gondusz 0 Share Posted April 1, 2010 http://techcrunch.com/april-fools-shenanigans/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted April 1, 2010 ugyanolyan nap volt, mint a többi.. ja és....holy shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted April 1, 2010 hosszú életû lesz a topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Strike 0 Share Posted April 1, 2010 hosszú életû lesz a topik Majd kell ide is a visszaszámlálás hunt, és jó lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted April 1, 2010 Majd kell ide is a visszaszámlálás hunt, és jó lesz. 365 . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullittt 0 Share Posted April 1, 2010 Engem nem túlzottan mozgat meg, sõt, csak a fejemet fogom az ilyen április 1-ei szenzációs híreken már. Az egész túúl... komolytalan lett, még ha eredetileg ez is a cél. Nem tudom, de tényleg nagyon nagy hülyeséggé vált ez a nap. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gabe- 0 Share Posted April 1, 2010 Diáknap volt, ahol én szerveztem a mozit, szal filmeket néztem. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocki.jpg 0 Share Posted April 1, 2010 gondusz, te valami fogyatékos gyerek vagy vagy mi a frász? a cigis topicban is olyan retardált dolgokkal tudsz elõjönni, hogy az már valami téboly. erre nem is tudok mit mondani, na. mindenesetre: http://us.battle.net/matchmaking.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted April 1, 2010 A topik egyelőre marad, mondjuk még 2-3 napig. A téma kizárólag április 1. Akit zavar nem posztol ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergamo 0 Share Posted April 1, 2010 Én meg ZH-ztam angolból :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killermonkey 2 Share Posted April 1, 2010 A topik egyelõre marad, mondjuk még 2-3 napig. A téma kizárólag április 1. Akit zavar nem posztol ide. neked most mi bajod van? Simán lehet beszélgetni arról 2-3 nappal késöbb is h mit csináltál akkor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame_of_Aiur 0 Share Posted April 1, 2010 neked most mi bajod van? Simán lehet beszélgetni arról 2-3 nappal késöbb is h mit csináltál akkor. Azonban errõl a kérdésrõl nem Te döntesz ugyebár. Szakszervezet vagy GTFO. Mellesleg én szándékozok végigmenni a kedvenc hírportáljaimon, hátha van valami értelmes és normális mókahír. Google-re kíváncsi vagyok milyen hülyeséget talált ki - ők igényesen is meg szokták csinálni általában. Majd ha látok valami jót ideszerkesztem. Bár hozzá kell tennem, hogy én is egyre kevésbé találok ilyeneket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Share Posted April 1, 2010 Én meg ZH-ztam angolból :) Én meg egész nap programoztam - nagy házi rocks, a vizsgaidõszakig el kéne készülnie... Ápr 1 különben meg soha nem tudott meghatni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted April 1, 2010 neked most mi bajod van? Simán lehet beszélgetni arról 2-3 nappal késöbb is h mit csináltál akkor. Tõlem aztán maradhat akár egy hónapig is a topik, ha tudtok a témáról értelmesen társalogni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted April 1, 2010 Mellesleg én szándékozok végigmenni a kedvenc hírportáljaimon, hátha van valami értelmes és normális mókahír. Google-re kíváncsi vagyok milyen hülyeséget talált ki - õk igényesen is meg szokták csinálni általában. Majd ha látok valami jót ideszerkesztem. Bár hozzá kell tennem, hogy én is egyre kevésbé találok ilyeneket... Én úgy gondoltam vicceskednem kéne ezen a napon valamelyik topikban és a Windows 7 topikra esett a "random generátor" választása. De túl hamar lelõtte egy kolléga a poént, de még így is volt olyan aki félig bevette! :D Amúgy én meg a DeviantART-on röhögtem egy jót, belépek és mit látnak szemeim? Az avatarom le van cserélve Lady Gagára, mondom király, tuti öcsém viccelt meg amíg õrizetlenül hagytam a laptopom, de a következõ pillanatban észrevettem, hogy minden user kapott valami hasonlóan barom avatart! :D Plusz az összes post aláírás is le lett cserélve értelmetlen és teljességgel idióta idézetekre és beszólásokra! :lol: De ha ez nem lenne elég, akkor ezen a napon lehet egymásnak küldözgetni lámákat! :D Nem hiába ez a kedvenc közösségi portálom, itt szó szerint veszik a community building kifejezést! Link to comment Share on other sites More sharing options...
efperel 0 Share Posted April 1, 2010 Én Április elsején úgy vertem át a világot, hogy úgy tettem, mintha boldog lennék és mindenkire mosolyogtam :) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted April 2, 2010 Én Április elsején úgy vertem át a világot, hogy úgy tettem, mintha boldog lennék és mindenkire mosolyogtam :) :( Szal... végülis magadat verted át :D Nice... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted April 2, 2010 Én a fatert vertem át kicsit. Elõzõ éjjel csináltam egy screenshotot az asztalról a gépén ikonostul. Aztán betettem azt háttérnek, majd elrejtettem a tálcát és kikapcsoltam az asztali ikonok megjelenését. Reggel ott füstölgött, hogy miért nem reagál a gépe. És miért van hajnali fél egy az óra szerint? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicAcid 0 Share Posted April 2, 2010 Én a fatert vertem át kicsit. Elõzõ éjjel csináltam egy screenshotot az asztalról a gépén ikonostul. Aztán betettem azt háttérnek, majd elrejtettem a tálcát és kikapcsoltam az asztali ikonok megjelenését. Reggel ott füstölgött, hogy miért nem reagál a gépe. És miért van hajnali fél egy az óra szerint? :lol: Mi ezt az iskolai gépekkel csináltuk régebben xD A kezdõ angolcsoport kitalálta hogy felstócol 3 padot az ajtó elé, belülrõl, és egy függönyt tesznek rájuk za ajtó felõl. Úgy gondolták hogy a tanár majd át akar haladni a függönyön és jól nekimegy a padoknak(ami mondjuk nem lett volna nagyon vicces ha rádõlnek pl valakire). De nem jött be sajnos(?) mert a tanár arréb libbentette függönyt mielõtt bement volna. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteXV 0 Share Posted April 2, 2010 ennyi erõvel nyithatnánk egy Húsvét topikot is.. :D am diáknap volt, szal nem nagyon volt idõm szivatni másokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gondusz 0 Author Share Posted April 2, 2010 ennyi erõvel nyithatnánk egy Húsvét topikot is.. :D am diáknap volt, szal nem nagyon volt idõm szivatni másokat. hajrá:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted April 2, 2010 Mi ezt az iskolai gépekkel csináltuk régebben xD A kezdõ angolcsoport kitalálta hogy felstócol 3 padot az ajtó elé, belülrõl, és egy függönyt tesznek rájuk za ajtó felõl. Úgy gondolták hogy a tanár majd át akar haladni a függönyön és jól nekimegy a padoknak(ami mondjuk nem lett volna nagyon vicces ha rádõlnek pl valakire). De nem jött be sajnos(?) mert a tanár arréb libbentette függönyt mielõtt bement volna. :) Gimiben volt olyan, hogy az ofõs angolfakt elõtt az ajtóhoz pakoltuk a tanári asztalt, rá másik asztalt, így elzárva az utat. Az ofõ megtartotta a faktot az asztalok közül kikukucskálva az ajtóból. Azok a régi szép idõk... voltak vagy egy éve... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted April 2, 2010 Én anyámat szivattam meg azzal h felmondtam a melóhelyen. De csak kb 10-15mp-re vette be aztán leesett neki h milyen nap van ... A szomszédcsajnak meg szülinapja (meg egy másik ismerõs csajnak) - há bolondok ezek! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted April 2, 2010 Én a fatert vertem át kicsit. Elõzõ éjjel csináltam egy screenshotot az asztalról a gépén ikonostul. Aztán betettem azt háttérnek, majd elrejtettem a tálcát és kikapcsoltam az asztali ikonok megjelenését. Reggel ott füstölgött, hogy miért nem reagál a gépe. És miért van hajnali fél egy az óra szerint? :lol: Mi ezt általánosban csináltuk anno, a balpuding infótanár meg sosem jött rá és hetente rakott újra winfost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted April 2, 2010 Én a fatert vertem át kicsit. Elõzõ éjjel csináltam egy screenshotot az asztalról a gépén ikonostul. Aztán betettem azt háttérnek, majd elrejtettem a tálcát és kikapcsoltam az asztali ikonok megjelenését. Reggel ott füstölgött, hogy miért nem reagál a gépe. És miért van hajnali fél egy az óra szerint? :lol: Középsuliba mi is cisnáltuk, meg azt is h utánna átraktuk az ikonokat másik oldalra és úgytûnt mintha mindenbõl kettõ lenne :D (ez votl a tiednek egy fejletlenebb változata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts