Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Rescue Me!

-StiF-

Recommended Posts

-StiF-
Rescue Me!

IPB Image

Nem értem, h miért nincs neki külön topic, simán megérdemli... Még idén vettem meg az elsõ évadot baráti 1990 FT-os áron úgy, h semmit sem tudtam róla, pusztán érdekelt. De mára az egyik kedvenc sorozatom lett. Piszok jól fel van építve és humorból, drámából egyaránt elsõ osztályú. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Rövid leírás: magyarul!

Remélem sok ember megszereti majd.

Hor1

Nincs topikja mert alig nézik, rajtunk kívül nem is tudok senkirõl így hirtelen.

Most ért véget a 6. évad, ami elég hullámzó volt szerintem, az elején olyan jelenetek és dialógusokat húztak meg, hogy biztosra vettem csak haluzzák/álom de sajnos nem. Egyébként nagy kedvenc a sorozat, de az elsõ évadok voltak a legjobbak. Már csak egy van hátra, 9 résszel.

MrBaggins

6 évad alatt nem volt még szar része (szvsz), óriási kedvenc. Ráadásul még a szinkronja is elég jól sikerült, úgyhogy tv-ben is nézhetõ. Kár hogy a többi évadot nem adják ki itthon dvd-n mert mégse nézi a kutya se.

Viszont a címben nincs felkiáltójel, bármennyire is adná magát :P

Hor1

Hát azért a Tommy leül Teddyvel az évad elején (Teddy persze simán megúszta a lövöldözést, ahha. Az a Teddy aki amúgy már ült börtönben gyilkosságért. Nanemár. :D), hogy ha nem hagyja abba a piázást akkor levadássza.. Nanemáár. :D Meg nagyon kihegyezték az egész évadot arra a h Tommy a hatalmas szemétláda, bármi történik az õ hibája. (Most tényleg kijön a kórházból és leKisTehén!a az egész család, hogy hogy volt pofája haldokolni?

Garrity és Mike viszont megcsinálták a dráma mellé szükséges humort idén is. :D Õk is karikatúra-szerûen buták már, de ezt könnyebben elviseltem.

berc00

Nekem ez a 6. évad elég nagy pozitív csalódás volt.

Anno elsõ két évad meg talán még a 3. is egészen nagy kedvenc volt, azonban utána az egész átment egy idõhúzós semmiségbe. Most a 6. évad (bár gyengén kezdett szerintem) megint egész jóra sikerült, a a piálás majd leszokás, meg a hasonló történések végre nem huszonvalahány részen keresztül voltak elhúzva, mint ahogy anno tették volna.

A befejezés azért elég semmilyen lett, így az évad mondjuk 7/10, de ismétlem, ez most így pozitív csalódás volt.

Hát azért a Tommy leül Teddyvel az évad elején (Teddy persze simán megúszta a lövöldözést, ahha. Az a Teddy aki amúgy már ült börtönben gyilkosságért. Nanemár. :D), hogy ha nem hagyja abba a piázást akkor levadássza.. Nanemáár. :D Meg nagyon kihegyezték az egész évadot arra a h Tommy a hatalmas szemétláda, bármi történik az õ hibája. (Most tényleg kijön a kórházból és leKisTehén!a az egész család, hogy hogy volt pofája haldokolni?

Garrity és Mike viszont megcsinálták a dráma mellé szükséges humort idén is. :D Õk is karikatúra-szerûen buták már, de ezt könnyebben elviseltem.

Hát igen, a Teddy dolgon szemet kellett hunyni, nem volt könnyû, azért sikerült végül nekem :D

Garrity és Mike meg tényleg a legjobbak ilyen téren, amikor egymást dicsérik mekkora májerek, milyen jókat tudnak kitalálni meg hogy milyen észlények, az a legjobb :D

-StiF-

Én még csak a 2. évadnál járok. Igaz már elkezdtem még ápr. tájékán, de vhogy. mindig mást néztem helyette. Tegnap kezdtem újra a 2. évadot, h legyen mit hova tenni.

-StiF-

KisTehén!us ezt nem hiszem el. SE2EP4: Mikor Seant Laura le majom pofázza aztán bemennek az állatorvoshoz és leteszik mellé a majmot az EPIC! XD Vagy 1 percig szakadtam. :D

elindir

>mára az egyik kedvenc sorozatom lett

>Én még csak a 2. évadnál járok

>már elkezdtem még ápr. tájékán, de vhogy. mindig mást néztem helyette

:lol:

Egy kis komolyság: lakótársaimnak köszönhetõen én is nézem a Rescue Me-t: jó sorozat, az biztos, de volt már egy-két hullámvölgy, gyengébb rész és évad. Azt nagyon sajnálom, hogy a 6. évad ilyen rövid volt.

csecsetkathorvald

Két évadot néztem meg, egyre kevésbé tetszett. Nem nekem való a "családi" jellege miatt. A nõi karakterek sótlanok (kivéve a tûzoltót, õ volt nekem a legszimpatikusabb -sõt, az egyetlen szimpatikus- szereplõ, meg a fõnök feleségét, akinek a problémáját ritkán látni filmekben), Tommy visszatérõ gondjai (ivás-drogok-nõk) egy idõ után untattak. Ráadásul elolvastam, mi lesz a következõ évadokban.

Úgy tûnhet, hogy nem bírtam a sorozatot, pedig szerettem nézni, csak nem lett kedvencem, férfiközösség témában a Sons of anarchyt jobban szeretem. A RM-ben a szókimondás tetszett, a realisztikus helyzetek és problémák, meg a sorozat humora, fõleg a két idióta (Mike és Sean) szerencsétlenkedései.

KisTehén!us ezt nem hiszem el. SE2EP4: Mikor Seant Laura le majom pofázza aztán bemennek az állatorvoshoz és leteszik mellé a majmot az EPIC! XD Vagy 1 percig szakadtam. :D

Meg a macska. :lol:

-StiF-

Na végeztem a 2. évaddal. Ááá... :rolleyes:

Pedig, pont az benne a jó. :)

Leo88

Én is nézem :rolleyes: 5. évadnál járok, de egy ideig szüneltettem, mert eléggé sótlan lett már, viszont az elsõ 3 évad epic. :)

• 1 month later...
Leo88

k.urva aktív a topic :D amúgy 5. évad a végére keményen beindult nekem megint kezd tetszeni. :P

berc00

k.urva aktív a topic :D

Hát mivel még hol van az újévad kezdése...

Leo88

Hát mivel még hol van az újévad kezdése...

Hanyadik jön? 5. évad hány részes amúgy?

Hor1

22.

A hetedik, utolsó évad jön majd.

Leo88
22.

A hetedik, utolsó évad jön majd.

köszi

• 2 months later...
Leo88

Huh, 6. évadra nagyon durván beindult a sorozat megint. Kb. a 4 évad elejétõl (3. végétõl) az 5. feléig elég keményen unalmas volt, eseménytelen és száraz, már gondoltam, hogy befejezem, de aztán az 5. másodikfele visszaadta a reményt, ez a 6. évad meg. :o Nekem durván bejön. 7. évad elsõ részei mikor jönnek kb.?

Hor1

Júli 12.

és szeptember 6-án 5 nappal a 10 éves évforduló elõtt fejezõdik be a sorozat a 9. résszel.

• 2 months later...
VegaSHFOREVER

Júli 12.

és szeptember 6-án 5 nappal a 10 éves évforduló elõtt fejezõdik be a sorozat a 9. résszel.

de elvileg még a hatodik évadból is csak 10 rész ment le és még van kettõ. (imdb szerint legalábbis) hetedik évadnak meg se híre se hamva. biztos , hogy lesz? :huh: ezt a 10éves jubileumi szöveget én is hallottam már, hülyeségnek tartom , én még elnézném ezt a sorozatot +5évadon át simán. :D

Hor1

Biztos. 6.ból nem lesz több rész, 7. pedig úgy lesz ahogy mondtam (az idõpontokkal lehet még kavarnak, de nem valósszínû).

Az imdb pedig a legkevésbé se megbízható sorozatok tekintetében.

És a lezárást se bánom, elég messze van már attól a sorozat amikor igazán jó volt, ebben az évadban is volt csomó olyan jelenet, hogy vártam mikor ébred fel Tommy, de nem ébredt, komolyan gondolták..

VegaSHFOREVER

Biztos. 6.ból nem lesz több rész, 7. pedig úgy lesz ahogy mondtam (az idõpontokkal lehet még kavarnak, de nem valósszínû).

Az imdb pedig a legkevésbé se megbízható sorozatok tekintetében.

És a lezárást se bánom, elég messze van már attól a sorozat amikor igazán jó volt, ebben az évadban is volt csomó olyan jelenet, hogy vártam mikor ébred fel Tommy, de nem ébredt, komolyan gondolták..

Valamennyit lehet , h csökkent a színvonal, de szerintem nem olyan hatalmasat, mint mondjuk a Dexternél, aminek az utobbi három évadát nagyon gyengének és unalmasnak találtam. :unsure:

A hatodik évadban mikor Tommy elveszíti a lányát és keresik, aztán kiderül mik történtek elõzõ este. :lol: Szerintem egyik legjobb rész, vagy háromszor újranéztem. :)

Hor1

Nekem egyik kedvencem amikor Garrity alvajár. :D

F5-BGyx-RNg

VegaSHFOREVER

Igen ,ez is hatalmas rész volt. :D

Egyébként , ha az imdb nem a legmegbzhatóbb forrás sorozatok terén , akkor melyik lenne az? :unsure: Csak azért kérdem, hogy a jövõben tudjam hol lecsekkolni az ilyesmit.

Leo88

Ez igaz, bár én úgy érzem, hogy volt egy feltámadása, mert 4.-5. évad volt egy nagyon gyenge időszak, aztán mostanra már kicsit visszakapaszkodtak, de messze járnak az első 2-től. :(

Valamennyit lehet , h csökkent a színvonal, de szerintem nem olyan hatalmasat, mint mondjuk a Dexternél, aminek az utobbi három évadát nagyon gyengének és unalmasnak találtam. :unsure:

Áhh, Dexternél még nem volt színvonalesés, sõt! De attól tartok, hogy nem húzza sajnos sokáig az sem, igazából nem tudom elképzelni mi újat tudnának beletenni már a következõ évadba ahhoz, hogy izgalmas maradjon és ne váljon egy nézhetõ fossá. :(

VegaSHFOREVER

Áhh, Dexternél még nem volt színvonalesés, sõt! De attól tartok, hogy nem húzza sajnos sokáig az sem, igazából nem tudom elképzelni mi újat tudnának beletenni már a következõ évadba ahhoz, hogy izgalmas maradjon és ne váljon egy nézhetõ fossá. :(

Az elsõ két évad nagyon ottvan, de azóta kezd unalmassá válni. Sokan hangoztatták, hogy az ötödik évad milyen jó lett. Miért is? Szerintem dögunalom. Ráadásul már az elején ki lehet találni a végét, semmi meglepõ , semmi fordulatos, semmi izgalmas nem volt benne. :unsure: Így tényleg nem húzza sokáig, ahogyan a Chuck sem. Kár értük. Az a baj, h így az újranézési faktoruk is csökken majd, míg a Rescue me a hét évadával simán újranézõs lesz. B) Dexbõl és Chuckból elég lesz az elsõ kettõ, nekem legalábbis. :unsure: