Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Desktopok

-Dan-

Recommended Posts

-Dan-

MODERÁTORI KÖZLEMÉNY:

Bizonyára észrevettétek, hogy a napokban jelentõs takarításba kezdtünk a fórumon. Hamarosan a szabályzat is módosulni fog, aminek értelmében ezentúl egy topik akkor telik meg, ha eléri a 100 oldalt, vagy az 5000 hozzászólást. Az új szabály életbe lépése természetesen a jelenlegi topikokat is érinti, így a hétvége folyamán minden olyan topik zárásra kerül, ami elérte a maximumot. A legfontosabb, legnépszerûbb topikokat azonban nem fogjuk törölni, ezek archiválásra kerülnek, és a késõbbiekben is olvashatóak elérhetõek lesznek.

A bezárt topikokat minden további nélkül újra lehet nyitni (a további hozzászólásokat is oda kéretik írni). Egy dologra figyeljetek, hogy az új topik címe és alcíme egyezzen meg a jelenlegi topik címével és alcímével, értelemszerûen egy vol.2 vagy második felvonás vagy hasonló betoldással.

Ennek a topiknak az elõdje archiválásra kerül majd.

Folytatás innen: Desktopok - A Topic 2. Része

_Maxtreme_

Kezdem is a sort :) (ismét visszatértem egy régebbihez.. meg manapság a színeken meg a háttéren kívül nem nagyon szoktam mással szarozni :) )

IPB Image

IPB Image

Garfield92

Üdv all! :)

Hú már egy hónapja hogy utoljára postotal itt, de hát csak most tudtam új gépet szerválni, na de mind1 is . ime a mostani látvány ami minden nap a szeme elé tárul.

IPB Image

takii

Kezdem is a sort :) (ismét visszatértem egy régebbihez.. meg manapság a színeken meg a háttéren kívül nem nagyon szoktam mással szarozni :) )

Szép wallok :D.

Felül azt az "ikontárat", hogy FFOX, stb mivel tetted oda ?

Elõre is THX.

Nekem is ilyesmi kéne, mert nem akarok ikonokat rakosgatni az asztalra, sokkal szebb úgy mint ahogy neked van, ott fent, szöveggel :D

SaltyDave

Üdv all! :)

Hú már egy hónapja hogy utoljára postotal itt, de hát csak most tudtam új gépet szerválni, na de mind1 is . ime a mostani látvány ami minden nap a szeme elé tárul.

IPB Image

Kaileena-t szeressük :wub:.

Max - õ visszatérõ vendég ebben a topikban, fõleg ez a képe néz be sokszor skins.be -rõl, és ahogy eddig is, még mindig nice :).

Tomina

Felül azt az "ikontárat", hogy FFOX, stb mivel tetted oda ?

Elõre is THX.

Nekem is ilyesmi kéne, mert nem akarok ikonokat rakosgatni az asztalra, sokkal szebb úgy mint ahogy neked van, ott fent, szöveggel :D

ObjectDock-ot szedd le. Aztán pedig ezt.

-Dan-

@Max: bejövõs lett nagyon! :)

@Garfield92: Ahogy Nec is mondta, Kaileenát szeressük ^^ :D Nekem is többször volt már ez a wallom :)

Amúgy én is összedobok már vmi normális desket, aztán talán holnap postolom is végre, mert már illõ lenne... Hetek óta nem is változott kb semmit, csak egyre több szemét lett rajta - le kéne szokni arról, hogy mindent oda töltök/mentek :lol:

SaltyDave

@Max: bejövõs lett nagyon! :)

@Garfield92: Ahogy Nec is mondta, Kaileenát szeressük ^^ :D Nekem is többször volt már ez a wallom :)

Amúgy én is összedobok már vmi normális desket, aztán talán holnap postolom is végre, mert már illõ lenne... Hetek óta nem is változott kb semmit, csak egyre több szemét lett rajta - le kéne szokni arról, hogy mindent oda töltök/mentek :lol:

Ezt én is így csinálom (igaz csak képeket mentek oda amik épp kellenek valamire), csak simán kikapcsolom az asztali ikonok megjelenítését. A tálcán lévõ asztal eszköztáron néha megnézem hogy mennyi szemét van, ha a lista a monitor tetejéig ér, takarítok :D.

Amúgy új wall. Errõl a winamp skin-rõl meg simán nem tudok leszokni, imádom.

IPB Image

jagdtigger

Na én is beújítottam:

IPB Image

SaltyDave

Kár hogy alacsony felbontás, amúgy szép lenne.

Tomina
IPB Image

_z0LEe_

jóféle :)

jagdtigger

Kár hogy alacsony felbontás, amúgy szép lenne.

Sajnos jobbat nem tudtam kihozni ebbõl a képbõl :( . De azért így is elég jól néz ki szerintem :D .

Tomina

jóféle :)

kösz. :)

SaltyDave

Sajnos jobbat nem tudtam kihozni ebbõl a képbõl :( . De azért így is elég jól néz ki szerintem :D .

Ha már Transformers 2-bõl shotoltad, jobb minõségben is érdemes beszerezni ^_^.

jagdtigger

Ha már Transformers 2-bõl shotoltad, jobb minõségben is érdemes beszerezni ^_^.

Google találatait nincs kedvem átbogarászni :D .

Warfoki

Mivel ma gépindításkor helyett a wallom helyett egy fehér képernyõ és méretes hibaüzenetet kaptam háttérnek, ezért lett új wallom (a régit lusta voltam elõkeresni).

IPB Image

B4LINT

Kicsit brutális ez a cucc, na meg elkapott a New Vegas...

IPB Image

_Jazz_

@B4lint, @Warfoki, @Tomina, mindegyik tetszetõs lett. :]

-Dan-

@csontee - adja :)

@Warfoki - bírom a sci-fi témákat, de ez olyan... furcsa. Nagyon jó a wall, de én nem használnám :unsure:

@B4LINT - tetszetõs :)

Lord_KROK

Őszi hangulat...

[biA] Picture