Zizou2 0 Share Posted October 30, 2010 A topik második része Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted October 30, 2010 Én egyelõre nem látom értelmét újra nyitni ezt a topicot. :unsure: Majd ha jönnek végre új infók vagy bejelentés egy következõ epizódról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted October 30, 2010 Én egyelõre nem látom értelmét újra nyitni ezt a topicot. :unsure: Majd ha jönnek végre új infók vagy bejelentés egy következõ epizódról. Ahogy kb. sok újranyitott topicnak sem, de ezeknek lennie kell :D. Mivel nincs automatikus topic törlés, ezeket hosszabb inaktivitás után sem fogják törölni. Lennie kell és kész :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted October 30, 2010 Ez olyan mint a többi: Cod, Assassins creed, Star Wars, Splinter cell.... összes király játék és kell topic nekik. Még akkor is, ha nincs egyenlõre új info a köv. részrõl. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted October 30, 2010 CoD, AC és SW topicok most vagy mostanában elég aktívak lesznek, de Én egy PoP-nál indokalatlannak tartom egyelõre az új topicot, eddig is pangot és míg nincs új infó új részrõl, így szerintem értelmetlen, 1 hónap alatt törölve lesz. De amúgy Nekem mindegy, csak fölöslegesnek tartom, de persze nyugodtan maradhat most már. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimkingdom 134 Share Posted December 31, 2010 Én most vettem meg a Forgotten Sands-et 2990Ft-ért és a dobozon az állt hogy angol nyelvû, persze hogy megörültem amikor feltelepítve magyar nyelven fogadott minden. Jó vétel volt ezzel teljes a Prince of Persiia Sorozatom. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted January 30, 2011 Én meg újra nekiestem a WW-nek. :rolleyes: B) Továbbra is a Dahakas részek a kedvenceim, olyan adrenalin bombát kapok, h nem igaz! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted January 30, 2011 Tervezem megvenni PS3-ra a trilógiát, majd akkor újra neki esek Én is. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted February 1, 2011 WW-hez kérdés: Hogy tudok a játék végén Dahaka ellen küzdeni és nem Kaileena ellen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted February 1, 2011 Meg kell találni az összes life-upgrade-et, 7 vagy 9 van belõle már nem emlékszem. Itt bordóval kiemelve az összes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted February 1, 2011 Áhá. Most tartok ott, h ahol a homokóra van az mögött van egy nagy ajtó és azokról kell leszedni a zárakat, de két helyre is el kell menni. Eddig egyet találtam. Viszont, biztosan kihagytam már 1-2t. Ezeket ugyanúgy megtudom még nyitni? Vagy elrontottam? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted February 1, 2011 Áhá. Most tartok ott, h ahol a homokóra van az mögött van egy nagy ajtó és azokról kell leszedni a zárakat, de két helyre is el kell menni. Eddig egyet találtam. Viszont, biztosan kihagytam már 1-2t. Ezeket ugyanúgy megtudom még nyitni? Vagy elrontottam? :unsure: Hát elképzelhetõ, hogy vissza lehet mászkálni, de biztos elég nagy meló. Én mindig csalok, megnézem, h kb mikor jön a következõ. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted February 1, 2011 Én úgy emlékszem a legelsõ Life Upgrade egy olyan részen van, ahol el kell húzni a trónszéket, oda már nem fogsz tudni visszamenni. Meg igazából ez a "szabad világ" is csalóka: anno még legelsõ játszásnál kicsit belebonyolódtam a pályaelrendezésbe és ugyanarra a helyre indultam el. Egy jó ideig mentem, mígnem egy olyan pontra érkeztem, hogy sem tovább, sem visszafelé nem tudtam menni, így aztán 1-2 óra játék elveszett és tölthettem vissza egy jóval korábbi mentést. Úgyhogy jobb, ha már az elején figyelsz a Life Upgradekre, mert késõbb már necces lesz a beszerzésük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted February 1, 2011 Akkor ezek szerint kezdhetem elölrõl... Zsííír. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted February 2, 2011 Na, újrakezdtem. Már is megvan az elsõ plusz élet. :) Viszont nem tudom, h az L1 gomb, az melyik a billentyûn. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloo 0 Share Posted February 2, 2011 Na, újrakezdtem. Már is megvan az elsõ plusz élet. :) Viszont nem tudom, h az L1 gomb, az melyik a billentyûn. :unsure: Ha jól tudom, az L1 az az idõtekerés gombja, ami szerintem az "R" gomb billentyûn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemmindegy 0 Share Posted February 10, 2011 Sziasztok! Éppen a forgotten sands-szel játszom, és most van az elsõ olyan rész(feltételezem, lesz még ilyen), hogy Ratash "üldöz" minket. Azonban miután kijövök arról a helyrõl, ahol egy csomó szörnyet ki kell nyírni(itt van elrejtve egy szarkofág is), azután kint ilyen megfagyasztott vízsugarakon ugrálok, és az a lényeg, hogy van egy platform amire biztonságosan le kéne érnem, de folyton meghalok. Már youtube-on is megnéztem, és annak egy sima platformnak kéne lenni, nekem meg sziklák vannak rajta! Nem ismerõs valakinek a probléma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhajdu 0 Share Posted February 27, 2011 Én úgy emlékszem a legelső Life Upgrade egy olyan részen van, ahol el kell húzni a trónszéket, oda már nem fogsz tudni visszamenni. Meg igazából ez a "szabad világ" is csalóka: anno még legelső játszásnál kicsit belebonyolódtam a pályaelrendezésbe és ugyanarra a helyre indultam el. Egy jó ideig mentem, mígnem egy olyan pontra érkeztem, hogy sem tovább, sem visszafelé nem tudtam menni, így aztán 1-2 óra játék elveszett és tölthettem vissza egy jóval korábbi mentést. Úgyhogy jobb, ha már az elején figyelsz a Life Upgradekre, mert később már necces lesz a beszerzésük. Oda vissza lehet jutni csak az ellenkező irányból (de ennek sincs sok értelme). Amikor meg azt hiszed, hogy visszajutottál a második felében, akkor se tudsz lejutni az alsó szintre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim78 0 Share Posted April 28, 2011 Sziasztok megvettem a forgetten sand-es játékot , játszottam vele kb 3 órát még tegnap ma indítanám el, de nem indul el. fekete képernyõ és semmi.... és elég lassan indul el , a neten keresgéltem az ubi idióta launchere a hibás az egészben... Esetleg valami más megoldás ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FallenSoul 0 Share Posted May 16, 2011 Szevasztok Elakadtam a forgotten sands-ban valamilyen kaput kell bezárni de egyszerüen nem tudok rájönni hogy hogyan kell. van 3 tekerõ és van 3 fogasléc meg 1 fogaskerék ha forgatom az egymásmellett levõ tekerõket akkor a fogaslécek forognak ha a másik tekerõt tekerem akkor a kerék forog Segítsetek, hogy milyen sorrendben kell a tekerõket forgatni mert már 3 napja kinlódok itt :angry: Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted May 16, 2011 Szevasztok Elakadtam a forgotten sands-ban valamilyen kaput kell bezárni de egyszerüen nem tudok rájönni hogy hogyan kell. van 3 tekerõ és van 3 fogasléc meg 1 fogaskerék ha forgatom az egymásmellett levõ tekerõket akkor a fogaslécek forognak ha a másik tekerõt tekerem akkor a kerék forog Segítsetek, hogy milyen sorrendben kell a tekerõket forgatni mert már 3 napja kinlódok itt :angry: Köszi YouTube-ra menj fel, írd be, hogy "Prince of Persia: Forgotten Sands Walkthrough" és keresd meg ezt a részt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FallenSoul 0 Share Posted May 16, 2011 Köszi a megoldást megvan a video és a megoldás is :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted June 9, 2011 Na alighogy elkezdtem vele játszani máris keresztbe tett, amikor a herceg homokszörnyé vált faterját agyon kéne csapni van körülötte pár másik, na ezekkel nem tudok mit kezdeni mert akárhányat ölök meg nem lesznek kevesebben :S , valami tipp hogy mihez kezdjek velük? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted June 9, 2011 Na alighogy elkezdtem vele játszani máris keresztbe tett, amikor a herceg homokszörnyé vált faterját agyon kéne csapni van körülötte pár másik, na ezekkel nem tudok mit kezdeni mert akárhányat ölök meg nem lesznek kevesebben :S , valami tipp hogy mihez kezdjek velük? :unsure: Ugye ez a SoT? :D Elég nehéz rész, de Nekem úgy rémlik, hogy egy idõ után elfogynak. Sokszor hátrálj és igyál a vízbõl, ha már kevés az életed. Nézz Te is videókat YouTube-on róla, hátha találsz valami jó taktikát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted June 9, 2011 Ugye ez a SoT? :D Elég nehéz rész, de Nekem úgy rémlik, hogy egy idõ után elfogynak. Sokszor hátrálj és igyál a vízbõl, ha már kevés az életed. Nézz Te is videókat YouTube-on róla, hátha találsz valami jó taktikát. Szerintem az összes PoP részben ez a legnehezebb boss harc, de komoylan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts