Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Manchester United

JaniRazor

Recommended Posts

_Balin_

mondjuk nyithatta volna Baggins, mégis csak neki volt legtöbb postja elsõben. m1

MrBaggins

Oh megtisztelõ a felvetés, de nem fogok érte megsértõdni :D

JaniRazor

Én vártam, hogy hátha feljöttök, aztán megnyitja valamelyikõtök, de aztán senki nem jött, így vettem a bátorságot megnyitni. :)

_Balin_

WHU-t kaptuk Liga Kupában. Jó az.

_Balin_

Mit reklamálnak a Spurs játékosai? Mi lett volna szabálytalan Nani góljában?

MrBaggins

Schweinsteiger:

“I love the speed of the English game but I don’t know what will happen with me,” he said. “I have a contract until 2012 but we will see. What I love is the atmosphere in English stadiums. When we played last year in Manchester it was fantastic. My brother is a big fan of Man U and he always says, ‘Go to Man U, go to Man U.’ I say, ‘I can’t, I can’t by maybe they can swap me for Rooney!”

XDD

-Gio-

Schweinsteiger:

“I love the speed of the English game but I don’t know what will happen with me,” he said. “I have a contract until 2012 but we will see. What I love is the atmosphere in English stadiums. When we played last year in Manchester it was fantastic. My brother is a big fan of Man U and he always says, ‘Go to Man U, go to Man U.’ I say, ‘I can’t, I can’t by maybe they can swap me for Rooney!”

XDD

No way to the highway! B)

JaniRazor

Na Obertan megszerezte az elsõ gólját B)

_Balin_

Pont eleget nyújtottunk, Obertan meg lassan kezdõ lesz B)

_Balin_

BMEG!!!! Hargreaves a kezdõben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol:

Am Obertan+Hernandez is B) Elõbbinek külön örülök.

Harg majdnem 5 percet játszott :/ Szerintem ez volt az utolsó visszatérési próbáálkozása, meg már töbször is fontolgatta h visszavonul.

_Balin_

Hú Bebe de szarul játszik...nem csodálnám ha lecserélné Fergie.

_Balin_

Ilyet se gyakran látni h lecserélnek vkit eki bejött meccs közben de tényleg ritka ócskán játszott Bebe. Park fikázók meg elkussolhatnak :D Am sztem O'Shean bukott a meccs, ritka tehetetlen volt ott középpályán.

_Balin_

h megtanult angolul :D

wlac1

Mi van Berbatovval? A farkasok ellen még a keretben sem volt, pedig úgy tudom, nem sérült.

_Balin_

az 1 jó kérdés amit én is szeretnék tudni, de sehol se írnak róla... sztem a City ellen pihentette Fergie.

_Balin_

igazságos X született, a 2 csapat jó védekezése a támadások rovására ment... Evra rem hamar felgyógyul, O'Shea meg menjen már bal odlalról :lol:

Lonkosz

Mi van Hargreaves-el? Annyira eltûnt, hogy már teljesen megfeledkeztem róla. Hogy fest? Fog még valaha játszani?

Alashrad

A wolves ellen kezdett és 5 percet bírt a pályán tölteni... :)

Lonkosz

Azt olvastam. Próbáltam utánanézni a délelõtt, de még szinte nem is írnak már róla.

_Balin_

kiújult a térdsérülése a meccsen egy beadásnál, így 5 héitg nem játszhat (megint)

MrBaggins

Szerencsére nem a térdével volt most baj, hanem hamstring sérülés, azért is fogdosta a segge alatt magát, amikor sétált le :D Én nem nagyon értek hozzá, de állítólag az ilyen sérülések elkerülhetetlenek amikor az ember hosszú sérülésbõl jön vissza a növekvõ terhelés miatt, szóval ez nem feltétlenül rossz hír.

Lonkosz

És meddig van még szerzõdése?

-Gio-

Áhh Harg nagyon pórul járt. Mikor száz százalékosan egészséges Európa egyik legjobb belsõ középpályása.