minotaurusz 0 Share Posted July 9, 2010 (edited) Üdv mindenkinek! Ezt a topikot a Nintendo játékoknak és konzoloknak szentelve hoztuk létre. Mint sokan tudjátok, ez a 100 éves cég már elég régóta utazik a játékiparban, legyen szó kártyajátékokról vagy videójátékokról. Most itt nem foglalkozunk az elõbbivel, minket sokkal inkább az utóbbi érdekel :) Ha van valakinek valamilyen konzolja, netán tud rá nagyon jó játékokat ajánlani, akkor hajrá. Nem számít hogy régi vagy új, csak nagyon jó legyen. Végtére is ezért vagyunk itt, hogy kibeszéljük a Wii-t, a DS-t és a régebbi konzolokat. A nyitópostot írta: The Reaper CooL. Edited July 10, 2010 by Balee Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaper_CooL 0 Share Posted July 9, 2010 MIELÕTT egy moderátor letörölné, letiltaná...stb ezt a topikot, hadd mondjam el a véleményem! Tudjuk, hogy múltkor is volt itt egy topik, aztán le lett törölve, merthogy "Nemkell, mert már van egy a Hardver topikban". Ha szabad lenne... az a Hardver topik, ahol írhatnak a géprõl, a vinyókról, ilyen-olyan cuccokról, de ez a játékok részleg, ezért itt lehetne a Wii-s játékokról írni. Tehát okés hogy kétszer van PS3, X360...stb topik, de az egyik a Hardver-nál van, ahol gondolom nem beszélnek ennyit a játékokról (nem is járok oda amúgy), itt meg szinte minden órában van legalább 1 hozzászólás. Szóval ha lehet ne töröljétek a topikot, elõre is kössz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 9, 2010 1: topik dupli: http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=8422 2: minotaurusz, ha úgy érzed topik nyithatnékod van, és viszket az ujjad az új topik gombon, akkor mond magadban, hogy NEM! ELLEN KELL ÁLLNOM A KÍSÉRTÉSNEK! - vagy képzelj engem magad mögé egy shotgun-al a tarkódon. Évek óta bejáratott szokások vannak ezen a fórumon, és hidd el, nem könnyen születik új, maradandó topik, ezért aztán nem is szokás nyitni csak mert eszébe jut valakinek hogy "de jó lenne egy topik", majd arra rejszolna egész nap ha írnak bele. 3: topik nyitás elõtt illik körülnézni a fórumon, hogy van-e már ilyen topik. Én speciel ezt úgy tettem meg, hogy beírtam a google-ba (ami számodra gondolom ismeretlen fogalom) hogy "gamestar fórum wii", és kapásból az elsõ találat a régi topik volt, aminek most sikeresen megnyitottad a duplikátumát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei007 0 Share Posted July 9, 2010 Minotaurusz állítsd már le magad :D Vagy gondolkozz mielõtt topikot nyitsz hogy nehogy duplázz :o <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotaurusz 0 Author Share Posted July 9, 2010 De KisTehén!us,ez egy normális topic,most mi a bajotok vele,oké ha nem érdekel a Wii,akkor ne irj ide! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 9, 2010 De KisTehén!us,ez egy normális topic,most mi a bajotok vele,oké ha nem érdekel a Wii,akkor ne irj ide! 1: topik dupli: http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=8422 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted July 9, 2010 KisTehén!ki Necreon, fogd már fel, hogy az a Wii topik magával a konzollal foglalkozik és nem a játékokkal. Ez pedig annak van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaper_CooL 0 Share Posted July 9, 2010 Oké, akkor én beindítom a topikot, hogy NEHOGY a hardverrel foglalkozzon, hanem a játékokkal! Ki játszott már Wii-n a Monster Hunter Tri-vel? Én már csak az miatt vennék Wii-t :D Vagy ti mivel játszotok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kult13 0 Share Posted July 9, 2010 Jobb lett volna a "Nintendo Játékok Topikja" elnevezés. Én csak örülök neki, igaz nincs Wii-m sajna, de remélem hamarosan lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Share Posted July 9, 2010 Jobb lett volna a "Nintendo Játékok Topikja" elnevezés. Én csak örülök neki, igaz nincs Wii-m sajna, de remélem hamarosan lesz. Jaja, lehetne összesített Nintendo konzol-topic, még ha csak hébe-hóba tévedne be egy-egy NES, SNES, Gamecube vagy handheld tulaj is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaper_CooL 0 Share Posted July 9, 2010 Jah, énis ezt akartam mondani amúgy. De a kérdés továbbra is fennáll: Ki játszik / játszott / akar játszani a Monster Hunter Tri-vel? Megéri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruffersten 0 Share Posted July 9, 2010 Jah, énis ezt akartam mondani amúgy. De a kérdés továbbra is fennáll: Ki játszik / játszott / akar játszani a Monster Hunter Tri-vel? Megéri :D nekem megvan, majd valamikor belenézek, nem tûnik rossznak :unsure: szvsz meg szerintem is lehetne egy Nintendo topic, nem lenne semmi baj belõle (ajhaj, hogy ez duplázás? finoman szólva is megfér az xbox/ps játékok topicja mellett) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaper_CooL 0 Share Posted July 9, 2010 nekem megvan, majd valamikor belenézek, nem tûnik rossznak :unsure: szvsz meg szerintem is lehetne egy Nintendo topic, nem lenne semmi baj belõle (ajhaj, hogy ez duplázás? finoman szólva is megfér az xbox/ps játékok topicja mellett) "Nem tûnik rossznak" Szerintem az egyik legjobb játéksorozat, pont (mondjuk rólam mindenki tudja hogy nagy MH fan vagyok :D). Próbáld ki egyszer, nem fogsz benne csalódni (fõleg ha tudnál kivel zúzni Online, nekem még nincs Wii-m...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kult13 0 Share Posted July 9, 2010 Szerintem az egyik legjobb játéksorozat, pont (mondjuk rólam mindenki tudja hogy nagy MH fan vagyok :D). Nem te akartál egyszer rávenni, hogy Ps2-õn zúzzak a MH-val? :D Lehet összekeverlek más fórumról valakivel, de mintha még a net beállításáig el is mentem volna. :P Egyébként legutolsó játékok közé tartozna szerintem amivel játszanék Wii-n. :P Már csak azért is mert eléggé MMORPG szaga van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaper_CooL 0 Share Posted July 9, 2010 Nem te akartál egyszer rávenni, hogy Ps2-õn zúzzak a MH-val? :D Lehet összekeverlek más fórumról valakivel, de mintha még a net beállításáig el is mentem volna. :P Egyébként legutolsó játékok közé tartozna szerintem amivel játszanék Wii-n. :P Már csak azért is mert eléggé MMORPG szaga van. Lehetséges, de a PS2-es szerverek már megszûntek :( Viszont PSP-vel lehet zúzni XLink Kai-n keresztül, és mostmár semmilyen eszköz nemkell hozzá (csak a játék, az XLink Kai és egy USB-s kábel, meg pár program). Amúgy lehet hogy eléggé "MMORPG" szaga van, de ha megnézed ez nem olyan MMO-s játék. Csak azért mert lehet többen játszani nem azt jelenti hogy úgy is kell vele. Én a helyedben mindenféleképpen kipróbálnám, legalább 10 küldetés erejéig (amik ne ugyanazok legyenek), esetlegesen másokkal játszva :D De hogy ne csak MH-ról legyen szó, beszéljünk más NINTENDO-s játékról (valaki meg majd nevezze át a topikot Nintendo Játékokra). Ki ismeri a Punch-Out!!! szériát? Én nemszeretem a boxolós gamékat, de ez nagyon le tud kötni :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kult13 0 Share Posted July 9, 2010 Én ma kezdem el ezt a három GBA játékot tolni: Wario Land 4 WarioWare Twisted Super Mario Advance 3: Yoshi's Island Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaper_CooL 0 Share Posted July 9, 2010 Ha már GameBoy Advance, nekem Kadi barát (nem KadyBoy, másik Kadi) ajánlotta a Summon Nights - Swordcraft Story-t, KEGYETLENNAGY!!! Énis ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az RPG-ket :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kult13 0 Share Posted July 9, 2010 Az a baj, hogy mondanám majd belenézek, de úgysem fogok. :D Túl sok játék van a listán, és ha nincs is akkor mindig magam választok. :D Egyébként a lista módosult, továbbra is maradt a Yoshi Island, ami egy az egyben a Snes-es verzió átirata, már amennyit most toltam vele, de a két Wario játék megy a levesbe, nem mondom hogy szar játékok, de ettõl vannak sokkal jobb platformerek is. Mégpedig a Klonoa 1 és a Kirby and the amazing mirror, remélem behozzák a hozzájuk fûzött reményeket. És mivel még mindig Wii topic, ezért megemlítem a The Last Story-t, ami az általam legjobban várt játék, és Wii-hez képest valami eszméletlenül néz ki, még X360/Ps3-on is simán elmenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruffersten 0 Share Posted July 9, 2010 És mivel még mindig Wii topic, ezért megemlítem a The Last Story-t, ami az általam legjobban várt játék, és Wii-hez képest valami eszméletlenül néz ki, még X360/Ps3-on is simán elmenne. Ma láttam a trailerjét, tényleg nagyon jónak tûnik, európai verzióra kell várni :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaper_CooL 0 Share Posted July 9, 2010 Énis most néztem meg a trailerjét, HATALMAS!!! Mostmár tényleg kellene egy Wii is (meg egy PS3 is :D) Egyébként tényleg nem akarlak kikészíteni benneteket, de ha ez tetszik, akkor simán kipróbálhatnátok az MH3-at is, fõleg hogy ezt a videót megláttam az ugrott be egybõl. Igaz abban nincsen hû de nagy történet (szinte nincs is), de azért a harcrendszer meg a fíling az ott is odavág (fõleg Switch Axe-szal ;) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 9, 2010 Jobb lett volna a "Nintendo Játékok Topikja" elnevezés. Én csak örülök neki, igaz nincs Wii-m sajna, de remélem hamarosan lesz. Teljesen jogos, át is nevezem a topikot, sztem egyáltalán nem felesleges, Necreon hadd döntsem el én, hogy mi számít a duplinak, egy nagy hülyeség volt bezárni az eddigi Wii-s játék topikokat, a hardveres topik nem erre való, ahogy a többi konzol esetében is van külön hw-s és játékos topik, a Wii és a többi Nintendo konzol esetében miért ne lehetne? Már csak egy korrekt nyitópost kéne. Vki aki otthon van a Nintendo konzolok/játékok világában írjon nekem pls egy igényes, informatív nyitópostot. Thx. A topik aláírását is ellenőrizze vki, hogy jó-e, benne van-e az összes konzol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kult13 0 Share Posted July 10, 2010 Nes, Snes, N64 hiányzik, talán így jobb lenne a felsorolás: Nes, Snes, N64, GC, Wii, GBA, NDS, 3DS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotaurusz 0 Author Share Posted July 10, 2010 Amugy nekem a közel 40 játék közül a fele ázsiai és a másik fele európai. Kezdtedben az ázsiaiak nagyon vetek mindent,de aztán európa is jött fel. Én most a MOnster Hunterre várok és még a Resend Evil -re zappperrrel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted July 10, 2010 én most éppen a Wind Wakert tolom nosztalgiaképpen még mindig eszméletlen hangulatos game :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 10, 2010 Jaja, lehetne összesített Nintendo konzol-topic, még ha csak hébe-hóba tévedne be egy-egy NES, SNES, Gamecube vagy handheld tulaj is. Én pl. rendszeresen NES emu-val játszom a régi szép idõk játékait :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts