Hartigan 0 Share Posted March 8, 2011 American McGee zsenialis jatekanak masodik resze nemsokara erkezik valamennyi platformra, eddig kijott videok azoknak akik nem kovettek nyomon: Teaser 1: http://www.youtube.com/watch?v=L8TNkeHk3Fo Teaser 2: Teaser 3: Trailer 1: Gameplay 1: Gameplay 2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted March 9, 2011 Ezt a játékot nagyon bírtam, de nem játszottam végig. A videók viszont újra meghozták a kedvem és ha szerencsém van még megvannak valahol a mentéseim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartigan 0 Author Share Posted March 10, 2011 Részletek a történetrõl. Lesz valóság szál is a rémálmok mellett. De hogy melyik lesz nyomasztóbb az még nem biztos:D http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-a...-madness/705063 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted May 5, 2011 Már régebben is szemeztem az elsõ résszel, de most hogy jön a folytatás gondoltam itt a röpke alkalom kipörgetni az elsõ részt :D tegnap végeztem vele, és a boss harcokat leszámítva nagyon tetszett az egész, remek hangulata van, fõleg a Mad Hatter laboratóriuma adta B) Várom szeretettel a folytatást, ahogy olvastam érdekesnek ígérkezik a története. Ha kell mentés Kela szólj nyugodtan, van egy csomó :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perrier 0 Share Posted May 15, 2011 Elso 10 perc Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted May 16, 2011 Érdekesnek tartom nagyon ezt a 2. részt. Valószínûleg végigtolom majd,ha lesz idõm: ) Az elsõ résszel nem játszottam,de lehet kipörgetem..fõleg,ha összekapcsolódik a második résszel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted May 16, 2011 Érdekesnek tartom nagyon ezt a 2. részt. Valószínûleg végigtolom majd,ha lesz idõm: ) Az elsõ résszel nem játszottam,de lehet kipörgetem..fõleg,ha összekapcsolódik a második résszel. Annak a folytatása szóval az elsõvel kezd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted May 16, 2011 Az 1 eddig tök jó.Már amennyit játszottam vele..egyszerû,de mégis cool. A grafika se zavar. Mondjuk soha sem érdekelt különösebben a látvány. Beteg egy hangulata van. Tetszik: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted May 21, 2011 Elso 10 perc About time too, Alice :D mekkora ez a macska, imádom :D viszont egy valami nem tiszta- Az elsõ rész ugye úgy végzõdik hogy Alice kijön az intézetbõl, itt viszont elhangzik hogy 10 éve kezelik sikertelenül. Akkor ez most hogy van? Meg ez a vénasszony is nagyon titokzatos, kíváncsi leszek mi szerepe lesz. Nagyon várom már a gammát, biztos ütni fog :wub: Btw gépigény Az 1 eddig tök jó.Már amennyit játszottam vele..egyszerû,de mégis cool. A grafika se zavar. Mondjuk soha sem érdekelt különösebben a látvány. Beteg egy hangulata van. Tetszik: ) Ugyan így voltam vele, egyszerûen játtszatja magát :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartigan 0 Author Share Posted May 26, 2011 Elsõ 20 perc germááánul:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perrier 0 Share Posted May 28, 2011 Pff, csak ugy tapossak egymast errefele a forumozok. Kicsit csappant a latogatas (nem csak ebben a topicban) On: Nagyon jo az elso 20 perc, vegre jo latni valamit ami nem veres es sotet, hanem csak kedvesen morbid es meses. Mar nagyon varom, addig is azoknak akik szintugy varjak: Egy kis zenei izelito: A jatekban folyamatosan valtozo ruhatarja Alice-nak: Combat Trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
blambun 0 Share Posted May 29, 2011 Ezzel a combat videoval kapcsolatban, ami véleményeket olvastam, azok egyértelmûen a "csalódás" szóban summázhatóak. Ezt pedig nem igazán értem. Ugyan nem most, hanem kb. egy évvel ezelõtt lehetett szerencsém az elsõ részhez teljes egészében, de azt sem a rendkívül változatos, izgalmas harcrendszere tette emlékezetessé. Ami harcot itt látunk, az meg szerintem nagyrészt az elsõ analógja. Valószínûleg a többség egyáltalán nem ismerte az elsõ részt, így talán mást vártak harcrendszer tekintetében, és ezért a számomra érthetetlen vélemények. De talán itt többen akadnak, akiknek volt szerencséje az elsõhöz, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted May 29, 2011 A combat trailernél egy pillanatra mintha átváltana a nézet a szokásos TPS-re célkereszttel, 1:35től, remélem ez állítható lesz :unsure: Nekem valahogy az jobban bejönne :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted May 29, 2011 A combat trailernél egy pillanatra mintha átváltana a nézet a szokásos TPS-re célkereszttel, 1:35tõl, remélem ez állítható lesz :unsure: Nekem valahogy az jobban bejönne :P Nekem is. Ti amúgy nem érzitek Alice mozgását olyan idétlennek? Nekem nagyon nem tetszik :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perrier 0 Share Posted May 29, 2011 A harcrendszer kizarolag fejlodeseken esett at. Nem lett teljesen mas jellegu mint volt, egyszeruen fel lett javitva. Peldaul a belassitas neha, nagyon kellemes dinamikat ad a harcnak. Amugy meg kreativitas magasabb fokon: teaskanna, soszoro XD Vedekezesnel kinyithato esernyo.... es akkor szo sem lett ejtve a pillango teleportalasrol ami rohadt jo otlet. Szoval megoriztek az elso resz nagyon is egyszeru jatek menetet, csak upgraideltek. Az ugyessegi resze is nagyobb kihivas lesz tobb otlettel, es az elso resz minimali logikai oldalat is felerositettek. Szoval ez minden teren egy folytatas, ami jo ahogy van. Igazabol az elso resz egy borzaszto linearis hent menet volt. De nem sok rajongot zavart ez mivel uszkaltunk a vizualitasban, a hangulatban, es az otletekben. Az ujabb resz sem lesz mas, nem a harcrendszer vagy a jatek menet fog a gep elott tartani hosszu orakon, napokon at, hanem a vilag. (remelhetoleg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted May 29, 2011 Ti amúgy nem érzitek Alice mozgását olyan idétlennek? Nekem nagyon nem tetszik :( . Szerintem nem az :rolleyes: nekem az elsõ részben kimondottan tetszett Alice járása, tényleg olyan volt mint aki kötényben szaladgál, sajnos ebbõl nem sokat tartott meg de még mindig jó szvsz :D nekem egyedül az nem tetszik eddig hogy a combat trailerben minden gond nélkül lóbálja azt a botra tûzött sakkfigurát törékeny lány létére :huh: valahogy elveszti az eleganciáját, persze ez már csak nagyon kukacoskodás és nem ez fogja meghatározni a játékot, csak megjegyeztem. Demoról nincs valami hír esetleg? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted May 29, 2011 Most kezdem az elsõ részt. :) Videóhoz: Minek kell a harcrendszert ennyire agyon effekttelni?! :S Húsz féle fény effekttel jár az hogy suhint egyet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted May 29, 2011 Szerintem nem az :rolleyes: nekem az elsõ részben kimondottan tetszett Alice járása, tényleg olyan volt mint aki kötényben szaladgál, sajnos ebbõl nem sokat tartott meg de még mindig jó szvsz :D nekem egyedül az nem tetszik eddig hogy a combat trailerben minden gond nélkül lóbálja azt a botra tûzött sakkfigurát törékeny lány létére :huh: valahogy elveszti az eleganciáját, persze ez már csak nagyon kukacoskodás és nem ez fogja meghatározni a játékot, csak megjegyeztem. Demoról nincs valami hír esetleg? :rolleyes: Az elsõ részben nekem is tetszett, de itt nem sikerült olyan lányosra, inkább furcsa, legalábbis nekem :unsure: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perrier 0 Share Posted May 29, 2011 Most kezdem az elsõ részt. :) Videóhoz: Minek kell a harcrendszert ennyire agyon effekttelni?! :S Húsz féle fény effekttel jár az hogy suhint egyet... Nagyon le akartak nyugozni. Persze neha a kevesebb tobb. En nagyon varom a jatekot, de izgulok is miatta hogy felfog e erni az elsohoz. Tobb dolog is zavar, peldaul az eroltetett verengzes nehol, illetve, hogy a bolond macska, a videojatek ipar egyik leg eredetibb karaktere, valahogy nem nez ki olyan jol mint az elsoben... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted May 29, 2011 Hát kipróbáltam az elsõ részt. Olyan vegyes érzelmeim vannak. Kicsit ilyen durr bele módon indít . Semmi hogy Úristen hol vagyok , vagy biztos ez a nyugtató injekció hatása amivel az elõbb lõttek nyakon mikor kikötözött az ágyhoz a doki. Semmi.Földet érünk köszönt a macska és akkor megy a Na gyerünk öljük meg a vörös királynõt téma. De ettõl eltekintve kellõképpen elvont darab. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted May 29, 2011 Nagyon le akartak nyugozni. Persze neha a kevesebb tobb. En nagyon varom a jatekot, de izgulok is miatta hogy felfog e erni az elsohoz. Tobb dolog is zavar, peldaul az eroltetett verengzes nehol, illetve, hogy a bolond macska, a videojatek ipar egyik leg eredetibb karaktere, valahogy nem nez ki olyan jol mint az elsoben... Hogy érted? Szerintem tök ugyan olyan csak mai grafikával :D egyébként aki tolta az elsõ részt biztos talál majd kifogásolható elemeket a folytatásban, ez mindig így szokott lenni, pl. még meg sem jelent de már nem olyan jó a járása :D ahogy én elnéztem a hangulat meglesz, már csak ha a trailerben szereplõ helyszíneket nézzük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartigan 0 Author Share Posted May 29, 2011 Hogy érted? Szerintem tök ugyan olyan csak mai grafikával :D egyébként aki tolta az elsõ részt biztos talál majd kifogásolható elemeket a folytatásban, ez mindig így szokott lenni, pl. még meg sem jelent de már nem olyan jó a járása :D ahogy én elnéztem a hangulat meglesz, már csak ha a trailerben szereplõ helyszíneket nézzük. Szerintem sem olyan. Az elsõ részben sokkal fehérebb, soványabb, csontosabb, szinte olyan mintha szõr sem lenne rajta. Mostani videokban meg szinte kék színe volt, és sokkal "húsosabb", mintha felszedett volna pár kilót. Összeségében elsõ pillantasra nekem is olyan érzésem volt hogy valami nem stimmel vele...A bolond kalapos is változott kissé, és õ sem elõnyére. Szerintem biztos élvezetes játék lesz, de kiváncsi vagyok rá eltud e majd annyira varázsolni mint az elsõ tette. Meg új videó: Hát kipróbáltam az elsõ részt. Olyan vegyes érzelmeim vannak. Kicsit ilyen durr bele módon indít . Semmi hogy Úristen hol vagyok , vagy biztos ez a nyugtató injekció hatása amivel az elõbb lõttek nyakon mikor kikötözött az ágyhoz a doki. Semmi.Földet érünk köszönt a macska és akkor megy a Na gyerünk öljük meg a vörös királynõt téma. De ettõl eltekintve kellõképpen elvont darab. :) Ez jobban igazodik a könyvhöz mint a Disney Alice-a. Mert a könyvben õ maga is kissé abszurd, többnyire észjárása, helyzetkezelései, vagy szituációs reakciói nem egyeznek a normálissal, kissé lökött õ maga is. De ez így helyes, fõleg mert az egész káosz nem rajta kívül, hanem az õ elméjének teremtménye. Így õ maga is része az abszurditasnak, teremtõje, és nem viselkedik a világon bellül túl racionálisan. Ez nagyon sokszor humor forrás is a játékban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perrier 0 Share Posted May 30, 2011 Igen, vmi ilyesmi bajom van a macsekkal nekem is jaja:D Uj videoba jo latni regi arcokat, mint az a fel mecha eger, meg a robotnyul xD Jo lessz ez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perrier 0 Share Posted June 1, 2011 Eddigi legütõsebb promó anyag: http://www.youtube.com/watch?v=9CwA5qt16LE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted June 3, 2011 szvsz eddigi legütõsebb vidi, fõleg a végefelé :D purrrfect B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts