Chaser Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Remélem nézi valaki ezt a remek vámpíros sorozatot :D Tegnap 9 részt néztem egy huzamba ezzel megdöntve a rekordomat, egy rész durván egy óra :D Aki nem ismerné annak itt egy trailer :D
Chaser Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Kicsit írok róla többet A sorozat Charlaine Harris könyvei alapján készült. The Southern Vampire Mysteries címre hallgat, régebben megjelent Sookie Stackhouse novels címen is. 10 kötetes a történet mindegyik kötet egy évadnak felel meg. Most megy a 3. évad. A japánok elõállítottak egy szintetikus vért hogy ne kelljen a vámpíroknak többet az embereken élõsködniük, így megpróbálnak csatlakozni a "normál" élethez. Bár ezt nem mind gondolják így :D Sookie stackhouse a fõszereplõ, hallja az emberek gondolatát, kivéve a vámpírokét, egyik nap besétál a bárba Bill és Sookienak nagyon megteszik....a többit nem mondom el nézzétek meg, de nem olyan nyálas dolog mint a tvájlájt úgyhogy nem arra kell számítani :)
JaniRazor Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Én pár napja kezdtem el nézni, eddig csak 2 rész ment le, de tetszik, fogom szeretni :]
Hor1 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Egyik kedvenc sorozatom, harmadik évad is nagyszerû. ^_^ Lafayette ftw.
Chaser Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Könyvet is szívesen elolvasnám, 5 lett eddig lefordítva. Bár a könyvben Lafayette szívét szedik, õt találják meg Andy kocsijába :D
Kellerman Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ah, egyik kedvenc sorozatom ^_^ Szerintem a legnagyobb arc Jason, utána Lafayette. Jessica meg nem gyengén eyecandy :wub:
Chaser Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Jessica eleinte iszonyat idegesítõ volt :D De mostmár bírom. Jason szegény elég hülye :D Annak ellenére hogynagyon nem bírom a homokat Lafeyette jó arc :D
Chaser Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Elakarom olvasni könyvben, kíváncsi vagyok mennyit változtattak a sorozatban a történeten :D Ha követik a könyveket a 4. évad jónak ígérkezik :P Sookie meg Eric érdekes páros lenne :D werewolfs exist? yes shit bigfoot? is he real too? it's possible SANTA?! :D
Chaser Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Igen :D De rohadt jó volt, szegény Jason-t nem sok ésszel áldották meg :D
Hor1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 3. évadban ostobább mint valaha, ez már túlzottan paródiaszerû lett. 5. rész is zsivány volt. ^_^
Kellerman Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Pont ezt szeretem benne. :lol: Na megyek is megnézem az 5. részt.
Chaser Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Hát Jason elég hülye, szerintem ez a könyvekben sem lehet máshogy, de bírom attól független :D Ez hogy felvág rendõrnek elég fura ötlet tõle :D Kíváncsi vagyok Hoyt meg Jessica összejönnek-e újból :D Nézem Alexandrán a könyveket, ezeket a fordításokat... 4. könyv címe Dead To The World, minek fordítják? Vérszagnak....5. Dead As A Doornail-bõl hogy lesz Lidércfény?
Kellerman Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 3. évadban eddig Franklin a legjobb karakter szvsz :D Ez is hatalmas rész volt.
Chaser Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Az az aki megdugta Tarat? :D Amúgy Lorena is egy elég idegesítõ karakter :D
Kellerman Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Igen,õ lesz az B) Lorena is idegesítõ,de nem rossz nõ. :)
Chaser Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Ezt is hogy fejezték már be :D Végignézném az egész évadot egybe ha tehetném :D
Chaser Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Szerintetek Franklin túlélte? :D Mondjuk Tara lehetett volna okosabb és karót döfhetett volna a szívébe :D Sookiet tuti megmenti úgyis az a farkas barátja :D A king meg gondolom õ volt aki anno kinyírta Eric apját, Eric pedig most forralgatja a bosszúját :D
Kellerman Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Na ebbe belefutottam :ph34r: Legközelebb légyszi fehérítsd ki a spoilert!
Chaser Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Kezd egyre érdekesebb lenni, Sookie meg egyre elviselhetetlenebb :D
skybot Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Szerintetek Franklin túlélte? :D Mondjuk Tara lehetett volna okosabb és karót döfhetett volna a szívébe :D Sookiet tuti megmenti úgyis az a farkas barátja :D A king meg gondolom õ volt aki anno kinyírta Eric apját, Eric pedig most forralgatja a bosszúját :D Hát, én levágtam volna fejét. Ott voltak azok a nagy pengés botok, pont a buzogányt kellet felkapni? Na meg fejlevágás vámpíroknál biztos. Tudjuk a Penge óta. :D
Chaser Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Nekem az az érzésem hogy franklin még nem halt meg :D Nem volt túl okos Thara. Egyre kíváncsibb vagyok mi Sookie :D Tuti Sookie vére miatt nem égett olyan gyorsan Bill a napon
Chaser Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Komolyan a sorozat készítõinél meleg front van vagy mi? :D Ian Somenhalder mondta egy interjúba hogy jelentkezett a True Blood-ba, csak nem vették fel :D
Kellerman Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bepótoltam a lemaradásom és megnéztem az utolsó két részt egybe.Utolsó részben tényleg sok volt a buzulás,de szerencsére Eric véget vetett neki :rolleyes: Kezd érdekes lenni az évad B)
Recommended Posts