Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Breaking Bad

Recommended Posts

Posted

Miután 3-4 nap leforgása alatt ledaráltam az összes eddigi évadot és rájöttem mekkora f*szaság is ez, gondoltam nyitok neki egy topicot. Vannak itt páran akik szeretik, lehet, hogy volt is már ilyen topic, whatever - legrosszabb esetben grass törli. :rolleyes:

Az viszont lehangoló, hogy 2011 közepéig várni kell új évadra, bár elvileg addig lesznek rövid 5 perces miniepizódok januártól.

Posted

Szimplán a legjobb jelenleg futó sorozat. -_-

Topikja nem volt, tudtommal rajtam kívül csak berc00 és Kellerman nézi. Meg most már te. :D

Posted

Mivel véget ért a dexter és a weeds, ezért valami új sorozat után néztem. sokan ajánlották ezt, be is szereztem az elsõ két szezont. Szünetben nekiülök szerintem.

Posted

Szimplán a legjobb jelenleg futó sorozat. -_-

A legjobb kicsit erõs, de benne van a top3ban (amik között nem is tudnék ranglistát állítani).

Posted

A legjobb kicsit erõs, de benne van a top3ban (amik között nem is tudnék ranglistát állítani).

Mi a másik kettõ? :)

Posted

Mi a másik kettõ? :)

Dexter és House.

Posted

Dexter és House.

Idei House tényleg nagyon ütõs és friss, de azért érezhetõ rajta a fáradtság. Dexter is bitangjó, de az is önismétlõvé kezd válni.

Breaking Bad és Sons of Anarchy ami még mindig meg tud lepni, csak azért jobb a Breaking Bad, mert a SoA 3.évadában volt pár gyengébb rész.

Posted

SoAt el is akarom kezdeni valamikor, de jelenleg inkább filmekre szánok idõt. :D

Posted

Nem jósolok sokat ennek a topicnak,pedig tényleg egyik legjobb sorozat.De soká van még a 4. évad :(

Posted

nekem is ott van a top3 között Dexter és Chuck társaságában :)

Posted

Nyár végén, illetve õsz elején néztem meg a három évadot, és tényleg nagyon jó sorozat. Nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog. Nagyobb népszerûséget érdemelne.

• 1 month later...
tenderlumpling
Posted

Elkezdtem nézni (4. rész), tényleg nagyon jó, szépirodalmi igényességû sorozat (Updike: A kentaur jut róla az eszembe). Meg persze jó a humora is. Talán a Six Feet Under óta nem volt ilyen hangulata sorozatnak.

Posted

Tudtam,ha Machete vendégszerepel, akkor kapunk vmi remek (a többinél is remekebb) jelenetet...HOLA DEA!

Posted

2. évad utolsó rész: ezt a befejezést.. Nem is gondolnánk, hogy egy döntés, ami látszólag csak pár emberre van hatással, mennyire lehet hatással... :unsure: És most így ennyi, többet nem tudok és akarok mondani...

Posted

Iszonyú durva volt, ahogy a rész eleji jelenetek végül értelmet nyertek. Zseniális.

És akkor a személyes kedvec:

pLMF7p8hO7A

Posted

Én anno a S02E03-ig néztem, mikor

Hank lelövi Tucot õk meg kidumálják magukat belõle

Ezt is folytatni kellene :lol:

Posted

Ezt a Stay out of my territory részt kismilliószor megnéztem. :D Meg az a mexikói zene is hatalmas, ami valamelyik rész elején megy. Meg amikor bemegy Tuco-hoz a higannyal. Kegyetlen sorozat, alig várom a 4. évadot.

Posted

Második évad befejezése, mekkora

troll már.

Alapból is gyanús volt, hogy honnan jött az égett maci mikor robbanás nem volt a házban, de erre azért nem gondoltam volna - míg meg nem láttam, hol dolgozik Jane apja.

Hajrá Walt, közvetetten de már tömeggyilkos is lettél :ph34r:

Minisode - Wedding Day

Ennek a végén is szakadtam. Te jó ég, Hank! :lol:

Posted

Ja webisodeok is óriásiak. :D

d-W4sRK3dOg

Posted

S03E10 A Légy

Mestermû :o

Már csak ezért az egy epizódért megérdemel az évad minden elismerést B)

Posted

Nah, szülõk is rákattantak, anyum olyannyira, hogy hajlandó felirattal nézni, pedig erre nem igazán szokott vállalkozni. :D

Posted

Nekem is bejön, 1. évad 4. részénél járok. :D

Posted

Végére értem a három eddigi évadnak, egyszerûen zseniális sorozat. Egyrészt, ahogy Tender is mondta, baromi igényesen van megírva, másrészt minden ízében tökéletes munka: imádom, hogy egy-egy jelenet akár negyed óráig is elhúzódik, és nem történik semmi más, csak beszélgetnek a karakterek, és több feszültség, izgalom van egy ilyen részben, mint egy komplett Spartacus epizódban :D Arról már nem is beszélek, hogy a színészválasztás egyszerûen tökéletes mindenhol, a sorozat meg valami iszonyatos részletességgel mutatja be, hogyan csúszik le egy tisztes családapa totális bûnözõvé. Kiváló széria, még sok évadot kívánok neki :rolleyes: