Chaser 0 Share Posted July 18, 2010 Remélem nézi valaki ezt a remek vámpíros sorozatot :D Tegnap 9 részt néztem egy huzamba ezzel megdöntve a rekordomat, egy rész durván egy óra :D Aki nem ismerné annak itt egy trailer :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 18, 2010 Kicsit írok róla többet A sorozat Charlaine Harris könyvei alapján készült. The Southern Vampire Mysteries címre hallgat, régebben megjelent Sookie Stackhouse novels címen is. 10 kötetes a történet mindegyik kötet egy évadnak felel meg. Most megy a 3. évad. A japánok elõállítottak egy szintetikus vért hogy ne kelljen a vámpíroknak többet az embereken élõsködniük, így megpróbálnak csatlakozni a "normál" élethez. Bár ezt nem mind gondolják így :D Sookie stackhouse a fõszereplõ, hallja az emberek gondolatát, kivéve a vámpírokét, egyik nap besétál a bárba Bill és Sookienak nagyon megteszik....a többit nem mondom el nézzétek meg, de nem olyan nyálas dolog mint a tvájlájt úgyhogy nem arra kell számítani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted July 18, 2010 Én pár napja kezdtem el nézni, eddig csak 2 rész ment le, de tetszik, fogom szeretni :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted July 18, 2010 Egyik kedvenc sorozatom, harmadik évad is nagyszerû. ^_^ Lafayette ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 18, 2010 Könyvet is szívesen elolvasnám, 5 lett eddig lefordítva. Bár a könyvben Lafayette szívét szedik, õt találják meg Andy kocsijába :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 18, 2010 Ah, egyik kedvenc sorozatom ^_^ Szerintem a legnagyobb arc Jason, utána Lafayette. Jessica meg nem gyengén eyecandy :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 18, 2010 Jessica eleinte iszonyat idegesítõ volt :D De mostmár bírom. Jason szegény elég hülye :D Annak ellenére hogynagyon nem bírom a homokat Lafeyette jó arc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 19, 2010 Elakarom olvasni könyvben, kíváncsi vagyok mennyit változtattak a sorozatban a történeten :D Ha követik a könyveket a 4. évad jónak ígérkezik :P Sookie meg Eric érdekes páros lenne :D werewolfs exist? yes shit bigfoot? is he real too? it's possible SANTA?! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 19, 2010 Ez Sookie és Jason között zajlott,nem? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 19, 2010 Igen :D De rohadt jó volt, szegény Jason-t nem sok ésszel áldották meg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted July 19, 2010 3. évadban ostobább mint valaha, ez már túlzottan paródiaszerû lett. 5. rész is zsivány volt. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 19, 2010 Pont ezt szeretem benne. :lol: Na megyek is megnézem az 5. részt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 19, 2010 Hát Jason elég hülye, szerintem ez a könyvekben sem lehet máshogy, de bírom attól független :D Ez hogy felvág rendõrnek elég fura ötlet tõle :D Kíváncsi vagyok Hoyt meg Jessica összejönnek-e újból :D Nézem Alexandrán a könyveket, ezeket a fordításokat... 4. könyv címe Dead To The World, minek fordítják? Vérszagnak....5. Dead As A Doornail-bõl hogy lesz Lidércfény? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 19, 2010 3. évadban eddig Franklin a legjobb karakter szvsz :D Ez is hatalmas rész volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 20, 2010 Az az aki megdugta Tarat? :D Amúgy Lorena is egy elég idegesítõ karakter :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 20, 2010 Igen,õ lesz az B) Lorena is idegesítõ,de nem rossz nõ. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 20, 2010 Ezt is hogy fejezték már be :D Végignézném az egész évadot egybe ha tehetném :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted July 27, 2010 Szerintetek Franklin túlélte? :D Mondjuk Tara lehetett volna okosabb és karót döfhetett volna a szívébe :D Sookiet tuti megmenti úgyis az a farkas barátja :D A king meg gondolom õ volt aki anno kinyírta Eric apját, Eric pedig most forralgatja a bosszúját :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 27, 2010 Na ebbe belefutottam :ph34r: Legközelebb légyszi fehérítsd ki a spoilert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 27, 2010 Megnéztem én is,elég undorító egy rész volt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 5, 2010 Kezd egyre érdekesebb lenni, Sookie meg egyre elviselhetetlenebb :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
skybot 0 Share Posted August 6, 2010 Szerintetek Franklin túlélte? :D Mondjuk Tara lehetett volna okosabb és karót döfhetett volna a szívébe :D Sookiet tuti megmenti úgyis az a farkas barátja :D A king meg gondolom õ volt aki anno kinyírta Eric apját, Eric pedig most forralgatja a bosszúját :D Hát, én levágtam volna fejét. Ott voltak azok a nagy pengés botok, pont a buzogányt kellet felkapni? Na meg fejlevágás vámpíroknál biztos. Tudjuk a Penge óta. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 7, 2010 Nekem az az érzésem hogy franklin még nem halt meg :D Nem volt túl okos Thara. Egyre kíváncsibb vagyok mi Sookie :D Tuti Sookie vére miatt nem égett olyan gyorsan Bill a napon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaser 0 Author Share Posted August 10, 2010 Komolyan a sorozat készítõinél meleg front van vagy mi? :D Ian Somenhalder mondta egy interjúba hogy jelentkezett a True Blood-ba, csak nem vették fel :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted August 11, 2010 Bepótoltam a lemaradásom és megnéztem az utolsó két részt egybe.Utolsó részben tényleg sok volt a buzulás,de szerencsére Eric véget vetett neki :rolleyes: Kezd érdekes lenni az évad B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts