Levi96 0 Share Posted November 13, 2007 Milyen operációs rendszert használsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 0 Share Posted November 23, 2007 Ugy látom ez is 1 gyakran látogatott topic.......... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkdawn 0 Share Posted November 27, 2007 Ugy látom ez is 1 gyakran látogatott topic.......... :lol: ja, aki nem windowst használ az minek jöjjön ide, már úgyis tudja a tutit :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyberbeni 0 Share Posted November 27, 2007 ubuntu linux miért nincs a listában? amúgy nekem xp+vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkdawn 0 Share Posted November 27, 2007 ubuntu linux miért nincs a listában? amúgy nekem xp+vista. szerintem nem fért bele , pedig simán az egyik legnépszerûbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted November 29, 2007 szerintem nem fért bele , pedig simán az egyik legnépszerûbb Nem fért bele?? Ugye csak viccelsz? :D :D Ha jól tudom alapból 12 választási lehetõség áll rendelkezésre. Plusz lehet 3 csoportot létrehozni melyekbe 12-12 választási lehetõséget lehet iktatni. Egyszóval ha jól tudom a legnagyobb szavazás az max 36-os lehet. Csak olyankor nem egy elsõ helyezett lesz, hanem 3. Tehát lehetett volna olyan szavazás, hogy Windows és felsorolni a típusokat. Linux, úgyszintén típusok plusz még amik vannak egyéb oprendszerek 3. kategóriában. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkdawn 0 Share Posted November 29, 2007 Nem fért bele?? Ugye csak viccelsz? :D :D Ha jól tudom alapból 12 választási lehetõség áll rendelkezésre. Plusz lehet 3 csoportot létrehozni melyekbe 12-12 választási lehetõséget lehet iktatni. Egyszóval ha jól tudom a legnagyobb szavazás az max 36-os lehet. Csak olyankor nem egy elsõ helyezett lesz, hanem 3. Tehát lehetett volna olyan szavazás, hogy Windows és felsorolni a típusokat. Linux, úgyszintén típusok plusz még amik vannak egyéb oprendszerek 3. kategóriában. mikor legutóbb topikot nyitottam akkor még nem volt ennyi opció :D , gondolhatod mikor nyitottam utoljára topikot :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Share Posted January 4, 2008 XP-t.Feltettem a Vistat de hamar észrevettem,hogy a gépem kevés hozzá Meg bonyolult is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyberbeni 0 Share Posted January 4, 2008 XP-t.Feltettem a Vistat de hamar észrevettem,hogy a gépem kevés hozzá Meg bonyolult is... sztem nem bonyolult, csak felesleges még. nekem angol vista home premiumom van, de csak néha használom. mármint xp mellett van a vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted January 4, 2008 Én XP-t használok,abból is valami kiegészített verziót.Valami ismerõsünknek az ismerõsének az ismerõse csinálta,kiegészítette pár programmal (pl. Office 2007,Photoshop,Daemon Tools,Winrar és még sok minden alapból feltelepült az XP-vel együtt).Még sokáig XP-t fogok használni(addig amíg nem lessz a játékok többsége vista only) mert a DX10 se vonz(kiadják majd xp-re is talán ha belátják hogy senkii nem vistázik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyberbeni 0 Share Posted January 4, 2008 Én XP-t használok,abból is valami kiegészített verziót.Valami ismerõsünknek az ismerõsének az ismerõse csinálta,kiegészítette pár programmal (pl. Office 2007,Photoshop,Daemon Tools,Winrar és még sok minden alapból feltelepült az XP-vel együtt).Még sokáig XP-t fogok használni(addig amíg nem lessz a játékok többsége vista only) mert a DX10 se vonz(kiadják majd xp-re is talán ha belátják hogy senkii nem vistázik) nekem normál home edition sp2 van fent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullittt 0 Share Posted January 4, 2008 Nekem most 64 bites Vista Ultimate van fent. zép nagyon meg minden, de hogy a 2 giga ram 40%-át attól használja, hogy él a rendsze, szánalmas. (igaz, Aero is be van lõve). Valszeg visszaállok XP-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 4, 2008 Nekem most 64 bites Vista Ultimate van fent. zép nagyon meg minden, de hogy a 2 giga ram 40%-át attól használja, hogy él a rendsze, szánalmas. (igaz, Aero is be van lõve). Valszeg visszaállok XP-re. 1-Giga-ból is 30%-ot használ, ugyanis pont a fejlett memóriagazdálkodás a Vista egyik erõssége, ha valami memóriazabáló alkalmazás fut(játékok), leállít mindent, ami nem feltétlenül szükséges, csak a játékra koncentrál. A másik, el kéne már felejteni ezt a "szánalmas" kifejezést, emlékszem, szinte ugyanezt mondták az XP-megjelenésekor is, memóriazabáló, procizabáló, erõmû kell hozzá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullittt 0 Share Posted January 4, 2008 1-Giga-ból is 30%-ot használ, ugyanis pont a fejlett memóriagazdálkodás a Vista egyik erõssége, ha valami memóriazabáló alkalmazás fut(játékok), leállít mindent, ami nem feltétlenül szükséges, csak a játékra koncentrál. A másik, el kéne már felejteni ezt a "szánalmas" kifejezést, emlékszem, szinte ugyanezt mondták az XP-megjelenésekor is, memóriazabáló, procizabáló, erõmû kell hozzá... Igazából ezen gondolkodtam én is, hogy az XP-nél is így volt. A Vista jelenleg még túl "modern", ha lehet így fogalmazni, 1-2 éven belül viszont lesöpri az XP-t az otthoni felhasználók köében. De addig még eltelik egy kis idõ. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackassbomb 2 Share Posted January 4, 2008 Simán linuxot kellett volna írni. Csúnyán nem férne ki minden linux variáns egy szavazásba.. x) OS-ek listája Ebben majdnem az összes benne van. Nekem most 64 bites Vista Ultimate van fent. zép nagyon meg minden, de hogy a 2 giga ram 40%-át attól használja, hogy él a rendsze, szánalmas. (igaz, Aero is be van lõve). Valszeg visszaállok XP-re. A win használja a memóriát, ha lehetõsége van rá. Nem tudom, hogy miért baj, ha üresjáraton ennyit használ. Talán fáj, ha használja valami a memóriát? x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bice 0 Share Posted January 4, 2008 Ubuntu linux 1.4 ultimate, meg néha xp, amikor olyanra kell a gép, hogy 3D meg ilyenek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted January 4, 2008 Windows XP SP2 Blade Edition Windows Vista Ultimate HU x64 Debian Linux Symbian 9.2 FP2 :D Nagyjábol ezeket :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bice 0 Share Posted January 5, 2008 Windows XP SP2 Blade Edition Windows Vista Ultimate HU x64 Debian Linux Symbian 9.2 FP2 :D Nagyjábol ezeket :D A symbian az nem egy telefonos oprendszer? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamszekely 0 Share Posted January 5, 2008 Én Windows Xp Home Sp2-est használok, már megszoktam, egy ideig biztosan ez fog maradni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted January 5, 2008 A symbian az nem egy telefonos oprendszer? :D De :D N95 powa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bice 0 Share Posted January 5, 2008 De :D N95 powa :D Jaaa! Bocsi. :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted January 5, 2008 xp prof sp2/Vista ultimate home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie 0 Share Posted January 6, 2008 Windows XP SP2 @ Reborn Extended Edition Az egyik legstabilabb XP, amit valaha láttam. Csak ajánlani tudom. És a felesleges xarok ki vannak belõle véve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 6, 2008 Windows XP SP2 @ Reborn Extended Edition Az egyik legstabilabb XP, amit valaha láttam. Csak ajánlani tudom. És a felesleges xarok ki vannak belõle véve. Mindegyik XP-tökegyforma... A felesleges xarokat, pedig mindenki ki tudja szedni(vagy bõvíteni) az Nlite-nevü progival, aztán elnevezni különféle hangzatos névre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie 0 Share Posted January 6, 2008 Mindegyik XP-tökegyforma... A felesleges xarokat, pedig mindenki ki tudja szedni(vagy bõvíteni) az Nlite-nevü progival, aztán elnevezni különféle hangzatos névre... De nekem a régi gépen mégis stabilabban mûködik. Egyébként elég népszerû XP, a Reborn. És alapból így néz ki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts