veekim Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ide jöhetnek ötletek, jelmezek, minden ami a farsangi beöltözéshez kapcsolódik
veekim Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD
Lord_KROK Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Sosem votlam oda a farsangért, ha lehetett ki is hagytam. Ma már jó bulinak tartanám, de mostmeg már nagyon régen nincs vagy nem tudok ilyen buliról. Am kb semminek idén se. Mikor van amúgy hivatalosan a farsang?
thewbie Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD hány éves vagy?
Rapemyself Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Én egy gonoszfejû, részeg, egyetemista bohóc leszek
-StiF- Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 most megfogtál. egyes vagy kettes szülõnek öltözök be. B)
crocki Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 én Lord_KROK leszek, és egész éjszaka ONolni fogok. mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD
Lord_KROK Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 én Lord_KROK leszek, és egész éjszaka ONolni fogok. Akkor minden versenyt megnyersz :D A fair play jegyében javaslom öltözz inkább trollnak :)
Chuck_Norris Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 mi meg osztályszinten avatároknak(nav'i knak) és én leszek a DJ avatár hupikék törpikék induló lesz a fõcímzenénk XD Ha lesz videó vagy kép feltétlen küldd el PM-ben nekem! :lol: @crocki A fair play jegyében javaslom öltözz inkább trollnak :) Ouch! :rolleyes:
veekim Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Ha lesz videó vagy kép feltétlen küldd el PM-ben nekem! :lol: Ouch! :rolleyes: oks bár sztem imageshackon is fenn lesz kb 1 hónap mulva ahhoz képest még jó népszerű lett a topic hogy tegnap indítottam már van kemény 10 válasz
hunocsi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ahhoz képest még jó népszerû lett a topic hogy tegnap indítottam már van kemény 10 válasz Kemény vagy, srác B)
n0n4m3 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://kepfeltoltes.hu/view/110203/topik-c...ltoltes.hu_.jpg :)
securityprogram Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 (edited) Sziasztok! Azt szeretném tudni hogy szerintetek honnan szerezzek olyan farsangi ruhát ami hasonlít a Tron: Örökségbõl rinzlerre vagy clu-ra ? (Ruha és nem arc kell) A válasz (és ha van valahol akkor egy cím) KB. keddre kéne mivel péntek lesz a farsangi buli és Gyöngyösrõl besterzni ruhát egy apró kis Opel Corsa-val... ...idõbe telik. Elõre is köszi Én beöltöznék haverommal szívesen Daft Punk-nak... ...de két baj van. 1. A haverom azt se tufja mi az a Daft Punk 2.Még egy r***dt Dj pultom sincs Edited February 4, 2011 by securityprogram
-Gabe- Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Idén haverom volt számomra az egyértelmû gyõztes a jelmezversenyen, egy ilyennel:
veekim Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Sziasztok! Azt szeretném tudni hogy szerintetek honnan szerezzek olyan farsangi ruhát ami hasonlít a Tron: Örökségbõl rinzlerre vagy clu-ra ? (Ruha és nem arc kell) A válasz (és ha van valahol akkor egy cím) KB. keddre kéne mivel péntek lesz a farsangi buli és Gyöngyösrõl besterzni ruhát egy apró kis Opel Corsa-val... ...idõbe telik. Elõre is köszi Én beöltöznék haverommal szívesen Daft Punk-nak... ...de két baj van. 1. A haverom azt se tufja mi az a Daft Punk 2.Még egy r***dt Dj pultom sincs esetleg a tronoshoz krepp papírból/kartonból lehetne csíkokat vágni és egy fekete szettre rárakni
Spyk3r Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Én nekem pedo macis jelmezem van és elõszeretettel használom hétköznapokon is.
Lord_KROK Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Idén haverom volt számomra az egyértelmû gyõztes a jelmezversenyen, egy ilyennel: Kissé kontár de rá lehet ismerni :D
Recommended Posts