Leo88 0 Share Posted December 18, 2010 Meglepve tapasztaltam, hogy még nincs topikja, remélem nem feleslegesen nyitottam. :unsure: Most találtam e gyönyörűséget, igazából még nem volt alkalmam kipróbálni, de hamarosan... :D Viszont, aki már játszott vele, az leírhatná tapasztalatait, hogy a nagy ászokhoz képest mit tud (pl. Farenheit) stb. :) Némi infó: Official website. A trailert is itt találjátok, érdemes megnézni. :) "A hölgy előéletét figyelembe véve a Gray Matter "személyében" fantasztikus élményre számíthat minden kalandjáték rajongó, hiszen Jane Jensen egy élő legendának számít adventure berkekben. Ráadásul a fejlesztőnő a nagynevű Gabriel Knight trilógia 1999-es záróakkordja óta nem jelentkezett új programmal. Dr. David Styles neurobiológus a világtól visszavonultan éli életét, mióta elvesztette szeretett feleségét. Hosszú magány után azonban úgy dönt, újra felbérel egy asszisztenst, és Samantha Everettre, a fiatal diáklányra esik választása. Samantha első feladata, hogy alanyokat szerezzen a doktor legújabb kísérletéhez. A dolgok azonban kicsúsznak az irányításuk alól, s Dr. Styles-t meglátogatja néhai felesége. Samre hárul a feladat, hogy megoldja a rejtélyt." - GameStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted December 19, 2010 Nos, tegnap én is elkezdtem a játékot, de már az elsõ feladatnál elakadtam :D Houdini-t már tudom, hogy hol van, de még nem sikerült megtalálni a megfelelõ klikket ... :P ma megnézek egy végigjátszást, hova is kéne kattintani, aztán folyt.köv. :D így elsõ látásra a fõszereplõ nem nagyon jön be, meglátjuk, változik-e a véleményem a késõbbiekben. a képregényes átvezetõk - megoldás eddig legalábbis jónak tûnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo88 0 Author Share Posted December 19, 2010 Nos, tegnap én is elkezdtem a játékot, de már az elsõ feladatnál elakadtam :D Houdini-t már tudom, hogy hol van, de még nem sikerült megtalálni a megfelelõ klikket ... :P ma megnézek egy végigjátszást, hova is kéne kattintani, aztán folyt.köv. :D így elsõ látásra a fõszereplõ nem nagyon jön be, meglátjuk, változik-e a véleményem a késõbbiekben. a képregényes átvezetõk - megoldás eddig legalábbis jónak tûnik. Én még mindig nem tudtam kipróbálni sajnos, de ha lesz egy kis idõm rögtön nekiállok. Elméletileg két fõszereplõ lesz benne egyébként, mondjuk az egyik kevesebb szerepet kap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted December 21, 2010 Én már befejeztem néhány hete. Ez a játék azonnal beszippantott, a zene és a hangulat a legnagyobb erõssége, sajnos mint kalandjáték nem hozott sok újat és nem túl kiemelkedõ, de nagyon is szerethetõ alkotás. Az ost-t gyakran hallgatom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo88 0 Author Share Posted December 21, 2010 Én már befejeztem néhány hete. Ez a játék azonnal beszippantott, a zene és a hangulat a legnagyobb erõssége, sajnos mint kalandjáték nem hozott sok újat és nem túl kiemelkedõ, de nagyon is szerethetõ alkotás. Az ost-t gyakran hallgatom. Nah, akkor rossz már nem lehet. Este nekiállok azt hiszem. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted December 21, 2010 Nos, megvan a nyuszi , adtam neki répát meg vizet, s ezzel az elsõ fejezet 28%-át megcsináltam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted December 21, 2010 Nos, megvan a nyuszi , adtam neki répát meg vizet, s ezzel az elsõ fejezet 28%-át megcsináltam :D Ne aggódj lesz az még nehezebb , csak nézel majd h wtf? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo88 0 Author Share Posted December 22, 2010 Telepítem ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted December 23, 2010 Ne aggódj lesz az még nehezebb , csak nézel majd h wtf? :) nehézséggel nincs gond, én a nyulat 5 percen át kerestem ( mármint a klikkelhetõ helyet) aztán meguntam, s máris végigjátszáshoz nyûltam, majd 24 óra múlva újrapróbálkoztam, és 2 perc múltán végre meglett :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo88 0 Author Share Posted December 24, 2010 hát én elakadtam az elején, mert nem bírtam rájönni, hogy rá kell nézni a ház táblájára, hogy folytatódjanak a dolgok. :D amúgy eddig nem rossz, bár ez a point and click stílus annyira nem jön be, de ez nem a játék hibája. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted January 16, 2011 én jó lassan haladok vele ( az a Killing Floor , csak azt tudnám feledni :D ) , elsõ fejezet majdnem kész , Betrayer's Price-ból hiányzik egy százalék Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted January 17, 2011 én jó lassan haladok vele ( az a Killing Floor , csak azt tudnám feledni :D ) , elsõ fejezet majdnem kész , Betrayer's Price-ból hiányzik egy százalék Na megvan, most 2. fejezet 56% :D kezd érdekessé válni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted January 21, 2011 Most pedig már 4. fejezet huszonvalahány százalék. Egyre jobb :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted January 31, 2011 Épp most fejeztem be a játékot :) tetszett, érdekes volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo88 0 Author Share Posted January 31, 2011 Épp most fejeztem be a játékot :) tetszett, érdekes volt én az elsõ 20 perc után feladtam amúgy. :D nem tetszett :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted January 31, 2011 Épp most fejeztem be a játékot :) tetszett, érdekes volt érdekes , de nem túl maradandó :) nekem a zenéje és a hangulata tetszett a legjobban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted February 1, 2011 Egynek mindenképp jó volt :D Eleinte nem tudtam, mi lesz belõle, de késõbb már hajtott a kíváncsiság . A zene és a hangulat tényleg jó volt, ezeken kívül leginkább még a Deadalus Club-os fejtörõk tetszettek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VegaSHFOREVER 1 Share Posted February 1, 2011 ezt a zenét azóta is gyakran hallgatom :) 3u5G_V0NjBQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimkingdom 134 Share Posted March 12, 2014 Jó látni hogy van külön topicja!!! (Csak most vettem észre) Én is végigvittem a játékot még Stuttgartban vettem németül, aztán valahogy rájöttem hogy van rajta angol is... Utóbbi idõk legmegindítóbb darabja számomra. Nagyon szimpatikusak voltak a fõszereplõk, Dr. David Styles, és Sam. Talán egy kicsit amiatt is mert én is hasonlóan elszigetelten élek ha tehetem. VegaSHFOREVER A zenéje nálam is favourite a Never going back és Safe in Arms P.S.: a végén jól megtréfáltak amikor Samrõl azt hittem I Am Lisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts