Warfoki 0 Share Posted November 1, 2010 Nem tudom ki hogy van vele, de én rendszeresen szoktam a környéken túrázni, az erdõben sétálgatni. ezért nyitottam ezt a topikot, remélve, hogy nem leszek egyedül ezzel. Gyakorlatilag bármilyen természetes közegben történõ szabadidõs tevékenység jöhet ide, a hétköznapibbaktól (pl. gyalogtúra) a kicsit extrémebbekig (pl. vadvízi evezés). Élmények, képek, javaslatok, túrahelyek, felszerelés, stb. Direkt hagytam elég tágra a témakört. :) Holnap vagy holnapután rakok be pár képet, mert miért ne. Addig pár YouTube-ra felkerült videóm a témához kapcsolódóan: Tél 2 Tél 4 (Oké, ez határeset, de mivel a környékbeli tájról is bõven készült fotó, és mivel vagy másfél óráig gyalogoltam körös-körül, ezért talán belefér... :rolleyes: ) (Ebbõl van képem több ilyenféle videóhoz, csak lusta vagyok elkészíteni... :rolleyes: ) Minõségre nem beszólni, hobbigéppel készültek a képek és a videó is, plusz a YT is rontott rajtuk. :rolleyes: (Az alcímben levõ szóviccet pedig tessék értékelni, közel 14,5 másodpercet gondolkodtam rajta! B) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Author Share Posted November 22, 2010 Senki nem szokott kimozdulni a természetbe? :unsure: Ne már... :huh: [akartam képeket betenni még, de ez halasztódik egyelõre] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted November 22, 2010 Senki nem szokott kimozdulni a természetbe? :unsure: Ne már... :huh: [akartam képeket betenni még, de ez halasztódik egyelõre] Ez az undorító, ocsmány modern környezet túl kényelmes az elhagyásához. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nflbandi 0 Share Posted November 27, 2010 Nem tudom ki hogy van vele, de én rendszeresen szoktam a környéken túrázni, az erdõben sétálgatni. ezért nyitottam ezt a topikot, remélve, hogy nem leszek egyedül ezzel. Gyakorlatilag bármilyen természetes közegben történõ szabadidõs tevékenység jöhet ide, a hétköznapibbaktól (pl. gyalogtúra) a kicsit extrémebbekig (pl. vadvízi evezés). Élmények, képek, javaslatok, túrahelyek, felszerelés, stb. Direkt hagytam elég tágra a témakört. :) Holnap vagy holnapután rakok be pár képet, mert miért ne. Addig pár YouTube-ra felkerült videóm a témához kapcsolódóan: Tél 2 Tél 4 (Oké, ez határeset, de mivel a környékbeli tájról is bõven készült fotó, és mivel vagy másfél óráig gyalogoltam körös-körül, ezért talán belefér... :rolleyes: ) (Ebbõl van képem több ilyenféle videóhoz, csak lusta vagyok elkészíteni... :rolleyes: ) Minõségre nem beszólni, hobbigéppel készültek a képek és a videó is, plusz a YT is rontott rajtuk. :rolleyes: (Az alcímben levõ szóviccet pedig tessék értékelni, közel 14,5 másodpercet gondolkodtam rajta! B) ) Hello! Mi a családdal csináljuk a kéktúrát, bár most sok a munka, úgyhogy nem nagyon, utoljára nyáron voltunk, de most biciklizini szoktam itt jó sokat a környezõ településeken! Egyébként jók a videóid, jó kedvcsinálóak! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargapeter55 0 Share Posted December 19, 2010 Hmm, most látom, hogy van ilyen topic is...Hát, legközelebb viszek fényképezõt. :D Épp máma voltunk a családdal, mászkáltunk egy keveset a havas erdõbe, de én szünetre is mindenképpen tervezem a természetjárást. :) Szóval, szerintem majd lesznek képek, ha érdekel valakit :) Egyébként Warfoki, én viszonylag közel lakok. (Hidas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted December 22, 2010 Én hegyi túrákat szeretem, bár itt nálunk az alföldön ez elég ritkán kivitelezhetõ. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiair1989 0 Share Posted January 23, 2011 Én msot nyáron megyek a kilimanjaro-t megmászni,remélhetõleg egy életre szóló élmény lesz,amellett,hogy egy elég nagy fizikai kihívás is.Még mindenképp szerettem volna látni még a kilimanjaro havát mielõtt teljesen eltûnik és most ez szerencsére megadatik. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted January 25, 2011 Én msot nyáron megyek a kilimanjaro-t megmászni,remélhetõleg egy életre szóló élmény lesz,amellett,hogy egy elég nagy fizikai kihívás is.Még mindenképp szerettem volna látni még a kilimanjaro havát mielõtt teljesen eltûnik és most ez szerencsére megadatik. :) Ez komoly? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmuriel 0 Share Posted January 25, 2011 Országos Kéktúra FTW! :D Amúgy én pont holnap megyek középfokú bronzjelvényes túravezetõi tanfolyamra. Korábbi túráim (kékkel jelölve a térképen): http://www.a-trip.com/users/home/7215 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiair1989 0 Share Posted January 26, 2011 Ez komoly? :blink: Hát mivel az elõleg már be lett fizetve eléggé annak mondható :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted January 27, 2011 Hát mivel az elõleg már be lett fizetve eléggé annak mondható :) Kemény vagy! :o :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiair1989 0 Share Posted January 27, 2011 Kemény vagy! :o :D Hát egy kicsit azért tartok is tõle,de elég nagy a hit bennem hogy sikerülni fog:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted January 28, 2011 Hát egy kicsit azért tartok is tõle,de elég nagy a hit bennem hogy sikerülni fog:) Kitartást hozzá! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiair1989 0 Share Posted January 29, 2011 Kitartást hozzá! :) Kösz!Kelleni is fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted May 25, 2012 Mostanában nagyon rákaptam a kirándulásra. Egyenlõre még csak a Pilis és környékét jártam be tüzetesebben, de remélem majd eltudok jutni másfelé is, csak hát... Kell a plusz szabadidõ. Addig is érjétek be a Nagy-Kevély-el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lloth 0 Share Posted May 26, 2012 Én nagyon szeretek túrázni, mondhatni, a kedvenc "sportom", vagy szabadidős tevékenységem, kinek mit jelent. Épp tegnap voltunk egy könnyű kis 5-6 km-es túrán, itt, a Bükkben. Átsétáltunk Miskolcról Bükkszentlászlóra. Itt nem voltak ugyan szép kilátópontok, vagy egyéb érdekességek, mégis jó volt kikerülni a négy fal közül, és sétálni egyet az erdőben. Mikor még otthon laktam, Dunaújvárosban, akkor apámmal jártunk nagyon sokat minden felé, volt a Vasműnek egy ifjúsági szervezete, ők szerveztek 1-2 napos túrákat mindenfelé az országban. Eddig a legtöbb, amit egyvégtében gyalogoltam, az 20 km volt (a Mátrában, vagy a Bükkben, nem emlékszem már), nem mondom, hogy nem fáradtam el a végére, de nagyon megérte, azt tudom, hogy ősz volt, és meseszép erdő. :) A legfárasztóbb túrám kétség kívül a Székelykő volt, úgy két éve, Torockó felett. Ez egy 628 m-es, kőkemény emelkedés, nem tudom pontosan, hány fokos az emelkedő, de az utolsó kb. 300 métert már-már négykézláb mászva kell megtenni, és előtte is elég meredek, nincs vízszintes, vagy könnyebb rész egy pillanatra sem. Lefelé, a másik oldalon kb. ugyanez (bár ott a négykézláb mászós rész kimarad, viszont remek farizom-erősítő a folyamatos "fékezés" miatt). Fölfelé többször éreztem, hogy a fizikai teljesítőképességem feszegetem (hozzáteszem, előtte vagy másfél évig nem voltam keményebb túrán), de az akaraterőm elég nagy, úgyhogy, végül nem fordultam vissza. (A vége felé meg már azt mondtam, hogy én itt, lefelé, tutira nem megyek, szóval, muszáj volt felmászni.) :D Sajna képeket nem tudok mellékelni, mert elvesztek, de annyit mondhatok, hogy megérte feszegetni a határokat, egyszerűen lélegzetelállító fentről a kilátás. Érdekes egyébként, hogy az ember sokkal többet bír fizikailag, ha akarja, mint amennyit gondolna magáról. Így vagyunk összerakva, gondolom, nem mondok újat, hogy a fizikai megterhelés hatására mindenféle "dopping-hormonok" termelődnek. És ez tulajdonképp nagyon jó érzés, tisztára betépve éreztem magam, mikor végre felértem a hegy tetejére. :D Mostanában nagyon rákaptam a kirándulásra. Egyenlőre még csak a Pilis és környékét jártam be tüzetesebben, de remélem majd eltudok jutni másfelé is, csak hát... Kell a plusz szabadidő. Gondolom, akkor a Rám-szakadék megvolt már. :) Én, mikor ott voltam, azt gondoltam az elején, hogy durvább lesz felmászni, de nem is volt olyan vészes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted May 27, 2012 Kösz!Kelleni is fog Vajon sikerült? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Share Posted June 6, 2012 Túrázni mi is szoktunk haverokkal. Fõleg hogy mindezt ötvözzük a geocaching-el. Voltunk is már 2 teljesítménytúrájukon. Naggyon jó móka és gyönyörû helyekre visz el. Hétvégén pl Upponyban és környékén voltunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiair1989 0 Share Posted May 24, 2013 Vajon sikerült? :blink: sajnos a csucsig nem jutottam fel de igy is marha jo volt csak ne lenne az ember annyira szarul vegig a magassagtol :D de legalabb boven 5000 fole sikerult jutni Link to comment Share on other sites More sharing options...
killermonkey 2 Share Posted May 25, 2013 Én is szeretek de évente max 2-3x megyek. Az egyik jövõhéten lesz, 20-25 km túra a gödöllõi erdõben. Nem az a kifejezetten szép, de én mindig nagyon élvezem, fõleg mert öcsémmel megyek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts