-kozo- 0 Share Posted December 10, 2010 Szétnéztem de sehol nemtaláltam eme remek RPG számára nyitott témát a fórumon, ígyhát megtettem jómagam. Egy szombat délután raktam fel 2-3 hete körülbelül, gondolom megnézem milyen. Nos vasárnap hajnalig toltam, nagyon szép a grafikája és meglepõen jól optimalizált én olyan Risen szintre tenném, Arcania valamivel szebb de érezhetõen komolyabb vas kell alá. A hangok okésak, irányítás gyorsan szokható, a harc látványos, nincs túlbonyolítva. Van benne hátas! Ez számomra nagy pozitívum, Oblivion óta nem sok RPG-ben találkoztam ilyen extrával. Nagyban megkönnyíti a közlekedést, továbbá a teleport is hasznos. Meg valahol videót is láttam arról, hogy hajózni is lehet, nemtudom meg is valósult, nem találkoztam még ezzel. Lehet virágokat szedni meg alkatrészeket a lényekbõl (örül) és ezekbõl kutyulni lötyiket. Nem lehet bányászni (sír) ellenben szét tudjuk szedni a tárgyakat és a keletkezett anyagokkal tápolni képzettségünknek megfelelõen, ráadásul köveket is tehetünk beléjük. A questek változatosak, többszintûek, sok segítség van hozzá, bár most van 2 alküldim amiben elakadtam. Egy másik dolog ami nagyon tetszik benne a fizika, felkaptam egy hordót és eldobtam, majd pár lépésnyire leesett, eldõlt, és mivel egy lejtõ tetején volt elkezdett lefelé gurulni, ez nem minden, a lejtõ alján egy folyó volt, na most milesz gondoltam, hát a hordó simán belegurult a vízbe nagy csobbanás kíséretében majd függõleges helyztebe került felemelkedett a víz tetejére és ott lebegve úszott tovább!!! Szóval ez egy klassz játék, nekem eddig nagyon bejön, gondoltam egy topicot megérdemel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,064 Share Posted December 11, 2010 Kipróbáltam, de elsõ benyomás alapján a technikai megvalósítás is követi az elsõ részt. A játékmenet látványosabb, és a fizika is nagyon jó, de szerintem az optimalizálás nem épp a legjobb. Szerintem várok vele, míg kijön egy-két peccs és újra nekiugrok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted December 12, 2010 szerintem jobb lett volna vmi "Two Worlds sorozat" vagy "Two Worlds részek" cím, mert nem csak 2. rész van ám. :) de hogy ne csak off legyen: én a magyarítást várom, remélem vmelyik szorgos kis csapat csinál egyet :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-kozo- 0 Author Share Posted December 12, 2010 szerintem jobb lett volna vmi "Two Worlds sorozat" vagy "Two Worlds részek" cím, mert nem csak 2. rész van ám. :) de hogy ne csak off legyen: én a magyarítást várom, remélem vmelyik szorgos kis csapat csinál egyet :unsure: jogos az észrevétel, bár szerintem simán lehet szó a régebbi részrõl is ha valaki tolja, én személy szerint már nemigen játszok régebbi gamékkal, ezért is csak a második résznek indítottam a topicot a magyarításnak én is örülnék, így is eljátszok vele, nincs gondom az angollal, de azért sokszor van hogy nem olvasom végig a párbeszédeket csak klikkelek vadul és így kimarad pár dolog a történetbõl most elakadtamn a labirintusokban, a 10.ben bolyongog remélem sikerül kijutnomvalahogy :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerro 0 Share Posted December 13, 2010 hali tudnátok írni egy pontos rendszerigényt?! neten többfélét is találtam és nemtom, hogy ki tudom-e próbálni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-kozo- 0 Author Share Posted December 14, 2010 hali tudnátok írni egy pontos rendszerigényt?! neten többfélét is találtam és nemtom, hogy ki tudom-e próbálni.. ez a játék readme.txt fájljából van: 1.2. Minimum ------------ - Intel or AMD Single-Core Processor (2,0 GHz) - 1 GB RAM (2 GB for Windows Vista and 7) - Windows XP - Radeon HD, Geforce 8800GT (Shader 3.0 and 512 MB RAM) - Mouse, Keyboard, DVD-drive, soundcard - Internet connection for Multiplayer - 8 GB free space 1.3. Recommended system requirements ------------------------------------ - Intel or AMD Multi-Core CPU (2,6 GHz) - 4 GB Ram - Windows 7 - Radeon HD 5770, GeForce GTX 460 - Mouse, Keyboard, DVD-drive, 5.1-soundcard - Internet connection with 6.000 BPS for Multiplayer - 8 GB free space szvsz sokkal jobban megy mint a G3 vagy a Risen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomad90 0 Share Posted December 14, 2010 Hali! Biz a a gamma nekem is megvan, az elsõ része is megvan azt is kijátszottam, nekem a legjobban az tetszik az eddíg leírtak mellett, hogy a side questek végre értelmes módon kapcsolódnak a main qusetekhez(némely esetben, pl bayan hatmandor's gate), illetve egymáshoz. a graf szerintem is rendben van fizika úgyszintén. én egy dolgot nem tudok megoldani a fõ küldi szálat tolva át kéne jutnom egy szigetre, ez nem megy próbáltam már átúszni, és sikerült vízbefulladni :D , ebben kérnék némi helpet, ha lehet. Vagy majd ez a gond magától orvoslodódik? Nekem amúgy eddíg (mivel még az elején vok pontosan hatmandorban) az assassins guild küldijei tetszettek marhára, meg az aréna a warriors guildben. aminek mondjuk sok értelmét nem látom az a ruházat elemeinek festegetése. Idõtöltésen kívül másra naon nem jó, max akkor jó, ha nem akar vki összeillõ de 6 színû ruházatban rohangálni. Meg ami még jó, hogy a küldik leírásánál végre nem a beszélgetéseket kell végigolvasgatni, hanem normál help van, jha és nekem az átvezetõk is bejönnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sydius 0 Share Posted December 15, 2010 Hali! Biz a a gamma nekem is megvan, az elsõ része is megvan azt is kijátszottam, nekem a legjobban az tetszik az eddíg leírtak mellett, hogy a side questek végre értelmes módon kapcsolódnak a main qusetekhez(némely esetben, pl bayan hatmandor's gate), illetve egymáshoz. a graf szerintem is rendben van fizika úgyszintén. én egy dolgot nem tudok megoldani a fõ küldi szálat tolva át kéne jutnom egy szigetre, ez nem megy próbáltam már átúszni, és sikerült vízbefulladni :D , ebben kérnék némi helpet, ha lehet. Vagy majd ez a gond magától orvoslodódik? Nekem amúgy eddíg (mivel még az elején vok pontosan hatmandorban) az assassins guild küldijei tetszettek marhára, meg az aréna a warriors guildben. aminek mondjuk sok értelmét nem látom az a ruházat elemeinek festegetése. Idõtöltésen kívül másra naon nem jó, max akkor jó, ha nem akar vki összeillõ de 6 színû ruházatban rohangálni. Meg ami még jó, hogy a küldik leírásánál végre nem a beszélgetéseket kell végigolvasgatni, hanem normál help van, jha és nekem az átvezetõk is bejönnek. A játékban 4 fõ sziget van: -Az elsõ, a legkisebb, ahol kezdesz a börtönbõl való szabadulás után. -A második, ezen van Hatmandor, Bayan, stb; itt játszódik az elsõ fejezet, ennek a végén jutsz át a 3-ra. -A 3., itt van New Ashos, meg a varázslók egyeteme, meg még sok más. Az elsõ fejezet végén jutsz át ide. -A negyedik, a legnagyobb, csak a multiban érhetõ el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomad90 0 Share Posted December 15, 2010 A játékban 4 fõ sziget van: -Az elsõ, a legkisebb, ahol kezdesz a börtönbõl való szabadulás után. -A második, ezen van Hatmandor, Bayan, stb; itt játszódik az elsõ fejezet, ennek a végén jutsz át a 3-ra. -A 3., itt van New Ashos, meg a varázslók egyeteme, meg még sok más. Az elsõ fejezet végén jutsz át ide. -A negyedik, a legnagyobb, csak a multiban érhetõ el. thanx az infót. szóval akk gondolom a fó storyline nem túl hosszú bár 1-re 12 óráig tartott mire az elsõ fejezeten túljutottam(a sok side quest miatt). ami kissé bökte az oldalam, hogy az egyhez képest itt kb fele annyi cuccot lehet megvenni, meg kevesebb az árús is. Azt azért megjegyezném, hogy azokat fogja 1-2 meglepi érni akik az 1-el is játszottak. pl. mana és healing "pontok" hiánya(gyakori mentés ajánlott), meg változott pár dolog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted December 24, 2010 A 2. részhez nincsen demó? Mert én nem nagyon találtam :unsure: ha vki tud, linkelje pls! thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomad90 0 Share Posted December 25, 2010 A 2. részhez nincsen demó? Mert én nem nagyon találtam :unsure: ha vki tud, linkelje pls! thx Tudtommal nincsen. Pontosabban maga a teljes tartalmazza a demo-t. Ugyanis aktiválás nélkül csak az 1. fejezet 1. része játszható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted December 25, 2010 Tudtommal nincsen. Pontosabban maga a teljes tartalmazza a demo-t. Ugyanis aktiválás nélkül csak az 1. fejezet 1. része játszható. Miféle aktiválásról van szó? Jah, és még egy kérdés: Magyarországon lehet már kapni? Mert én nem nagyon láttam sehol.(se CD Galaxis, se 576, se sehol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomad90 0 Share Posted December 29, 2010 Miféle aktiválásról van szó? Jah, és még egy kérdés: Magyarországon lehet már kapni? Mert én nem nagyon láttam sehol.(se CD Galaxis, se 576, se sehol) Amikor elindítod a single-t az elsõ rész elsõ fejezetének végén kérni fogja a cdkulcsot. Ez az aktiváció, nálunk még nem lehet kapni, de némethonban, és amerikában már igen. Nálunk sajna csak jövõre lesz... :( Azt, hogy lesz-e hozzá honosítás, vagy már eleve így fog megjelenni nem tudni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted February 13, 2011 Mo-i megjelenésrõl még mindig semmi hír? :unsure: Honosítást már elkezdték egyébként csinálni! :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomad90 0 Share Posted February 19, 2011 Mo-i megjelenésrõl még mindig semmi hír? :unsure: Honosítást már elkezdték egyébként csinálni! :rolleyes: Annyira semmi hír, hogy 576-nál van ismerõsöm(eladó), és hát halvány lila ******* sincs róla, hogy egyeltalán meg fog-e itthon jelenni, ami a honosítést illetti sztem a már ismert hazai teamek vmelyike neki fog állni elõbb-utóbb, viszont public honosítás nem lesz hozzá, ahogy az 1-hez sem volt(csak ilyen "hobbifordítás", amik általában jobbak, mint a public fordítások). am elöbb érdemes az 1-et kipörgetni, mert van 1-2 utalás rá., bár ennek se kapna oscar díjat a story-ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerro 0 Share Posted February 22, 2011 fene..nem gondoltam volna, hogy 256 MB VRAM videokarival el sem indul :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomad90 0 Share Posted February 22, 2011 fene..nem gondoltam volna, hogy 256 MB VRAM videokarival el sem indul :( Hát igen van étvágya. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sab86 0 Share Posted March 22, 2011 PS3on játszik valaki vele? Jó lenne már egy értelmes multit játszani! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared 0 Share Posted April 6, 2011 Valaki meg tudja mondani, hogy a Gothic 4-hez képest mennyire van jól optimalizálva? Sajnos amaz elég sûrûn laggol, van, hogy kevésb, van hogy jobban. Pl. amikor rohangálok fel-alá, akkor elég stabil az fps, de amikor bemegyek a cleaved maidenbe, akkor ott katasztrófálisan leesik az fps. Csak azért kérdem, mert lehet beruháznék a Two Worlds 2 Royal Editionre, de érdemes lenne elõtte tudni mennyire optimalizált. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4LEEN 0 Share Posted June 12, 2011 (edited) Valaki meg tudja mondani, hogy a Gothic 4-hez képest mennyire van jól optimalizálva? Sajnos amaz elég sûrûn laggol, van, hogy kevésb, van hogy jobban. Pl. amikor rohangálok fel-alá, akkor elég stabil az fps, de amikor bemegyek a cleaved maidenbe, akkor ott katasztrófálisan leesik az fps. Csak azért kérdem, mert lehet beruháznék a Two Worlds 2 Royal Editionre, de érdemes lenne elõtte tudni mennyire optimalizált. Megnyugtathatlak, hogy igen. Jól van optimalizálva. ;) Edited June 12, 2011 by S4LEEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiboca 41 Share Posted June 25, 2011 Megnyugtathatlak, hogy igen. Jól van optimalizálva. ;) Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Igaz, én már hónapokkal ezelõtt vettem meg és játszottam végig, de arra határozottan emlékszem, hogy jól optimalizált játék.A Gothic 4-nél sokkal jobban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KelemenJ 0 Share Posted July 3, 2011 Sziasztok. Lenne egy érdekes problémám a TW2-vel. Rendben települt a játék a 1.2 patch is fenn van illetve a magyarítása is. Ki tett egy ikont az asztalra amirõl indítottam és játszottam. Viszont nem volt semmilyen effekt. Nincs víz, tûz, varázslás effektek és a karakterem arca hófehér. Lehetséges a játékot DirectX 10-ben indítani. Elindítottam és lõn minden, a grafika gyönyörû. Ezzel meg az a baj, hogy néhány percen belül összeomlik. A játék megakad, kijelzõ feketére vált, majd a játék fut tovább a feketeség mögött. Onnan tudom, hogy ha épp harcoltam a csata folyt tovább amíg meg nem haltam a hangokat hallottam, csak látni nem láttam. Próbálkoztam már többféle beállítással de semmi hasznuk. 64bites Win7-em van lehet, hogy az a baj? Valakinek ötlete vagy hatlata, bármilye ami segít? Elõre is köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelso 0 Share Posted July 7, 2011 (edited) Sziasztok. Lenne egy érdekes problémám a TW2-vel. Rendben települt a játék a 1.2 patch is fenn van illetve a magyarítása is. Ki tett egy ikont az asztalra amirõl indítottam és játszottam. Viszont nem volt semmilyen effekt. Nincs víz, tûz, varázslás effektek és a karakterem arca hófehér. Lehetséges a játékot DirectX 10-ben indítani. Elindítottam és lõn minden, a grafika gyönyörû. Ezzel meg az a baj, hogy néhány percen belül összeomlik. A játék megakad, kijelzõ feketére vált, majd a játék fut tovább a feketeség mögött. Onnan tudom, hogy ha épp harcoltam a csata folyt tovább amíg meg nem haltam a hangokat hallottam, csak látni nem láttam. Próbálkoztam már többféle beállítással de semmi hasznuk. 64bites Win7-em van lehet, hogy az a baj? Valakinek ötlete vagy hatlata, bármilye ami segít? Elõre is köszi. Elõször nálam is ez volt de nekem videókártya driver frissítés megoldotta a problémát. Edited July 7, 2011 by Kelso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devgel 0 Share Posted July 8, 2011 Csak azért kérdem, mert lehet beruháznék a Two Worlds 2 Royal Editionre, de érdemes lenne előtte tudni mennyire optimalizált. Nekem nem volt gondom a Two Worlds 2-vel, bár annyira nem tetszett, de tény, hogy jól optimalizált. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KelemenJ 0 Share Posted July 10, 2011 Elõször nálam is ez volt de nekem videókártya driver frissítés megoldotta a problémát. Köszi a segítséget, de mindenbõl a legfrissebb verzió van fent. Közben sikerült megoldani a problémát. Annyit tettem, hogy a játékban kikapcsoltam az automatikus mentést, és tökéletesen fut. Nem tudom, hogy függ össze a kettõ, de ha valakinek van hasonló gondja próbálkozzon ezzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts