veekim 0 Share Posted January 20, 2011 Ide jöhetnek ötletek, jelmezek, minden ami a farsangi beöltözéshez kapcsolódik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted January 20, 2011 Necreon-nak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veekim 0 Author Share Posted January 20, 2011 mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted January 20, 2011 Sosem votlam oda a farsangért, ha lehetett ki is hagytam. Ma már jó bulinak tartanám, de mostmeg már nagyon régen nincs vagy nem tudok ilyen buliról. Am kb semminek idén se. Mikor van amúgy hivatalosan a farsang? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted January 20, 2011 Necreon-nak. Én is erre gondoltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewbie 0 Share Posted January 20, 2011 mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD hány éves vagy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapemyself 0 Share Posted January 20, 2011 Én egy gonoszfejû, részeg, egyetemista bohóc leszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted January 20, 2011 most megfogtál. egyes vagy kettes szülõnek öltözök be. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocki 0 Share Posted January 20, 2011 én Lord_KROK leszek, és egész éjszaka ONolni fogok. mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted January 21, 2011 én Lord_KROK leszek, és egész éjszaka ONolni fogok. Akkor minden versenyt megnyersz :D A fair play jegyében javaslom öltözz inkább trollnak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted January 21, 2011 mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD Ha lesz videó vagy kép feltétlen küldd el PM-ben nekem! :lol: @crocki A fair play jegyében javaslom öltözz inkább trollnak :) Ouch! :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
veekim 0 Author Share Posted January 21, 2011 Ha lesz videó vagy kép feltétlen küldd el PM-ben nekem! :lol: Ouch! :rolleyes: oks bár sztem imageshackon is fenn lesz kb 1 hónap mulva ahhoz képest még jó népszerű lett a topic hogy tegnap indítottam már van kemény 10 válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted January 21, 2011 ahhoz képest még jó népszerû lett a topic hogy tegnap indítottam már van kemény 10 válasz Kemény vagy, srác B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0n4m3 0 Share Posted February 3, 2011 http://kepfeltoltes.hu/view/110203/topik-c...ltoltes.hu_.jpg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
securityprogram 0 Share Posted February 4, 2011 (edited) Sziasztok! Azt szeretném tudni hogy szerintetek honnan szerezzek olyan farsangi ruhát ami hasonlít a Tron: Örökségbõl rinzlerre vagy clu-ra ? (Ruha és nem arc kell) A válasz (és ha van valahol akkor egy cím) KB. keddre kéne mivel péntek lesz a farsangi buli és Gyöngyösrõl besterzni ruhát egy apró kis Opel Corsa-val... ...idõbe telik. Elõre is köszi Én beöltöznék haverommal szívesen Daft Punk-nak... ...de két baj van. 1. A haverom azt se tufja mi az a Daft Punk 2.Még egy r***dt Dj pultom sincs Edited February 4, 2011 by securityprogram Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gabe- 0 Share Posted February 24, 2011 Idén haverom volt számomra az egyértelmû gyõztes a jelmezversenyen, egy ilyennel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
veekim 0 Author Share Posted February 24, 2011 Sziasztok! Azt szeretném tudni hogy szerintetek honnan szerezzek olyan farsangi ruhát ami hasonlít a Tron: Örökségbõl rinzlerre vagy clu-ra ? (Ruha és nem arc kell) A válasz (és ha van valahol akkor egy cím) KB. keddre kéne mivel péntek lesz a farsangi buli és Gyöngyösrõl besterzni ruhát egy apró kis Opel Corsa-val... ...idõbe telik. Elõre is köszi Én beöltöznék haverommal szívesen Daft Punk-nak... ...de két baj van. 1. A haverom azt se tufja mi az a Daft Punk 2.Még egy r***dt Dj pultom sincs esetleg a tronoshoz krepp papírból/kartonból lehetne csíkokat vágni és egy fekete szettre rárakni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyk3r 0 Share Posted February 26, 2011 Én nekem pedo macis jelmezem van és elõszeretettel használom hétköznapokon is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted March 3, 2011 Idén haverom volt számomra az egyértelmû gyõztes a jelmezversenyen, egy ilyennel: Kissé kontár de rá lehet ismerni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts