MikaRoss 0 Share Posted October 25, 2010 Felmerült, hogy lehetne egy ilyen topik. Lehetne képet betenni, hogy ki merre járt, tapasztalatokat megosztani, ötleteket szerezni, hogy ki hova menjen nyaralni, stb. :) Kezdem is én. Ausztria: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted October 25, 2010 KisTehén!us. Ez nagyon szép! :o :unsure: Topic, meg jó ötlet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Share Posted October 25, 2010 Akkor én folytatnám a sort, London :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted October 25, 2010 San Foca Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted October 25, 2010 Ez a San Foca merre van tender? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 25, 2010 Olaszország: http://kepgep.hu/2010/10/25/main/Kep_013.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted October 25, 2010 Mi az a szív alakú izé a második képen, jobbra fenn, az erdõben? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 25, 2010 Mi az a szív alakú izé a második képen, jobbra fenn, az erdõben? :unsure: Igen az a legérdekesebb része a hegynek. :) Nem tudom, hogy mibõl csinálták, de eléggé meglepett engem is, mikor megláttam. Ráadásul pont arra nyílt a szoba ablakunk. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted October 25, 2010 Mi az a szív alakú izé a második képen, jobbra fenn, az erdõben? :unsure: Az poén! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted October 25, 2010 Na akkor következzék pár kép Franciaországról: Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudom betenni a képet? Ezt kapom: You are not allowed to use that image extension on this board. A valid format is: http://www.domain.com/picture.gif, an invalid format is: http://www.domain.com/picture.one.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteXV 0 Share Posted October 25, 2010 mert valszeg a kép nevében nem csak a kiterjesztés elõtt van pont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted October 25, 2010 Igazából de :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted October 25, 2010 Na akkor itt vannak a képek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted October 25, 2010 A nagy az enyhe kifejezés. :D Egyébként jó képek, fõleg a sziklás tengertpartos finom. (Annyira sosem kedveltem a városokat na. :rolleyes: ) Az elmúlt években el sikerült jutni Olaszországba (megálltunk Szlovéniában), Angliába (várost néztünk út közben Belgiumban, illetve volt egy ottalvós megálló Észak-Franciaországban, ott van pár kép a városról), Svájcba és Horvátországba (Plitvicei-tavak). Mindegyik ilyen csoportos buszos kirándulás. Van pár képem, majd rakok be a napokba. Addig is pofátlan önreklámot csinálok: az angliai útról csináltam a blogomra napokra bontott rövid beszámolót, azt berakom. Plitvicei-tavas túráról félkészen van egy ilyen, ha kész azt is beteszem. Indulás Elsõ nap Második nap Harmadik nap Negyedik nap Ötödik nap Hatodik nap és hazaérkezés A Leeds kastélyról készült videó azért ilyen rövid, mert a Google kép- és videótározójára dobtam fel, ahol korlátozott a méret. Ezt nem tudtam, szóval nézetem egyet most én is, amikor láttam, hogy a tíz perces videó egy perc után megszakad. Felrakom a megavideora és belinkelem majd. Technikai kérdés: hogy lehet egyszerûen összehúzni a képeket? Nagyon hülye kérdés, de nem akarok itt háromezer piceles képekel fórumot széthúzni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted October 25, 2010 Én nem rég Szlovéniában voltam, van egy pár gyönyörû tájképem. Holnap felrakom õket :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaRoss 0 Author Share Posted October 26, 2010 Technikai kérdés: hogy lehet egyszerûen összehúzni a képeket? Nagyon hülye kérdés, de nem akarok itt háromezer piceles képekel fórumot széthúzni... Sajnos ebben nem tudok segíteni. De a Fórumozók szagszervezetében tuti el tudják mondani. :) Lengyelországban volt már valaki? És Angliában úgy, hogy nem sulis csoporttal, meg családdal, hanem csak egy kis szobát foglalni és úgy Londonban tölteni pár napot pl? Mert ilyet tervezek és kíváncsi lennék, hogy milyen lehet így. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 26, 2010 Én nem rég Szlovéniában voltam, van egy pár gyönyörû tájképem. Holnap felrakom õket :) Az nekem is van: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted October 26, 2010 Azokat a kerítéseket levágtam volna, ront az összképen, am. szép! Jani: Jó képek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid 0 Share Posted October 26, 2010 Nagy-Britanniával kezdek bemelegítésképp. :) régi képek már.. York Dumfries no comment :D Isle of Man Blackpool Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted October 26, 2010 Lengyelországban volt már valaki? Aaaaham :) Krakkó: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid 0 Share Posted October 26, 2010 Lengyelországban volt már valaki? én is voltam, majd ha eljutok a képek felrakásával oda is. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 26, 2010 Azokat a kerítéseket levágtam volna, ront az összképen, am. szép! Ja amúgy tényleg levághattam volna. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted October 26, 2010 2000-2003ig bejártuk egész Nyugat-európát csak sajna akkor még nem igazán voltak digitális fényképezõk, ebbõl adódóan az összes kirándulós, klafa képünk rendes fotópapíron van :( Mostanában meg nem nagyon voltunk sehol, csak országon belül, de azé turkálok hátha találok valami klasszat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted October 26, 2010 @Hanni: Szkenner esetleg? :rolleyes: @sid: Az az Isle of Man valami hihetetlenül lenyûgözõ. :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted October 26, 2010 Tök jó, hogy szebbnél szebb helyeken jártatok, erre én 25 évem alatt még sehol nem jártam. :D Mindig csak a munka és a pénzspórolás. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts