetlen A nagy gaz, kóró, mint az emberi közöny Közüle egy bámulatos virág - felém köszön Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dniworrom 0 Share Posted October 1, 2004 én csak a klasszikusokat tom idézni... Tévedés az kisangyalom hogy a fejem repedt fazék alakú. Az is nagyon nagy tévedés, hogy a hasamon a köldök savanyú! Hisz keserűjaz mint az élet, Kóstoljad meg édes rózsám ma holnap! Gyere ki a pajta mellé, mert a pajta belsejében vakolnak! Bandi bácsi megtiltotta Nekem azt hogy énekelve beszéljek? Azt mondta hogy a pofámra Leselkednek iszonyú nagy veszélyek! Léccel üti a nyelvemet, S vélhetőleg fogaim is megbánják... Ráadásul betömi a szájüregembe a téli kabátját! ( avec L'art pour L'art ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted October 1, 2004 Legyen ez a topik, Mert a GameStar jó, Nem veszem már többé, Ha piros lesz a hó... Egy másik topikban Is láttam ezt a címet, De bízom a modikban, Szeretik a rímet. Istenítsük itt a GS-t Nincsen erre jobb hely, Jó az újság, vegyed meg, Nekem más már nem kell... Amúgy ez a fórum is Teljesen királyság, Gyorsan hozza a modem is, Sirály, mint az újság! De sok lesz már a számla, vége van a rímnek, Írjatok Ti is sokat, Gyűljenek a rímek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 0 Share Posted October 1, 2004 Egész évben Gémsztár Január elsejével kezdődik az újév 2004-ben is Gémsztárt kér a nép. Nem is kér, egyenesen követel egy-két megszállott alak emiatt még lopást, csalást is követ el. Telnek múlnak a hosszú hónapok polcainkon gyarapodnak az újsághalmazok, S a teljes játékoknak, demóknak, s extráknak garmadája kinek CD-, kinek DVD-olvasója ezt nagyon bánja. Így telnek-múlnak az eseménydús hónapok s szívem büszkeséggel tölti el, hogy december 31-én is Gémsztárt olvashatok... -VÉGE - :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titusz 0 Share Posted October 2, 2004 Bakker ezek marhajó versek!!!! Az a baj hogy bennem nincs művészi tehetség:(. Ígérem hogy egyszer majd én is kitalálok valamit!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skullkid 0 Share Posted October 2, 2004 Nekem is nagyon tetszenek. Csak így tovább ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted October 4, 2004 Örülök hogy tetszik, Írok még egy párszor, A kultúrát éltetni Fogom én még százszor. Ahol alkothatnánk, Sok hely arra nincs már, A legjobb csak egy lehet: Melynek neve GameStar. Orrunkat havonta Megcsapja a nyomdaszag, Megjön a csomag, Feltépem, úgy szakad. Most jön a legszebb, Mit 5 éve kapok, Hatalmas GameStar, Boldog szülinapot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutyi 0 Share Posted October 4, 2004 Óda a GS-hez. Sok a te hívőd, ó hatalmas GameStar, Talán van sokszázezer is már. Csak ritkán jősz el mi hozzánk, De akkor sok bőséggel érkezel ó Atyánk. Te ki tereled gamerek egész hadát, És ismerteted a sok minőségi gamát. A héten jő el születésednek ötödik éve, Így elénk ez által szeretet csomagot téve. Sér te Péjn-el zúz majd a sok gamer, Ha ez nem jön be, akkor ott a sok trailer. Mindenkinek lesz benne valami nemes tartalom, Emígyen senki nem marad parlagon. Maradj velünk, ne hagyd abba a stuffok szállítását, Mert mindenki megtalálja benne számítását. Ezért szeretünk téged már nagyon rég óta, Így érjen véget, eme butyuta óda. Bémen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady 0 Author Share Posted October 5, 2004 Kellemesen meglepett a GameStar-on verselnek lelkesen az emberek A versek világa, nem vitás Maga is egy csodás varázs egy versszak éget, mint parázs Amire azt,mondjuk költészet lehet maga a valós végzet még akkor is, ha játék az élet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbw_escaped 0 Share Posted October 6, 2004 A pálya Futni kell, futni kell! Által e seregen a dermesztő hidegen a kárhozott lelkeken át, futni kell, át futni kell! Hajnalban a csend ködöt teremt a felszínen, sa pokolban lent. E leplek ha szállnak, szellemet látnak, Ők, a hajnalban kelő álmos ifjak... Futni kell, futni kell! Által e seregen a dermesztő hidege a kárhozott lelkeken át, futni kell, át futni kell! Halsz ha buksz, de elfutni nem tudsz. Lepelnek állsz ha egyszer kiszállsz. Keresztül futnak a többiek rajtad, Ők, a köröket rovó álmos ifjak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted October 6, 2004 Erről van szó gamerek. Írjátok a rímeket! Mindegy mi jön, a rím a lényeg ...Meg a csekken a bélyeg :D Na szal' én csak ennyit akartam Költők fényeit el nem takartam Kedvenc topikom ma is megvolt, Láthatja ezt élő és holt. Offolok, itt a sok hely, Szólj hozzá! a gomb szólít fel Ne csak nézzed, támogassad, Billentyűket nyomogassad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skullkid 0 Share Posted October 6, 2004 Rohadt jók vagytok !! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROPIgyerek 0 Share Posted October 6, 2004 Öt éve már, hogy 18 barát, Írkálja a gémer krónikát. Adnak nekünk mindent mi jó S, gyakran állat a full verzió! Tudom ez elég rövid de még kezdő vagyok a témában és remélem belejövök!!! Állat jók a verseitek!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OliWer 0 Share Posted October 7, 2004 százezer éve itt vagyok már de verset vazze nem irtam, kár, de ezt most rögtön bepótolom és remélem örül a magyar tanárom :D Ez éleg GGYYÉÉRR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbw_escaped 0 Share Posted October 7, 2004 százezer éve itt vagyok már de verset vazze nem irtam, kár, de ezt most rögtön bepótolom és remélem örül a magyar tanárom :D Ez éleg GGYYÉÉRR! Nem gond az, én is így kezdtemhopp... helyesbítek... MI MIND valahol itt kezdtük.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeeto 0 Share Posted October 7, 2004 Nem gond az, én is így kezdtemhopp... helyesbítek... MI MIND valahol itt kezdtük.. :D CSÁ!!! GRATULÁLOK A RÍMEKHEZ!!! NAGYON SZÉPEK! Szeretem a GS-t, jó olvasni, mert megtölti szívemet melegséggel. Nagyon jól esik a kályha mellet, kakaót kortyolgatva dalolni, emezt: ÉLJEN A GS!!!!!!! :lol: A rímképletet ne kérdezzétek! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady 0 Author Share Posted October 8, 2004 Örülök a rímeknek, amik itt teremnek Látom, nem lazsáltatok hanem kicsit fabrikáltatok Ati, a csekkre tenni bélyeget bizony itt nem éredemes inkább a jelzett összeget készítsed,s az legyen tényleges Link to comment Share on other sites More sharing options...
OliWer 0 Share Posted October 8, 2004 Suli után, pénz csörög zsebben, Irány újságos, szem meg se rebben, Lehúzom táskámon a cipzárom, beleteszem jó öreg GameStarom. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted October 8, 2004 Leomlott a fal, kerítés, Ez volt csak a melegítés, Megjött ma a gámasztár, És ez mind csak ránk vár! Jubileum, 5 év munka, GS-minőségét hozza: Quake4 világpremier, Szívünk most már gyorsan ver. Nyomdaszagot mélyen szívjuk, A sorokat szemmel faljuk... Ismerősek a kis képek: címlapok, szívünkben élnek. (...Hopp, most megyek, olvasom a lapot Ilyen számot még öt évig nem kapok :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OliWer 0 Share Posted October 9, 2004 Mi a fene van veletek, hogy nem írtok verseket? írjatok csak nyugodtan, és ne tartsátok titokban! :angry: :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady 0 Author Share Posted October 10, 2004 Az onkológián várakozva Kik eddig voltak - emberek Itt mintha a vágóhídra mennének... Az ápolóknak messziről köszönnek Az talán feltétele az élet előnynek A folyosón félkarú rabló, Az automata, mi italra csíbító De rossz, így szomjadat mégsem olthatod Beteg vagy, örülj ha van holnapod A páciens itt csendesen tűr és vár Legyen az eredmény bármi is, nem kiabál Itt mindenki látszatra egyenlő Legyen idős asszony vagy csábos delnő. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikufajter 0 Share Posted October 10, 2004 százezer éve itt vagyok már de verset vazze nem irtam, kár, de ezt most rögtön bepótolom és remélem örül a magyar tanárom :D Ez éleg GGYYÉÉRR! sztem "penge" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowrun 0 Share Posted October 11, 2004 Régen is írtam és most is fogok Bár most csak pár rímet dobok Nincsen mondanivalója, semmi Csak az hogy mindenki jöjjön ide: ennyi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 0 Share Posted October 11, 2004 Sunyiban... Minden hónapban eljő a nap mikor egyik osztálytársunk Gémsztárt kap. Ezt én serényen olvasom a padban, szépen, csendben, sunyiban... Kezdődik az irodalom, Petőfi a téma. De nálam a Gémsztár, nemnagyon figyelek oda, Mert én serényen olvasom a padban, szépen, csendben, sunyiban... Nyelvtanóra megy éppen, de én nem unatkozom mert nálam ott a Gémsztár, azt szorongatom. S én serényen olvasom a padban, szépen, csendben, sunyiban... Így telik még jópár unalmas óra de nem kell félni, ügyelek a tanulmányaimra. Két sorral hosszabb lesz ez a strófa De most már megyek, mert nincs már infóóra. S már nem olvasom a Gémsztárt serényen a padban, visszaadtam osztálytársamnak szépen, csendben, sunyiban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts