Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Prince Of Persia Sorozat

Zizou2

Recommended Posts

Zizou2
A topik második része

Iam_The_Ghost

Én egyelõre nem látom értelmét újra nyitni ezt a topicot. :unsure: Majd ha jönnek végre új infók vagy bejelentés egy következõ epizódról.

GustyX

Én egyelõre nem látom értelmét újra nyitni ezt a topicot. :unsure: Majd ha jönnek végre új infók vagy bejelentés egy következõ epizódról.

Ahogy kb. sok újranyitott topicnak sem, de ezeknek lennie kell :D. Mivel nincs automatikus topic törlés, ezeket hosszabb inaktivitás után sem fogják törölni. Lennie kell és kész :D.

Chuck_Norris

Ez olyan mint a többi:

Cod, Assassins creed, Star Wars, Splinter cell.... összes király játék és kell topic nekik. Még akkor is, ha nincs egyenlõre új info a köv. részrõl. ;)

Iam_The_Ghost

CoD, AC és SW topicok most vagy mostanában elég aktívak lesznek, de Én egy PoP-nál indokalatlannak tartom egyelõre az új topicot, eddig is pangot és míg nincs új infó új részrõl, így szerintem értelmetlen, 1 hónap alatt törölve lesz. De amúgy Nekem mindegy, csak fölöslegesnek tartom, de persze nyugodtan maradhat most már. :D

• 2 months later...
Jimkingdom

Én most vettem meg a Forgotten Sands-et 2990Ft-ért és a dobozon az állt hogy angol nyelvû, persze hogy megörültem amikor feltelepítve magyar nyelven fogadott minden. Jó vétel volt ezzel teljes a Prince of Persiia Sorozatom. :D

• 5 weeks later...
-StiF-

Én meg újra nekiestem a WW-nek. :rolleyes: B) Továbbra is a Dahakas részek a kedvenceim, olyan adrenalin bombát kapok, h nem igaz! :D

Iam_The_Ghost

Tervezem megvenni PS3-ra a trilógiát, majd akkor újra neki esek Én is. :rolleyes:

-StiF-

WW-hez kérdés:

Hogy tudok a játék végén Dahaka ellen küzdeni és nem Kaileena ellen?

Hor1

Meg kell találni az összes life-upgrade-et, 7 vagy 9 van belõle már nem emlékszem.

Itt bordóval kiemelve az összes.

-StiF-

Áhá. Most tartok ott, h ahol a homokóra van az mögött van egy nagy ajtó és azokról kell leszedni a zárakat, de két helyre is el kell menni. Eddig egyet találtam. Viszont, biztosan kihagytam már 1-2t. Ezeket ugyanúgy megtudom még nyitni? Vagy elrontottam? :unsure:

Hor1

Áhá. Most tartok ott, h ahol a homokóra van az mögött van egy nagy ajtó és azokról kell leszedni a zárakat, de két helyre is el kell menni. Eddig egyet találtam. Viszont, biztosan kihagytam már 1-2t. Ezeket ugyanúgy megtudom még nyitni? Vagy elrontottam? :unsure:

Hát elképzelhetõ, hogy vissza lehet mászkálni, de biztos elég nagy meló. Én mindig csalok, megnézem, h kb mikor jön a következõ. :)

Iam_The_Ghost

Én úgy emlékszem a legelsõ Life Upgrade egy olyan részen van, ahol el kell húzni a trónszéket, oda már nem fogsz tudni visszamenni.

Meg igazából ez a "szabad világ" is csalóka: anno még legelsõ játszásnál kicsit belebonyolódtam a pályaelrendezésbe és ugyanarra a helyre indultam el. Egy jó ideig mentem, mígnem egy olyan pontra érkeztem, hogy sem tovább, sem visszafelé nem tudtam menni, így aztán 1-2 óra játék elveszett és tölthettem vissza egy jóval korábbi mentést. Úgyhogy jobb, ha már az elején figyelsz a Life Upgradekre, mert késõbb már necces lesz a beszerzésük.

-StiF-

Akkor ezek szerint kezdhetem elölrõl... Zsííír.

-StiF-

Na, újrakezdtem. Már is megvan az elsõ plusz élet. :) Viszont nem tudom, h az L1 gomb, az melyik a billentyûn. :unsure:

bloo

Na, újrakezdtem. Már is megvan az elsõ plusz élet. :) Viszont nem tudom, h az L1 gomb, az melyik a billentyûn. :unsure:

Ha jól tudom, az L1 az az idõtekerés gombja, ami szerintem az "R" gomb billentyûn.

• 2 weeks later...
nemmindegy

Sziasztok!

Éppen a forgotten sands-szel játszom, és most van az elsõ olyan rész(feltételezem, lesz még ilyen), hogy Ratash "üldöz" minket. Azonban miután kijövök arról a helyrõl, ahol egy csomó szörnyet ki kell nyírni(itt van elrejtve egy szarkofág is), azután kint ilyen megfagyasztott vízsugarakon ugrálok, és az a lényeg, hogy van egy platform amire biztonságosan le kéne érnem, de folyton meghalok. Már youtube-on is megnéztem, és annak egy sima platformnak kéne lenni, nekem meg sziklák vannak rajta! Nem ismerõs valakinek a probléma?

• 3 weeks later...
gerhajdu

Én úgy emlékszem a legelső Life Upgrade egy olyan részen van, ahol el kell húzni a trónszéket, oda már nem fogsz tudni visszamenni.

Meg igazából ez a "szabad világ" is csalóka: anno még legelső játszásnál kicsit belebonyolódtam a pályaelrendezésbe és ugyanarra a helyre indultam el. Egy jó ideig mentem, mígnem egy olyan pontra érkeztem, hogy sem tovább, sem visszafelé nem tudtam menni, így aztán 1-2 óra játék elveszett és tölthettem vissza egy jóval korábbi mentést. Úgyhogy jobb, ha már az elején figyelsz a Life Upgradekre, mert később már necces lesz a beszerzésük.

Oda vissza lehet jutni csak az ellenkező irányból (de ennek sincs sok értelme). Amikor meg azt hiszed, hogy visszajutottál a második felében, akkor se tudsz lejutni az alsó szintre.

• 2 months later...
jim78

Sziasztok megvettem a forgetten sand-es játékot , játszottam vele kb 3 órát még tegnap ma indítanám el, de nem indul el. fekete képernyõ és semmi.... és elég lassan indul el , a neten keresgéltem az ubi idióta launchere a hibás az egészben... Esetleg valami más megoldás ?

• 3 weeks later...
FallenSoul

Szevasztok

Elakadtam a forgotten sands-ban

valamilyen kaput kell bezárni de egyszerüen nem tudok rájönni hogy hogyan kell.

van 3 tekerõ és van 3 fogasléc meg 1 fogaskerék ha forgatom az egymásmellett levõ tekerõket akkor a fogaslécek forognak ha a másik tekerõt tekerem akkor a kerék forog

Segítsetek, hogy milyen sorrendben kell a tekerõket forgatni mert már 3 napja kinlódok itt :angry:

Köszi

Iam_The_Ghost

Szevasztok

Elakadtam a forgotten sands-ban

valamilyen kaput kell bezárni de egyszerüen nem tudok rájönni hogy hogyan kell.

van 3 tekerõ és van 3 fogasléc meg 1 fogaskerék ha forgatom az egymásmellett levõ tekerõket akkor a fogaslécek forognak ha a másik tekerõt tekerem akkor a kerék forog

Segítsetek, hogy milyen sorrendben kell a tekerõket forgatni mert már 3 napja kinlódok itt :angry:

Köszi

YouTube-ra menj fel, írd be, hogy "Prince of Persia: Forgotten Sands Walkthrough" és keresd meg ezt a részt.

FallenSoul

Köszi a megoldást megvan a video és a megoldás is :)

• 4 weeks later...
jagdtigger

Na alighogy elkezdtem vele játszani máris keresztbe tett, amikor a herceg homokszörnyé vált faterját agyon kéne csapni van körülötte pár másik, na ezekkel nem tudok mit kezdeni mert akárhányat ölök meg nem lesznek kevesebben :S , valami tipp hogy mihez kezdjek velük? :unsure:

Iam_The_Ghost

Na alighogy elkezdtem vele játszani máris keresztbe tett, amikor a herceg homokszörnyé vált faterját agyon kéne csapni van körülötte pár másik, na ezekkel nem tudok mit kezdeni mert akárhányat ölök meg nem lesznek kevesebben :S , valami tipp hogy mihez kezdjek velük? :unsure:

Ugye ez a SoT? :D Elég nehéz rész, de Nekem úgy rémlik, hogy egy idõ után elfogynak. Sokszor hátrálj és igyál a vízbõl, ha már kevés az életed. Nézz Te is videókat YouTube-on róla, hátha találsz valami jó taktikát.

Vekerur

Ugye ez a SoT? :D Elég nehéz rész, de Nekem úgy rémlik, hogy egy idõ után elfogynak. Sokszor hátrálj és igyál a vízbõl, ha már kevés az életed. Nézz Te is videókat YouTube-on róla, hátha találsz valami jó taktikát.

Szerintem az összes PoP részben ez a legnehezebb boss harc, de komoylan...