wYth-NRG 9 Share Posted October 30, 2010 Íme a téma folytatása, az elõzõ topic archiválva lesz és amint megtörtént ebben a kezdõ postban fel fogjuk tüntetni az elérhetõségét! Igaz még nincs sok információ, hogy mégis mikor rukkolnak elõ a folytatással, de véleményem szerint megéri újra nyitni a topicot. :P Folytatás innen: Brothers in Arms sorozat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted October 30, 2010 csak nehogy ez is valami modern szar legyen.bastogne-t akarok sok-sok hóval -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted October 30, 2010 csak nehogy ez is valami modern szar legyen.bastogne-t akarok sok-sok hóval -_- Jaja, a "Brothers in Arms-ok" maradjanak meg 2.vh-nak, bejött a Hell's Highway, remélem a folytatás is hasonló lesz :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted October 30, 2010 csak nehogy ez is valami modern szar legyen.bastogne-t akarok sok-sok hóval -_- Én meg Delta Force-t és SEAL-t :D. Ilyen jellegû MW-es játék nem volt még, épp itt az ideje elkezdeni. Bár MW környezetben nem igen tudnék elképzelni a BiA-hoz hasonló stílusú játékot, maximum Vietnámban. De ezen agyaljanak az Ubisoftnál :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted October 30, 2010 Tényleg maradjon meg WW2-nek, de igazán jó lenne modern korban is parancsokat osztogatni ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted October 31, 2010 Tényleg maradjon meg WW2-nek, de igazán jó lenne modern korban is parancsokat osztogatni ^^ arra ott a vegas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted January 27, 2011 up a topiknak vki tudja mikor jön a 4. rész? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted January 27, 2011 Én meg Delta Force-t és SEAL-t :D. Ilyen jellegû MW-es játék nem volt még, épp itt az ideje elkezdeni. Bár MW környezetben nem igen tudnék elképzelni a BiA-hoz hasonló stílusú játékot, maximum Vietnámban. De ezen agyaljanak az Ubisoftnál :D. Valami jó Vietnamos játék is jöhetne már igazán! Nem bánnám ha a következõ BiA lenne az, de azért örülnék második vh-nak is! Annyira unalmasak már a modern kori fps-ek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeJoeJoe 239 Share Posted January 27, 2011 A gond mindössze az, hogy mivel amerikai a csapat, és az Amcsik csak nyugat Európában, meg japánba voltak, így egy csomó hadszíntér kiesik. Szerintem ezt kellene áthidalni, mondjuk azzal, hogy Bakerék csatlakoznak valamilyen okból kifolyólag az angolokhoz, így már megnyílna egy halom új, nem agyonhasznált hadszíntér. Egyszóval maradni 2. WH, de nem az unalomig ismert helyszíneken. (Ja, és véleményem szerint a Japán helyszínek inkább ne legyenek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted January 27, 2011 Csak az a gond, hogy az egész megtörtént eseményeken alapszik, tehát nem hiszem, hogy eltérnének. :unsure: Kis érdekesség: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Broth...Arms_characters Infók összegyûjtve a karakterekrõl Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeJoeJoe 239 Share Posted January 27, 2011 Csak az a gond, hogy az egész megtörtént eseményeken alapszik, tehát nem hiszem, hogy eltérnének. :unsure: Kis érdekesség: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Broth...Arms_characters Infók összegyűjtve a karakterekről akkor viszont sajnos a korábban elhangzott helyszínek/korok is kiesnek, amíg nem váltanak főszereplőt. Amit meg nem fognak, mivel a történelemhűség a sorozat védjegye. Ez kissé sajnálatos, azonban a játék maga elég remek és egyedi ahhoz, hogy attól függetlenül mindenképp belenézzek a következő részbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted January 27, 2011 Bastogne azért nem sok játékban volt (vagy igen?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted January 28, 2011 CoD kiegben biztosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted January 30, 2011 Bastogne azért nem sok játékban volt (vagy igen?) Nem tudok róla, de jöhetne már a folytatás :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted January 30, 2011 A gond mindössze az, hogy mivel amerikai a csapat, és az Amcsik csak nyugat Európában, meg japánba voltak, így egy csomó hadszíntér kiesik. Szerintem ezt kellene áthidalni, mondjuk azzal, hogy Bakerék csatlakoznak valamilyen okból kifolyólag az angolokhoz, így már megnyílna egy halom új, nem agyonhasznált hadszíntér. Egyszóval maradni 2. WH, de nem az unalomig ismert helyszíneken. (Ja, és véleményem szerint a Japán helyszínek inkább ne legyenek) meg nem ártana ha végre a másik oldalról is készülne játék.tudom,gonosz nácik meg a többi...de!aki kicsit is jártas a történelemben,esetleg olvasott 2.vhról szóló könyveket(nem amerikaiakról)az tudja,h közel sem volt minden német náci!pl a német pilótáknak szigorúan meg volt tiltva az,amit a "gáncsnélküli"amerikaiak v oroszok elõszeretettel csináltak(és aminek több magyar pilóta is áldozatul esett)mégpedig az ejtõernyõvel ereszkedõ pilótát céltáblának használni. de a szárazföldi erõknél is igaz ez,nem minden katona követett el atrocitásokat ott sem.csak a filmekben játékokban elõszeretettel így állítják be õket!nem védeni akarom a tengelyhatalmi oldalt,nem értsen félre senki,de ismerni kell mindkét oldalt.pl az SS-ben sem minden egység volt kegyetlen gyilkológép.ott van a Wiking,fõként norvégok,finnek,svédek,dánok alkották,és soha semmilyen háborús bûnt nem követtek el!és az ellenfél mindig nagy tiszteletben tartotta tagjait!ezeknek a dolgoknak bárki utána olvashat! visszatérve a játékokra.pl az nem zavar senkit,mikor a Cod7-ben kivégzik a német katonákat sorban? na de nem offolok tovább,csak ezt most le szerettem volna írni. és várom én is a 4. részt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki10 0 Share Posted January 30, 2011 Bastogne azért nem sok játékban volt (vagy igen?) Call of Duty World at War Final Frontsban volt, két küldi erejéig, az elsõ tankos volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted January 30, 2011 meg nem ártana ha végre a másik oldalról is készülne játék.tudom,gonosz nácik meg a többi...de!aki kicsit is jártas a történelemben,esetleg olvasott 2.vhról szóló könyveket(nem amerikaiakról)az tudja,h közel sem volt minden német náci!pl a német pilótáknak szigorúan meg volt tiltva az,amit a "gáncsnélküli"amerikaiak v oroszok elõszeretettel csináltak(és aminek több magyar pilóta is áldozatul esett)mégpedig az ejtõernyõvel ereszkedõ pilótát céltáblának használni. de a szárazföldi erõknél is igaz ez,nem minden katona követett el atrocitásokat ott sem.csak a filmekben játékokban elõszeretettel így állítják be õket!nem védeni akarom a tengelyhatalmi oldalt,nem értsen félre senki,de ismerni kell mindkét oldalt.pl az SS-ben sem minden egység volt kegyetlen gyilkológép.ott van a Wiking,fõként norvégok,finnek,svédek,dánok alkották,és soha semmilyen háborús bûnt nem követtek el!és az ellenfél mindig nagy tiszteletben tartotta tagjait!ezeknek a dolgoknak bárki utána olvashat! visszatérve a játékokra.pl az nem zavar senkit,mikor a Cod7-ben kivégzik a német katonákat sorban? na de nem offolok tovább,csak ezt most le szerettem volna írni. és várom én is a 4. részt :) Ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy miért nem csinálnak egy olyan játékot ahol a németekkel is lehet lenni!? Szerintem igazán új színt hozna a mûfajnak! Ráadásul nem kellene erõltetni a háború végi, agyon játszott helyszíneket/frontokat sem! Benne lehetne Lengyelország lerohanása, a Balkán elfoglalása, Kréta szigetén az ejtõernyõs hadmûvelet és így még meg sem sértenék az amerikaiak nagy hazafias hõsies mivoltát mert nem kellene amerikaiakra lövöldözni! Vagy az is eszembe jutott régebben, hogy készíthetnének egy olyan fps-t amiben egy német katonával vagy végig, aki besokall a háborútól és el akar menekülni (esetleg néhány társával) és e-köré kitalálni valami jó kis sztorit, hogy min megy keresztül! Mert így ugye a németek se komálják már mert megvádolhatják hazaárulással is, meg a szövetségesek is ellenségnek tekintik szóval az sem jöhet szóba, hogy feladja magát és hadifogoly lesz, fõleg ha a keleti fronton harcol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted January 30, 2011 Hogy miért nincs "németes" játék? Ahogyan cod mw2ben is mondja a Captain: "History written by the victor." - soha nem fogják lemosni magukról a n.áci dolgot a németek, hiába a fele sem igaz... és ugye melyik fejlesztő gárda lenne olyan bátor a "rosszakat" képernyőre vinni, mint "hősök"..?! Pusztán bevétel miatt (népszerűség).... Medal of honornál is volt a tálibos dolog.... ugyebár aki még emlékszik rá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted January 31, 2011 Hogy miért nincs "németes" játék? Ahogyan cod mw2ben is mondja a Captain: "History written by the victor." - soha nem fogják lemosni magukról a n.áci dolgot a németek, hiába a fele sem igaz... és ugye melyik fejlesztõ gárda lenne olyan bátor a "rosszakat" képernyõre vinni, mint "hõsök"..?! Pusztán bevétel miatt (népszerûség).... Medal of honornál is volt a tálibos dolog.... ugyebár aki még emlékszik rá... ezt én is tudom.de ennyi erõvel az oroszokkal se lehessen FPS-ben játszani,mert õk sokkal sokkal több embert öltek meg(kommunisták)ha csak belegondolsz több millió ukrán halt éhen a sztálini idõk alatt.aztán ott van a katonákat elõreküldjük fegyver nélkül,aztán ha visszafordul lelõjük mert gyáva... na de mind1,nem fognak németekrõl szóló játékot csinálni,mert gonoszak mind,nem merik bevállalni.pedig ahogy az elõttem szóló is írta,egy krétai ejtõernyõs történet lenne olyan jó mint az Airborne(ha nem jobb) a végére még annyit,azt meg senki ne gondolja ha bármelyik háború is tisztességes,és fair lenne....már nincsenek a lovagi idõk,amikor még nem lehetett hátba támadni az ellent,meg hasonlók.minden fél követ el bûnöket,csak ez így van,a gyõztesek írják mindig a történelmet.ez van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted February 1, 2011 sokkal eladhatóbb a gonosz náci-hõs amerikai felállás,fõleg hogy az átlag játékosnak megáll ott a történelemtudása,hogy a nácik kiírtották a zsidókat band of brothers-t kell nézni,én eddig csak abban láttam a pártatlanságot,egyik oldalt sem akarta beállítani sehogysem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killermonkey 2 Share Posted February 1, 2011 Jajaja, kéne 1 játék ahol a náci táborban az a feladat h szórd be a ciklon-b kristályokat..... Az tényleg jó lenne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted February 2, 2011 Jajaja, kéne 1 játék ahol a náci táborban az a feladat h szórd be a ciklon-b kristályokat..... Az tényleg jó lenne :) na pont errõl beszéltem..szerinted csak errõl szólt a német oldal a második világháborúban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted February 2, 2011 gondolom ez amolyan ironikus poszt akart lenni... a hadseregnek am se sok köze volt ehhez a "tevékenységhez" tudtommal Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyrfan 36 Share Posted February 2, 2011 Jajaja, kéne 1 játék ahol a náci táborban az a feladat h szórd be a ciklon-b kristályokat..... Az tényleg jó lenne :) már ne haragudj,de ha neked ennyi a történelem tudásod a németekrõl,akkor nagyon tudlak sajnálni.vegyél pár VH-ról szóló könyvet... ha csak viccnek szántad akkor bocs! az meg h jobban eladható.még egyik kiadó sem csinált olyan szavazást tudtommal,amiben megkérdezték a játékosokat,érdekelné-e õket egy olyan játék,amiben a másik oldallal lehetne játszani... gondolom ez amolyan ironikus poszt akart lenni... a hadseregnek am se sok köze volt ehhez a "tevékenységhez" tudtommal ja kb semmi...max az SS de azon belül is csak a Totenkopf,meg talán a Politzei adta a táborok személyzetét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei007 0 Share Posted March 5, 2011 Ezt a modot próbálta valaki? http://www.moddb.com/mods/rendrocs-warzone/downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts