Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Counter-Strike sorozat

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Azért a CSS még mindig aláz Steamen. :D

Current----Peak Players

14,415-----69,332 : Counter-Strike: Source

13,707-----53,179 : Call of Duty Black Ops - Multiplayer

13,170-----70,900 : Counter-Strike

9,130------14,833 : Team Fortress 2

8,148------36,810 : Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer

7,493------15,879 : Sid Meier's Civilization V

5,806------13,569 : Left 4 Dead 2

4,568------24,582 : Football Manager 2011

4,240------14,282 : Call of Duty Black Ops

3,664------8,871 : Fallout New Vegas

2,230------7,108 : Empire: Total War

1,983------5,178 : Garry's Mod

1,940------5,379 : Battlefield: Bad Company 2

Posted

Ebben az az elszomorító, hogy a listán 3. az 1.6.

Posted

Ebben az az elszomorító, hogy a listán 3. az 1.6.

Ez miért elszomorító?

Posted

Ez miért elszomorító?

A Source-ban még nyomokban fellelhetõek a szórakoztató pillanatok és, már majdnem elhiszed, hogy nem random az egész. Az 1.6 pedig pontpontpont

Posted

A Source-ban még nyomokban fellelhetõek a szórakoztató pillanatok és, már majdnem elhiszed, hogy nem random az egész. Az 1.6 pedig pontpontpont

CShez legalabb kell skill -_-

Posted

Mindenki ezzel jön és máig nem értem miért.

Posted

Mindenki ezzel jön és máig nem értem miért.

Pedig 1.6ban kell célozni... Meg kell tanulni játszani. Nem az a célretart-lövök-talál-HS kombo hanem szépen lassan tudod csak megtanulni. Ilyen szempontból a Source sokkal könnyebb játék. Ez embertõl függ. PL én nekem steam szerint van 400 órám 1.6-al S-el meg 200. Mindenkettõt szeretem de 1.6 sokkal nehezebb.

Posted

Már bocs de melyik versenyjátékhoz nem kell skill?

Posted

Már bocs de melyik versenyjátékhoz nem kell skill?

mondj versenyjátékokat, mert nem igazan ismerek :D CoD az egyaltalan? mert codhoz nem kell :) jo persze, nem jó ott se ha szar vagy, de CSben sokkal nehezebb a fejlõdés. CoDba meg pár nap/hét utan kezdesz rájönni a dolgokra. CoDba célzol és lõsz. az nyer aki hamarabb elkezd lõni. CSbe meg qrv@ra vigyazni kell a visszarugasra mer szopol. :P

Posted

.............

CSbe meg qrv@ra vigyazni kell a visszarugasra mer szopol. :P

Mert codban "nem". -.- :lol:

Posted

alig van pár fegyver (mw1-tol kezdve) ami normálisan vissza is rúg.

CoD2-ben még volt, de azota...

Posted

Játszottál már csvel? Ég és föld a különbség, Cod-ban nem hogy visszarúgás nincs, de szórása sincs a fegyvereknek. Egy szimpla reflexjáték az egész.

Posted

Játszottál már csvel? Ég és föld a különbség, Cod-ban nem hogy visszarúgás nincs, de szórása sincs a fegyvereknek. Egy szimpla reflexjáték az egész.

Igen, képzeld, ismerem a 1.6-ot és source-t is...sõt mind2vel játszottam is. És a codban is vannak fegyverek amik jol meg vannak csinálva. Nem kell isteníteni a cs-t. <_<

Posted

Igen, képzeld, ismerem a 1.6-ot és source-t is...sõt mind2vel játszottam is. És a codban is vannak fegyverek amik jol meg vannak csinálva. Nem kell isteníteni a cs-t. <_<

mindkettõ fps, mindkettõnek vannak jó és rossz tulajdonsága és mindkettõ termeli a hülyegyereket :D

cs-bõl

Posted

mindkettõ fps, mindkettõnek vannak jó és rossz tulajdonsága és mindkettõ termeli a hülyegyereket :D

cs-bõl

cs-s:

1:10 nél :D hát az kész! :)

amúgy nem csak fps termeli a hülyegyereket :D , ismerek starcraftos gyerekeket is akik szintén nullák. :lol:

Posted

cs-bõl

epicek XD

a CoDost láttam. legjobb :D :D

Posted

Nem istenítettem, csak mondtad, hogy Cod-ban is figyelni kell a visszarúgásra. Ezt én cáfoltam. Aki nem veszi észre a két játék között a különbséget, az ássa el magát. Codban csak ráviszed a célkeresztet az ellenségre és rátenyerelsz a bal egérgombra, míg ez csben közel sem így megy.

Posted

Nem istenítettem, csak mondtad, hogy Cod-ban is figyelni kell a visszarúgásra. Ezt én cáfoltam. Aki nem veszi észre a két játék között a különbséget, az ássa el magát. Codban csak ráviszed a célkeresztet az ellenségre és rátenyerelsz a bal egérgombra, míg ez csben közel sem így megy.

most melyik részrõl is beszélsz?

Posted

most melyik részrõl is beszélsz?

egyikben sem megy igy :o

Posted

arra emlékszem, hogy az elsõ CoD-ban a Thompson ugrált össze-vissza :lol:

Posted

Dehogynem, játszottam Codokkal (MW2, Cod 4 multi), legfeljebb távolra kell rövidebb sorozatokban lõni, amúgy csak nyomod a gombot. Pl az milyen már, hogy Cod 2-ben ugrás közben is ugyanoda lõ a sniper, ahova a célkereszt mutat? (Többiben nem tudom, hogy így van-e)

Posted

Dehogynem, játszottam Codokkal (MW2, Cod 4 multi), legfeljebb távolra kell rövidebb sorozatokban lõni, amúgy csak nyomod a gombot. Pl az milyen már, hogy Cod 2-ben ugrás közben is ugyanoda lõ a sniper, ahova a célkereszt mutat? (Többiben nem tudom, hogy így van-e)

ja félreolvastam... CSre gondoltam :) fáradt vagyok :ph34r:

Posted

Ahova a célkereszt mutat, igen, abban a 10 méteres körzetben találsz valahova. Egyébként meg úgy mondod, mintha CS-ben nem lenne menõ a noscope WP-vel. De a CS-hez akkor se kell skill, megtanulod hova szór az a trágya fegyver és nyert ügyed van.

Posted

Ahova a célkereszt mutat, igen, abban a 10 méteres körzetben találsz valahova. Egyébként meg úgy mondod, mintha CS-ben nem lenne menő a noscope WP-vel. De a CS-hez akkor se kell skill, megtanulod hova szór az a trágya fegyver és nyert ügyed van.

hidd el nem olyan könnyű az.