Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Need For Speed Sorozat - 2nd Gear

Recommended Posts

Posted

Kuplung, kettes, padló

MODERÁTORI KÖZLEMÉNY:

Bizonyára észrevettétek, hogy a napokban jelentõs takarításba kezdtünk a fórumon. Hamarosan a szabályzat is módosulni fog, aminek értelmében ezentúl egy topik akkor telik meg, ha eléri a 100 oldalt, vagy az 5000 hozzászólást. Az új szabály életbe lépése természetesen a jelenlegi topikokat is érinti, így a hétvége folyamán minden olyan topik zárásra kerül, ami elérte a maximumot. A legfontosabb, legnépszerûbb topikokat azonban nem fogjuk törölni, ezek archiválásra kerülnek, és a késõbbiekben is olvashatóak elérhetõek lesznek.

A bezárt topikokat minden további nélkül újra lehet nyitni (a további hozzászólásokat is oda kéretik írni). Egy dologra figyeljetek, hogy az új topik címe és alcíme egyezzen meg a jelenlegi topik címével és alcímével, értelemszerûen egy vol.2 vagy második felvonás vagy hasonló betoldással.

Folytatás innen: Need For Speed sorozat

Posted

A Hot Pursuit marketingkampánya beindult és valami elképesztõen agyament. Három videó eddig, melyeket feliratoztunk a TCM-en. Valet-es emberkék szürke hétköznapjairól szól. :D Errefelé lehet õket találni.

:lol: :lol:

Posted

A Hot Pursuit marketingkampánya beindult és valami elképesztõen agyament. Három videó eddig, melyeket feliratoztunk a TCM-en. Valet-es emberkék szürke hétköznapjairól szól. :D Errefelé lehet õket találni.

:lol: :lol:

Ezek nagyon készen vannak :lol: Nagyon jó mind a három :D

Posted

Nekem az utolsó NFS ami tetszett az a Most Wanted volt.

Hangulatra az új mennyire hasonlít hozzá (kipróbálás után)?

Posted

Nekem az utolsó NFS ami tetszett az a Most Wanted volt.

Hangulatra az új mennyire hasonlít hozzá (kipróbálás után)?

Inkább hasonlít az igazi Hot Pursuit érzéshez, mint a Most Wantedhez. Ott utcai autók voltak egy nagyvárosban, itt egzotikus autók, gyönyörû tájakon. Plussz nem lesz 200 rendõr egyszerre a nyomodban.

Posted

Inkább hasonlít az igazi Hot Pursuit érzéshez, mint a Most Wantedhez. Ott utcai autók voltak egy nagyvárosban, itt egzotikus autók, gyönyörû tájakon. Plussz nem lesz 200 rendõr egyszerre a nyomodban.

Azért ki lesz próbálva :D.

Köszi.

Posted

...na és mennyire próbálják visszahozni a régi Hot Pursuit feelinget?

Érdemes megnézni a régi HP reklámokat

,
és
. Azért átjön belük egy olyasmi feeling, mint az új valet videókból :D
Posted

Pc-s demóról valami hir? :/

Posted

Pc-s demóról valami hir? :/

Nem lesz, már amikor kijöttek a konzolosok már akkor bejelentették. Igaz, csak a hivatalos fórumon. Nem lesz PC-s demo.

Posted (edited)

Nem lesz, már amikor kijöttek a konzolosok már akkor bejelentették. Igaz, csak a hivatalos fórumon. Nem lesz PC-s demo.

Hááát jha mi Pc-sek már csak ezt érdemeljük... Egybõl a mélyvízbe dobnak minket:D

Amúgy ha már közeleg a megjelenési dátum találtam egy soundtrack-et.

Link(ek):

Eltávolítva.

Légy szíves a jövõben mellõzd az ilyen tartalmak megosztását a fórumon!

Dan

Edited by -Dan-
Posted

Amikor hallottam, hogy van demo, és utána, hogy csak ps meg xbox pc nuku, akk azt hittem az életben nem fogom látni a demo-t, csak majd a teljeset. tévedtem BGS-n(Budapest Game Show) kinn lesz az új Hot Pursuit, és nyertem két névre szóló ingyen jegyet :D

Posted

Amikor hallottam, hogy van demo, és utána, hogy csak ps meg xbox pc nuku, akk azt hittem az életben nem fogom látni a demo-t, csak majd a teljeset. tévedtem BGS-n(Budapest Game Show) kinn lesz az új Hot Pursuit, és nyertem két névre szóló ingyen jegyet :D

Ott sem a demo lesz kint, hanem a teljes. :D

Posted

Ott sem a demo lesz kint, hanem a teljes. :D

Nem baj, annál jobb. Am jön még vki ki?

Posted

Nem azért, de akk nálunk mi lesz a megjelenési dátum végül is? Mert pl cdgalaxis-nál 15-két írnak, a trailerek is 15-öt 16-ot, meg 19-et is említenek.

Posted

Nem azért, de akk nálunk mi lesz a megjelenési dátum végül is? Mert pl cdgalaxis-nál 15-két írnak, a trailerek is 15-öt 16-ot, meg 19-et is említenek.

CD galaxisnál gyakran van már ott a játék pár nappal a megjelenés elõtt. Amerikában 16-a a hivatalos megjelenés, Európában pár nappal késõbb, 18 v 19-én érkezik. De szerintem ilyen 17-e környékén már kapható lesz a CDG-ban.

Posted

Hivatalosan november 19. itthon, de ahogyan Err is említette, ez a hazai boltoktól függ leginkább.

Posted

Hivatalosan november 19. itthon, de ahogyan Err is említette, ez a hazai boltoktól függ leginkább.

Am vhol(már nem emlékszem hol, talán itt a GSO-n olvastam, hogy a BGS-n kedvezményesen(gondolom ez max 10-20%) meg is lehet venni a dolgokat. Ha jól sejtem ez az új nfs-re nem értendõ? Bár sztem elég nagy hiba lenne az ea részérõl egy ilyen üzleti fogást kihagyni.

Posted

Am vhol(már nem emlékszem hol, talán itt a GSO-n olvastam, hogy a BGS-n kedvezményesen(gondolom ez max 10-20%) meg is lehet venni a dolgokat. Ha jól sejtem ez az új nfs-re nem értendõ? Bár sztem elég nagy hiba lenne az ea részérõl egy ilyen üzleti fogást kihagyni.

Konkrétan úgy van, hogy a 990 Ft-os belépõt le lehet majd vásárolni, mert az 576 valami hiper-szuper akciókat visz ki. Nem tudni, konkrétan milyen játékokra vonatkozik ez, majd ott kiderül.

Posted

Konkrétan úgy van, hogy a 990 Ft-os belépõt le lehet majd vásárolni, mert az 576 valami hiper-szuper akciókat visz ki. Nem tudni, konkrétan milyen játékokra vonatkozik ez, majd ott kiderül.

Hozzáteszem, csak akkor tudod levásárolni, ha 10 000Ft felett vásárolsz. Ezt valahogy mindig kifelejtik a szétküldött tájékoztatókból.

Posted

Hozzáteszem, csak akkor tudod levásárolni, ha 10 000Ft felett vásárolsz. Ezt valahogy mindig kifelejtik a szétküldött tájékoztatókból.

LOOL. Na akkor így nem sok értelme van :rolleyes: