Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Április 1.

gondusz

Recommended Posts

arazu

ugyanolyan nap volt, mint a többi..

ja és....holy shit.

Snexi

hosszú életû lesz a topik

Lucky_Strike

hosszú életû lesz a topik

Majd kell ide is a visszaszámlálás hunt, és jó lesz.

hunocsi

Majd kell ide is a visszaszámlálás hunt, és jó lesz.

365 . . .

Bullittt

Engem nem túlzottan mozgat meg, sõt, csak a fejemet fogom az ilyen április 1-ei szenzációs híreken már. Az egész túúl... komolytalan lett, még ha eredetileg ez is a cél. Nem tudom, de tényleg nagyon nagy hülyeséggé vált ez a nap. :unsure:

-Gabe-

Diáknap volt, ahol én szerveztem a mozit, szal filmeket néztem. :)

crocki.jpg

gondusz, te valami fogyatékos gyerek vagy vagy mi a frász? a cigis topicban is olyan retardált dolgokkal tudsz elõjönni, hogy az már valami téboly. erre nem is tudok mit mondani, na.

mindenesetre: http://us.battle.net/matchmaking.html

Balee

A topik egyelőre marad, mondjuk még 2-3 napig. A téma kizárólag április 1. Akit zavar nem posztol ide.

Bergamo

Én meg ZH-ztam angolból :)

killermonkey

A topik egyelõre marad, mondjuk még 2-3 napig. A téma kizárólag április 1. Akit zavar nem posztol ide.

neked most mi bajod van? Simán lehet beszélgetni arról 2-3 nappal késöbb is h mit csináltál akkor.

Flame_of_Aiur

neked most mi bajod van? Simán lehet beszélgetni arról 2-3 nappal késöbb is h mit csináltál akkor.

Azonban errõl a kérdésrõl nem Te döntesz ugyebár. Szakszervezet vagy GTFO.

Mellesleg én szándékozok végigmenni a kedvenc hírportáljaimon, hátha van valami értelmes és normális mókahír. Google-re kíváncsi vagyok milyen hülyeséget talált ki - ők igényesen is meg szokták csinálni általában. Majd ha látok valami jót ideszerkesztem. Bár hozzá kell tennem, hogy én is egyre kevésbé találok ilyeneket...

-Dan-

Én meg ZH-ztam angolból :)

Én meg egész nap programoztam - nagy házi rocks, a vizsgaidõszakig el kéne készülnie... Ápr 1 különben meg soha nem tudott meghatni...

Balee

Tõlem aztán maradhat akár egy hónapig is a topik, ha tudtok a témáról értelmesen társalogni.

Stauffenberg

Mellesleg én szándékozok végigmenni a kedvenc hírportáljaimon, hátha van valami értelmes és normális mókahír. Google-re kíváncsi vagyok milyen hülyeséget talált ki - õk igényesen is meg szokták csinálni általában. Majd ha látok valami jót ideszerkesztem. Bár hozzá kell tennem, hogy én is egyre kevésbé találok ilyeneket...

Én úgy gondoltam vicceskednem kéne ezen a napon valamelyik topikban és a Windows 7 topikra esett a "random generátor" választása. De túl hamar lelõtte egy kolléga a poént, de még így is volt olyan aki félig bevette! :D

Amúgy én meg a DeviantART-on röhögtem egy jót, belépek és mit látnak szemeim? Az avatarom le van cserélve Lady Gagára, mondom király, tuti öcsém viccelt meg amíg õrizetlenül hagytam a laptopom, de a következõ pillanatban észrevettem, hogy minden user kapott valami hasonlóan barom avatart! :D Plusz az összes post aláírás is le lett cserélve értelmetlen és teljességgel idióta idézetekre és beszólásokra! :lol:

De ha ez nem lenne elég, akkor ezen a napon lehet egymásnak küldözgetni lámákat! :D Nem hiába ez a kedvenc közösségi portálom, itt szó szerint veszik a community building kifejezést!

efperel

Én Április elsején úgy vertem át a világot, hogy úgy tettem, mintha boldog lennék és mindenkire mosolyogtam :)

:(

-moki-

Én Április elsején úgy vertem át a világot, hogy úgy tettem, mintha boldog lennék és mindenkire mosolyogtam :)

:(

Szal... végülis magadat verted át :D Nice... :D

Warfoki

Én a fatert vertem át kicsit. Elõzõ éjjel csináltam egy screenshotot az asztalról a gépén ikonostul. Aztán betettem azt háttérnek, majd elrejtettem a tálcát és kikapcsoltam az asztali ikonok megjelenését. Reggel ott füstölgött, hogy miért nem reagál a gépe. És miért van hajnali fél egy az óra szerint? :lol:

MagicAcid

Én a fatert vertem át kicsit. Elõzõ éjjel csináltam egy screenshotot az asztalról a gépén ikonostul. Aztán betettem azt háttérnek, majd elrejtettem a tálcát és kikapcsoltam az asztali ikonok megjelenését. Reggel ott füstölgött, hogy miért nem reagál a gépe. És miért van hajnali fél egy az óra szerint? :lol:

Mi ezt az iskolai gépekkel csináltuk régebben xD

A kezdõ angolcsoport kitalálta hogy felstócol 3 padot az ajtó elé, belülrõl, és egy függönyt tesznek rájuk za ajtó felõl. Úgy gondolták hogy a tanár majd át akar haladni a függönyön és jól nekimegy a padoknak(ami mondjuk nem lett volna nagyon vicces ha rádõlnek pl valakire). De nem jött be sajnos(?) mert a tanár arréb libbentette függönyt mielõtt bement volna. :)

DanteXV

ennyi erõvel nyithatnánk egy Húsvét topikot is.. :D

am diáknap volt, szal nem nagyon volt idõm szivatni másokat.

gondusz

ennyi erõvel nyithatnánk egy Húsvét topikot is.. :D

am diáknap volt, szal nem nagyon volt idõm szivatni másokat.

hajrá:D

Warfoki

Mi ezt az iskolai gépekkel csináltuk régebben xD

A kezdõ angolcsoport kitalálta hogy felstócol 3 padot az ajtó elé, belülrõl, és egy függönyt tesznek rájuk za ajtó felõl. Úgy gondolták hogy a tanár majd át akar haladni a függönyön és jól nekimegy a padoknak(ami mondjuk nem lett volna nagyon vicces ha rádõlnek pl valakire). De nem jött be sajnos(?) mert a tanár arréb libbentette függönyt mielõtt bement volna. :)

Gimiben volt olyan, hogy az ofõs angolfakt elõtt az ajtóhoz pakoltuk a tanári asztalt, rá másik asztalt, így elzárva az utat. Az ofõ megtartotta a faktot az asztalok közül kikukucskálva az ajtóból. Azok a régi szép idõk... voltak vagy egy éve... :rolleyes:

Lord_KROK

Én anyámat szivattam meg azzal h felmondtam a melóhelyen. De csak kb 10-15mp-re vette be aztán leesett neki h milyen nap van ...

A szomszédcsajnak meg szülinapja (meg egy másik ismerõs csajnak) - há bolondok ezek! :D

SaltyDave

Mi ezt általánosban csináltuk anno, a balpuding infótanár meg sosem jött rá és hetente rakott újra winfost!

Lord_KROK

Középsuliba mi is cisnáltuk, meg azt is h utánna átraktuk az ikonokat másik oldalra és úgytûnt mintha mindenbõl kettõ lenne :D (ez votl a tiednek egy fejletlenebb változata)