Chaser 0 Share Posted August 26, 2010 Na gondoltam megveszem ezt a játékot. Tegnap jött ki steamon azoknak akik elõvételbe vették. Valaki más játszik vele? :D Küldetések mondjuk túl könnyûek voltak és nem voltak túl érdekesek. Inkább a multi miatt vettem meg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted August 26, 2010 Na gondoltam megveszem ezt a játékot. Tegnap jött ki steamon azoknak akik elõvételbe vették. Valaki más játszik vele? :D Küldetések mondjuk túl könnyûek voltak és nem voltak túl érdekesek. Inkább a multi miatt vettem meg Mindigis pvp volt a lényeg. PvAi már csak ráadás. :) Nincs is annál jobb mikor a haver kis kukacait fullasztod a vízbe mondjuk.... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 26, 2010 Kicsit még bugos a játék, a kamera állások néha rettentõ idegesítõek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted August 26, 2010 Mi tud még mindig bugos lenni egy új néven kiadott 10 éves játékban? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 26, 2010 Azért annak örülök hogy a tûzet ilyen szépre megcsinálták, az valami borzalmas volt a régiekben :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted August 27, 2010 Én is megvettem, tegnap tesómmal toltam, ma pedig átjön pár haver :D Király a játék, bár az elektromágnest még nem nagyon tudom használni, pedig most kéne a hadjárathoz. Tudja valaki, hogyan lehet beállítani azt , h taszítson vagy vonzzon ? vagy hogy is van ez ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted August 27, 2010 Nah végül rájöttem, de nem is kellett a megoldáshoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted August 27, 2010 Áááh, a kampány 24. pályája.... A ninja rope segítségével 1 perc alatt fel-le mászni, najólvan :D 1 perc mire feljutok s elkezdek leereszkedni :P Úgy tûnik itt még sokszor fogom emlegetni a fejlesztõk édesaztat... Nektek hogy megy? szerk: édesaztat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandesz 0 Share Posted August 27, 2010 Áááh, a kampány 24. pályája.... A ninja rope segítségével 1 perc alatt fel-le mászni, najólvan :D 1 perc mire feljutok s elkezdek leereszkedni :P Úgy tûnik itt még sokszor fogom emlegetni a fejlesztõk édesaztat... Nektek hogy megy? szerk: édesaztat :D Annak én is jó sokszor nekikezdtem. Igazából, ha már feljutottál onnan könnyû. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted August 27, 2010 Mindent visszavonok, úgy behúzott a gém h egy huzamban lenyomtam 13 Kampány mapot. :D Értelmesen állítható csapatbeállítás, magyar hang ( bár kissé félreszinkronizált de magyar :D ) és a régi jó irányítás , hû de rühelltem a 3Dt. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG 0 Share Posted August 28, 2010 Mindent visszavonok, úgy behúzott a gém h egy huzamban lenyomtam 13 Kampány mapot. :D Értelmesen állítható csapatbeállítás, magyar hang ( bár kissé félreszinkronizált de magyar :D ) és a régi jó irányítás , hû de rühelltem a 3Dt. :D Emlékszem anno,hogy örültem, amikor a kukac megszólalt magyarul...felejthetetlen. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 28, 2010 Én végig vittem a 30 missiont, meg a 31. asszem, többit nem néztem Engem irányításba az idegesít hogy backspace-el is elõre ugrik, és nem felfele, és néha ha elkúrom a backflippet akkor meg pufff elõre és annyi. Kicsit a kameraállások is idegesítõek, amikor ropeozol és megölsz valakit pl úgy hogy aktiválsz egy aknát akkor miért kell a haldoklóra vinni a kamerát közbe nem látom a sajátomat aztán elkúrom. Ezeket még javíthanák, különben jók is játék, de inkább multi fog érdekelni :D Nem tudom miért de csomószor online játéknál nem válaszol a játék, még amikor a lobbyba vagyok, pedig eredeti meg minden, nem tudom ez mitõl lehet :( Azt se vágom hogy hogyan töltött le a steam 2Gb-ot 15 perc alatt 300kb/s-el :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted August 28, 2010 Mindent visszavonok, úgy behúzott a gém h egy huzamban lenyomtam 13 Kampány mapot. :D Értelmesen állítható csapatbeállítás, magyar hang ( bár kissé félreszinkronizált de magyar :D ) és a régi jó irányítás , hû de rühelltem a 3Dt. :D Pedig a 3D se rossz, igaz egyetlen jó 3D-s worms az a Mayhem! , a többi tényleg horribilis lett. KisTehén!us most hogy te is oda vagy érte de megvenném :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 28, 2010 nem rosszak a 3D-ek, de ott sok mindent kellene erõsen javítani, pl a ninja ropeot mert az valami borzalmas, ott inkább a jet packel volt jó mászkálni. Meg ott már a blow torch meg drill használata átláthatatlan lenne :D Bár lehet ha okosak lennének meglehetne oldani :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted August 28, 2010 Na a 24. pálya is megvan, hát nem volt egyszerû, de hetedik próbálkozásra sikerült. Erre itt a 25. . lent nem maradhatok, mert mindig eltalálnak, fent is elég nehéz az élet. eljutottam addig , hogy 1vs1 lett, jó pozícióban voltam,de egy halálpontos lövés és ennyi, az ellen 1 hp-s kukaca kinyírta az én 28-asomat ... kissé téptem a hajam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted August 28, 2010 Na a 24. pálya is megvan, hát nem volt egyszerû, de hetedik próbálkozásra sikerült. Erre itt a 25. . lent nem maradhatok, mert mindig eltalálnak, fent is elég nehéz az élet. eljutottam addig , hogy 1vs1 lett, jó pozícióban voltam,de egy halálpontos lövés és ennyi, az ellen 1 hp-s kukaca kinyírta az én 28-asomat ... kissé téptem a hajam :D Én is itt járok . Azt vettem észre h 2 féle gépi ellenség van: A rohadt idióta aki addig lövi a falat míg lyukat nem vváj benne át hozzám. Meg a másik ami 110%os pontossággal lõ fegyverrel raksivetõvel és gránáttal. És itt az utóbbi van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted August 28, 2010 Én is itt járok . Azt vettem észre h 2 féle gépi ellenség van: A rohadt idióta aki addig lövi a falat míg lyukat nem vváj benne át hozzám. Meg a másik ami 110%os pontossággal lõ fegyverrel raksivetõvel és gránáttal. És itt az utóbbi van. Jah, ez így van. a 2. szinten, a bal oldalon van egy jó hely, felülrõl védett, a 2. szintet pedig kipucolhatom. amint lehetett, odateleportáltam, azt gondolván, hogy megbolondulván jól szétlõnek mindent :P nos, sajnos rájöttek, hogy létezik a skip go :D párszor lõttek , aztán észbe kaptak, úgyhogy mindenki edzett egyet. végül felmentem jetpackel, levegõben eldobtam a holy hand grenade -et , majd lezuhantam. vége a mesének :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted August 28, 2010 Úgy érzem a 28as pályát imádni fogod. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted August 28, 2010 Úgy érzem a 28as pályát imádni fogod. :D jajjj... elõre félek :D egyébként kipróbáltam ezt a vár párbajt :D jó kis várak vannak, ötletesek és elborultak .D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 28, 2010 Nektek nem fagy ki a játék sokszor multinál? Csatlakozok valahova azt egyszer csak puff nem válaszol, de a én indítok játékot akkor is szokta csinálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
tspawn 0 Share Posted August 29, 2010 Hy all! Hogy lehet ninja rope-ozás közben dinamitot(vagy mást) ledobni? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandesz 0 Share Posted August 29, 2010 Hy all! Hogy lehet ninja rope-ozás közben dinamitot(vagy mást) ledobni? :ph34r: Enterrel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tspawn 0 Share Posted August 29, 2010 Köszi! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexusmaximus 0 Share Posted August 29, 2010 29. páját hogy lehet megcsinálni? :D Már napok óta szenvedek vele, de mindig kinyírnak. Nincs valakinek valami tippje, esetleg tuti taktikája?:D Valamit csinálhatnának az AI vel, mert veszettül pontos. Direkt építettem meccs alatt akadájt, hogy védjem magam, mágnes, meg minden, de így is eséjtelen, hogy célt tévesszen gránáttal vagy bazookával :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 29, 2010 Iszonyat idegesítõ. mm pontosságra oda találnak a legkisebb zugokba gránáttal is. Beírod youtubra hogy worms 2 armageddon camapign 29 és meglátod hogy kell megcsinálni :D Azt mondja meg valaki hogyan lehet a girdert elforgatni? Mert Y-al nem forgatja, se mással nem sikerült még :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts