kisspepe 0 Share Posted October 2, 2010 Sziasztok! A multkori akció során megvettem a Cities XL-t Steam-en keresztül. Fel is telepítettem. Kaptam hozzá serial kulcsot, amellyel a játék weboldalán regisztrálni kellett a játékot. Felhasználónév, jelszó kétszer, serial kulcs. Ezután indítottam a játékot, és a regisztrált felhasználónévvel, jelszóval be akartam jelentkezni, de azt írta a játék, hogy Invalid username or password, pedig jó felhasználónevet és jelszót adtam meg. Próbálkoztam 1-2 napig, hátha a rendszerrel van valami, és még nem készült el a profilom. A várakozás nem segített, így csütörtökön kértem egy jelszó emlékeztetõt, aminek 24 órán belül meg kellett volna jönnie. Nem kaptam semmit. Mit tegyek? Angolul sajnos nagyon keveset tudok, így a Steam-el vagy a gyártóval nem tudom felvenni a kapcsolatot. Járt már valaki így? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted October 3, 2010 Egy kérdésért nem nyitunk topikot, van külön segítség topik, ott tedd fel legközelebb a hasonló kérdéseidet. Mindenesetre meghagyom egyelõre, hátha vki tud válaszolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisspepe 0 Author Share Posted October 3, 2010 Elnézést kérek a hibáért. Nagyon ritkán szoktam ide a fórumra írni, és másik fórumoknál meg akkor szólnak, ha egy kérdésnek nem nyitok új topikot. Nyugodtan törölheted akkor a témát. Éppen ma próbáltam újra regisztrálni a kódommal, és kiderült, hogy az e-mail címemet elgépeltem. kiss....@gmail.com helyett kis....@gmail.com címet írtam, valószínûleg azért nem mûködik a regisztrációm. A Google Translate segítségével már írtam levelet a megfelelõ helyre. Ha ez nem oldja meg a próblémámat, akkor majd felteszem a kérdést újra a segítség topikban. Mégegyszer elnézést az új topikért, legközelebb nem nyitok új topikot kérdésnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted October 3, 2010 Persze semmi gond. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted March 2, 2011 A Cities Xl 2011 csak EGY darab CPU magot használ. Nincs valami módszer, amivel javítani lehetne ezen, mert így nagyobb városoknál elég gyér fps-t kapok. :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted April 9, 2011 Megörültem, hogy végre a Simcity 4 után egy rendes városépítõ játék, de olyan röhejesen szarul van optimalizálva hogy hagyom a fenébe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted April 9, 2011 Megörültem, hogy végre a Simcity 4 után egy rendes városépítõ játék, de olyan röhejesen szarul van optimalizálva hogy hagyom a fenébe... Ha normálisan lenne optimalizálva többmagos rendszerekre, egy A+ kategóriájú játék lenne. :( Még az elején nem zavart, de így a játék közepe felé, amikor már elég nagy a város baromi lassú... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted December 27, 2011 Nekem is megvan egy ideje, csak még addig sem jutottam, hogy feltelepítsem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorZsacsahol 0 Share Posted February 20, 2012 Már-már ötödször hatodszor telepítem fel. Az áruházban vettem észre. Abban hitben és tudatban hogy mindjárt hazaérek és játszhatok. Az opencity-n buzdultam fel,annyira hogy a gamerek nehéz életébe bele... Persze ha minden okés lenne nem pötyögnék semmit. CitiesXL 2011 , füzet, aktiváló-kód, leírás, tanácsok. De az nincsen ott hogy a játék egy része a szervereken, némán... Persze nincs Vistam, emulálnám Cx Wine-on keresztül amivel minden nem úgy mûködik. Na futok még néhány kört hátha! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted February 20, 2012 Már-már ötödször hatodszor telepítem fel. Az áruházban vettem észre. Abban hitben és tudatban hogy mindjárt hazaérek és játszhatok. Az opencity-n buzdultam fel,annyira hogy a gamerek nehéz életébe bele... Persze ha minden okés lenne nem pötyögnék semmit. CitiesXL 2011 , füzet, aktiváló-kód, leírás, tanácsok. De az nincsen ott hogy a játék egy része a szervereken, némán... Persze nincs Vistam, emulálnám Cx Wine-on keresztül amivel minden nem úgy mûködik. Na futok még néhány kört hátha! 8) Mi a bajod vele pontosan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorZsacsahol 0 Share Posted February 20, 2012 Az amit leírni szándékoztam. A szerveren maradt a Freeimage.dll . A technikai támogatás web címe: http://www.cdv-sevenm.hu. Ahonnan letölthetõ a SetupCD1.exe, amit lehagytak a médiáról. Cca. 600 MB, otthon egy nap míg letöltõdne! És errõl csak enyhe utalások vannak a tájékoztatóban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted August 10, 2012 Az amit leírni szándékoztam. A szerveren maradt a Freeimage.dll . A technikai támogatás web címe: http://www.cdv-sevenm.hu. Ahonnan letölthetõ a SetupCD1.exe, amit lehagytak a médiáról. Cca. 600 MB, otthon egy nap míg letöltõdne! És errõl csak enyhe utalások vannak a tájékoztatóban. Megint egy szívás annak aki eredeti szoftver vesz :( Megértelek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts