Warfare 0 Share Posted December 19, 2010 Miután 3-4 nap leforgása alatt ledaráltam az összes eddigi évadot és rájöttem mekkora f*szaság is ez, gondoltam nyitok neki egy topicot. Vannak itt páran akik szeretik, lehet, hogy volt is már ilyen topic, whatever - legrosszabb esetben grass törli. :rolleyes: Az viszont lehangoló, hogy 2011 közepéig várni kell új évadra, bár elvileg addig lesznek rövid 5 perces miniepizódok januártól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted December 19, 2010 Szimplán a legjobb jelenleg futó sorozat. -_- Topikja nem volt, tudtommal rajtam kívül csak berc00 és Kellerman nézi. Meg most már te. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gabe- 0 Share Posted December 19, 2010 Mivel véget ért a dexter és a weeds, ezért valami új sorozat után néztem. sokan ajánlották ezt, be is szereztem az elsõ két szezont. Szünetben nekiülök szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted December 19, 2010 Szimplán a legjobb jelenleg futó sorozat. -_- A legjobb kicsit erõs, de benne van a top3ban (amik között nem is tudnék ranglistát állítani). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted December 19, 2010 A legjobb kicsit erõs, de benne van a top3ban (amik között nem is tudnék ranglistát állítani). Mi a másik kettõ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted December 19, 2010 Mi a másik kettõ? :) Dexter és House. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted December 19, 2010 Dexter és House. Idei House tényleg nagyon ütõs és friss, de azért érezhetõ rajta a fáradtság. Dexter is bitangjó, de az is önismétlõvé kezd válni. Breaking Bad és Sons of Anarchy ami még mindig meg tud lepni, csak azért jobb a Breaking Bad, mert a SoA 3.évadában volt pár gyengébb rész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted December 19, 2010 SoAt el is akarom kezdeni valamikor, de jelenleg inkább filmekre szánok idõt. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted December 19, 2010 Nem jósolok sokat ennek a topicnak,pedig tényleg egyik legjobb sorozat.De soká van még a 4. évad :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewbie 0 Share Posted December 19, 2010 nekem is ott van a top3 között Dexter és Chuck társaságában :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elindir 0 Share Posted December 19, 2010 Nyár végén, illetve õsz elején néztem meg a három évadot, és tényleg nagyon jó sorozat. Nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog. Nagyobb népszerûséget érdemelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted February 6, 2011 Elkezdtem nézni (4. rész), tényleg nagyon jó, szépirodalmi igényességû sorozat (Updike: A kentaur jut róla az eszembe). Meg persze jó a humora is. Talán a Six Feet Under óta nem volt ilyen hangulata sorozatnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted February 8, 2011 Tudtam,ha Machete vendégszerepel, akkor kapunk vmi remek (a többinél is remekebb) jelenetet...HOLA DEA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted February 10, 2011 2. évad utolsó rész: ezt a befejezést.. Nem is gondolnánk, hogy egy döntés, ami látszólag csak pár emberre van hatással, mennyire lehet hatással... :unsure: És most így ennyi, többet nem tudok és akarok mondani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted February 10, 2011 Iszonyú durva volt, ahogy a rész eleji jelenetek végül értelmet nyertek. Zseniális. És akkor a személyes kedvec: pLMF7p8hO7A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted February 10, 2011 Mikor kezdõdik a 4. évad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted February 10, 2011 Én anno a S02E03-ig néztem, mikor Hank lelövi Tucot õk meg kidumálják magukat belõle Ezt is folytatni kellene :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted February 10, 2011 Mikor kezdõdik a 4. évad? Júli 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kult13 0 Share Posted February 11, 2011 Ezt a Stay out of my territory részt kismilliószor megnéztem. :D Meg az a mexikói zene is hatalmas, ami valamelyik rész elején megy. Meg amikor bemegy Tuco-hoz a higannyal. Kegyetlen sorozat, alig várom a 4. évadot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted February 11, 2011 Második évad befejezése, mekkora troll már. Alapból is gyanús volt, hogy honnan jött az égett maci mikor robbanás nem volt a házban, de erre azért nem gondoltam volna - míg meg nem láttam, hol dolgozik Jane apja. Hajrá Walt, közvetetten de már tömeggyilkos is lettél :ph34r: Minisode - Wedding Day Ennek a végén is szakadtam. Te jó ég, Hank! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted February 12, 2011 Ja webisodeok is óriásiak. :D d-W4sRK3dOg Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted February 13, 2011 S03E10 A Légy Mestermû :o Már csak ezért az egy epizódért megérdemel az évad minden elismerést B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted February 20, 2011 Nah, szülõk is rákattantak, anyum olyannyira, hogy hajlandó felirattal nézni, pedig erre nem igazán szokott vállalkozni. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo88 0 Share Posted February 20, 2011 Nekem is bejön, 1. évad 4. részénél járok. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted February 27, 2011 Végére értem a három eddigi évadnak, egyszerûen zseniális sorozat. Egyrészt, ahogy Tender is mondta, baromi igényesen van megírva, másrészt minden ízében tökéletes munka: imádom, hogy egy-egy jelenet akár negyed óráig is elhúzódik, és nem történik semmi más, csak beszélgetnek a karakterek, és több feszültség, izgalom van egy ilyen részben, mint egy komplett Spartacus epizódban :D Arról már nem is beszélek, hogy a színészválasztás egyszerûen tökéletes mindenhol, a sorozat meg valami iszonyatos részletességgel mutatja be, hogyan csúszik le egy tisztes családapa totális bûnözõvé. Kiváló széria, még sok évadot kívánok neki :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts