Jump to content
GSForum - Segélyvonal

True Blood

Chaser

Recommended Posts

Chaser

Remélem nézi valaki ezt a remek vámpíros sorozatot :D Tegnap 9 részt néztem egy huzamba ezzel megdöntve a rekordomat, egy rész durván egy óra :D

Aki nem ismerné annak itt egy trailer :D

Chaser

Kicsit írok róla többet

A sorozat Charlaine Harris könyvei alapján készült. The Southern Vampire Mysteries címre hallgat, régebben megjelent Sookie Stackhouse novels címen is.

10 kötetes a történet mindegyik kötet egy évadnak felel meg. Most megy a 3. évad.

A japánok elõállítottak egy szintetikus vért hogy ne kelljen a vámpíroknak többet az embereken élõsködniük, így megpróbálnak csatlakozni a "normál" élethez. Bár ezt nem mind gondolják így :D Sookie stackhouse a fõszereplõ, hallja az emberek gondolatát, kivéve a vámpírokét, egyik nap besétál a bárba Bill és Sookienak nagyon megteszik....a többit nem mondom el nézzétek meg, de nem olyan nyálas dolog mint a tvájlájt úgyhogy nem arra kell számítani :)

JaniRazor

Én pár napja kezdtem el nézni, eddig csak 2 rész ment le, de tetszik, fogom szeretni :]

Hor1

Egyik kedvenc sorozatom, harmadik évad is nagyszerû. ^_^

Lafayette ftw.

Chaser

Könyvet is szívesen elolvasnám, 5 lett eddig lefordítva. Bár a könyvben Lafayette szívét szedik, õt találják meg Andy kocsijába :D

Kellerman

Ah, egyik kedvenc sorozatom ^_^ Szerintem a legnagyobb arc Jason, utána Lafayette. Jessica meg nem gyengén eyecandy :wub:

Chaser

Jessica eleinte iszonyat idegesítõ volt :D De mostmár bírom. Jason szegény elég hülye :D Annak ellenére hogynagyon nem bírom a homokat Lafeyette jó arc :D

Chaser

Elakarom olvasni könyvben, kíváncsi vagyok mennyit változtattak a sorozatban a történeten :D Ha követik a könyveket a 4. évad jónak ígérkezik :P Sookie meg Eric érdekes páros lenne :D

werewolfs exist?

yes

shit

bigfoot? is he real too?

it's possible

SANTA?!

:D

Kellerman

Ez Sookie és Jason között zajlott,nem? :lol:

Chaser

Igen :D De rohadt jó volt, szegény Jason-t nem sok ésszel áldották meg :D

Hor1

3. évadban ostobább mint valaha, ez már túlzottan paródiaszerû lett.

5. rész is zsivány volt. ^_^

Kellerman

Pont ezt szeretem benne. :lol: Na megyek is megnézem az 5. részt.

Chaser

Hát Jason elég hülye, szerintem ez a könyvekben sem lehet máshogy, de bírom attól független :D Ez hogy felvág rendõrnek elég fura ötlet tõle :D

Kíváncsi vagyok Hoyt meg Jessica összejönnek-e újból :D

Nézem Alexandrán a könyveket, ezeket a fordításokat... 4. könyv címe Dead To The World, minek fordítják? Vérszagnak....5. Dead As A Doornail-bõl hogy lesz Lidércfény?

Kellerman

3. évadban eddig Franklin a legjobb karakter szvsz :D Ez is hatalmas rész volt.

Chaser

Az az aki megdugta Tarat? :D

Amúgy Lorena is egy elég idegesítõ karakter :D

Kellerman

Igen,õ lesz az B) Lorena is idegesítõ,de nem rossz nõ. :)

Chaser

Ezt is hogy fejezték már be :D Végignézném az egész évadot egybe ha tehetném :D

Chaser

Szerintetek Franklin túlélte? :D Mondjuk Tara lehetett volna okosabb és karót döfhetett volna a szívébe :D

Sookiet tuti megmenti úgyis az a farkas barátja :D A king meg gondolom õ volt aki anno kinyírta Eric apját, Eric pedig most forralgatja a bosszúját :D

Kellerman

Na ebbe belefutottam :ph34r: Legközelebb légyszi fehérítsd ki a spoilert!

Kellerman

Megnéztem én is,elég undorító egy rész volt :D

• 2 weeks later...
Chaser

Kezd egyre érdekesebb lenni, Sookie meg egyre elviselhetetlenebb :D

skybot

Szerintetek Franklin túlélte? :D Mondjuk Tara lehetett volna okosabb és karót döfhetett volna a szívébe :D

Sookiet tuti megmenti úgyis az a farkas barátja :D A king meg gondolom õ volt aki anno kinyírta Eric apját, Eric pedig most forralgatja a bosszúját :D

Hát, én levágtam volna fejét. Ott voltak azok a nagy pengés botok, pont a buzogányt kellet felkapni? Na meg fejlevágás vámpíroknál biztos. Tudjuk a Penge óta. :D

Chaser

Nekem az az érzésem hogy franklin még nem halt meg :D Nem volt túl okos Thara. Egyre kíváncsibb vagyok mi Sookie :D

Tuti Sookie vére miatt nem égett olyan gyorsan Bill a napon

Chaser

Komolyan a sorozat készítõinél meleg front van vagy mi? :D

Ian Somenhalder mondta egy interjúba hogy jelentkezett a True Blood-ba, csak nem vették fel :D

Kellerman

Bepótoltam a lemaradásom és megnéztem az utolsó két részt egybe.Utolsó részben tényleg sok volt a buzulás,de szerencsére Eric véget vetett neki :rolleyes: Kezd érdekes lenni az évad B)