oliba 0 Share Posted October 29, 2010 Az elõzõ topik folytatása. Kérjük a jobbnál jobb eredményeket továbbra is :) Folytatás innen: Procituning 2, a topik folytatása Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted October 29, 2010 Itt is elkészült a savazás, tessék savazni Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted October 29, 2010 Itt is elkészült a savazás, tessék savazni ihs removal fail XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted October 29, 2010 ihs removal fail XD Ez azért nem sok mindenkivel fordul elõ itt. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted October 29, 2010 ihs removal fail XD Grat :D Mondjuk én is sarkaztam le Athlon XP-t, de ez nem számít szerintem tuninghibának, inkább hûtéscserehibának. Bár a proci ment még utána 600Mhz-en :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trialboj 0 Share Posted October 30, 2010 Másik topic zárt, azért itt kell megkérdeznem, Vásároltam ilyen pasztát, a proci cooler közé, injekciós tûbe van betöltve hy- 510 a neve v a kódja. A "szaküzletben" azt mondták, hogy a peociról pl 1 régi telefonkártyával távolítsam el a gyári trutyit :)) Itt is érdekelne, egy tanács, mert ha szétszedtem, és nem mûködik bajban leszek :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted October 30, 2010 Másik topic zárt, azért itt kell megkérdeznem, Vásároltam ilyen pasztát, a proci cooler közé, injekciós tûbe van betöltve hy- 510 a neve v a kódja. A "szaküzletben" azt mondták, hogy a peociról pl 1 régi telefonkártyával távolítsam el a gyári trutyit :)) Itt is érdekelne, egy tanács, mert ha szétszedtem, és nem mûködik bajban leszek :)) Én a régi eltávolítását úgy csinálom, hogy kiveszem a procit és egy kis vatta + aceton kombóval lemosom, majd mehet vissza. Rá a paszta, és vékonyan szétkenni a procin (erre pl. jó a telefonkártya), aztán mehet rá vissza a hûtõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted October 30, 2010 Másik topic zárt, azért itt kell megkérdeznem, Vásároltam ilyen pasztát, a proci cooler közé, injekciós tûbe van betöltve hy- 510 a neve v a kódja. A "szaküzletben" azt mondták, hogy a peociról pl 1 régi telefonkártyával távolítsam el a gyári trutyit :)) Itt is érdekelne, egy tanács, mert ha szétszedtem, és nem mûködik bajban leszek :)) Telefonkártyával? :ph34r: Adok egy pacsit, ha száraz dologgal leszeded a pasztát, mert 0% esélye van ennek. Menõbbek sörrel szedik le, én körömlakklemosóval és zsepivel törlöm le. Utána 1-2 nyálas zsepi, hogy a lemosó film rétegét "lenyaljam", mert az kárt okozhat a pasztában. Ja és a hûtõrõl is távolítsd el a gyári trutyit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trialboj 0 Share Posted October 30, 2010 Telefonkártyával? :ph34r: Adok egy pacsit, ha száraz dologgal leszeded a pasztát, mert 0% esélye van ennek. Menõbbek sörrel szedik le, én körömlakklemosóval és zsepivel törlöm le. Utána 1-2 nyálas zsepi, hogy a lemosó film rétegét "lenyaljam", mert az kárt okozhat a pasztában. Ja és a hûtõrõl is távolítsd el a gyári trutyit. Na csak nem vagyok annyira sötét, én is valami szert kérdeztem, de azt mondta, árthat a procinak. Szal akkor aceton az még belefér? AMd proci, nem fog köhögni ?:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted October 30, 2010 Na csak nem vagyok annyira sötét, én is valami szert kérdeztem, de azt mondta, árthat a procinak. Szal akkor aceton az még belefér? AMd proci, nem fog köhögni ?:)) Úgyis hetspreader van rajta, a fémmel meg nem csinál semmit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trialboj 0 Share Posted October 30, 2010 Jol allok, most a cooler nem kivanja elhagyni a processzort: pic 01 Pic 02 kibiztositottam amit kellett meg azt a 4 csavart is kiszedtem, de semmi eredmeny. lehet h hozzaragadt a procihoz :o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted October 30, 2010 Jol allok, most a cooler nem kivanja elhagyni a processzort: pic 01 Pic 02 kibiztositottam amit kellett meg azt a 4 csavart is kiszedtem, de semmi eredmeny. lehet h hozzaragadt a procihoz :o? Hozzá tud ragadni a hûtõ a procihoz, mozgasd óvatosan a hûtõt hogy szétjöjjön, ne húzd túl erõsen mert kijöhet a foglalatból a proci és megsérülhet egy pár lába. Meg persze nézd meg hogy tényleg nem tartja-e már semmi a hûtõt, amd-nél nem tudom hogy van a rögzítés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trialboj 0 Share Posted October 30, 2010 Hozzá tud ragadni a hûtõ a procihoz, mozgasd óvatosan a hûtõt hogy szétjöjjön, ne húzd túl erõsen mert kijöhet a foglalatból a proci és megsérülhet egy pár lába. Meg persze nézd meg hogy tényleg nem tartja-e már semmi a hûtõt, amd-nél nem tudom hogy van a rögzítés. kosz t;nyleg hozzaragadt 1 kicsit de lejott minden ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted October 30, 2010 Telefonkártyával? :ph34r: Adok egy pacsit, ha száraz dologgal leszeded a pasztát, mert 0% esélye van ennek. Menõbbek sörrel szedik le, én körömlakklemosóval és zsepivel törlöm le. Utána 1-2 nyálas zsepi, hogy a lemosó film rétegét "lenyaljam", mert az kárt okozhat a pasztában. Ja és a hûtõrõl is távolítsd el a gyári trutyit. Fene a pofáját annak, aki seritalt önt a procira... :D Mikor a multkor megreparáltam a téhomos D-Link modem hûtését, Loctite tengely-agy fémragasztóval ragasztottam oda az IC-hez a bordát...nazt legfeljebb 10-kilós kalapáccsal lehet leszedni, ha egyáltalán... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted October 31, 2010 Jesssz, van Phenom 1 a listában :D B) Bár inkább az AThlon XP amit hajtok B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted October 31, 2010 Fene a pofáját annak, aki seritalt önt a procira... :D Mikor a multkor megreparáltam a téhomos D-Link modem hûtését, Loctite tengely-agy fémragasztóval ragasztottam oda az IC-hez a bordát...nazt legfeljebb 10-kilós kalapáccsal lehet leszedni, ha egyáltalán... :lol: [sm52] Hú bazz majdnem leestem a székrõl :lol: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted October 31, 2010 kezdetnek az elõzõ procim napira : Alaplap: ASUS A7N8X-E DLX Proci: Athlon XP 1700+ (AXDA1700DUT3C 9785676280027 JIUHB 0309VPMW) Órajel: 1466 @ 2669MHZ Feszültség : 1,85V Léghûtés 82%-os tuning! 1466 @ 2669MHZ - CPU-Z -=Sandra 2007 Arithmetic Benchmark=- Athlon XP 1700+ @ 3400+ (11X133 @ 16.0X166) Drystone : 7918MIPS Whetstone : 4168MFlops Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted November 2, 2010 Athlon XP 1700+ @ 3400+ (11X133 @ 16.0X166) Drystone : 7918MIPS Whetstone : 4168MFlops Kíváncsiságból megnéztem nekem milyen. :P Dhrystone: 113.74 GIPS = 113740MIPS Whetstone: 46.34 GFLOPS = 46340 MFLOPS Peak Processing Performance: 64Gflops Azért durva hogy fejlõdik az informatika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted November 2, 2010 Kíváncsiságból megnéztem nekem milyen. :P Dhrystone: 113.74 GIPS = 113740MIPS Whetstone: 46.34 GFLOPS = 46340 MFLOPS Peak Processing Performance: 64Gflops Azért durva hogy fejlõdik az informatika. Igen, bár ezen elgondolkodtam h talán ha egy I5 vagy I7-et lemérnénk egy régi Sandrával (vagy ezt egy újabbal) (esetleg 2007-essel nézted meg?) ugyanezt kapnánk-e? Tény h egy I5 nyilván erõsebb azonos órajelen vagy magasabban pláne, de ennyivel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted November 2, 2010 Igen, bár ezen elgondolkodtam h talán ha egy I5 vagy I7-et lemérnénk egy régi Sandrával (vagy ezt egy újabbal) (esetleg 2007-essel nézted meg?) ugyanezt kapnánk-e? Tény h egy I5 nyilván erõsebb azonos órajelen vagy magasabban pláne, de ennyivel? Nem tudom hogy a 2007-et még lehet-e egyáltalán tölteni, de az is benne van hogy az új programok használják az új utasításkészleteket tehát aktuális programnál az új eredménye a reális. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted November 2, 2010 + a régi program kezeli-e a több végrehajtói szálat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted November 2, 2010 + a régi program kezeli-e a több végrehajtói szálat? Az [sMT] és a [2SMT] -t azt kezelte már a 2003 is ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 2, 2010 Srácok ezek a 965-ös BE-k meddig szoktak "menni"? Tegnap este óra 3720-on próbálgatom, eddig úgy tûnik stabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Author Share Posted November 2, 2010 Srácok ezek a 965-ös BE-k meddig szoktak "menni"? Tegnap este óra 3720-on próbálgatom, eddig úgy tûnik stabil. Változó. 1,4V-os fesszel úgy 3,7-4,1Ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Share Posted November 2, 2010 Srácok ezek a 965-ös BE-k meddig szoktak "menni"? Tegnap este óra 3720-on próbálgatom, eddig úgy tûnik stabil. http://noob.hu/2010/11/02/phenomclock.jpg Ez egyelõre nem tûnik rossznak. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts