Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nézd+

-Dan-

Recommended Posts

Posted

MODERÁTORI KÖZLEMÉNY:

Bizonyára észrevettétek, hogy a napokban jelentõs takarításba kezdtünk a fórumon. Hamarosan a szabályzat is módosulni fog, aminek értelmében ezentúl egy topik akkor telik meg, ha eléri a 100 oldalt, vagy az 5000 hozzászólást. Az új szabály életbe lépése természetesen a jelenlegi topikokat is érinti, így a hétvége folyamán minden olyan topik zárásra kerül, ami elérte a maximumot. A legfontosabb, legnépszerûbb topikokat azonban nem fogjuk törölni, ezek archiválásra kerülnek, és a késõbbiekben is olvashatóak elérhetõek lesznek.

A bezárt topikokat minden további nélkül újra lehet nyitni (a további hozzászólásokat is oda kéretik írni). Egy dologra figyeljetek, hogy az új topik címe és alcíme egyezzen meg a jelenlegi topik címével és alcímével, értelemszerûen egy vol.2 vagy második felvonás vagy hasonló betoldással.

Ennek a topiknak az elõdje archiválásra kerül majd.

Folytatás innen: Nézd+

Posted

Azt hiszem ebben a topikban volt 1 videó amiben 1 vonat hátuljára 1 6-7 fõs csapat felkapaszkodott. Ha valaki azt belinkelné nekem azt nagyon szépen megköszönném!

• 2 weeks later...
The_Reaper_CooL
Posted

Ezt nézzétek meg, behaltok. Fõleg azon hogy "AJJJAJJAJJJAJJJAAJJJAAJJJAJJAJJ" :lol:

Posted

De durva technológia.

Manuálisan rakjátok be, vmiért ha linkelem nem jó: www.ted.com/talks/lang/eng/pranav_mistry_the_thrilling_potential_of_sixthsense_technology.html

Mindegy így sem jó. :D

Posted

Írjátok be az odalon a keresõbe, hogy : SixthSense technology és kiadja a videó linkjét.

Posted

De durva technológia.

Manuálisan rakjátok be, vmiért ha linkelem nem jó: www.ted.com/talks/lang/eng/pranav_mistry_the_thrilling_potential_of_sixthsense_technology.html

Mindegy így sem jó. :D

De jó! Bevágtam a Google-ba és egyetlen találatot dobott ki, gondolom az india pasas és a találmánya volt téma. Ha az, akkor rohadtul lenyûgözõ. :blink: Én akarok egy ilyet, most! :rolleyes:

Posted

Régen volt már linkelve egy régebbi verziója. Napokban leltem rá erre.

Dust

Posted

Régen volt már linkelve egy régebbi verziója. Napokban leltem rá erre.

Dust

ez tökre jó :rolleyes:

Posted

Nincs tériszonyom, de ott lehet besírnék a csávó helyében... :unsure:

Posted

Nincs tériszonyom, de ott lehet besírnék a csávó helyében... :unsure:

nekem csak ha eszembejut érzem ahogy bizsereg a lábam és megy ki belöle az erö :lol:

Posted

ugylátom van rögzitöje ,de csak anyni amit ki - be pakolgat? mer ha pont kiveszi azt kicsit megszédül az ugy csunya esés lehet...ejtöernyöt nekik vazze :D ...nemtoom az a tudat h rögzitem magam vmihez és ha baj van megfog az megnyugtatna egy cseppet igy most belegondolva aztmondom..de ha másznom kéne ott lehet nem lenne ilyen nagyszám és már 20méter után kiabálnám h vki vigyen le :lol: