Godzilla2 4 Share Posted November 22, 2010 Telepítsd a Nokia PC Suite progit, az tartalmazza az illesztõ programot. Köszi...4 óra és pár tucat kitépett/megõszült hajszál után ez végre megoldotta :) Most már faxa, végre kipróbálhattam a videókonvertálást is telefonra(régi 6300 hiába ajánlotta fel, nem mûködött ez a lehetõsége).. még kicsit szoknom kell(fõleg a szenzorát... néha idegesít h zsebbõl elõhúzva vízszintes képet ad álló telefonképernyõre... ha meg kikapcsolom, néhány játék kezd el nyavalyogni a kép-elfordítás hiánya miatt), de asszem elleszek vele a köv. 3-4 évben :D Meg egy SP3 sem ártana + a frissítések. Nem eredeti az XP(a sulinetes eredetinek elveszett a telepítõkódja :( ), plusz ez az uccsó alkalom h ez van fenn, a köv lépcsõ úgy is Win7 lesz majd, ha ez végleg beadja a kulcsot...addig meg marad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 Na megvettem a ZTE-t, nincs pixel hiba, tökéletesen megy, de itt gyorsindítos részben, a háttérnél, h lehet változtatni(inkább eltüntetni) az ikonokat meg azt a buzás google keresést felülrõl? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacs101 0 Share Posted November 22, 2010 Köszi...4 óra és pár tucat kitépett/megõszült hajszál után ez végre megoldotta :) Most már faxa, végre kipróbálhattam a videókonvertálást is telefonra(régi 6300 hiába ajánlotta fel, nem mûködött ez a lehetõsége).. még kicsit szoknom kell(fõleg a szenzorát... néha idegesít h zsebbõl elõhúzva vízszintes képet ad álló telefonképernyõre... ha meg kikapcsolom, néhány játék kezd el nyavalyogni a kép-elfordítás hiánya miatt), de asszem elleszek vele a köv. 3-4 évben :D Nem eredeti az XP(a sulinetes eredetinek elveszett a telepítõkódja :( ), plusz ez az uccsó alkalom h ez van fenn, a köv lépcsõ úgy is Win7 lesz majd, ha ez végleg beadja a kulcsot...addig meg marad :) Egy ötlet kapcsold ki az autómata elforgatást :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 Na megvettem a ZTE-t, nincs pixel hiba, tökéletesen megy, de itt gyorsindítos részben, a háttérnél, h lehet változtatni(inkább eltüntetni) az ikonokat meg azt a buzás google keresést felülrõl? :ph34r: Ezt megoldottam, viszont nem találom az ébresztõórát :) , meg ha tud vki vmi jó böngészõt akkor írhatna/küldhetne/linkelhetne nekem egyett ha akad egy ráérõ pillanata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 22, 2010 Ezt megoldottam, viszont nem találom az ébresztõórát :) , meg ha tud vki vmi jó böngészõt akkor írhatna/küldhetne/linkelhetne nekem egyett ha akad egy ráérõ pillanata :) Dolphin Browser HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 Na megvettem a ZTE-t, nincs pixel hiba, tökéletesen megy, de itt gyorsindítos részben, a háttérnél, h lehet változtatni(inkább eltüntetni) az ikonokat meg azt a buzás google keresést felülről? :ph34r: Megfogod, és behúzod a kukába (alul) Dolphin Browser HD jah, pl. Az a legjobb. Illetve ajánlom a launcher pro feltelepítését. Sokkal felhasználóbarátibb, gyorsabb, kezelhetőbb. Más: Egyik srác csinált egy nagyon jó kis összehasonlítást arról, hogy különböző felbontású kijelzőkön mennyi is a látható böngészési felület. Amúgy kipróbáltam ma ennek a cuccnak a GPS-ét is. Kb 3 sec alatt talált műholdat, és nem s dobta el. Remekül működik. :) (sygic Mobile Maps 10-et használok) Egyre jobban tetszik ez a tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 Az már okés, de az ébresztõt hol a retekbe találom? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 Mindjárt ránézek, őszintén szólva nem tudom mert nem használom. De lehet értelmesebb lenne marketről letölteni valamit. Amúgy 1 dolog ami nem tetszik, de ez nem a telefon hibája. A rádió. Hát ez valami iszonyatosan fapados 1 fos. Kéne valami alternatív megoldás az alap helyett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 Igazából nekem egyenlõre olyan átláthatatlan ez az egész, fõleg ez a qr kódos téma is, kipróbáltam az origi fülest, hát én ilyen szart nemtom hallottam-e életemben :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 Az origi füles kuka kategória. (ezt említettem is) De mit is vártál. Kevés telefonhoz kap az ember használható fülhallgatót. Aham. Első blikkre az android baromi fura, főleg egy zárt rendszerű telefon után. Idő kell míg az ember beletanul. QrKódos mókával én soha nem szórakoztam. Minek :) Ébresztő: Én sem találom. Go to market, keress valamit. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 Hát igen, azért az SE fülesem jobb fajta volt. Akkor keresek market-en, köszi az infót :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 nm, illetve még 1-2 jó tanács progi téren Launcher pro. Már írtam. :) Power amp - Faja zenelejátszó. EQ, mély és magas kiemelés, Flc támogatás, album art kezelés, stb System info widget. Szabad memória, rom, töltöttség pontosabb kiratása, stb Így néz ki Power control widget (skinezhető, többet tud mint az alap) Ez meg ilyen Camera 360. Sokkal normálisabb fotókat készít mint az alap sw ApnDroid. Hogy a telefon ne mászkáljon önhatalmúlag a netre :) Handcent SMS. Sms küldő progi Perfect Uninstaller. ES File xplorer. Filekezelő progi. Bár az alap is egész használható mvideo player. Egyértelmű :) Dolphin HD. Szintén esett róla szó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 22, 2010 nm, illetve még 1-2 jó tanács progi téren Launcher pro. Már írtam. :) Power amp - Faja zenelejátszó. EQ, mély és magas kiemelés, Flc támogatás, album art kezelés, stb System info widget. Szabad memória, rom, töltöttség pontosabb kiratása, stb Így néz ki Power control widget (skinezhetõ, többet tud mint az alap) Ez meg ilyen Camera 360. Sokkal normálisabb fotókat készít mint az alap sw ApnDroid. Hogy a telefon ne mászkáljon önhatalmúlag a netre :) Handcent SMS. Sms küldõ progi Perfect Uninstaller. ES File xplorer. Filekezelõ progi. Bár az alap is egész használható mvideo player. Egyértelmû :) Dolphin HD. Szintén esett róla szó. Te meg szedj le valami screenshot készítõ progit vazze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 tegnap lõttem a phra a képet más okból kifolyólag, szal nem ide készült :D De jah, majd az lesz, már úgy is rootoltam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jondavis2 0 Share Posted November 22, 2010 TheKingofCPU: nyugi, majd belejossz ^^ en raaldoztam a szombat-vasarnapot a telo megismeresere : ) am. az ebresztot az "Óra" reszben nezdd. (mostis telorol irok :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 amúgy amiket felteszek azokat a kártyára vagy telóra teszi? mert itt nekem az nfs rínyálkodik, h nincs elég memo, vagy ez a ram-ra vonatkozna? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 22, 2010 Gondolom 2.1 van fent és se root se semmi. Szal mindent a teló memóriájába telepít :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 vagyis nagyrészt tuti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 és megoldható ez a "gond"? mármint én megtudom-e oldani? segítséggel persze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 22, 2010 Rootolással igen. Bár asszem valami házi ROM is kell az Apps2SD-hez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 Én is úgy tudom. (na majd a froyonál már nem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 22, 2010 Én is úgy tudom. (na majd a froyonál már nem) A Froyo egyetlen szépség hibája h azzal nem lehet minden appot a kártyára telepíteni. Van amelyiket lehet van amelyiket nem. Attól függ h a fejlesztõ engedi-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 22, 2010 ehh na az úgy gáz. Ennek eredménye az lesz h krva sok 2.2 elõtti progi nem fog mûködni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CastleCRS 0 Share Posted November 22, 2010 akkor ezt inkább hagyom, esetleg nem tud vki egy jó videó konvertálot? erre a teló felbontásra? tudom google a barátom, de nem találtam még, ha vkinek van kéznél dobjon egy kis infót :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cnensuska 0 Share Posted November 22, 2010 akkor ezt inkább hagyom, esetleg nem tud vki egy jó videó konvertálot? erre a teló felbontásra? tudom google a barátom, de nem találtam még, ha vkinek van kéznél dobjon egy kis infót :) nem tudom hogy mekkora a kijelzõ, de ez szerintem egészen korrekt http://www.erightsoft.com/SUPER.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts