wYth-NRG 9 Share Posted October 31, 2010 Folytatás innen: Counter-Strike: Source Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted December 9, 2010 Azért a CSS még mindig aláz Steamen. :D Current----Peak Players 14,415-----69,332 : Counter-Strike: Source 13,707-----53,179 : Call of Duty Black Ops - Multiplayer 13,170-----70,900 : Counter-Strike 9,130------14,833 : Team Fortress 2 8,148------36,810 : Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer 7,493------15,879 : Sid Meier's Civilization V 5,806------13,569 : Left 4 Dead 2 4,568------24,582 : Football Manager 2011 4,240------14,282 : Call of Duty Black Ops 3,664------8,871 : Fallout New Vegas 2,230------7,108 : Empire: Total War 1,983------5,178 : Garry's Mod 1,940------5,379 : Battlefield: Bad Company 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted December 9, 2010 Ebben az az elszomorító, hogy a listán 3. az 1.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted December 9, 2010 Ebben az az elszomorító, hogy a listán 3. az 1.6. Ez miért elszomorító? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted December 10, 2010 Ez miért elszomorító? A Source-ban még nyomokban fellelhetõek a szórakoztató pillanatok és, már majdnem elhiszed, hogy nem random az egész. Az 1.6 pedig pontpontpont Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted December 10, 2010 A Source-ban még nyomokban fellelhetõek a szórakoztató pillanatok és, már majdnem elhiszed, hogy nem random az egész. Az 1.6 pedig pontpontpont CShez legalabb kell skill -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted December 11, 2010 CShez legalabb kell skill -_- Mindenki ezzel jön és máig nem értem miért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisgarzo 0 Share Posted December 11, 2010 Mindenki ezzel jön és máig nem értem miért. Pedig 1.6ban kell célozni... Meg kell tanulni játszani. Nem az a célretart-lövök-talál-HS kombo hanem szépen lassan tudod csak megtanulni. Ilyen szempontból a Source sokkal könnyebb játék. Ez embertõl függ. PL én nekem steam szerint van 400 órám 1.6-al S-el meg 200. Mindenkettõt szeretem de 1.6 sokkal nehezebb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killermonkey 2 Share Posted December 13, 2010 CShez legalabb kell skill -_- Már bocs de melyik versenyjátékhoz nem kell skill? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted December 13, 2010 Már bocs de melyik versenyjátékhoz nem kell skill? mondj versenyjátékokat, mert nem igazan ismerek :D CoD az egyaltalan? mert codhoz nem kell :) jo persze, nem jó ott se ha szar vagy, de CSben sokkal nehezebb a fejlõdés. CoDba meg pár nap/hét utan kezdesz rájönni a dolgokra. CoDba célzol és lõsz. az nyer aki hamarabb elkezd lõni. CSbe meg qrv@ra vigyazni kell a visszarugasra mer szopol. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted December 13, 2010 ............. CSbe meg qrv@ra vigyazni kell a visszarugasra mer szopol. :P Mert codban "nem". -.- :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted December 13, 2010 Mert codban "nem". -.- :lol: alig van pár fegyver (mw1-tol kezdve) ami normálisan vissza is rúg. CoD2-ben még volt, de azota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted December 13, 2010 Mert codban "nem". -.- :lol: Játszottál már csvel? Ég és föld a különbség, Cod-ban nem hogy visszarúgás nincs, de szórása sincs a fegyvereknek. Egy szimpla reflexjáték az egész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted December 13, 2010 Játszottál már csvel? Ég és föld a különbség, Cod-ban nem hogy visszarúgás nincs, de szórása sincs a fegyvereknek. Egy szimpla reflexjáték az egész. Igen, képzeld, ismerem a 1.6-ot és source-t is...sõt mind2vel játszottam is. És a codban is vannak fegyverek amik jol meg vannak csinálva. Nem kell isteníteni a cs-t. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki88 0 Share Posted December 13, 2010 Igen, képzeld, ismerem a 1.6-ot és source-t is...sõt mind2vel játszottam is. És a codban is vannak fegyverek amik jol meg vannak csinálva. Nem kell isteníteni a cs-t. <_< mindkettõ fps, mindkettõnek vannak jó és rossz tulajdonsága és mindkettõ termeli a hülyegyereket :D cs-bõl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted December 13, 2010 mindkettõ fps, mindkettõnek vannak jó és rossz tulajdonsága és mindkettõ termeli a hülyegyereket :D cs-bõl cs-s: 1:10 nél :D hát az kész! :) amúgy nem csak fps termeli a hülyegyereket :D , ismerek starcraftos gyerekeket is akik szintén nullák. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted December 13, 2010 mindkettõ fps, mindkettõnek vannak jó és rossz tulajdonsága és mindkettõ termeli a hülyegyereket :D cs-bõl epicek XD a CoDost láttam. legjobb :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted December 14, 2010 Igen, képzeld, ismerem a 1.6-ot és source-t is...sõt mind2vel játszottam is. És a codban is vannak fegyverek amik jol meg vannak csinálva. Nem kell isteníteni a cs-t. <_< Nem istenítettem, csak mondtad, hogy Cod-ban is figyelni kell a visszarúgásra. Ezt én cáfoltam. Aki nem veszi észre a két játék között a különbséget, az ássa el magát. Codban csak ráviszed a célkeresztet az ellenségre és rátenyerelsz a bal egérgombra, míg ez csben közel sem így megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki88 0 Share Posted December 14, 2010 Nem istenítettem, csak mondtad, hogy Cod-ban is figyelni kell a visszarúgásra. Ezt én cáfoltam. Aki nem veszi észre a két játék között a különbséget, az ássa el magát. Codban csak ráviszed a célkeresztet az ellenségre és rátenyerelsz a bal egérgombra, míg ez csben közel sem így megy. most melyik részrõl is beszélsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted December 14, 2010 most melyik részrõl is beszélsz? egyikben sem megy igy :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki88 0 Share Posted December 14, 2010 egyikben sem megy igy :o arra emlékszem, hogy az elsõ CoD-ban a Thompson ugrált össze-vissza :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted December 15, 2010 egyikben sem megy igy :o Dehogynem, játszottam Codokkal (MW2, Cod 4 multi), legfeljebb távolra kell rövidebb sorozatokban lõni, amúgy csak nyomod a gombot. Pl az milyen már, hogy Cod 2-ben ugrás közben is ugyanoda lõ a sniper, ahova a célkereszt mutat? (Többiben nem tudom, hogy így van-e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted December 15, 2010 Dehogynem, játszottam Codokkal (MW2, Cod 4 multi), legfeljebb távolra kell rövidebb sorozatokban lõni, amúgy csak nyomod a gombot. Pl az milyen már, hogy Cod 2-ben ugrás közben is ugyanoda lõ a sniper, ahova a célkereszt mutat? (Többiben nem tudom, hogy így van-e) ja félreolvastam... CSre gondoltam :) fáradt vagyok :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted December 15, 2010 Dehogynem, játszottam Codokkal (MW2, Cod 4 multi), legfeljebb távolra kell rövidebb sorozatokban lõni, amúgy csak nyomod a gombot. Pl az milyen már, hogy Cod 2-ben ugrás közben is ugyanoda lõ a sniper, ahova a célkereszt mutat? (Többiben nem tudom, hogy így van-e) Ahova a célkereszt mutat, igen, abban a 10 méteres körzetben találsz valahova. Egyébként meg úgy mondod, mintha CS-ben nem lenne menõ a noscope WP-vel. De a CS-hez akkor se kell skill, megtanulod hova szór az a trágya fegyver és nyert ügyed van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted December 15, 2010 Ahova a célkereszt mutat, igen, abban a 10 méteres körzetben találsz valahova. Egyébként meg úgy mondod, mintha CS-ben nem lenne menő a noscope WP-vel. De a CS-hez akkor se kell skill, megtanulod hova szór az a trágya fegyver és nyert ügyed van. hidd el nem olyan könnyű az. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts